Új hozzászólás Aktív témák

• enduser333

csendes tag

válasz FunkyMyki #3362 üzenetére

nekem az újratelepítés segíett. Factory reset....
    mentsetek el mindent, sms és telefon history-t tudja az SMS Backup & Restore app, saját mentést csináltatsz a Xiaomival, mindent google tárhelyre kitenni.
    Érzékeny adatokat, fényképeket, mentett hangfelvételeket pc-re is (nekem bluetooth-szal sikerült, a kábelen nem látta a telefont a pc).
    Viber és WhatsApp history így is elveszett, Messenger megtalálja magát. Én leválasztottam az SD kártyát, de nem vettem ki, a SIMet sem. Bekapcsoláskor egy pillanatra megrémültem, mert az SD-t üresnek mutatta, de aztán megvolt minden, nem nyúlt hozzá a reset.

Ami sikerült: újra tudok telefonálni.
    Ami változott: a Messenger "késik", az üzenetek néha órákkal később jelennek meg.
    (A Messenger elég x@r lett egy ideje, ez lehet, h nem a telefon hibája. Kb. az összes jó funkciót levették róla, csúszik a hang, stb.)
    Viber, WhatsApp leradírozott mindent, semmi sem állította vissza. Tavaly márciusi mentést kínálgat nekem.
    A teló időnként lezárja magát, arra eszmélek, hogy már megint a PIN-t kéri. Nem indul újra, csak a belépő képernyő jelenik meg. Ezt se tudom, hogy mi okozza, de ilyen előtte nem volt.
    Kicsit megrendült a bizalmam a telóban. :/

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés