- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
DrDobos #2721 üzenetére
Vaklárma igen, csak éppen a csatlakozót fogják kicserélni a telefonban, és nagyon tudták, hogy mi lehet a baj, úgyhogy gyanítom, nem én viszem vissza az első ilyen telefont. Azt persze ne mondjam, hogy ameddig kiírja a vizes dolgot, nem hajlandó áramot felvenni, sőt, némítva is csipog, hogy vigyázz, valami nem jó, húzd ki a töltőt.
Igazából pára sem nagyon, nincs egy hónapja hogy megvettem, nem ezzel szoktam tusolni, eső nem esett az elmúlt egy hónapban jóformán. Egyébként nem lennék meglepődve.
Beázásra szerintem kb. csak akkor vonhatják meg, ha be tudják bizonyítani, hogy a sim-ajtón ment be a víz, mindenhol máshol nekik kellene gondoskodni a vízhatlanságról, de láttunk már mást is. Nagyon szeretem a Motorolát, de ők voltak az egyik gyártó, akik beázott "vízálló" telefont elutasítottak, a Sony meg (z1c tg-ként olvastam pár ilyen esetet) példásan le nyomás próbázta a beázott telefonokat, ha nem az ajtónál ázott be, gariban cserélték. Samsungos ilyen tapasztalatom nincs, és sajnos rá sem fogok kérdezni, mert Feleségem viszi be holnap az A8-at, és valószínűleg elhozni is Ő fogja, mert Szegeden dolgozik, viszont nem ott lakunk, és én meg kanyarban sem arra dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL