Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
Lehet hülye vagyok és le lett már írva, de mit nézzek, ha használtan veszek gnex-et? Van-e valami olyan amit érdemes megvizsgálni? Általánosságok is jöhetnek (mint imei megegyezik-e a dobozon szereplővel stb.).
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
FragMaster
addikt
válasz FragMaster #4004 üzenetére
Még annyi, hogy a gyártói garancia érvényesítéséhez tudtommal elég a garlevél, nem kell számla. Ez így helytálló?
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Dzsuri89
őstag
válasz FragMaster #4006 üzenetére
Elég a gari papír.
-
BDave
őstag
válasz Dzsuri89 #4005 üzenetére
Minden fent van, kivéve a telefon. Mint ahogy korábban én is írtam. Pedig itt van.
(#4004) FragMaster: nézd meg az akksit (nincs-e külsérelmi nyom), IMEI-számot egyeztess, csatlakozók, kamera, kijelző. Kapcsold be és nézd meg, nem-e nagyon csíkos a kijelző vagy lenne bármilyen baja.
-
hallerlaller
addikt
válasz FragMaster #4006 üzenetére
Azért kérd el a számlát is, vagy egy másolatot róla, mert azzal bizonyítod, hogy te vagy a cikk tulajdonosa.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
bence007
tag
Hogy lehet ellenőrizni, hogy a telefon ki lett-e függetlenítve?
-
FragMaster
addikt
BDave, hallerlaller
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Emberek! Viszi a Chrome a flash videókat. Ezt ma vettem észre.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
molnarpeter
nagyúr
válasz hallerlaller #4019 üzenetére
Az élő adás Silverlight-tal megy.
mp
-
Psytech
őstag
válasz molnarpeter #4022 üzenetére
Már ustream, de mindegy is.
Amúgy felvételt is lehet nézni youtube-n és ustream-n is, bár én mindig youtube-t preferálom -
hallerlaller
addikt
Ez már html5, különben nem látnád. Asztali gépen böngészőn viszont flash-el jeleníti meg. A ustream adás böngészőből továbbra sem megy flash player nélkül és a mobilaréna reklámjai sem jelennek meg, szóval van még lemaradás itt is. A gyári aosp browser viszont tud kezelni flash, nem úgy mint a chrome, ha valaki nem mentette még el akkor innen letöltheti:
===> Download Flash Player 11.1.115.12 Here <===
(ez nem warez, hisz eleve ingyenes program volt, és a fentiek miatt a lapcsalád félhivatalos támogatását is élvezi)
[ Szerkesztve ]
-
Rem-X
senior tag
Srácok az mi a franc miatt van hogy nem tudom feltenni a titanium backupot mondván nincs elég helyem? Minden más felmegy de ezt nem engedi...
[ Szerkesztve ]
Try again, fail again, fail better!
-
Psytech
őstag
válasz molnarpeter #4025 üzenetére
Az sem megvetendő ám
-
berik899
tag
Sziasztok!
Valahol olvastam hogy JB-vel már az NFC segítségével filmeket és zenéket is lehet küldeni nagy sebességgel. Ez tényleg így van és ha igen akkor hogy működik, milyen gyors?
-
Zolesz007
őstag
válasz hallerlaller #4032 üzenetére
Azt hittem Wifi alapú ez a dolog. Mondjuk a környezetemben még úgysincs kivel kipróbálnom
Fold 5
-
hallerlaller
addikt
válasz Zolesz007 #4033 üzenetére
Az idei android modellek is alapból tudják a Beam-et (pl: One X,SGS3) csak ez a fájlküldés debütált a 4.1-ben. Én használom elég sűrűn, nálunk mindegyik telefon nfc-s.
A wifis amire gondolsz az a Samsung féle S Beam, ami az sgs3-ban van. Azért lett bluetooth alapú állítólag, mert az jobban elterjedt és a régi készülékek is tudják, de szerintem hülyeség.[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz hallerlaller #4034 üzenetére
A WiFi-s a wifi direct, szintén képes rá a GNexus.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
BDave
őstag
válasz hallerlaller #4034 üzenetére
Szerintem is hülyeség, tekintettel arra, hogy a régebbi készülékekben nincs NFC
Új Maps-ikon
-
Dzsuri89
őstag
válasz slice14 #4008 üzenetére
Tegnap este meg ma délelőtt is rákerestem az oldalon a "nexus" szóra és csak a szalagot dobta ki a kereső, akár Pc-én, akár telefonon néztem. Ha a linkjét előkeresem a telefonnak a böngészési előzményekből, akkor simán bejön az oldal. Gondolom, ha az adott termékből nincs készleten egyik boltban sem, akkor nem látszik az oldalon, ami szerintem egy nagy baromság, mert vegyék le akkor az adott terméket, ha már nem forgalmazzák. Pár hete még akkor is látszott az adott termék, amikor mindenhol elfogyott.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Nálam ez a SmartStay Ex elvágta magát, mert alig észlelte a szemem, pedig világos helyen voltam. Felraktam az ISeeYou-t, aztán kíváncsi leszek, hogy azzal mi a szitu egy idő után.
-
BoB
veterán
válasz hallerlaller #4036 üzenetére
Bekapcsolod a WiFi-t, majd ociók (wifin belül) -> Wifi direct. És listázza az elérhető készülékeket. A másiknak is tudnia kell. Ehez nincs köze az NFC-nek. (összeérintés)
Kb. ugyanaz mint hagyományos manuális bluetooth esetén. (a két készülék összehozása, a sebesség jóval nagyobb)
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Rem-X
senior tag
Gyerekek nagyon durva... A Google fű alatt berakta a magyar nyelvet a voice searchbe... :-) keresni, gépelni mindent lehet vele, érti :-)
Google ftw!
[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
Fiúk-lányok, győzött az ésszerűség (meg az ár ), beléptem a klubba egy gnex-el jómagam is.
-
Rem-X
senior tag
válasz FragMaster #4043 üzenetére
Isten hozott köztünk :-) használd egészséggel!
[ Szerkesztve ]
-
bence007
tag
Sziasztok!
Én is csatlakozok a klubbhoz!Nálam is az észszerűság győzött, illetve a kedvező ár!S3at is szerettem volna de semmivel nem tartom jobb telefonnak!Tegnap összehasonlítottam a haverom s3-ával, hát elbujhat sebességben!Jó ez a zselés cukor!
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz Zolesz007 #4046 üzenetére
Próbáld ki, mert most kiváncsivá tettél, hogy a szemüvegesekkel mi a szitu, bár szerintem úgy is fog működni.
Faceunlock nem működik nálad?
Nem olyan körülményes ez az ISeeYou, mint a Faceunlock, mert az elöbbi működik ott is, ahol az utóbbi már nem. Nagyon kevés fényben, épp hogy látszik a fejem, úgy is ébrentarja a kijelzőt. A Smart Stay EX-nél fényévekkel jobb, ha a fizetős verziót nézzük 4x-5x olcsóbb is.4045 Jacis
Jó is ez a program, az tuti. Valahogy el lehet távolítani a lehúzható gördítősávból az értesítését? Fizetős verzióban ló nemiszervet se csinál, ha kiveszem a pipát a notifikésön elől.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Samsung S23 S911 hibás
- IPhone 16 Pro 128GB desert titanium sivatagszínű független 1 év Apple garancia
- Sérült Galaxy s20 ultra 12/128 alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest