Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
StaChys
üzenetére
Légyszi, írd meg, hogy mi az az ok, ami miatt a kikapcsolást nem lehet offline+ne zavarj móddal helyettesíteni! Nemzetbiztonság? Nem kötekedés, őszintén érdekel.
Egy telefon hiába van kikapcsolva, amíg az akku benne van, nem tekinthető kikapcsoltnak. Az általad eddig használt telefonok sosem voltak teljesen kikapcsolva, egy standby áramkör biztosítja az ébresztés előtti bekapcsolás lehetőségét. Ilyen a Samsungban nincs.Tudom mire gondolsz a némított módban rezgés alatt: amikor ki van kapcsolva a rezgés, a telefon némán van, de ha hív valaki, amikor leteszi, a telefon egyet rezdül. Én kifejezetten imádom ezt a funkciót, mert ugyan utálom, ha rezeg a telefonom, mindenütt ki is van kapcsolva rajta, de így mégis értesülök. Ezt ki tudod kapcsolni, ha néma mód helyett/mellett a ne zavarj módot kapcsolod be. Legalábbis azt hiszem...
Bixby elvileg törölhető ADB-n keresztül, kérdés, hogy milyen kényelmetlenséget okoz neked, mert helyet és erőforrást nem használ, ha egyébként nem állítod be. Samsung health meg szerintem letiltható a menüből (nem tudom kipróbálni, mert használom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robogó, kismotor
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Dr Bubo