Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
RJocó
tag
válasz Grande Ale #14146 üzenetére
Nyomj egy factory resetet, hátha megoldja a gondod!
-
trance89
őstag
emberek, egy olyan appra lenne szükségem ami megmutatja hogy melyik app/service mennyi ideig és mennyin pörgeti a procit (biztos van ilyen), mert már 2 hete kb 6-7 óra alatt 30%-ot merülök úgy hogy hozzá sem nyúlok a telóhoz, mindez kikapcsolt mobilnet/wifi/gps mellett, gyári 4.2.2 és CM10.1 alatt is ugyanez (mind2 frissen újrarakva, teljes wipe is megvolt) szal kb nem a rendszerrel van a baj, vmelyik telepített app szarja el az akkumat, kedvem és időm pedig nincs 2 hétig mindegyik appot egyenként végigpróbálni hogy melyik a ludas, szinte csak minőségi (95%-ban fizetett) cuccok vannak fent de ha rájövök hogy melyik csinálja úgy b***om ki hogy csak, mert már nagyon megy a tökömre hogy hozzá sem nyúlok a telefonhoz de 1 nap alatt megdöglik
azt még megjegyezném hogy az androidban a running services-ből semmi sem derül ki[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
Volt pár hete téma a karc, nem karc. Jelentem karc.
(Tegnap megint próbáltam fóliazni, most vizeset. Nem lett túl jó, sem a felrakas sem a tapintás utána. Marad a karc. Nexus 4 egyelőre nem lesz, jobban meg nem tudok.) -
bodoraudio
aktív tag
új cm megint nagyon jó alap kernellel.
-
slice14
veterán
válasz bodoraudio #14159 üzenetére
a 305-re gondolsz? én ma akarom majd frissíteni.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
smisa
őstag
[link] Aki ebook-t olvass és eseteg nem tudna róla akció
[ Szerkesztve ]
-
Benex
senior tag
válasz bodoraudio #14159 üzenetére
Hello én is feltettem a cm 10.1et nagyon gyors tényleg annyi kérdésem lenne h a navbar méretét és h átlátszó legyen azt hol és hogy tudom beálitani??? előre köszönöm a segitséget
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
slice14
veterán
válasz bodoraudio #14170 üzenetére
Reggel mikor írtam, akkor még a 305-ös volt csak.
Amúgy az is frissités volna nekem, mert még a 301-est használom.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Grande Ale
őstag
Csináltam factory resetet, sajnos ugyanúgy merül a telefon. Este feltöltöm teljesen, kiveszem és reggelre kidül. Műszerész kollégám szerint szinte semmit nem szabadna merülnie a kivett aksinak, sőt, valamivel még többet és kellene mutatnia, mert regenerálódik. Ha reggelre több százalékot merül, akkor sajnos hibás. kíváncsi leszek. Házhoz jövünk szerviz van már Budapesten kívül is, ugye? Legfeljebb hoznak egy új aksit.
-
wardemi
senior tag
NFC matricát valaki használ esetleg? Tapasztalatok, hasznosság.
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
wardemi
senior tag
Értem, gondolkodom 1-2 darab beszerzésén hogy végre használjam is az NFC-t ha már fizetni nem lehet , de akkor proginál több műveletet is tud pl wifi, mobilnet ki, hang néma stb stb?
A bekapcsolt képernyő mondjuk biztonság miatt van így, fizetésnél még megértem itt már annyira nem . Meg még akkor másik, bár kérdés volt már de pontos írást nem láttam azt hiszem hogy akkor az nfc egymagában túl sokat nem fogyaszt gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
szokolzs
csendes tag
válasz Dottore #14168 üzenetére
Fene tudja, máshogy mozog, máshol vannak a dolgok, stb... Megszoktam a gyárit, és ahhoz, hogy ugyanúgy nézzen ki/működjön, csomót kellene vele tökölni.. Csak ez miatt nem akarok novázni
Más: olyat lehet, hogy a gyári billentyűzet felső során ne legyenek ott a számok hosszú nyomásra, hanem csak az ékezetes betűk? Ahogy Nexus 7-en van a gyár.
-
TOZ
addikt
Meg nem értem haza, de utána olvastam. Modolt nfc apk segítségével megoldhato a screen off melletti nfc scan.
-
bodoraudio
aktív tag
van új vanir rom.
fantasztikus.
nagyon ajánlott. -
wardemi
senior tag
válasz bodoraudio #14183 üzenetére
Valami rövid jellemzés ? Leggyorsabb legsmootosabb rom vagy valami esetleg összehasonlítás?
-
wardemi
senior tag
Az miért van, hogy egyszer csak a ClockworkMOD recovery nem látja a mappákban a zip-eket? (v6.0.2.3)Én voltam a hülye vagyis letöltésnél a .zip után még oda írt valami hülyeséget.
[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
válasz Grande Ale #14172 üzenetére
Sajnálom hogy végül tényleg az akksi a ludas..akkor bizony csere kell. Nem tudom, hogy ez a neten beregisztrálós + samu garanciával el lehetne e azt érni hogy házhoz menjenek... egy próbát megér nem tudom ebben van e valakinek valami tapasztalata....?
-
cselt
senior tag
Én is küszködök kicsit a 4.2.2-vel, eddig 4.1.2 volt fent, frissítettem ota-n, de nem az igazi, még így pár hét használat után sem. Ezért is gondoltam, hogy flashelek egy factory imaget, hogy szépen mindent gatyába rázzon, hátha a sok ota frissítés miatt laggol a rendszer.
Szóval, ha újra akarom flashelni a factory image-t azt milyen paranccsal lehet megtenni?
Google oldaláról leszedtem az image fájlt (yakju-jdq39-factory-b2ebb5f3.tgz). Gondolom utána fastbootba kell rakni a telót, csak utána nem emlékszem már a parancs nevére.
Ill ha ez megvan, akkor újra kell nyitni a bootloadert? USB tárat törli? -
wardemi
senior tag
válasz bodoraudio #14183 üzenetére
Le a kalappal eddig előtte, tetszetős remélem idővel nem vész el a smoot :\ ált. mindig ez a baj
-
-
cselt
senior tag
Áááá basszus ezt nem hiszem el, milyen egyszerű volt a megoldás, de a fene se gondolt rá. Rákerestem neten, mások is küzdöttek ezzel a problémával és ott írta valaki, hogy USB3-as porton neki se ment, de amint átdugta USB2-esbe egyből ment, és ez így volt nálam is. Most már bootol a rendszer. Huh azért leizzadtam egy kicsit
Szerk: ezt esetleg be lehetne írni a téma összefoglalóba a ne használj usb elosztót mellé.
[ Szerkesztve ]
-
RJocó
tag
válasz Grande Ale #14189 üzenetére
hmmm.... kezd egyre érdekesebb lenni ez a történet azért még egy két próbát tennék a helyedben. Ilyen este kivevőset..
-
mgTerminator
veterán
Nah, akit érdekel, annak leírom....
Ma megkaptam a telómat, természetesen nem tapasztalták a hibák, de legalább befrissítették 4.2.2-re. Eddig még jó, de ha újra szarakodni fog akkor csere egy S3ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Flip 4 Graphite 8/256 utólagos fólia, karc mentes
- bontatlan, új Motorola Razr 40 8 GB/256 GB zöld színű kihajtható (flip) telefon 2026.aug-ig garis
- Samsung Galaxy Flip 4 Pink Gold 8/256 gyári fólia, karc mentes
- Széoséghibás -repedt Iphone12 vagy 13 minit vennék, normális áron!
- iPhone 15 128GB fekete, független, 2027-ig garanciális, akksi 100%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest