- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czeri32
csendes tag
válasz
attilaxxxx #2798 üzenetére
Sziasztok!
Én ugyan ezzel szenvedek, hetek óta, nekem autóban csinálja gyári kihangosítóval, nem kapcsol szét a Bluetooth, csak egyszerűn elnémul a kihangositó, a Bluetooth ikon aktív kapcsolatot jelez, már megőrülök tőle, ha tud rá valaki megoldást kérem segítsen... -
válasz
attilaxxxx #2796 üzenetére
Lekapcsolja a headsetet? Pontosan mi történik?
1. kikapcsol a headset
2. kikapcsol a BT a mobilon
3. megszakad a BT a mobil meg a headset közöttA első esetben nem a mobil a hibás, a második esetben a mobil, a harmadik esetben bármelyik lehet.
Ha az utolsó két eset valamelyike áll fenn, próbál ki a telefont egy másik BT-s eszközzel is (lehetőleg BT audió), és ha az hibátlanul megy, akkor valszeg a headset a hibás. -
attilaxxxx
tag
Üdv!
Hetek óta küszködöm a bluetoth headsettel, bejövő híváskor ha épp beszélek lekapcsolja a headsettet. Hívtam a Samsungot, táv segített de nem javul. Ismerős valakinek ez a jelenség? -
DrDobos
őstag
Valaki segitsen nekem
szerintem rossz az elolapi kameram.. Jo fenyviszonyok kozott teljesen okes, ha mozgatom a kezem a kamera kepe is dinamikusan kovet. Viszont kicsit rosszabb fenyviszonyok kozott szornyen mosodik, azt is alig tudja feldolgozni ha pislogok, nem hogy azt ha mozgatom a kamerat..
-
kelly416
veterán
Nézd. Én az itt leírtakon felbuzdulva beállítottam outlookban is a gmail fiókomat, és töröltem a gmail appot valamikor ma kora délután. Mostanra már vissza tettem a gmail appot és töröltem outlookból a fiókot, mert szerintem meg az outlook botrányos, és nálam a gmail app teljesen jól működik. Ez minimum fura, de mégis ez van.
-
DrDobos
őstag
Van a telefonnak gyarilag képernyőfelveteli lehetosege?
-
Hood
kezdő
válasz
kelly416 #2782 üzenetére
Küldtem gmail-ről (galérián keresztül) másik saját gmail-es címre, másolatot pedig a küldő címre + T-re és Externetre, sehova sem érkezett meg . A küldő fiókban piszkozatba teszi és ilyeneket ír : el nem küldött levél, várólistára helyezve, stb.
De ma délelőtt volt már olyan, hogy egyszer-egyszer sikeres volt másik gmail-re ill. T-re és Ex-re is (nem egyidejűleg), másik alkalommal pedig nem, az eredmény teljesen random. Gmail app is frissítve van.
Szerintem hagyom egy kicsit pihenni -
Hood
kezdő
-
Hood
kezdő
Hát ez már vicc : újabb próbálkozásnál elküldte ( galéria, megosztás, gmail ), ott van az elküldött levelek között, épp csak nem érkezett meg a másik fiókba ( amit ma ürítettem, tehát tárhely bőven van).
Azt teszi, amihez épp kedve van -
-
Hood
kezdő
válasz
bringasisti #2771 üzenetére
Ja, értem
-
Hood
kezdő
válasz
bringasisti #2767 üzenetére
bringasisti:
Nem azzal van a gond, amikor a gmail-ből indítom a dolgot, ott minden ok, akkor nem működött, amikor a galériából megosztás funkcióval (azon belül gmail-lel) akartam küldeni.kelly416, IvanJakab:
36 órán belül minimum huszonötször próbáltam, mindig ezt csinálta, így nem valószínű, hogy hálózati gond vagy ehhez hasonló probléma okozta.
Most megpróbáltam másik levelezőből küldeni (galériából, megosztással) , hibátlanul működött. Szerintem ez valami gmail gond lesz. Majd még azzal is próbálkozom újra, hátha csak vmi átmeneti zűr lesz.
Köszi a segítséget.No, meg is próbáltam, eredmény ugyanaz . Nem küldte el, hanem jelzi, hogy :
1 nem elküldött levél van itt : Kimenő levelek
Nem értem, miért csinálja ezt... -
IvanJakab
kezdő
Lehet, hogy csak szerver vagy hálózati hiba miatt nem tudta elküldeni és később elküldi magától külső beavatkozás nélkül is. A kimenőben nincsen belőle egy példány?
Aztán az is lehet ám, hogy valamelyik frissítés rontotta el. Sajnos nagyon instabil a gmail app, simán el tudom képzelni. Én ezért használom a gyárit. Szebb, reklám sincs és még sosem hagyott cserben. -
-
Hood
kezdő
Sziasztok,
tegnap a Galériából próbáltam egy képet email-ben (gmail) elküldeni, de furcsa módon nem tudja egy lépésben
megoldani, a mail írásakor csak létrehoz egy "küldendő" piszkozat-szerűséget a gmail-ben, ahonnan aztán el kell küldeni. Ráadásul erre nincs is semmi utalás, csak azért vettem észre, hogy nincs elküldve a levél, mert szóltak.. Régebben ilyet nem tapasztaltam, mindig simán lehetett továbbítani. Nem találok semmi olyan beállítási lehetőséget, ahol ezt módosítani tudnám. Nálatok hogyan működik ez ?
Köszi. -
DrDobos
őstag
válasz
Zsoltinho24 #2763 üzenetére
Szerintem az A7 es A9 ehhez kepest kifejezetten ronda.
-
Zsoltinho24
tag
Jó telefon ez az A8 csak nagyon háttérbe szorult most az A7 és az A9 telok miatt.
-
fil
őstag
válasz
D-Phrag #2760 üzenetére
Ne legyen ugyanaz az SSID név és a 2.4-est feletesd el.
(Ha ugyanaz az SSID akkor - amennyiben egyformán jó a jelerősség - az 5-ösre fog kapcsolódni, ha ez gyengül átkapcsol a 2.4-esre - mivel az nagyobb távolságon , akadályok mögött jobban vehető - , mikor az 5-ös újra jó ,de jó a 2.4-es is ,akkor nem fog visszakapcsolni az 5-ösre. Ha ilyenkor egy pillanatre kikapcsolog a telón a wifit és vissza, akkor ismét az 5-ösre megy.) -
válasz
D-Phrag #2760 üzenetére
Az 5GHz külön wifi hálózatként jelentkezik, vagyis ha a router sugároz mindkét frekvencián, akkor 2 külön wifi hálózatot kell látnod. Ebben az esetbe ncsak az 5Ghz-sat kell kiválasztanod csatlakozásnál, és oda csatlakozik a telefon. Ha nincs 2 wifi hálózat, akkor vagy nem tudja az 5GHz-t a router, vagy nincs bekapcsolva rajta. Utóbbi esetben szét kell nézned a beállításaiban (vagy még egy lehetőség, hogy a telefon nem tudja az 5GHz-t, de ez ennél a telefonnál ki van zárva).
-
D-Phrag
senior tag
válasz
adalbert1 #2754 üzenetére
(#2755) ollie kollégának igaza van. Optikai képstabilizáció hiánya miatt gyakrabban lehet elmosódott képeket lőni, de ha jók a fényviszonyok eléggé elfogadható a minőség. Kicsit a színek is hidegebbek, kevésbbé telítettek, mint mondjuk az S7-en. Ami egyértelműen negatívum a kamera funkció. Bár az A8 kevésbbé "remeg" használat közben (gimbal nélkül), de nincs ugye lassítás, sem 4K. A slow motion nekem azért hiányzik, de lehet élni nélküle.
Nekem S7 volt, feleségemnek S6. Én most céges A8-at gyűrök, feleségem S8+. Hát a kettő között nagyon jelentős differencia van. Mivel ő van többet nálunk is a gyerekkel, így jó kezekeben van, igaz ő nem olyan fotó zsonglőr, mint mondjuk én. Mondjuk S8-al is lehet gyenge fotót lőni. Egyéb téren én már jobban szeretem, mint az S7-et (képméret, arány, fizikai gomb elhagyás, ujjlenyomat helye,m űködése stb.). Kell a kompromisszum na.Más: Otthoni WIFI hálózaton hogy tudom megoldani, hogy ne 2,4GHz-re, hanem 5GHz-re csatlakozzon UPC router esetében?
-
Hallosz
senior tag
-
adalbert1
veterán
Az a problémám, hogy 100k-s határig nagyon nem találtam alternatívát az S7-nek, a media marktban átnézegetve a telefonokat talán még az A8 volt a legjobb (illetve a Nokia 6.1 is tetszett, de az még kevesebbet tud, illetve ott a legtöbb tesztben kiemelik, hogy gyenge a kamera) - esetleg még egy S8 érdekes lenne, ha azt is kivezetik egyszer, de azt minél többet próbálgatom, annál kevésbé tetszik, ott a nyújtott forma mellett már túlságossan le vannak kerekítve a kijelző élei (igaz, az A8 is hasonló formavilág, de nekem jobban tetszik).
Alszom a kérdésre még egyet szerintem, most úgy néz ki, ha mégis vennék A8-at, akkor az asszony kapná az S7-et, miután visszakapom a szervizből, és mivel a gyerekkel amúgy is ő tölt több időt, így ő többet is fotózza (igazából az egész kamera kérdés azóta lett érdekes, mióta van gyerekünk, előtte nem igazán fotóztam kb. semmit).7up: köszi, ez nem is tűnik rossznak.
-
adalbert1
veterán
Aki S7-ről váltott, az mennyire érzi visszalépésnek ezt a telefont? Mennyire hiányzik az optikai képstabilizátor?
Az A8 dual sim és a sima A8 között csak a 2 sim kezelésének a képessége a különbség, hardware-ben semmi egyéb eltérés nincs?
95k jó ár ezért a telefonért (ahogy a cikket néztem, a megjelenéskori árhoz képest mindenképpen), vagy szerintetek várható, hogy a következő pár hétben lényegesen csökken az ára? -
válasz
gaborm69 #2746 üzenetére
Ugyanazzal a Microsoft accounttal kell belépnek a Onedrive-ra, amivel igényelted a 100GB-t, ott kell lennie annak. Nekem pár napja járt le 100GB, amit még 2 éve S7 edge mellé kaptam, és mindegyik mobilomon elértem ugyanazt a tárhelyet, pedig volt pár, és nem csak Samsung (Xiaomi meg OnePlus is volt közben).
-
IvanJakab
kezdő
Bocsánat, én nem azt írtam, hogy kötelező mindenkinek így használni, csak annyit írtam, hogy én így használom. Egyébként alapszabály, hogy egy biztonsági mentés nem biztonsági mentés. Tehát van egy példányom a gépemen is, csak hát az nincsen mindig bekapcsolva. Viszont ha bekapcsolom, akkor megcsinálja arra is a szinkront.
Viszont én 18 éve használok PC-t, pár vinyóm volt már. Soha nem ment tönkre egy sem, pedig még egy gyárilag szektorhibásat is használtam évekig. Amit tudni kell erről a router és vinyó kombóról, hogy nem megy állandóan a vinyó (tehát minimális a használatból eredő meghibásodás), mint egy laptop vagy pc esetében, hanem alszik. Ezért van az, hogy az első válaszkérésnél várni kell 3 másodpercet, mert az alatt ébreszti fel a rendszer a vinyót. Utána már ugyanúgy tudsz tallózni, mintha helyi meghajtó lenne. Lehetséges, hogy torrentezéstől tönkremenne hamar, de nem szokásom torrentezni. Viszont ha meg a "gyári" felhőt felejted el lementeni, az is megszűnik és elveszted az adataidat. Valamint mikor lemented, akkor behalhat az a vinyó is, amire mentesz. Vagy a felhőt feltörik az orosz hackerek, kigyullad a szerverterem, stb. Én nem gondolok a legrosszabbra. Bár őszinte leszek, ha a videók megsemmisülnek, akkor begrabbelem mégegyszer. ugyanis minden filmet DVD-n vettem a multik turijában 1000 Forintért. Csak az egyszerűbb kezelés miatt vannak meg Vinyón is. Én már kinőttem abból, hogy filmeket torrentezek estére aztán megtartom. A zenéim a Google playen is fent vannak, mert minden zeném eredeti, a képeimről meg több biztonsági mentés is van. Nekem bejött(#2749) kelly416:
Azért ez korrekt hozzáállás a szerviz részéről.
-
kelly416
veterán
válasz
IvanJakab #2747 üzenetére
Igen, ahogy írták. Alapvetően elég a telefon, de mivel nem állandó a "víz van a csatlakozóban" fantom riasztás, bevizsgálnák a töltőt és a madzagot is. Sőt, megkért a srác, képeket is csináljak a hibáról, hogy legyen mit mellé tenni, ha Pesten sem akarná épp produkálni, ne küldjék vissza javítatlanul.
-
IvanJakab
kezdő
válasz
kelly416 #2744 üzenetére
Ez viszont hasznos infó volt. Én régen még az akkut se és az akkufedelet se adtam le a szervizbe. Képesek és elhagyják vagy kicserélik egy rosszabbra. De itt ugye már ragasztott az egész. Szerintem azért kérik fullos tartozékkal, mert ha csere lesz, akkor le kell adni mindent és ne kelljen utólag bevinni.
A felhő tárhelyet meg ne bánd. Képzeld csak el, hogy telirakod cuccokkal, aztán 2 év műlva meg jön az email, hogy mentsd le, mert elveszíted.
Én inkább rádugtam egy 1 Terrás vinyót a routerre és kész a felhő. Ugyanúgy elérem a világ bármely pontjáról telefonról, tabletről, laptopról és streamelek róla zenét meg filmet, mentem az adataimat. Filléres dolog ez manapság és nincsen havidíj. -
kelly416
veterán
válasz
kelly416 #2731 üzenetére
Na szóval, ha már ide is eljutottam... a telefon nálam van, nem vették be, de csak mert nem volt ott a töltője meg a vezetéke. Előző nap kétszer kérdeztem, meg, hogy mit kell vinni, készüléket és számlát, volt a válasz. Na mindegy, ezt a békát lenyelem, végül is igaza volt annak, aki így nem vette át, mert felküldi Pestre, nem hozza a hibát, vissza küldik, pedig csak idő kérdése, hogy hozza. Na mindegy, valószínűleg alaplap cserés lesz, mert elbeszélgettem a sráccal telefonon, miután megtudtam, hogy nem vette át. Mondta azt is, hogy előfordul néha ilyen, de nem túl jellemző. Szerencsére. Rákérdeztem a beázásos garis dologra, mondta, hogy ha nem a SIM ajtó mellett ázott be a felhasználó hibájából, akkor természetesen gariban csinálják, de nem szokott ilyen lenni, mert minden megbontás után új hátlapot és új ragasztót kap a telefon, illetve nyomáspróbázzák. Ha bukik, csere-bere, ha nem bukik, mehet vissza a tulajnak.
Ezzel a telefonnal nem jár valami felhőtárhely, vagy egyéb, amit egyszer kap meg az ember, mint anno az LG G4-hez a drive tárhely? Mert akkor gyorsan beregelek, hogy ha alaplapot cserélnek, legalább ne bukjam el ezt.
-
DrDobos
őstag
A samsung pay-es lehetoseget csak en nem talalom sehol?
-
DrDobos
őstag
Sracok, ohm melyik a legfrissebb firmware? 😂
-
Klusi86
tag
Ma megérkezett a Telekomos független telefonra is a frissítés
-
DrDobos
őstag
Bocsi, ha off. Valaki tud nekem segíteni, hogy ebben a videóban milyen téma látható (2:40nél, illetve 3.57-kor látni jól szerintem)? Előre is köszi
-
sellerBP
tag
válasz
kelly416 #2722 üzenetére
Eseted az USB csatlakozóval S7-nél nekem is volt ilyen. Hétvégén otthagytam a nappaliban az asztalon, majd nem tudtam mi ez az istenverte csipogás, majd látom kijelzőn,hogy nedvességet észlelt. Egyszer adta elő azóta nem. A8-nál még nálam nem jött ki. Szerintem valamilyen szoftver bug lehet.
-
kelly416
veterán
válasz
DrDobos #2721 üzenetére
Vaklárma igen, csak éppen a csatlakozót fogják kicserélni a telefonban, és nagyon tudták, hogy mi lehet a baj, úgyhogy gyanítom, nem én viszem vissza az első ilyen telefont. Azt persze ne mondjam, hogy ameddig kiírja a vizes dolgot, nem hajlandó áramot felvenni, sőt, némítva is csipog, hogy vigyázz, valami nem jó, húzd ki a töltőt.
Igazából pára sem nagyon, nincs egy hónapja hogy megvettem, nem ezzel szoktam tusolni, eső nem esett az elmúlt egy hónapban jóformán. Egyébként nem lennék meglepődve.
Beázásra szerintem kb. csak akkor vonhatják meg, ha be tudják bizonyítani, hogy a sim-ajtón ment be a víz, mindenhol máshol nekik kellene gondoskodni a vízhatlanságról, de láttunk már mást is. Nagyon szeretem a Motorolát, de ők voltak az egyik gyártó, akik beázott "vízálló" telefont elutasítottak, a Sony meg (z1c tg-ként olvastam pár ilyen esetet) példásan le nyomás próbázta a beázott telefonokat, ha nem az ajtónál ázott be, gariban cserélték. Samsungos ilyen tapasztalatom nincs, és sajnos rá sem fogok kérdezni, mert Feleségem viszi be holnap az A8-at, és valószínűleg elhozni is Ő fogja, mert Szegeden dolgozik, viszont nem ott lakunk, és én meg kanyarban sem arra dolgozom.
-
kelly416
veterán
válasz
kelly416 #2677 üzenetére
Na srácok, felhívtam azt a Samu boltot, ahol vettem a telefont, egyből mondták amint megemlítettem a véletlenszerűen érkező üzenetet, hogy "víz van a csatlakozóban?" hibát ír ki? Tehát nem akarok senkit elkeseríteni, de gyanúsan ismert hibáról van szó. Sokat nem tudtam meg, de ha holnap bebattyogok a telefonnal, majd azért körbeérdeklődök, hogy mennyire gyakori az A8 esetében?
-
Sdi
addikt
-
IvanJakab
kezdő
válasz
DrDobos #2710 üzenetére
Nekem nincsen rajta fólia. Wallet tokban hordom. Robogóval mentem hatvannal, kiesett a kabátzsebemből az aszfaltra. Nem is vettem észre. Jókat pattoghatott, mert a tok mesérült több helyen. A telefon sértetlen maradt. Egyetlen karc nincsen rajta.
Szerencsére egy nagyon rendes fiatal pár találta meg és mikor felhívtam a saját számom egy másik telefonról, visszaadták -
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Tudtok nekem linkelni uvegfoliakat amik bevaltak nektek? Lehetoleg valamilyen fekete kereteset szeretnek, ami eltakarja az egesz kijelzot -
RBJ
addikt
Eszköz karbantartása nekem eddig kikapcsolt mcaffe val is 100 pont volt.
Ma elkezdte -10 el. Eddig miért nem hiányzott neki?
TÉma összefoglaló nem kellene eme topiknak is a telefonról?
Szerintem nem egy népszerűtlen telefon lesz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óvodások homokozója
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS