Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dello79
üzenetére
Nem tudom mit akarsz ezzel a pentile-lal. Az S3 óta minden Samsung Amoled kijelző diamond elrendezésű, pentile mátrix az S1 meg a Wave kijelzője volt. A kék színű LED élettartam problémája miatt találták ki, de ezt azóta rég kiküszöbölték. Az RGB Amoled (Super Amoled Plus fantázianéven) volt az S2, meg néhány Nokia, amiről én tudok. Olyanom is volt, valóban annak volt szerintem is a legszebb képe, mai napig megcsodálom anyámnál, mert neki adtam. A színhelyességet hagyjuk
egyrészt az amoledet nem amiatt szeretjük, hanem a telt színek meg a betekintési szög miatt. Az IPS meg nem képes feketét meg tiszta alapszíneket előállítani, mert mindenben van egy kis fehér a szivárgó háttérvilágításból. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
egyrészt az amoledet nem amiatt szeretjük, hanem a telt színek meg a betekintési szög miatt. Az IPS meg nem képes feketét meg tiszta alapszíneket előállítani, mert mindenben van egy kis fehér a szivárgó háttérvilágításból. 
Dr Bubo