Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
Ez az én képernyőm:
Ha valakienk tetszik WP clock 2 + Apex[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
Ha már homecsreen napot tartunk
Mivel teló immár 1 hónapja szervizben van, ezért csak a tabiról küldök képet
-
qamu74
őstag
válasz mgTerminator #14452 üzenetére
tetszetős
-
slice14
veterán
válasz mgTerminator #14452 üzenetére
Ezen cm vagy aokp-van? Mert a tabletes kinézet itt már jobban nézne ki.
Amúgy jól néz ki.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
-
Szmoki
senior tag
sziasztok!
jelenleg egy 2éves nexus s tulaja vagyok,de 1-2 hónapon belül tervezném a lecserélését.
kinéztem magamnak a csúcsmodelleket,jelen esetben nexus 4,és s3 de mindegyikben van olyan dolog ami nagyon elveszi a kedvem tőlük. ezért fordulnék hozzátok.
nos azt szeretném kérdezni,hogy ti ajánlanátok nekem ezt a telefont? a támogatottság nem izgat,úgy is mennének rá a főzött romok és az akksi se mert minden este feldugom tölteni.
ja és ugyebár most jönnek ki a 4magos 2GB ramos szörnyek,de ez a 2mag és 1gb ram vajon meddig lesz elegendő?
köszi szépen előre is a választ!"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Szmoki
senior tag
igaz
egyrészt mindkettő nagy. igaz,hogy 2méteremhez nagy kezet kaptam,de nekem akarok akkora telefonnal járkálni. de ha muszáj lesz hát legyen
N4-vel az üveg hátlap nem tetszik, LG,de csak mert Samsung párti vagyok , habár jobban belegondolva ez nem is olyan gond >.<
S3 meg néptelefon,csúnya,motionwiz
köszi a válaszokat"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
assemble
addikt
válasz Szmoki #14456 üzenetére
Ha most kene vennem valamit, szerintem az N4-et vennem. Igaz hogy LG (csak 1 ev gari) es uveg, de ezekkel egyutt is valszeg a legjobb telo ar/ertekben, es hat egy Nexus, gyarilag tiszta szoftverrel, ugyanakkor jo hackelhetoseggel, tamogatottsaggal.
Ha pedig a penz nem szamit (es esetleg kicsit tudsz varni), a legdurvabbnak mondott telefonok most a GS4, HTC One, esetleg Xperia Z, mindegyikben csucs hardver, 1080p kijelzo. Ugyanakkor mindegyik mocskos draga, es egyik sem Nexus, ami alapbol kizaro erv lehet A kovetkezo Nexus-ra leszek foleg kivancsi (bar meg nagyon tavol van valszeg, ketlem hogy az I/O-n uj telot mutatnanak be ilyen rovid ido utan). Illetve a Motorola X-re (ami akar egybe is eshet a kovetkezo Nexus-sal) amirol jonnek pletykak, de ezek meg elegge a jovo zenei lesznek (ha lesznek egyaltalan).[ Szerkesztve ]
-
qamu74
őstag
sziasztok
Van a telohoz olyan kernel,amivel lehet húzni a procit?
(#14463) tesoh
klafa
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz mgTerminator #14468 üzenetére
Hopsz, bocs.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
mark.1337
csendes tag
Sziasztok, készítettem egy androidos alkalmazást (igazából az első alkalmazásom).
Még elég kevés dolgot tud (ez egy zene kereső, streamelő, nemsokára pedig letöltő alkalmazás).
Nem egy nagy cucc, hobbiból csinálom, de akinek lenne kedve tesztelni és értékelni annak nagyon örülnék. Mivel még nagyon hátul van a találati listákon kb senki se tölti le és így sajnos nem is tudok sok hibáról.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotmusic.stream
(Ha valaki letölti és nem értené, keresés után jobbra húzással jön be a lista) -
Benex
senior tag
válasz mark.1337 #14473 üzenetére
A letőltés az nagyon jó lesz talán egy dolog (de nem tudom h honnan keresi a zenéket) hogy nem talál olyan sokat nagyon neves előadóknál.. Talán ez az egy ami fura... De tetszik nagyon az egyszerűsége, nem foglal megákat és azt tudja amire való
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
SamS20
senior tag
Modern combat 4 a playen 99cent
-
Szmoki
senior tag
100ezernél nem szeretnék többet kiadni egy telefonért
szerintem veszek egy ilyet,1 évig használom vagy több meglátjuk hogy mennyire elég ez a hardver,egyszerűen most nincs olyan telefon ami "hú b*zdki ez kell nekem",és én inkább e felé a teló irányába hajlok mint az N4.
mindenesetre köszi az infókat még egyszer,ha nem gondolom meg magam(habár még vagy 50x átgondolom ) pár hónap és tali itt.
minden jót nektek!"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
mark.1337
csendes tag
Igen a keresési találatok száma még kötött (olyankor kicsit konkretizálni kell egyenlőre), am a forrás a youtube ahonnan 1 szerveren át mp3-ba konvertálja és ezt küldi a telefonra vissza. Egy-két szám sajna jogi dolgok miatt nem konvertálható néha, de persze ugyan arra a számra több találat is van általában (a többi jó szokott lenni). De dolgozok ezeken a problémákon
-
Viper26
nagyúr
Ez AOKP akár jó is lehetne...de 6 óra töltés után csak 80%-ig ment fel, valamiért nagyon lassú ez így.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
ablack
senior tag
Az AOKP ROM-ról mi a véleményetek? Jó ROM vagy van nála valami jobb?
Nekem csak az lenne a fontos hogy lehessen benne állítani a virtuális gombsor méretét, színét. Ebben ugye ez lehetséges?[ Szerkesztve ]
-
Benex
senior tag
válasz ablack #14483 üzenetére
Én 1 hétig használtam nem rossz ebbe mindent tudsz állítani. Navbar színe mérete áttetszősége... Gomboknak az ikonját is kitudod cserélni navbárnál.
Én is most azt akarnám kipróbálni hogy milyen lett mert utoljára még a 4.1.2eset próbáltam csak az a baj h néha elmegy az áram és akkor wifi nincs :/ mobilnetet meg nem akarom erre elhasználni
Ha feltetted írhatsz róla hogy milyen[ Szerkesztve ]
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
qamu74
őstag
az miértvan,hogy ha telepítek egy új romot,akkor egy új fájl rendszer alakul ki a meglévő fölé?
-
mgTerminator
veterán
válasz bodoraudio #14485 üzenetére
A link gomb nem dísznek van!
-
qamu74
őstag
Aki AOKP romot használ,annak is alapból átlátszó az értesítési és a nav sáv?
-
qamu74
őstag
válasz klasszsrac #14489 üzenetére
köszi
sikerült az attetszőséget megoldani, így már jó a rom!
Én anno az alcatelemnél is aokp-ot használtam![ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz klasszsrac #14482 üzenetére
Melyiket lenne érdemes?
Egyébként MC4 még 1600-ra húzott procival is beszaggat, lehet kár volt megvenni, bár 200Ft-ot megért.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
klasszsrac
tag
válasz Viper26 #14491 üzenetére
Én jelenleg AK Cylon szériáját használom. Most 801-s az elérhető belőle.
Innen töltheted[ Szerkesztve ]
Oneplus 6
-
Viper26
nagyúr
-
qamu74
őstag
help
valamit elállítothattam ,mert nem csinál a telo Screenshot-t
0bájtos képeket csinál!
Help. -
qamu74
őstag
válasz klasszsrac #14495 üzenetére
amúgy te melyik AOKP romot használod?
-
qamu74
őstag
válasz klasszsrac #14497 üzenetére
ügyes
-
qamu74
őstag
válasz klasszsrac #14499 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest