Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kelly416

veterán

válasz DrDobos #2721 üzenetére

Vaklárma igen, csak éppen a csatlakozót fogják kicserélni a telefonban, és nagyon tudták, hogy mi lehet a baj, úgyhogy gyanítom, nem én viszem vissza az első ilyen telefont. Azt persze ne mondjam, hogy ameddig kiírja a vizes dolgot, nem hajlandó áramot felvenni, sőt, némítva is csipog, hogy vigyázz, valami nem jó, húzd ki a töltőt.

Igazából pára sem nagyon, nincs egy hónapja hogy megvettem, nem ezzel szoktam tusolni, eső nem esett az elmúlt egy hónapban jóformán. Egyébként nem lennék meglepődve.

Beázásra szerintem kb. csak akkor vonhatják meg, ha be tudják bizonyítani, hogy a sim-ajtón ment be a víz, mindenhol máshol nekik kellene gondoskodni a vízhatlanságról, de láttunk már mást is. Nagyon szeretem a Motorolát, de ők voltak az egyik gyártó, akik beázott "vízálló" telefont elutasítottak, a Sony meg (z1c tg-ként olvastam pár ilyen esetet) példásan le nyomás próbázta a beázott telefonokat, ha nem az ajtónál ázott be, gariban cserélték. Samsungos ilyen tapasztalatom nincs, és sajnos rá sem fogok kérdezni, mert Feleségem viszi be holnap az A8-at, és valószínűleg elhozni is Ő fogja, mert Szegeden dolgozik, viszont nem ott lakunk, és én meg kanyarban sem arra dolgozom.

Új hozzászólás Aktív témák