Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikilauda
senior tag
válasz
JoseGee #6388 üzenetére
Hasonló a véleményem. Múlt évben néhány hónapig egy Mi9 volt a fő telefonom. Szerettem, de szoftveresen mindig volt valami gond. Például hónapokig nem működött normálisan az automatikus kijelző fényerő szabályozás. Ez volt a legbosszantóbb. Aztán váltottam amikor az NFC-s fizetés néhány pénztárnál vacakolt. A következő egy S10+ volt és azzal hasonló gondom nem volt.
-
nikilauda
senior tag
Bár nem tőlem kérdezted, de nálam Note 10 + van.
Kb 22 órával a tegnapi töltés után raktam fel a töltőre a telefont 35- 40% körül volt valahol. Két SIM (Vodafone és Telekom), Bluetooth óra, Bluetooth zene és podcast munka kozben (kb 5 óra). Messenger hívás és normál hívás: fél óra összesen. Kb 2 óra kijelzőidő. Vegyesen wifin és voda neten. Nincs semmilyen korlátozás. -
nikilauda
senior tag
válasz
Joe_Muad_Dib #6193 üzenetére
Nem lehet, hogy kosz került a mikrofon nyílásba? Nálam nem jelentkezik ilyen hiba a plusszal.
-
nikilauda
senior tag
Nem mertem bevállalni még a 20-as szériát. Így egy Note 10 pluszt vettem. Most lakom be. Azt gondolom jó barátságban leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest