Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
obZen
tag
válasz mgTerminator #14602 üzenetére
Bocs, nem vagyok egy poéta.
Általában interactiveX-en vagyok, nálam mutat mindent rendesen.
Mindegy is, más kell akkor neked."Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
Viper26
nagyúr
AOKP alá keresek valamilyen stabil kernelt mert AK-val napi szinten fagyások vannak.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
bodoraudio
aktív tag
válasz klasszsrac #14605 üzenetére
A friss ak nem fagy viszont nagyon gyors.
-
Benex
senior tag
válasz bodoraudio #14606 üzenetére
milyen romot használsz most?? nálam a tegnapi vanir rom néha igy újra indul meg olyat csinál h pl facebookozok és igy hirtelen fekete lesz a kijelzős aztán ha rámegyek a lezárógombra ujra felvillan majd lezárja a telót aztán ha feloldom minden ugyanott van ezt starkissed kernellel csinálja! nem tudom h a rom vagy a kernel a hibás xda.n nem irnak erről a hibáról ezért gyanítom h a kernel az...
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
klasszsrac
tag
válasz bodoraudio #14606 üzenetére
Szerintem is jók most az AK kernelek. Csak naponta átnevezi/átszámozza őket :-)
Oneplus 6
-
SamS20
senior tag
válasz klasszsrac #14608 üzenetére
az átnevezéssel meg számozással már a f*szom kivan...nem lehet így nyomon követni :/
-
Slukkica
őstag
válasz SamS20 #14609 üzenetére
Igazából nem is olyan bonyolult
Van neki 2 vonala egy stabil (Milestone), a másik a fejlesztői vonal.
A Purity a stabil a Diamond (új név) a fejlesztői.
Nagyon valószinű hogy már nem lehetett az újításokat bele patch-elni a meglévő forrásba. Valószinüleg könnyebb volt dobni az eddigi munkát és újra kezdeni
Különben ez nehéz döntés lehetett a részérőlAki használja az új vonalat, aminek már neve is van (DIAMOND), v14 -től felfelé, és PGM-et használ annak ha szüksége van segítségre hogy működjön neki a slide2wake és egyéb funkciók az keressen.
Ugyanis igaza van anarchia-nak nem a kernele a hibás hanem a pounary szoftvere!!! Nem jól azonosítja a kernelt és rossz modult akar betölteni és ezért fagy ki.
Csináltam egy mod-dolt apk-t ami jó az új AK kernelekhez és múködik vele a PGM2
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
SamS20
senior tag
PGM-et nem használok, de hetente vannak új "varázsnevek" és kicsit idegesítő hogy nem tudom hogy mennyivel vagyok lemaradva. nekem most még a cylon 731 van fent. mondjuk most abban a státuszban vagyok hogy ha jól működik minek cseréljem le
-
Dzsuri89
őstag
Valaki segítsen már, hogy Xbox 360 gamepadot hogy a fenébe kell bekonfigurálni ezzel a progival! :/
Aktiválom, de a gomb kiosztás gyárilag szar és nem tudom hogy kell állítgatni a dolgokat benne. :/
[ Szerkesztve ]
-
klasszsrac
tag
Csendesen lett egy AK17 Diamond.
Oneplus 6
-
palesz53
senior tag
válasz klasszsrac #14616 üzenetére
ja, hogy görcsölne be anarkia ujja... :-) a 16 volt fenn vagy 10 percet... :-D
más - pac romot használt már vki? ezt nézegetem nagyon, meg az atomot, de még nem tudom, melyik legyen...
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Lehet volt már,de most nem tudom visszakeresni,mert telorol irok.A light flow crash problémárol volna szo.Mi a megoldás?Köszönöm!
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Dzsuri89
őstag
válasz mgTerminator #14619 üzenetére
Igen, mert láttam Jútábon egy videót, amiben XBOX360 gamepaddal játszott a gyerek és ez a program volt aktiválva.
-
Viper26
nagyúr
Ez egész jó azért.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Dzsuri89
őstag
válasz Steelheart2 #14623 üzenetére
6.3.0-ás verzió!
-
qamu74
őstag
válasz wardemi #14630 üzenetére
Én felhúztam 1,35 ghz-re....
erről mi a véleményetek?
MIUI V5 Gnex UPDATED 20/03/2013[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
Amikor fel veszitek 1300mhzre akkor a gorvenor settingsben is fel húzzátok a maxra? Hispeed_freq re értem
[ Szerkesztve ]
-
palesz53
senior tag
válasz Slukkica #14620 üzenetére
nagyon ritka, hogy elolvasom a changelogot - nem akarok előre ítéletet mondani, vagy épp várni vmit, ami aztán nincs... úgy veszem van egy tiszta vmi, lássuk mit tud! lehet erre a 17-re azt mondtam volna, fel se teszem, alig változott vmi...
sam20 - wheatley -sio... bár az interactive-ot is ajánlják...
mgterminator - lehet, elég késő volt, meg fáradt is voltam...
[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
Nekem is tetszik a v5-ös vonal
Ezért be is szereztem egy kis témát emiatt.
Ime :[link]#14637) palesz53:
Most egyébként abban a fázisban van hogy minden nap de lehet naponta több verzió is lesz!Jó a PR - ja, ugyanis harmadszor is végig járja ugyanazt az utat. Eget verő új dolgok nem kerülnek bele már mostanság a kernelekbe, ugyanis nincsenek nagyon új dolgok. Nem is pörögnek a kernel topikok :-)
Na kicsit elkanyarodtam. Mivel pakolja vissza az okossagokat a kernelben sűrű lesz a frissítés, ebből azt szűrik le sokan hogy hú ez a csávó mennyire fejleszt.
Holott mondjuk kb 6-8 verzió múlva ugyanott lesz mint akkor amikor dobta a régi kernel nevet.Evvel persze nem lenezni szeretném, távol álljon tőlem ugyanis fantasztikus amit eddig is csinált.
Egyébként érdemes rá pillantani a git-re mert onnan egyértelműen látszik hogy mit csinál. Az átlag 2-3 változás verziónként.
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy ide tartozik,de tud valaki valami wifi teszt alkalmazást,vagy akármit?
Mostanában gyakran kidob a wifi és nem töltődik le a fiókom(gogle) ,és a megvett appok új rom telepítésekor.
Vagy a router szar, vagy a telefon wifije kezdi megadni magát..... -
palesz53
senior tag
atom vagy pac lesz... de inkább az atom felé hajlok (ahogy elnézem a pa-t vagy szeretik, vagy nagyon nem - végiggondolva pie kedvelő nem vagyok, ezért lesz inkább atom, az vanir alapú; aztán majd meglátjuk, beválik e), csak azt nem tudom eldönteni, hogy megvárjam e a készülő v10-et, vagy tegyem fel a v9-et...
slukk - gondoltam, hogy sok újat nem lehet már beletenni egy kernelbe... igen, anarkia ügyesen adagolja/promotálja a cuccait... szerintem azzal lőtt mellé, hogy már 3.8-at kezdett visszaportolni (és azért erre még renaud sem volt hajlandó! ez meg elgondolkodtató :-))...
[ Szerkesztve ]
-
bodoraudio
aktív tag
A mai vanir is szuper ak 18 kernellel.
-
M0RGI
őstag
Szevasztok!
Használ valaki AOKP romot és feltette a legújabb 5-ös buildet?
Reboot után nekem azt írja hogy "a Rendszer UI alkalmazás sajnos leállt".
Mi a pöcsért csinálhatja ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Warhammer 40.000
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Okos Otthon / Smart Home
- Mazda topik
- Dell notebook topic
- Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bőrtok iphone 16 pro
- Samsung Galaxy Flip 4 Graphite 8/256 utólagos fólia, karc mentes
- bontatlan, új Motorola Razr 40 8 GB/256 GB zöld színű kihajtható (flip) telefon 2026.aug-ig garis
- Samsung Galaxy Flip 4 Pink Gold 8/256 gyári fólia, karc mentes
- Széoséghibás -repedt Iphone12 vagy 13 minit vennék, normális áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs