- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
válasz
cserhatisand #598 üzenetére
Ezt olvasom a tesztbe:" villámgyors és teljesen dadogásmentes a görgetés. A billentyűzete is jól felszerelt, átméretezhető, ismeri a magyar nyelvet, felkínál témákat és számsort, a panelen pedig pontos a bevitel."
Ez így van?És ez mit jelent: "Azért a szokásos Samsung szoftver is telepíthető a szörfölésre."
Mi akkor a tapasztalat? Dual Standby vagy activ?
-
cserhatisand
tag
Na az első nap után 5óra 29 perc kijelzőidőnél tartok és még van 28százalék. Nem lesz rossz az akku. AOD végig bekapcsolva, közepes fényerőn. Alaptalan volt a félelmem az akksival kapcsolatban.
-
jeffreybboy
tag
válasz
cserhatisand #596 üzenetére
Igazán nincs mit
-
cserhatisand
tag
válasz
jeffreybboy #595 üzenetére
Na meg van végre. Édes jó istenem. Mivel dual simes és én a második sim foglalatba tettem a simkártyám, ezért semmit nem engedett. Most átraktam az egyesbe, most már minden jó. Már az idegrendszerem kezdte felmondani a szolgálatot. Köszönöm a segítséget!
-
jeffreybboy
tag
válasz
cserhatisand #594 üzenetére
Hangok és rezgés >Csengő hang > csengőhang> alul hozzáadás telefonról > kiválasztod ami kell > jobb felső sarokban kész-re rá nyomsz.
-
cserhatisand
tag
válasz
jeffreybboy #593 üzenetére
Egyszerűen hiába megyek rá a csengőhang választásra és hiába okézom le, akkor sem állít be semmit. Pfffffff. Már nem látok az idegtől. Ennyire béna lennék??
-
jeffreybboy
tag
válasz
cserhatisand #592 üzenetére
Hol akadtál el ?
-
cserhatisand
tag
Na most fakad el az epém rögtön. Áruljátok már el legyetek kedvesek, hogy, hogy a bánatba állítok be csengőhangot, mert kezdem úgy felba.... magam..Már nem látok az idegtől. Reggel óta ezzel kínlódok. Köszönöm a segítséget.
-
cserhatisand
tag
-
dave987
aktív tag
válasz
cserhatisand #579 üzenetére
Igen, jól látod. Az a8nak kisebb a kijelzője mint a redmi notenak.
Ugyanakkora képátlónál nyújtottabb arányú kijelzőnél kisebb kijelző területet kapsz.
-
volandy
senior tag
válasz
jeffreybboy #588 üzenetére
Hát csak elég!
iphonokba is elég a 2GB, oké hogy az más rendszer! -
volandy
senior tag
válasz
jeffreybboy #585 üzenetére
Köszi a választ!
További sok sikert a telefonhoz!
Az szuper ha nem lassul be ennyi megnyitott oldal után sem! -
volandy
senior tag
válasz
cserhatisand #584 üzenetére
Köszi!
Sok sikert a telefonhoz!
Van olyan hogy Samsungos beállítás? -
jeffreybboy
tag
Gyorsasága meglepően jó. S8 érzésem van de tényleg. Ennél több egy átlag usernek nem kell. 66 % ról 5%rá merülés közben 4 óra kijelző időm volt. De kell egy két hét mire be áll. De szerintem. Simán meg érte a váltást. Egyedül hátlapi ujjlenyomat olvasó fura. Talán meg szokom idővel.
-
cserhatisand
tag
Lényegesen jobb a 4giga ram, mint a Xiaomiban a 3. Megnyitottam, 6, 7 alkalmazást és simán ment, visszatöltötte, nem lassult. Ezzel gond nem lesz. A testreszabás és beállítás tipikus Samsung, nekem nem szokatlan. Az akkuidőt még nem tapasztaltam ki, de nem várok tőle nagy durranást. 55 százaléknál csomagoltam ki, azóta állítgatom, lakom be. Most a kijelzőidő 2 óra 5 perc és 20 százalékon van. Dehát ez majd még változik. Bírja ki reggel 6-tól este 10-ig sok nyomkodással és én már elégedett leszek.
-
volandy
senior tag
válasz
cserhatisand #581 üzenetére
Mit tapasztalsz elég lehet a 4GB?
Elég gyorsan nyitja az oldalakat?
Ha több oldalt megnyitsz akkor nem lassul be illetve, nem áll le?
Beállítások, testreszabás mennyire egyszerű? -
batai15
félisten
Akkura leszek kíváncsi, nálam s8 lett végül de akkuba nem valami ász.
-
volandy
senior tag
válasz
cserhatisand #579 üzenetére
Grat neked is a telefonodhoz!
Várjuk hogy megoszd velünk a tapasztalataidat! -
cserhatisand
tag
Na megjött nekem is a telefon. Egy kicsit furcsa a Redmi Note 4 után, hogy jóval kisebb a teló. Viszont elvileg meg minimálisan nagyobb a kijelző. Abszolút úgy hat, mintha a Note 4 lenne a nagyobb. Amúgy kb ugyan az, mint a tavalyi A5.
-
volandy
senior tag
válasz
jeffreybboy #577 üzenetére
Szuper!
Gratulálok a telefonodhoz!
A kamerán kívül, milyen a készülék?
Kezelhetőség? Nem akad ha több oldalt megnyitsz?
Ja és a gyorsasága? -
Sanyi.mTs
addikt
tegnap én is megtapogattam a telefont egy samsung boltban, és rájöttem, hogy mi zavar/fura a készülékben: a képernyő lekerekített sarkai.
-
Tannen
tag
válasz
jeffreybboy #573 üzenetére
Üdv, majd írd meg a tapasztalataid a kameráról, elsősorban az A5 2017-el összehasonlítva.
Thnx. -
jeffreybboy
tag
Sziasztok. Mai napon meg érkezett hozzám is feketében. Telefon nagyon szép A5 2017-et váltott. Kicsit szokatlan képernyő arány hamar hozzá fogok szokni. 66 %-al kapcsoltam be költözés pár óra alatt megvolt. Alkalmazás telepítések stb. Kijelző idő jelenleg 2 óra 49 perc, 18%-on áll az aksi nem is rossz. Csak Mobil net és wifi meg a szinkronizálás van bekapcsolva. Én azt mondom aki úgy érzi bátran cserélje le. Előfizetés hosszabitassal 87 be fájt ami nem rossz vétel. (teljes árat én is viccnek tartom)
Viszont újjlenyomat olvasó nem legjobb helyen van kamerát már szét tapogattam. 😁😁😁 -
Sdi
addikt
Ha valaki esetleg átlátszó szilikon tokot keresne a telefonra, ez nagyon jó és nem is túl drága.
-
törölt tag
-
Kampó
senior tag
válasz
#79715584 #565 üzenetére
szerintem ez izlés dolga.
Nekem az s8 egy szappan gomb nélkül. Ez valamivel "szögletesebb".. igy szimpibb.. Inkáb a note 8 ra hajaz kinézetre.. De bénának semiképp nem mondanám a kinézetet.De nem is értem egy A szériát minek hasonlitgattok az S-szériához.
Árban is bőven olcsóbb egy s9-él igy naná hogy nem fog annyi mindent tudni. -
törölt tag
Ma végre sikerült megnézni élőben a telefont. Nem igazán kapott el az 'instant get' és a 'must have' érzés. Konkrétan az S8 mellett béna a kinézete.
-
Kampó
senior tag
válasz
cserhatisand #562 üzenetére
3000es az aksija tudtommal a8-nak nálam naponta tölteni kel azért.. reggel leveszem este már 20 százalákon van.. zömében ha kibe kapcsolgatom netet akkor jobban birja
-
cserhatisand
tag
válasz
Zsoltinho24 #561 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Akkor megnyugodtam, mert ez az egy félelmem volt a telefonnal kapcsolatban. A tavalyi A5-nek igen csak jó volt az akkuideje annak ellenére, hogy csak 3000-es volt.
-
Zsoltinho24
tag
válasz
cserhatisand #560 üzenetére
Szerintem ugyan olyan akku időben.Ki hoztam belőle 8òràs kijelző időt.
-
cserhatisand
tag
válasz
Zsoltinho24 #559 üzenetére
Az akkuidő hogy alakul a tavalyi A5-höz képest?
-
Zsoltinho24
tag
Szerintem a fekete a legjobb vàlsztàs.Nekem is az van.A5 2017ről vàltottam.Ma jött rà egy frissìtès.Februàri bisztonsàgi szoftver.
-
Kampó
senior tag
válasz
cserhatisand #555 üzenetére
most egy fekete a8 am van igen
még fehérbe tetszene ha lenne.. ez az arany meg metal kék stb nekem sose tetszett -
cserhatisand
tag
Na voltam ma és megtapogattam rendesen. Sajnos csak arany volt, a feketét meg kellett rendelni. Talán szerdán, vagy csütörtökön meg jön. Arany színben nekem teljesen a 2016-os A5-re hasonlít.
-
Kampó
senior tag
válasz
cserhatisand #553 üzenetére
semmi bajom vele
De ez olyan hogyha huawei p10et vettem volna akkor azt árulnám, ha g6 ot akkor azt... nekem mind1 csak bizniszelhessek
-
Kampó
senior tag
válasz
cserhatisand #541 üzenetére
Fél év.. irigyellek én 1 hete vettem de már hírdetem
Nálam ha fél évet kibir egy telefon az már rekord
-
Almonen
aktív tag
Igen (bár szolgáltatói telefonra ritkabban, xeh-re ellenben kint van februári is)
-
törölt tag
válasz
cserhatisand #545 üzenetére
Ha nekem csak az akkuval lenne problémám, már megrendeltem volna. Érdekes, hogy a kamera most nem annyira jön szóba, pedig szerintem az a gyenge pontja a telefonnak. Csak én gondolom így?
-
cserhatisand
tag
Nagyon kíváncsi vagyok rá élőben, mert még nem fogtam. Biztos nagyon egyben van és jó telefon, csak az a fránya akku. Holnap megnézem és ahogy ismerem magam, meg is veszem.
-
volandy
senior tag
válasz
cserhatisand #540 üzenetére
Akkor a két véglet vagyunk!
Nekem 2008 óta ugyan az a telefonom!
Most akarok váltani, csak még nem döntöttem el, hogy mit vegyek!
Jó legyen és ne legyen nagy! Se fényképezés se játék se zene!
A8 és az S8 sem kicsi, de mégis szimpatikus! -
Almonen
aktív tag
válasz
cserhatisand #537 üzenetére
Nekem tavalyi A5 van, azért nem váltok mert ez a kijelzőarány nekem elrontja az egészet
soha nem kellene 18:9-es telefon, bajba leszek mert ez a trend most.
-
volandy
senior tag
válasz
cserhatisand #535 üzenetére
Azok is jó telefonok voltak?
Hogy hogy nem az S8-t választod? Az ára miatt? -
cserhatisand
tag
Azt hiszem, hogy jövőhéten én is veszek egy A8-at. Volt 2017-es A5-öm és 2016-os is. Ezt sem tudom kihagyni. Remélem az akkuja jól bírja. Én személy szerint nagyon szerettem a tavalyi és a tavaly elottit is. Reméljük, hogy ezt is legalább annyira fogom.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tervben van egy ilyen telefon vásárlása, de egyelőre nem találtam hozzá tokot. Elsősorban a tulajdonosoktól kérdezném, hogy ki milyet használ, illetve honnan szerezte be!?
A kamera tényleg pocsék gyenge fényviszonyok között? -
Zsolaf
addikt
Üdv mindenkinek!
Ma belépek én is a klubba, egy S8-at váltottam erre, mert kellett egy 2 kártyás telefon.
-
okoska74
senior tag
Akkor ez most dual active? -
batai15
félisten
Nincs wireless töltés, sem edge panel, gyengébb is, nincs pulzus merő, kamera is gyengébb, nincs írisz scaner, és kisebb felbontasu a kijelző is. Dió héjban ennyi.
Viszont sztem az a8 akkuba jobb.
Ha a soc némileg combosabb lenne és nagyobb felbontasu kijelző, akor simán flagship szint lenne. -
volandy
senior tag
Ha ez a teló kb ugyan azt tudja mint az S8 és az felső kategóriás telefon, akkor ez miért középkategóriás?
-
Csatsa
tag
Ez is tudja, pl. : ha épp kiveszem a zsebemből még sötét a kijelző de 1-2 másodpercen belül bekapcsol és már mutatja is az órát meg az aktív menü gombot + lehet állítani azt is hogy pl 21:00-tól reggel 6-ig egyáltalán nem mutat semmit, ekkor csak a bekapcsoló gombra reagál.
-
volandy
senior tag
AOD? Be lehet állítani, hogy amikor zsebben, vagy sötét helyen van, akkor ne legyen aktív az AOD? Arra gondolva, hogy a kabátom zsebét annyira nem érdekli hány óra van, éjszaka, illetve ha az asztal felé fordítom? Mert lehet az aksival spórolni!
Mert olvasom, hogy az S8 az tudja. -
mottt
csendes tag
Igen, még benne vagyok a 14 napba (mivel netről rendeltem).
Még egy érdekesség, hogy ez a recsegés csak akkor jelentkezik, amikor a telefon töltőre van dugva. Ha nincs töltőn, akkor nem recseg a hangszóró.
Próbáltam úgy is, hogy a gyorstöltést kikapcsoltam, de úgy is ugyanez van.
De akkor nálatok egyáltalán nem recseg!? -
mottt
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam meg a vadi új kártyafüggetlen Samsung A8 2018 -at.
Viszont, már most első nap egy elég zavaró dologgal szembesültem:
Akár hangot, zenét, akár videót játszok le a beépített hangszórón a hang szakadozik, és halk recsegő hangot hallat a szakadozások előtt.
Főleg alacsony hangerőn fordul elő. Amikor fülhallgatóval próbálom, akkor hibátlan a hang, csak akkor fordul elő, amikor a telefon hangszóróján szól valami. Szóval nem a hang/videó fájl lejátszása akadozik, és nem is az audio encode-olásával van gond.
Sőt, amikor a Beállítások/Hang és rezgés/Hangerő menüben a Média hangerőt hosszan érintve állítom, és eközben folyamatosan lejátsza a beépített minta "dallamot", akkor is így szakadozik és recseg a telefon hangszóróján szóló hang.Aki már használja pár hete az ugyanilyen telefonját, jelentkezett nála ilyen jelenség?
Illetve tudtok valamilyen android beállítást, ami orvosolná a problémát?
A Beállítások/Hangok és rezgések/Hangminőség és effektek menüben már próbáltam mindefélét, de nem segített.
Telefon teljes visszaállítást még nem próbáltam. -
volandy
senior tag
Szuper és logikus ötlet!
Valaki?
Kipróbálta már?
De nem hiszem, hogy akik írják a teszteket, azok ekkorát tévednének.
Mert a MM-n és a Samsung Experience Store-n van esély rá hogy tévednek.
Az Samsungban azt mondta a srác, hogy ő is a GSMArena-t olvassa!
De ott tényleg dual standby van! -
volandy
senior tag
Ma voltam egy Hivatalos Samsung Márkaboltban! Kérdeztem ezt a kétkártyás dolgot!
Azt mondták, hogy dual activ a telefon. Pont tegnap voltak valami fejtágíton és ott mondták nekik! -
zmtTom
aktív tag
Sajnos még sehogy. Azért vártam hátha valaki tud itt véleményt mondani illetve a kérdésemre válaszolni mert akkor vennék egyet. De addig nem merek bele vágni. De ha esetleg valaki segít vagyis felajánlja hogy kipróbálhatom akkor viszek SIM kártyát és megnézzük. Én úgy gondolom ez fontos információ lenne azok számára akik a két kártya miatt akarnak valamilyen telefont valasztani. Mert pl az LG G4 dual simes akkor is jelzi hogy a kikapcsolt kártyára jött a hívás ha a másikra át van irányítva. Így nincs az hogy vissza hívasnál össze keverem a céges és privát hívásokat.
-
Tannen
tag
A5 2017 kamerájához viszonyítva az A8-nak milyen a kamerája, van tapasztalatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest