Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terapeuta
őstag
Hááát...valamilyen intézkedési tervet kell foganatosítanom, hogy az új ismerősök ne okozzanak galibát. Ha csak pár percig be vagyok jelentkezve fb-n és online vagyok, CFS verseny előtt annak ellenére is felhozza az ismerősöket teljes kijelentkezés ellenére (offline+logout fb), ha CFS előtt előzetesen futok pár kört offline/kijelentkezve fb-ből más versenyen úgy, hogy csak botneveket látok...és ennek ellenére CFS-en nagyon sokáig bent is maradnak a kedves ismerősök....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont Elite-ben, a megnyert 100% off McLaren versenysorozatából "ereszd el a hajam"-at csináltam: itt minden létező lehetőséget bekapcsolok,hogy lássalak Benneteket. 6 kör Spa. Még a verseny végére bejátszanak a lekőrözöttek, de két három verseny és azzal sem lesz gond, lehet dühöngeni, feldobni a lebutított botversenyek okozta fásult hangulatot. Ezért már megérte.
@maximilian (9229): Azt mondom én is, hogy ne tedd, én azért írtam le, hogy Neked tényleg ne kelljen.
@Pompi (9230): igen, jogos. Én abból indultam ki, hogy a kérdező azt írta, hogy most tette fel a progit.
-
Pompi
nagyúr
Azért azt tegyük hozzá gyorsan mielőtt maximilian4 dob egy hátast, hogy a te 445-ös szinted azért elég hardcore, nem kimondottan általános - legalábbis itt a topikon belül
be vagytok jelölgetve nálam páran, ott ketten vagytok ezzel a 440 feletti szinttel, utána nagy szakadék aztán 300 eleje, 200 vége a következő lépcső. Én nagyon nem vagyok rajta az utóbbi időben a játékon, nem is biztos, hogy belefeccölt időt a legoptimálisabban használtam a szintlépéseket illetően, de van benne 765 órám és a 201. szinten vagyok. -
Petya25
őstag
Este én is ott tartok majd, aztán hétfőn gurgulázunk megint max két-három napig....
Azon csodálkozom, hogy az iszonyat arany ráfordítás után is tartom a gold szintet. A két exclusive Mc elvitt vagy 1800-at. Ha a heti TT meggyógyul és játszható lesz, hétfőre megint annyim lesz mint amikor belekezdtem ebbe az upgrade-be. -
Terapeuta
őstag
Köszi, ez nagyon hasznos infó. Pályaügyileg ott tartok, hogy már tudom, hogy következnek egymás után
és általában be tudok kanyarodni a kocsival, kavicságy/korlát használata nélkül, csak kicsit komótosan. Ott sajnos még nem tartok, hogy tudatos kanyarvételről beszélhessek. Tegnap F50-el sikerült egy 3:31-es idő (a hosszú egyenesek előtti sikánokat majdnem mind elb@szcsiztam), általában 3:35 környékén vagyok, és gyakorlatilag minden kanyar után káromkodok magamban. -
Petya25
őstag
Hali
Tegnap ment egész nap a falon csúszás?
láttam lett a gépben pár km.
Meg hallom megszűnt a csapatok közti okosság.
Részemről ennek a csapatosdinak nem sok értelme van, van aki fél napot ezzel tölt (nekem eszemben sincs) és a végén kap ca. 40 aranyat.... a heti TT jobban hoz minimál melóval. Legfeljebb a top speed lehet értelmes pár perc alatt letudva.
A teljesen automata körözés amúgy ment nálad, csak azt tudtam beállítani, hogy a falon szinte végig súrolva sokkal lassabban ért körbe, meg időnként beleállt a belső íven a gumikba tehát bele kellett nyúlni, hagytam is az egészet. -
DigitXT
félisten
Szerintem alapvetően arról van szó, hogy almás vasból jóval kevesebb variáns van, tehát arra jóval egyszerűbb optimalizálni, és ennek látjuk az eredményét.
(Lásd másodperces várakozások a percek* helyett, továbbá szebb grafika.) Ahogy írod, hogy "ugyanannyi pénzért", azt arra is lehetne érteni, hogy kellene egy zsák pénzt adni a fejlesztőknek, hogy egy adott droidos vasra optimalizáljanak, és akkor működne. Azon. Aztán még egy zsák pénzt, hogy egy másikra is. És így tovább. Anno az a MiPad, amiről a másik kép származik úgy tudom eléggé csúcsközeli hardver volt (droidos fronton), aztán mégsem lehetett almás szintű grafikát kisajtolni belőle, pedig a vas bírta volna, csak a szoftver nem volt alá kész, hogy meghajtsa. Egyébként nekem a 4:3 fáj egy kicsit, meg a 30 fps sem annyira a barátom. Szóval reklámozzák almával, de azért messze nem tökéletes rajta.
Ha csak és kizárólag (!) az RR3-ra használnám az iPadot, akkor valószínűleg megbántam volna a megvásárlását. De mivel másra is jó, elviselem a problémáit.
*: azért több perc nálam sosem volt, inkább 40-50 mp csak, de lehet, hogy azóta tovább romlott a helyzet, hiszen minden frissítéssel bekerül valami új -> nőnek a pályák, az eszközön foglalt hely, jönnek a különböző pályavariánsok (délután, este, stb.), amik persze egyre jobban néznek ki, de ezek egyszerűen megeszik a vasakat reggelire. A One Maxon pl. már nem is tudnék versenyezni, mert hiába butítanám a sárga földig a grafikát, ha akkor is 10-15 fps-t tol az már édeskevés.
(És ez az, amin anno ment a 60 fps is... Nem vicc! Persze lebutítva minimumra!
) -
DigitXT
félisten
"Rendes" összehasonlításhoz találtam két PNG képet, mindkettő 2048x1536!

kép1, kép2
Amit én látok rajta, azok ezek a különbségek:
- natív felbontás vs. felskálázott kép (információmennyiség a két képen eltérő
)
- anizo (minden textúra sokkal élesebb + a távolban sem lesz belőlük mosott sz*r)
- AA (azt hiszem, nem kell magyarázni: a lépcsőzetesség mindenkinek feltűnik
)Ui: olyannyira eltérő az információmennyiség, hogy az egyik kép elfér 2,42 MB-ba
veszteségmentes tömörítéssel (PNG), a másik viszont csak 4,90 MB-ba tárolható.
(Legalábbis nekem ezt írta a gépen a Win7, aztán a képhost csinált 5,1MB-ot?
)rumos14: ott pont az a feladat, hogy Ferrari szintre "lebutítva" a gépet kell nyerni...
-
DigitXT
félisten
Nem a sima Shelby, hanem valamelyik variánsa. A felhúzott drodiod benéztem,
mert ez egy alap* droid képe volt, most kerestem vissza az üzenetekben.
*: szóval amit magának állít be az adott telefonon, mégpedig egy One Plus X...
Volt pár képösszehasonlításom, de azóta már törölte Pompi a forrásfájlokat.
Amúgy ha az vigasztal, nekem még ki sincs fizetve az iPad. (Részletre vettem.)
Teszem hozzá cafeteria keretében megy, így mindenképp megnyertem: az adót.Szerk2: van itt még egy poén shot, ha már erről a képről beszélünk. Ezen az is
létszik, hogy az iPadon mennyire korrekt a kép, viszont az is, hogy mennyi ami
nem látszik rajta a 4:3 levágás miatt. Anno polemizáltunk, hogy lehetett volna (!)
ezt másképp is megcsinálni (inkább többet látni függőlegesen), de így csinálták.
Szóval tekintsétek illusztrációnak a képet, és nem hárdkór összehasonlításnak. -
DigitXT
félisten
A 7/2 tényleg szívás. Féktávon sose jöttek nekem (rövidebb az övékénél),
én viszont rengetegszer csattantam beléjük meg szálltam el magamtól.
Nem is tudom, hányszor 10 aranyam bánta gyorsszervizek miatt, de 3-4x.Tablet témához: ne felejtsétek el, hogy direkt írta, hogy amin szépen fut...!
-
Allien
veterán
De Neked "mázlid" van, mert van miből már. Sajnos én is sok mindenről lemaradtam/kihagytam. A mostani is, 1600 arany meg 6 milla? Jajj. Most van 770 aranyam, amit arra tartogattam, hogy segítségével elkezdem a 4 napos gyors futamot, és megszerzem az F1-s verdát, de CSAK ugye a szerviz buggal tudnám megoldani.
Ergo, egyenlőre az is lefújva. 
Ja, és a TT futamból is 50-100E jön max.
Tényleg, működik még az eventes TT-s bug? Ha igen, az hogy is volt?
-
-
cuebler
senior tag
"...saját magam javára tudtam fordítani, ezért én inkább megköszönném nekik! " inkább köszönd magadnak, te dolgoztál meg érte, nem ők

"Hamarosan visszaállítják a "régi" rendszert," ezt honnét? a hetekben már a f1-re azt mondtam, hogy "elég", jelenlegi állapotában az rr3 sincs messze
-
DigitXT
félisten
Ne is mondd. Felraktam kényszerből a One Maxra a játékot, elfogyott az arany.
Hát az botrányos, ahogy azon szaggat, meg ahogy kinéz, recés, pixeles!
Jó,
hogy csak az első versenyt kellett lefutnom úgy. És milyen pici.
(Pedig 5,9".)Szerintem az idézőjeles "gyorsítást" egész nyugodtan magadra vállalhatnád.

"Pedig a kormány nem is, sok helyen nagyobb kormánnyal jobbat lehet menni."
"kormány assist pl. nem lassít, sőt ... kell is, mert anélkül nagyon nehéz" stb.
Amúgy reszelgethetjük még egy kicsit fingot, hogy mit csinál a kormány assist:
végeredményben csak az jelenthető ki, hogy "ha jól használod", akkor nagyban
megkönnyíti a gyors körök futását. De ahhoz tudni kell használni, máskülönben
meg összezavarhat, hiszen azonos telefon-elforduláshoz mindig más "játékbeli"
kormányállást rendel hozzá, ami persze lehet, hogy gyors körökre jó - de mikor
egy trükkösebb manővert akarsz csinálni, ami nincs rajta a sínen*, már hátrány.
(Lásd korábban: levágást akartál csinálni, és belerántott az elválasztófalba...
)Én azt mondtam, hogy lassít, te meg azt, hogy tévedek, mert nem... Erre most
várhatóan gyorsulni fogsz (full) manuális módban, de továbbra is állítod, hogy a
kormány assist az nem lassított, de azt se mondtad, hogy "gyorsít", miközben
annyi a helyzet, hogy könnyített gyorsabban menni, de ha "odateszed" magad,
akkor még jobb lehetsz. Csak eddig nem kellett nagyon megerőltetni magad...
Maradjunk annyiban, hogy engem sima játék során inkább akadályozott. Pont.*: akár még egy előzéshez való beszúrás is tud ilyen lenni, szerintem.

-
DigitXT
félisten
Kíváncsi leszek majd a wttt-re, hogy ott is tudok-e esetleg javulni így...
Én biztos vagyok benne, hogy igen, annak ellenére, hogy állítottad, hogy nem,
merthogy a segítség "gyorsít" szerinted. Nem, nem tesz ilyet, csak "segít".
(Ami adott esetben lassítás. Más esetben meg hatalmas könnyítés is lehet...)
Szóval én tartom magam ehhez: "Nem erősebb. Csak könnyebben járható!"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Petya25: naugyehogyugye.

-
DigitXT
félisten
Gondolom akkor te is ilyen őstehetség vagy, hogy "láblógázva" 2:40-es körök...

Nekem valami 2:35 az abszolút rekordom, aminek általában a közelében se tudok
menni. És természetesen mindent átvágok, amit lehet. Valószínűleg fakezem van.El nem tudom képzelni amúgy, hogy 0 érzékenységen hogyan lehet kanyarodni...
Mármint anélkül, hogy behúzná helyetted az ideális ívre az assist... de hát írod is,
hogy pontosan ezt csinálta... hiszen minél kevésbé húzta, annál inkább fel kellett
tolni az érzékenységet, mert neked kellett többet forgatni. És ez így van jól.
Ja, hát a kanyarodás még hagyján, de mondjuk egy visszafordítót megnéznék.

Nekem egyetlen esetben működött a minimális érzékenység, amikor ráraktam az
egész hóbelevancot a DFGT-re, és együtt forgattam. Realisztikusabb volt úgy. De
akkora szögelfordulást ágyban fekve csuklóból biztos nem fogok csinálni => 5-ös. -
DigitXT
félisten
Én elhiszem, hogy sokan TV-nézés, BKV-zás, meg bármi közben körözgetnek,
és nem mondom, hogy ne csinálják, ha ennyire van kedvük/idejük játszani, de
ha így verik végig a világot is, mert a játék körbehúzza az autót a sínen, az baj.Azt ne mondja nekem senki, hogy mindenki istenáldotta tehetség (tisztelet a
kivételnek), akinek a játék mondja az összes féktávot, húzza rá az ideális ívre.
Valószínűleg azok kiabálnak a leghangosabban, akinek a háza ég. (Én semmi
kivetnivalót nem látok abban, hogy A-csoportba nem lehet láblógázva kerülni:
amikor assist nélkül meg kell küzdeni tizedekért, kitanulni a pályát - nem fair!)Mégegyszer mondom, aki őstehetség, azzal nincs semmi bajom! És leborulok
előtte, hogy kevés erőfeszítéssel elkalapál, sőt, tanulok tőle, ha tudok. De ha a
TT megnyerése automata módban TV-zés közben általános volt... nem baj, ha
ennek vége: normál versenyeken úgyis lebutulnak a botok. De mondok jobbat!Ha már NO OFFTRACK + NO COLLISION van, lehetne még egy NO ASSIST!

Botok ellen meg mindenki mehetne, ahogy akar: azt állítsák vissza, és kész.
Szerk: ha megnéznéd az időt, nézd meg az enyémet. Másodperceket kaptam,
mert nem volt elég erőm jobbat kiszenvedni... Sajnos bizonyos autókból még
kilátni sem nagyon lehet a csiki-csuki szakaszon, aztán úgy menjél jó időt, lol. -
cuebler
senior tag
-
Petya25
őstag
-
DigitXT
félisten
Megnéztem ezt a 60R3-t mert látom, Petya25-öt is átcsábítottad:
azt írja, napi több óra játék az elvárt, nyilván a csapatért. Hát kell
nekem harmadik/negyedik munkahely? Nem.
Lehet, hogy csak
450-et viszi a fullos Regerám, de napi több órám farmolni nincs...Igaz, elfogyott az aranyam, azért nem fullos a Nissan, ami amúgy
így majdnem fullosként is sokkal élvezhetőbb, mint nullatuninggal
volt az elején. A distance challenge meg vicc... Kell sok betanított
batman, aki órákat autókázik, és voilá! Ha vmi csapat-TT lenne, s
abban villantanának, akkor aztmondom, ejha ez tényleg elit team!
Így viszont látatlanban inkább csak nagyon ráérnek. (+ügyesek
)Megjegyzem kizárólag azért csatlakoztam csapathoz, mert rohadt
gagyin írták meg a majmok a csapatosdi kódját és TT listákból pár
IQ-nindzsa mindig megtalált, hogy menjek oda, ha gyors vagyok...
Ezzel még nem lett volna baj, de a játék a hallgatás - beleegyezés
elvet követte, így fura "barátaim" lettek néha, meg mindenféle fura
csapatneveket láttam a nevem előtt... pedig senkinek se fogadtam
el a felkérését, sőt, legtöbbször épp ebből vettem észre, hogy volt!Szóval kihagyom, de azért köszönöm az invitálást.
Most már azt
is sejtem, hogy a SEGG, F.SZ, G.CI, SZ.R (és társai) csapatokhoz
valójában nem csatlakoztál, csak vki humor harold ilyenekre hívott,
és mivel épp nem volt csapatod, automatikusan hozzád is rendelte.Szarjon sünt.

-
Terapeuta
őstag
Igen, tetszik ahogy gyorsul, de ahogy fékez...az mégjobban
. Bármelyik botkocsi mellé beérek kanyarban és ahogy mondod: betapad bárhol.
Sajnos a manuálozás biztosan nem fog menni...azt hiszem, a játékot is visszateszem SD-ről (még nem tudom, hová, mert nincs helyem...eddig nem zavart, ha szaggatott, ekkora tempónál viszont - főleg rajtnál, első kanyarok, stb. - egyszerűen lehetetlen jól kijönni, ha közben "gondolkodik".<mindenki>
Egy gyors kérdést engedjetek meg: a "farmolós" pályámon, ahol eddig 8:10 körül/alatt futottak be a botok, most hirtelen 10 másodperccel gyorsabbak lettek, állandóan 8:00 alatt maradnak. Mindig igyekszem 50-100 yardnál nem jobban nyerni és ez mindig sikerült is...ez sajátosság, vagy esetleg szintugrás (már nem 20, hanem 22 aranyat kapok szintugrásnál
) miatt van?. -
DigitXT
félisten
a Miurával miért nem tudom bevenni Daytonában az utolsó kanyart
Látatlanban azért, mert túlkormányzod, és kidobja a [SEGG]-ét.
Amúgy melyik pálya is ez? Három tized az már valami: rá kell gyúrnom.
Szerk: emlékszem vmi Miurás menetre, ami első-másodikra egészen jó
lett, de aztán nem nagyon sikerült javítani, így hagytam a B csoportban.Szerk: de lehet, erre rosszul emlékszem, mert pl. ilyen képeket találtam:
1:46.672
1:43.009
1:40.997
1:39.371
Daytona. És Miura. Szóval elképzelhető, hogy akkor erről van szó.
És akkor sejtem, melyik balossal van a baj, amiből rossz a kigyorsod, és
onnantól kuka az egész menet... hát igen, ha "kiadja", sokat lehet nyerni.
Ha meg nem adja ki, akkor befüvezel: invalid time, és mehet a retry LOL.Én nem megyek "bármikor" Top20-as időket: nekem gyakorolni kell ezt...
És még akkor is lehet, hogy a saját képességeim kevesek hozzá... Ezért
első sorban magam ellen versenyzek: magamhoz képest nézem, jó-e az
adott idő. Ha úgy érzem, nincs több benne (az én tudásommal), hagyom.
Ha látom, hogy valaki nagyon ver (ennek ellenére), megnézem a ghostot:
ennél a Miurásnál is ezt tettem, mert néha frusztráló, ha az eleje "elég jó"
lett, és nehéz vele menni, sokszor eldobálom emiatt, és nem jutok el oda
a pályán, ahol volt egy komolyabb hiba, amit kijavítva verhető az az idő...
Ilyenkor könnyebb más ellen, ha neki az eleje volt pont a gyengébb.
-
DigitXT
félisten
Azt nem értettem, hogy hogyan függ az aranyhekkeléstől - de így már tiszta!
Szóval nem azért bannolnak, mert időt csaltál, hanem azért, mert pénzt LOL.Amúgy ezt már rég mondtam, hogy ne fékezés nélküli buta-pályán akarja vki
megmutatni, hogy ki a jani. Tessék nekifutni rendes pályáknak, s ott Top100.
Sokan képesek rá itt a topikban, és jó móka: engem speciel az hidegen hagy,
hogy 40.123, vagy 40.124 a jó idő oválon... Rendes pályákon tizedek vannak!És még senkit nem bannoltak amiatt, mert tisztességes JÓ időt ment...

Mi több, rebesgettétek, hogy WTTT "A ligás" is volt valaki. Bannolták? Nem...
Megjegyzem, azért oda bekerülni nem annyiból áll, mint aranyat hekkelni. Az
a fullos autó lehet, hogy drága volt, de kéne bele egy jó sofőr: én nem vagyok
ehhez elég jó. (De azért nem kezdek el trágár nevű csapatokat létrehozni.
)Ha kellően gonosz lennék, felnyomnám a csapatot a neve miatt a majmoknál.
Persze az sem rossz, hogy "unfriend-eljük" egymást izibe, úgy nincs picsogás,
hogy hosszú az Endurance, teljesíthetetlen: bannolják a szomszéd tehenét!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DigitXT
félisten
ha egy pályán bekerülsz top10-be, akkor azonnal bannolnak
Ez ebben a formában biztos nem igaz. Logikailag sincs semmi értelme:
azt felejtetted ki belőle, hogy ha buggal kerülsz be, ami cheatnek néz ki.
Ha megküzdesz az időért, ami reális a játék szabályain belül, nincs ban.Fogadd el, hogy a lagolós telefonnal a reálisnál jobb idő (nem attól lesz
reális, hogy a lagolós telefonon újra megfutod, hanem egy rendesen is!)
kívülről nézve pont olyan, mint egy cheat, ezért kaptál bant. Szerintem...
De az látszik, hogy annyira igazságtalannak érzed, hogy különféle beteg
nevű csapatokhoz csapódsz (most pl. [SZAR]), ami engem pl. zavar...
Az az érvelés, hogy a bug az csak bug, nem cheat, csak addig állja meg
a helyét, míg nem használod ki tudatosan a bugot. Onnantól már cheat,
és az azzal elért eredmények nem reálisak. Anno a PH-s TDU mini/házi
bajnokságban 2%-nyi időmérő hibát találtam, nem tudtam: használtam!
Majd, amikor a videók alapján kiderült, hogy egyszerűen nem valós időt
mért a játék (felfelé és lefelé is tudott tévedni), visszasoroltam magam:
kétes dicsőségből nem kértem, továbbá a reális rangsor volt a valóság!
Sokat fejlődtem a bajnokság során, de nem mindenkit verővé: 3-4. hely. -
Terapeuta
őstag
Nagyon szépen köszönöm. Ha 90.0 az alap, akkor nekem kb 91.5 kell...(és köszönöm, hogy megmutattad, mit kell nézni. Nem fordítottam át igazán a kérdést RR wiki nyelvre, pedig már bújom)
Próbálok matekozni: mondjuk elég sok verseny van, de ha mellette még letolok pár versenyt, akkor kb 300 aranyom lesz. Pénzem nagyjából van. Engine és Drivetrain kivételével ezzel majdnem fel tudom húzni az összeset...amitől félek, hogy napi max 3 órából (a szervízidőket is figyelembe véve) lesz-e elég időm...a végén már látom vannak 5 körös versenyek, azok után gondolom szervíz >> ugrik a 3 óra
....most ezen parázok, hogy időm nem lesz végigtolni. -
Terapeuta
őstag
Szia.
Azt megkérdezhetem, hogy mennyire nehéz ez a sorozat? Arra gondolok, hogy van-e összefüggés a kocsik értéke és a nehézség között. Az utóbbi időben a Jaguárt és a Ferrarit elbuktam, a Ford/Holden meglett.
Én jelenleg ott állok, hogy összegyűlt a pénz az Agerára...meg van még 120 aranyom...tudom, hogy jobb a Regrera, ... de nem szeretnék a két szék közé esni.
Esetleg még azt meg tudnád mondani, hogy van-e benne olyan feladat, amit csak Tilt B módban lehet megcsinálni (azt biztosan bukom)?
Köszönöm. -
Petya25
őstag
"nyomj az előzőleg szervízbe tett kocsi javítására goldért"
ez itt laza 5-10 gold attól függően hol tart az idő....
Tehát ezt itt nem vonja le hanem az éppen használt verda gold veszteség nélkül jó lesz?
Hát ez elég érdekesen hangzik.más:
A Free Gold másnál sem tért vissza a régi (20/nap) kerékvágásba? -
rumos14
nagyúr
én azért az utolsó napokra már ritkán hagyok aranyos fejlesztést... akkor eljtok oda, hogy már annyiba kerülnek, hogy gond esetén inkább szkippelek.
de a mostani challenge-ben egyszer sem kellett szkippelni, a 19/27 fejlesztést talán túl is toltam, nem kellett volna ennyi. nektek ment kevesebbel is?amúgy meg szigorúan nézve tök felesleges mindkét (Holden/Ford) challenge-et végignyomni, elég csak az egyik autó is, ha nem törekszik az ember a 100%-os teljesítésekre a saját szériájukban, ami amúgy is irreális a sok arany miatt.
-
ntglaci
csendes tag
Ez egy érdekes dolog, de a kapott ellenfelek és idők/távolságok nem pont valósak! Például én offline megkaptam saját magamat ellenfélnek endurance-ban, a nevem előtt annak a teamnek a nevével amelyből már kiléptem. Olyan távolság volt a nevem mögött amelyet meg kellett volna döntenem hogy első legyek, amely eredményt én a büdös életben nem értem el! Gyakorlatilag saját magamtól kaptam ki! Lehet hogy nem kellett volna az ezt megelőző versenyen Auralpod-nak 2000m-t adnom?
-
DigitXT
félisten
Egyébként létezik olyan droidos vas, amin normálisan fut? És néz ki valahogy?!
Már csak azért kérdezem, mert a Max akkuja elég halott, és ha holnap a műtét
nem pont úgy sikerülne, akkor lehet, hogy keresnem kellene egy utódot...
Ui: igen, szoktam látni az éjjeli belépéseket, néha meglepő időpontban.

-
-
DigitXT
félisten
Abszolút nem vagyok alma-fan, de a tények makacs dolgok. Annyival jobban
néz ki (és fut is 30-60 fps-sel) rajta a játék, hogy HA szeretnéd még ezután is
sokáig, ill. teljes pompájában élvezni, akkor mindenképp megéri beruházni.
Szerk: One Max-on már fent sincs, anno mértem 11 fps-t butított grafikával...
Képzelem, most hogyan vinné normálon. Diavetítés? (Amúgy almán ami még
kegyetlen, az a betöltési idő: ami a Maxon 1 perc környéke volt, ezen 5-6 mp.)Szerk: és az 5-6 másodperc nem valami túlzó, szépítő adat... mért eredmény.
Játék indítása: 10,8 mp
Spa betöltése: 5,3 mp
Le Mans betöltése: 6,9 mp
Catalunya betöltése: 4,9 mp
Mount Panorama: 5,9 mp
Indy Speedway: 6 mp
Hockenheim: 6,4 mpEzt még tavasszal mértem egy érdeklődő kollégának. Nem csalódott.

-
Allien
veterán
Csakhogy, ezzel az a baj(om), hogy koránt sem vagyok fullos. Ergo, még rengeteg arany kellene. Persze, vpn-ezek, és néha bejön. Sőt! Ma pl beléptem, megkaptam az aranyat, kiléptem, át vpn-re, és ismét megkaptam...
Van, amikor reklámból is össze jön napi 10... De, van jópár autó, amire most pl kellene 950 gold, a másikra meg legalább 615 (ez a tuningra, hírtelen rá nyomni). A mostani Ferrari-t már majdnem feladtam, volt 2 küldetés, ami halálba kergetett (A 6/5-s, kieséses, egyesével előzni, az utolsót viszont követni 19 másodpercig). Na mindegy. Ja, és jelentkeztem egy csapatba, oszt pár nap, és kirúgtak a nyomingerek. Tudnám miért, amikor menetm a ferkával, csak addigra már Ők megoldották.
Azt hihették, hogy potyázni megyek, de degeljenek meg, és kész. 
-
Pompi
nagyúr
"Hát ez elég érdekes, pedig facebook-on barátok vagyunk"
Igen, azért is voltál a friends listben eddig, most viszont nem vagy benne, holott fb-n továbbra is ismerősök vagyunk.
A csoportos dologhoz meg annyit, hogy látszik a banned rendszer üzenet a csoportban, aztán egy "hehe, üdv újra itt" tőled meg a hibakódos megjegyzésed is. És ismétlem, a csoport tagjait megnézve jelenleg is ott vagy.
Valami elkavaródott itt teljesen.
-
Pompi
nagyúr
"már 3. hete nem vagyok a csapatban"
Ez azért fura, mert jelenleg is azt mutatja, hogy benne vagy. Még a chatben is írtál a banból visszatérésed után.
És ami még furcsa, hogy nálam teljesen eltűntél a friends listből, eddig ott voltál a tetején, a garage value, helyezés stb. kategóriákban. Most nem látom a neved sehol. -
ntglaci
csendes tag
Így van, én is a HUNP-be tolom, ezért kapom meg az eredményeidet. Imádom is a 20km feletti endurance-okat, miközben a 2. hely eredménye 10 alatt van! :-)
De hogy láthattalak 60RR csapatnévvel? Igaz ez csak egyszer fordult elő, és nem emlékszem már rá hol volt szerencsém belebotlani! -
DigitXT
félisten
Mi az, hogy nem nyerhető online? Nekem simán beadott téged...

Igaz (ne sértődj meg, de
) mezőny közepén guruló versenyzőnek.
(Eleve a rajtrácson is oda rakott, meg a 2:20-as idő sem dobogós.)
Már ha arról a 3 körösről van szó, ami a második fülön található.
Ha nagyképű akarnék lenni, mondanám, hogy pite volt. Másodikra!
Elsőre ütközésekbe keveredtem, többekközt egy 60RR taggal LOL.Másodikra viszont kikerültem a balhét, és simán megnyertem.

Összesen egyszer csúsztam meg, azt megfogtam, utána óvatosabb
voltam. Nem kell, ill. lehet 400-zal belemenni a kanyarba... Van rajta
fék is: 445-ről akár 360-ra is vissza tudod fogni, kigyorson meg 380+Elképzelhetőnek tartom, hogy gyengébb botokat adott nekem.

Mindenesetre egy vacak 2:04 összidővel sétagalopp volt. Kis túlzást
megengedve. Semmi segítséget nem kapcsoltam be. Talán azért.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DigitXT
félisten
Még nem néztem azt az eventet, de "általánosságban" is elmondható, hogy ez az "Exkluzív" széria végre visszahozta azt a kihívást, amit a játék régen adott...
Néha persze ez is túl könnyű... de néha TÉNYLEG össze kell kapni az embernek magát, ha meg akarja nyerni. Ami (szerintem) tök jó dolog! Legyen nehéz, legyen sikerélmény, ha nyersz.
Az, hogy befutsz 2-3 km előnnyel kávézgatva, nem az!Én pl. kifejezetten örülök, ha pl. Te, vagy Petya25 megy egy jobb időt, mivel elsőre megdönteni nem egyszerű. Sajnos sokszor a játék nem is hagyja! A legtöbb event alatt ott az arcképetek, hogy ellenetek lehetne versenyezni. Miután megvan goldra!
Márpedig újrafutni nem fogok egy goldos futamot, amíg van más dolgom, szóval az összehasonlítás jellemzően elmarad. Marad a TT, ahol - ha van rá időm -, rengeteg nekifutást képes vagyok belefeccölni a jó időbe - de ott másodpercekről beszélünk. Ezért nagyon jó, hogy már nem kell drive-ra költeni és duplázott a szerviz-csík is...
Ui: ha nincs jó idővel ellenfél, akkor jellemzően első/másodikra megvan és megyek tovább: néha hagyom B csoportos idővel is, ha nem "kell" jobb/később ráér javítani.
-
ntglaci
csendes tag
Ha meglátom a Laszlo.T-t a listába, már elkezdek előre csuklani! Brutálisan nagyot kell mennem és hibátlanul ha nyerni akarok ellened, pontosabban a virtuális ellened. Egyébként láttalak már azzal a 60-as csapatnévvel is, persze mindig az első helyről indulni. Tudom hogy ez csak bot, de a te eredményedhez kalibrálja be az idejét/sebességét. Gondolom ha nem g+-on lennék belogolva hanem a nemlétező fb-n, akkor még a többiek eredményével is szop..na a játék! Gyorsan hozzáteszem én azért nem ütöm meg a Ti szinteteket!
-
DigitXT
félisten
Nem bugos. Leírta, mi a feltétel: a 2. körre legyél 7., miközben
nem előzhetnek meg kétszer, utána meg fejezd be a versenyt.
Ha a hetedik helyen kezdted a második kört, és (vissza)előzés
max. 1 volt addig, akkor teljesítetted a feladatot... Az EXIT is a
verseny befejezése: NEM kellett megnyerni. Ráadásul, az F40
itt most "töltelékautó" (tehát még csak a szerviz-aranyat se ért).
Én mondjuk második lettem, visszaelőzés nuku: a két kék autó
között kellett gurulászni, aztán meg azt* csináltál, amit akarsz...Szerk: nem kellett a tömegbe rongyolni az elején, csak korrekt
kigyorsokkal, kifékezésekkel, picit lendületesen / tisztán előzni.
Utána meg be kellett gurulni "versenytempóban". Szerencsére
csak az AI tempójában, aki nem előz - ha úgy mész, ahogy ők!
(Relatíve lassan, de mindig zárva az íveket: kicsit feltartósan...)*: azt mondjuk nem próbáltam, hogy elbukom-e, ha a feltételek
teljesítése után a verseny befejezéséig (célvonal vagy EXIT
)
becsúszik a két előzés, de a logika alapján sanszos, hogy igen. -
DigitXT
félisten
Én konkrétan jártam úgy, hogy kilökős távot kellett döntenem, és SEMMI köze
nem volt a friendekhez: sima TSM ellenfél. Akkor mit lépsz? Megdöntöd.
Onnantól viszont téged adhat be a friendek számára is kilökős ellenfélként, s a
többiek jöhetnek reklamálni, hogy MIÉRT?! Szerintem ennyi a történet: dominó.TT-t szerintem hagyjuk: az ovál az vicc! Ne csodálkozz, ha a "lagoló" telefonod
miatt elért időt gyanúsnak veszik, és bannolják: menj máshol WR közeli időt.
A tanácsokat meg megint hagyjuk, hogy mit ajánlanak, és kinek... Lehet menni
mozdonyvezetőként meg autóversenyzőként. Bizonyos pályákon előbbi müxik!
Csak az nem autós játék, hanem sínautós. Ott annyi a SKILL, hogy tudni kell a
játék szerint merre megy a sín. Ha eltalálod, akár Top100-as is lehetsz vele.
(Máshol meg megkapod a magad kis 2-3 másodpercét. És az a realitás.
)Szerk: én is döntöttem manuális gázos időmet auto gázzal. Következtetés: épp
rosszul használtam a manuális gázt. Jobb időt lehet vele menni... de nehezebb. -
DigitXT
félisten
Mert olyan ellenfelet adott éppen be, akit csak úgy lehetett megverni?
Konkrétan nem friend/csapattag, hanem random TSM "bot". Lépjél ki
nyugodtan FB-ről, aztán menjél a majmócáknak reklamálni, ha úgy se
ad könnyebbet, hogy tegyenek be "no collision" feltételt a Hunterekbe.Az Endurance-okhoz meg annyit, hogy ha "trükközés" nélkül is sokkal
többet megy valaki, akkor az biztos direkt "szivat". Vagy csak élvezi a
játékot és alapból ennyivel jobb a "stratégiája"?
Abban mi a kihívás,
hogy exkluzív szériában, tehát fullos kocsikkal valaki épp csak annyit
megy, hogy a leggyengébb offline botot verje: mikor ott tartok távban
nekem még van egy percem tovább körözni... Szerencsére nem csak
ilyen ellenfeleket ad! Különben halál unalmas lenne mindegyik futam.Speed Recordnál szintén akkor kellett trükközni, amikor máskép nem
lehetett megverni az ellenfelet. Öncélúan én soha nem futottam olyat.Ellenben, előfordulhat, hogy rosszabb kanyarvételek/kigyorsítás miatt
verhetetlennek tűnik egy rekord, pedig nem volt benne trükk. És akkor
vki trükkel megveri, mert nem megy másképp: egyfajta dominó hatás,
ha egyre nehezebb a feladat. TT-ben is csak az utolsó 1-2 másodperc
kihajtása nehéz. De ha nem adna kupát egy D csoportos időre nagyon
durva lenne, mert mindenki A/B/C-re hajtana, az meg "mindenkinek"(!)
elvből sem elérhető, mert olyan a felosztás. Szóval ez ilyen...
-
ntglaci
csendes tag
-
DigitXT
félisten
Na, itt a magyarázat arra, hogy a "garage value"-t hogyan tudod (nem) feltolni...
Ha odaadják "free" az amúgy sokszáz (!) aranyba kerülő "extrákat", de ekkor a
garage value nem változik, akkor ennyi: ha sok a felesleges arany, elszórhatod!
Amúgy én nem becsülném le a majmócákat: jöhet még kutyára teherautó.
-
Zedco
csendes tag
Szerintem sem volt olyan rossz ez a frissítés! Egyébként is ha megnézzük az elmúlt 1 évet, összességében sok olyan dolog történt fejlesztés és challenge-ek terén (meg új szériák), amelyeknek köszönhetően kimondottan sok aranyra lehetett szert tenni.
Nyilván akkor igazán plusz szaldós a dolog, ha az ember nem húzta fel full-ra az új autókat, hanem gazdaságosan upgrade-elgetett, csak amennyit muszáj alapon!
(közben persze azért néha egy-egy LeMans is befigyelt)
-
Zedco
csendes tag
Közben rájöttem, hogy hogyan a legegyszerűbb a visszatöltés!
Egyszerűen skip-peled az adott futamot (persze aranyért, de végül is mindegy, ha úgyis 'restore' lesz...), mert így úgy veszi, hogy megcsináltad, és az nem szankcionálandó! Ez a legegyszerűbb, és ezt most többször is sikerrel alkalmaztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
be vagytok jelölgetve nálam páran, ott ketten vagytok ezzel a 440 feletti szinttel, utána nagy szakadék aztán 300 eleje, 200 vége a következő lépcső. Én nagyon nem vagyok rajta az utóbbi időben a játékon, nem is biztos, hogy belefeccölt időt a legoptimálisabban használtam a szintlépéseket illetően, de van benne 765 órám és a 201. szinten vagyok.

és általában be tudok kanyarodni a kocsival, kavicságy/korlát használata nélkül, csak kicsit komótosan. Ott sajnos még nem tartok, hogy tudatos kanyarvételről beszélhessek. Tegnap F50-el sikerült egy 3:31-es idő (a hosszú egyenesek előtti sikánokat majdnem mind elb@szcsiztam), általában 3:35 környékén vagyok, és gyakorlatilag minden kanyar után káromkodok magamban.
láttam lett a gépben pár km.
viszont a monzai pályán az ascari sikán még mindig túl nagy kihívás a low brake assist-nak 
(Lásd másodperces várakozások a percek* helyett, továbbá szebb grafika.) Ahogy írod, hogy "ugyanannyi pénzért", azt arra is lehetne érteni, hogy kellene egy zsák pénzt adni a fejlesztőknek, hogy egy adott droidos vasra optimalizáljanak, és akkor működne. Azon. Aztán még egy zsák pénzt, hogy egy másikra is. És így tovább. Anno az a MiPad, amiről a másik kép származik úgy tudom eléggé csúcsközeli hardver volt (droidos fronton), aztán mégsem lehetett almás szintű grafikát kisajtolni belőle, pedig a vas bírta volna, csak a szoftver nem volt alá kész, hogy meghajtsa. Egyébként nekem a 4:3 fáj egy kicsit, meg a 30 fps sem annyira a barátom. Szóval reklámozzák almával, de azért messze nem tökéletes rajta.
Ha csak és kizárólag (!) az RR3-ra használnám az iPadot, akkor valószínűleg megbántam volna a megvásárlását. De mivel másra is jó, elviselem a problémáit.
(És ez az, amin anno ment a 60 fps is... Nem vicc! 
).