Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #8939 üzenetére
Na akkor egy kicsit a csapatversenyekről, meg az abból kinyerhető aranyakról.
Nem feltétlen kell napi több órát menni, speed record-nál elég a legjobb időt betolni, amit tudsz...
Ez Regerával 458 körül van valahol. Nagyon nehéz, szerencse is kell hozzá, de nekem is összejött 455.96, pedig sose voltam jó ebben. Először tablettel próbáltam, ott pár próba után lett 452.8, majd átvittem az eredményt egy másik csapatba, de elrontottam, így javítottam, és immár a telefonnal mentem egy jobb időt! Ezt végül nem a 60R3-ba vittem, hanem a 60RR-be, ugyanis itt is van egy sorrend. A 60R3 az első mindig, ide viszik a jobb eredményeket, ami a hétvégi speeden min 456 km/h volt. Én nem mentem ennyit, így csak a 60RR-be fértem be. Végül ez a csapat is "majdnem" befért a top100-ba, ami az arany jutalmat jelentette volna, konkrétan #115 lett, de csak azért, mert az utolsó két kolléga nem tudta a 450-et se túlszárnyalni. De nem baj, mert a 60R3 viszont #15 lett, ami 43 aranyat jelent egy játékosra vetítve. És át lehet járni a csapatok között, így ki tudod venni a nyereményt a másik csapatból. Egy Team Challange-nél csak egyszer, de jól jön, egész jól lehet trükközni vele. És az eredményeket is át lehet vinni egyik csapatból a másikba, ezért is vagyok ilyen F.SZ, P.NA, G.CI, S.GG nevű csapatokban, mert ha van időm és tudok menni valahol egy jó eredményt (speed, distance, stb.), akkor azt a nap végén átviszem oda, ahova éppen kell. Vittem már a 60R3-ba és 60RR-be is már és aranyat is nyertünk vele. Sőt, olyan is volt, hogy egy társunk egész nap nyomta az unassisted british autocross-t és egyedül befért top200-ba és nyert 520 aranyat, és mivel jó fej volt, megengedte, hogy ezt más is kivehesse másnap. Oda-vissza mennek ezek a barterek, akinek éppen van ideje, az tolja, máskor meg más tolja meg jobban, így megy ez a csapatverseny.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Életképes-e a Freemium koncepció egy ilyen játékban? Sokak szerint nem.
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett +koffer
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest