Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
régebben azt nem értettem, hogy ha a gyártók egyre jobb tulajdonságokkal rendelkező edzett üveget alkalmaznak a telefonoknál, akkor mi értelme van bármilyen fóliára költeni. most meg már azt nem értem, hogy egyáltalán miért folyik bármiféle fejlesztés a telefonok edzett üveg burkolata terén. lehetne sima műanyag, ami nem törik darabokra, aztán rakunk rá valami jó kijelzővédő üveget. mindenki nyer.
-
D-Phrag
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
(#2755) ollie kollégának igaza van. Optikai képstabilizáció hiánya miatt gyakrabban lehet elmosódott képeket lőni, de ha jók a fényviszonyok eléggé elfogadható a minőség. Kicsit a színek is hidegebbek, kevésbbé telítettek, mint mondjuk az S7-en. Ami egyértelműen negatívum a kamera funkció. Bár az A8 kevésbbé "remeg" használat közben (gimbal nélkül), de nincs ugye lassítás, sem 4K. A slow motion nekem azért hiányzik, de lehet élni nélküle.
Nekem S7 volt, feleségemnek S6. Én most céges A8-at gyűrök, feleségem S8+. Hát a kettő között nagyon jelentős differencia van. Mivel ő van többet nálunk is a gyerekkel, így jó kezekeben van, igaz ő nem olyan fotó zsonglőr, mint mondjuk én. Mondjuk S8-al is lehet gyenge fotót lőni. Egyéb téren én már jobban szeretem, mint az S7-et (képméret, arány, fizikai gomb elhagyás, ujjlenyomat helye,m űködése stb.). Kell a kompromisszum na.
Más: Otthoni WIFI hálózaton hogy tudom megoldani, hogy ne 2,4GHz-re, hanem 5GHz-re csatlakozzon UPC router esetében?
-
Hallosz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő