- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
PitLee #15116 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Nem kellett nagyító, ugyanis elsőre belenéztem kint a szabadban a napon, de semmit nem láttam. Mondom oké pár lépés és ott a kompresszor, amivel max 4 bar nyomás és nem közel téve belefújtam a csatlakozóba. Ekkor már láttam hogy van valami mert egy kis részen más színű lett a csatlakozó alja. Bementem a szobába és egy vékony műanyag kábel összefogóval amiről hozok képet is lekezdtem pucolgatni. Hozott is ki némi poros, szöszös dolgokat, de annyira keveset, hogy gondoltam ez nem fog segíteni, de végül annyira megoldotta a dolgot hogy az eredeti 15W-os töltővel a gyári kábellel amivel érkezett a telefon is elindul a gyors töltés azonnal, és kipróbálva gyári kábellel a PC is felismeri. Ezek után nem is kajtatok új teló után, mert akku időben nekem még megfelel amit kibír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest