- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hood
kezdő
válasz
bringasisti #2767 üzenetére
bringasisti:
Nem azzal van a gond, amikor a gmail-ből indítom a dolgot, ott minden ok, akkor nem működött, amikor a galériából megosztás funkcióval (azon belül gmail-lel) akartam küldeni.kelly416, IvanJakab:
36 órán belül minimum huszonötször próbáltam, mindig ezt csinálta, így nem valószínű, hogy hálózati gond vagy ehhez hasonló probléma okozta.
Most megpróbáltam másik levelezőből küldeni (galériából, megosztással) , hibátlanul működött. Szerintem ez valami gmail gond lesz. Majd még azzal is próbálkozom újra, hátha csak vmi átmeneti zűr lesz.
Köszi a segítséget.No, meg is próbáltam, eredmény ugyanaz . Nem küldte el, hanem jelzi, hogy :
1 nem elküldött levél van itt : Kimenő levelek
Nem értem, miért csinálja ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest