Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaszinho
csendes tag
Segitségeteket kérném!!!!! Speed Rush tv Challenge Audi r8....Stage 04 Just desert Dubai : Endurance Mit kell ezen a pályán csinálni??? Drive off-track for at least 10 seconds and the win??? Ez mit jelentene??? Elöre is köszi!
-
Kaszinho
csendes tag
és ez? skid the car for a total seconds??? 3 másodpercig állni kelll a kocsinak???
-
Kaszinho
csendes tag
Win this race bute cross the finish line in reverse. Steering assists will be disabled for this scene Itt mégis mit kell csinálni!!!! ???? Légyszi segitsetek!!
-
Kaszinho
csendes tag
Mellyek azok a pályák ahol a legtöbb pénzt és Famet lehet gyüjteni???!!!! Most fejezem be az Expert szintet odáig...!!
-
Kaszinho
csendes tag
Én azt hittem hogy megkapom az R 8 at ha végigcsinálom Sppedrush tv challeneget de kurvára nem.....nem értem
-
Kaszinho
csendes tag
Mellyek azok a pályák ahol a legtöbb pénzt és Famet kapok??? Exertet most fejeztem be tehát odáig!!!!
Silverstone 4 körösre kapok 22650 és 4200 Famet ennél van nagyobb?? -
Kaszinho
csendes tag
Sziasztok!!!! Nekem olyan problémám volna hogy már közepe táj voltam és utána nem engedett be a játékba bármit csináltam...:/ Miért van ez??? Létezik valami mentés vagy valami ha ujrateszem a játékot??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest