- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
MiklosSaS #6727 üzenetére
Szűk 5 óra SOT? Sztem sovány
Facebook appot kinyírtad pl adb-vel?
-
-
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
válasz
MiklosSaS #5747 üzenetére
Nekem egyetlen rossz/fájdalmas élményem van a telefonnal kapcsolatban, mégpedig amikor a Samsung Store-ban a kártyás fizetés után megkaptam az sms-t
Viszont egyébirént teljesen elégedett vagyok, nagyon jó telefon/munkaeszköz.
Persze sajnálatos, hogy ennyibe kerülnek, de ha belegondol az ember, ez már jóval több, mint egy egyszerű eszköz. Telefon, multimédiás eszköz, GPS, stb. Az ember mindenhova viszi, mindenre használja, állandóan nála/vele van.
Asszonyból sem elégednél meg egy közepessel (mindenre értve, nem csak pl a kinézetre!), nemde? Naugye. -
zack
nagyúr
válasz
MiklosSaS #5739 üzenetére
Nem gondolnám, hogy a Snapdragon előnyt jelentene. Exynos-ban általában a DAC jobb cucc. Én pl kifejezetten kerültem eddig a Snapdragont, ha volt Exynos variáns is.
S-pen-ről lehet most azt gondolod, hogy nem fontos, amikor a Note1 megjelent, én is ezt gondoltam. Aztán Note2-öt kipróbáltam...Azóta kisebb kihagyásokkal Note felhasználó vagyok. Nyilván a toll nem kell minden művelethez. De amikor kell, akkor pótolhatatlan. Címet, telefonszámot, bármi hasznos infót felírni zár képernyőre menet közben...Nyilván szubjektív, de számomra pótolhatatlan.
Mindenki:
Nem kézbesítik ma a Note-om. Vicc. Telenor oldalán kiválasztható volt a szombati kézbesítés, de ma állítólag nincs kézbesítés a postánál.Hétfő...
-
bigsee
addikt
válasz
MiklosSaS #5739 üzenetére
Akkor ha már kinézted, mit vársz itteniektől...?
Térerő rendben van, Wifi is, akksi meg addig bírja, amíg nyúzod.... oszt kész... Exy vs Snapi téma többször ki lett vesézve. Ha kell Snapi, akkor ne vegyél Note-ot.
Ha kell a cerka, meg a 12 giggancs RAM, akkor vegyél...!
-
viera
őstag
válasz
MiklosSaS #5732 üzenetére
Nálam simán kibír egy napot mire töltőre kerül.
AOD reggel 6-23-ig be van kapcsolva,egész nap a Galaxy Watch-al kapcsolatban van.Wifi,mobilnet,helymeghatározás is egész nap aktív.A munkahelyen elég rossz a térerő és még így is kibírja.
Nekem ennyi elég,úgyis minden éjjel töltőn van. -
rizso
addikt
válasz
MiklosSaS #5732 üzenetére
Én nagyon szerettem a Note 10-et, imádtam a méretét, de az akksi elég karcsú volt, sokszor nem is értem haza vele, már munkában kellett töltenem. Most OP 7T Pro van, ennek baromi jó az akksija, mire fél 7 körül hazaérek este, még sokszor 50-60% van az akksiban, és már a méretét is kezdem megszokni. Ha nem zavar a Note 10+ mérete, én azt venném a helyedben, nem a "kicsit".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4470
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4468
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4469
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest