Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
prisz
senior tag
Ha nem élénk a fórum, az jó jel. Mindenkinél tökéletesen müködik. Az biztos, hogy egy nagyon jól összerakott cucc.Talán az utolsó. Volt pár androidos phone a kezemben, de stabilitásban, üzemidőben qrva jó az A8. Nem úgy, mint a mostani nagyágyuk. (S9,S10)
Ami majd érdekelne, az a gps stabilitás a pitén, mert az qurva sokat megy a kocsiban, no meg az üzemidő. Lekenyerezne, ha valaki majd írna róluk egy pár sort.
-
prisz
senior tag
És ha megtudja Stang Lee, hogy voltál a mamával a tescóban, akkor mi van?

A mamával a lidl-be szoktunk járni. És nincs azzal semmi baj, ha valamilyen "kínai Lee" követi az adataimat, amíg ezt nem tárolja. És pedig tárolják...
Egyébként melyik Huawei az olcsó vacak?
Nem feltétlenül vacak egy Húdevej telefon, de sokszor gyanúsan olcsó. Ami gyanúsan olcsó, az pedig általában kínai. Ha pedig kínai és az ár gyakran a gyártási költségek alatt van, akkor nagy valószínűséggel valami nem stimmel. Két lehetőség van. Vagy komplett idióták, vagy vastagon benne van a kormányzati támogatás, ami nem feltétlenül biztató... -
atti1848
senior tag
A vodafone azért van, mert van benne egy külföldi Vodafone-s kártya is.
Közben kipróbáltam a másik slot-ban is, mert eddig ez nem jutott eszembe és abban működik hibátlanul
, csak akkor azt nem értem, hogy ha letiltotta a T , akkor csak az egyik IMEI-t tiltotta volna, miért nem mind2-t?Köszönöm a tippet.

Még azért megvárom, hogy akitől vettem az utána járjon a dolognak.
-
IvanJakab
kezdő
Én sem nagyon értem, hogy mit kell figyelni a videón. Lehet, hogy ez enyém is ilyen, csak nem tudok róla.
(#2867) kzoli1994
Én még soha nem találkoztam olyan telefonnal, amin minden stimmelt volna. Valamilyen bakit minden gyártó elkövet. Az egyiknek az automatikus fényérzékelője rossz gyárilag, a másiknak a háza repedezik, a harmadiknak lötyög a gombja, a negyedig állandóan töltőcsati hibás. Ennek most ez a baja, hogy pattog a hangszóró. Bár én nem hallok ilyesmit, meg őszintén szólva le is sz@rnám.
Engem sokkal jobban zavar, hogy mostanában már nem old fel olyan pontosan az ujjlenyomat olvasó, mint mikor megvettem és ez az Oreo óta van.
Sokkal jobban zavar az, hogy az erősödő csengőhangot nem tudom kikapcsolni. Én azt akarom, hogy egyből teljes hangerőn csengjen. Jobban zavar az, hogy ennyi pénzért nincsen benne EIS. -
kelly416
veterán
A "vizes az usb csatoló" fantom jelenség miatt valami szoftverfrissítést csináltak a telefonon ami azon segített is, de ugyanúgy nem tudom kikapcsolni most sem ezt a nyomorult értesítést, mint ahogy előtte sem tudtam. Azaz kikapcsolom... látszólag, de ugyanúgy kiírja, hogy "a messenger használja az akkumulátort".

SAOMC_SM-A530F_OXM_XEH_00_0008
520081a559ef6595
Ha ez mond bárkinek bármit. Nekem semmit.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
IvanJakab
kezdő
Bocsánat, én nem azt írtam, hogy kötelező mindenkinek így használni, csak annyit írtam, hogy én így használom. Egyébként alapszabály, hogy egy biztonsági mentés nem biztonsági mentés. Tehát van egy példányom a gépemen is, csak hát az nincsen mindig bekapcsolva. Viszont ha bekapcsolom, akkor megcsinálja arra is a szinkront.
Viszont én 18 éve használok PC-t, pár vinyóm volt már. Soha nem ment tönkre egy sem, pedig még egy gyárilag szektorhibásat is használtam évekig. Amit tudni kell erről a router és vinyó kombóról, hogy nem megy állandóan a vinyó (tehát minimális a használatból eredő meghibásodás), mint egy laptop vagy pc esetében, hanem alszik. Ezért van az, hogy az első válaszkérésnél várni kell 3 másodpercet, mert az alatt ébreszti fel a rendszer a vinyót. Utána már ugyanúgy tudsz tallózni, mintha helyi meghajtó lenne. Lehetséges, hogy torrentezéstől tönkremenne hamar, de nem szokásom torrentezni. Viszont ha meg a "gyári" felhőt felejted el lementeni, az is megszűnik és elveszted az adataidat. Valamint mikor lemented, akkor behalhat az a vinyó is, amire mentesz. Vagy a felhőt feltörik az orosz hackerek, kigyullad a szerverterem, stb. Én nem gondolok a legrosszabbra. Bár őszinte leszek, ha a videók megsemmisülnek, akkor begrabbelem mégegyszer. ugyanis minden filmet DVD-n vettem a multik turijában 1000 Forintért. Csak az egyszerűbb kezelés miatt vannak meg Vinyón is. Én már kinőttem abból, hogy filmeket torrentezek estére aztán megtartom. A zenéim a Google playen is fent vannak, mert minden zeném eredeti, a képeimről meg több biztonsági mentés is van. Nekem bejött
(#2749) kelly416:
Azért ez korrekt hozzáállás a szerviz részéről.

-
kelly416
veterán
Szuper, köszönöm szépen. Az alkalmazásfigyelő ki volt már kapcsolva, így az szürke is volt (mármint az "értesítések" almenü). De bekapcsoltam, így be tudtam oda is lépni, és így egyből egyértelmű, hogy ezzel ki tudom kapcsolni. Eddig feltételeztem, hogy mivel úgy általában az alkalmazásfigyelő eleve ki van kapcsolva, akkor az is ki van kapcsolva, amit azon belül lehet állítani, de hát tévedtem már megint.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) majd lehúzom, addig úgyis feltölt, aztán mindig elfelejtem, vagy lusta vagyok elmenni még az asztalig.
, csak akkor azt nem értem, hogy ha letiltotta a T , akkor csak az egyik IMEI-t tiltotta volna, miért nem mind2-t?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)