Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
Ez nehéz kérdés volt számomra is de végül az S10e-t jelöltem meg.
Utódnak szerintem az A50-et szánta a Samu.Az idei A széria egy vicc kategória.Olcsó műanyag hátlap,tepsi méretek nekem A8 is határeset főleg,hogy mellette van egy i7-em,ami sokkal kézre állóbb.
Hardveresen sem igazán látok előre lépést és fotós képességekben sem.Ujjlenyomat olvasó is bukta szóval búcsúzom az A szériától és feljebb lépek majd ha beesik az S10e ára. -
Tuomas
addikt
Az mitől lett sikertelen?
Amúgy a rendszerről:
Elsőre nagyon furcsa volt, nekem a samsung felülete kicsit kezd mézes-mázos lenni.
De második ránézésre már tetszik.
Ami szerintem nagyon nagy pozitívum:
- AOD koppintásra varázsolható elő
- Alsó sáv teljes elrejtése és gesztusvezérleses működtetése (az előzőnél majdnem megőrültem, amikor csináltam a felfele söprő mozdulatot, hogy eljöjjön a sáv, 10-ből 8 alkalommal mindig benyomtam véletlenül valamit)
- Tetszik az óra áthelyezése is
A rendszer sebességével továbbra sincs gond. -
kelly416
veterán
Milyen autó? Milyen programok? Mint írtam, az S-Cross tök jól üzemelt androidauto appal karöltve, de valami mirrorlink alkalmazással is működhetne, mert azt is tudja az autó rendszere, olyankor elméletileg ténylegesen a kijelzőt tükrözné.
Én a saját 2006-os Fókuszomban, mert van a kesztyűtartóban jack gyárilag, rádugom fizikailag a telefont a fejegységre, és feldobom a szellőzőrácsra a mágneses tartóba, így kijelző látható, a hangok hallhatóak, és ki is van hangosítva. Csak pöppet kell hangosabban beszéljek, mint a Szuzukiban a gyári rendszerrel, mert a telefon két mikrofonja intéz minden mást.

-
kelly416
veterán
Nem, úgy gondoltam, ha mégis bejutna víz, ezen az oldalkanálison kell kiengedni.
A felső tálcát egyszer láttam, azt hittem, hybrid foglalatos, de mivel egy sim-et használok, nekem mindegy is. Az oldalsó nyílást ma fedeztem fel, és nem volt nálam tű, a tesztben sem találtam hirtelen, ezért kérdeztem. Meg, hogy egyesek derüljenek egyet. De bocsi, hogy ezzel megzavartam a majdnem állóvizet a topikban.
-
IvanJakab
kezdő
Miért kellene alkalmazásonként tiltanod a mobiladat forgalmat? A Samsung feltételezi, hogy a telefon tulajdonosa amikor megnyit egy alkalmazást, akkor el tudja dönteni, hogy használ netet, vagy sem. Tehát megnyitod pl az emailklienst és el tudod dönteni, hogy lehúzod-e a képernyőt, hogy frissítsd az email-jeid, vagy sem. Vagy éppen mikor megnyitod a fényképek alkalmazást, akkor tudod, hogy éppen most meg akarsz osztani valakivel egy képet mobilneten, vagy sem... Szóval minek azt központilag letiltani? Azért, hogy ha mégis úgy döntesz később, hogy küldenél képet, akkor külön be kelljen kapcsolni? Ha nem akarod a mobilnetet használni, akkor ne használd és kész. Azt pedig lehet kapcsolni, hogy a háttérben (vagyis a tudod nélkül) hozzányúljon vagy sem a mobilnethez. Mégpedig egyesével, külön-külön lehet kapcsolni...
Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit távolítasz el a telefonodról. Az opció azt jelzi, hogy korábban használtál egy programot vagy programokat, ami vagy amik elhasználtak 200 megát. Mivel eltávolítottad, ezért az adatforgalom figyelő nem tudja megnevezni, hogy mely program vagy programok használta illetve használták el a 200 megát...
Néha úgy érzem, hogy túl korán került az átlagemberek kezébe okostelefon.
-
GEPESZ66
veterán
-
kelly416
veterán
A hátlap, vagy az előlap? Nekem majd 2 hete van meg, építkezek, betont török, stb... ok, hogy nem markolok rá akármilyen kézzel, de nem is kesztyűs kézzel bánok vele. Semmi karc. A hátlap az teljesen más, az tényleg karcos.
Egyébként meg a homok, por, ilyen dolgok a leginkább veszélyesek karc szempontjából, nem pedig a kulcs meg aprópénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)