- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
-
Picco
addikt
-
Vakegérke
félisten
-
Picco
addikt
-
Vakegérke
félisten
-
potyautas
tag
-
Vakegérke
félisten
netem meg mindig nincs rohadjanak meg, ma kikuldtek a routert volt is nagy orules...kar h a kinti box darabokra van verve...de volt egy kis idom par napja es gyorsan a pubban, egy sor+burger mellett gyorsan lementettem az osszes oldalt oldalt offline browser segitsegevel azten 2 este alatt bekebeleztem

Szép tőled.

-
Picco
addikt
netem meg mindig nincs rohadjanak meg, ma kikuldtek a routert volt is nagy orules...kar h a kinti box darabokra van verve...de volt egy kis idom par napja es gyorsan a pubban, egy sor+burger mellett gyorsan lementettem az osszes oldalt oldalt offline browser segitsegevel azten 2 este alatt bekebeleztem

-
potyautas
tag
-
Picco
addikt
Vízhordó
Vízhordó 2, 3, 4
Vízhordó (befejező rész)
Kőhordó 1.
Ózd a nagy varázsló
Kőhordó 3, 4, 5, 6
Kutyaütők 1, 2, 3, 4, 5
Sárga kormorán
Sárga kormorán 2, 3, 4, 5, 6
A sárga kormorán szelleme
Legénybúcsú 1, 2
Valami véget ért
Ösztönlány
Szép feladat
A kedves mostoha
Borkóstoló
Őszi esők
Sorsdöntő napok
Csajok egymás közt
A titokKoszonom szepen, sok ember olvasasat konnyitetted meg

potyautas elvtars, jelentem vegeztem a muvekkel, nagyon jol szorakoztam rajtuk, eszmeletlen hangulatosak.

-
Mahrenburg
őstag
Parádi Zsolt történetek:
Vízhordó
Vízhordó 2, 3, 4
Vízhordó (befejező rész)
Kőhordó 1.
Ózd a nagy varázsló
Kőhordó 3, 4, 5, 6
Kutyaütők 1, 2, 3, 4, 5
Sárga kormorán
Legénybúcsú 1, 2
Valami véget ért
Ösztönlány
Szép feladat
A kedves mostoha
Borkóstoló
Őszi esők
Sorsdöntő napok
Csajok egymás közt
A titok
következik: Gyanú
egy, vagy talán két epizódot ide még beszúrok, aztán felrakom a már publikált, de időrendben későbbi részek sorrendjét.Potyautas és Joghurt - Köszönöm szépen!

-
potyautas
tag
Vízhordó
Vízhordó 2, 3, 4
Vízhordó (befejező rész)
Kőhordó 1.
Ózd a nagy varázsló
Kőhordó 3, 4, 5, 6
Kutyaütők 1, 2, 3, 4, 5
Sárga kormorán
Legénybúcsú 1, 2
Valami véget ért
Ösztönlány
Szép feladat
A kedves mostoha
Borkóstoló
Őszi esők
Sorsdöntő napok
Csajok egymás közt
A titokKöszi!
S én még ötletet akartam adni, hogyan lehet egyszerűen elérni. -
joghurt
addikt
Parádi Zsolt történetek:
Vízhordó
Vízhordó 2, 3, 4
Vízhordó (befejező rész)
Kőhordó 1.
Ózd a nagy varázsló
Kőhordó 3, 4, 5, 6
Kutyaütők 1, 2, 3, 4, 5
Sárga kormorán
Legénybúcsú 1, 2
Valami véget ért
Ösztönlány
Szép feladat
A kedves mostoha
Borkóstoló
Őszi esők
Sorsdöntő napok
Csajok egymás közt
A titok
egy, vagy talán két epizódot ide még beszúrok, aztán felrakom a már publikált, de időrendben későbbi részek sorrendjét.Vízhordó
Vízhordó 2, 3, 4
Vízhordó (befejező rész)
Kőhordó 1.
Ózd a nagy varázsló
Kőhordó 3, 4, 5, 6
Kutyaütők 1, 2, 3, 4, 5
Sárga kormorán
Legénybúcsú 1, 2
Valami véget ért
Ösztönlány
Szép feladat
A kedves mostoha
Borkóstoló
Őszi esők
Sorsdöntő napok
Csajok egymás közt
A titok -
potyautas
tag
Parádi Zsolt történetek:
Vízhordó
Vízhordó 2, 3, 4
Vízhordó (befejező rész)
Kőhordó 1.
Ózd a nagy varázsló
Kőhordó 3, 4, 5, 6
Kutyaütők 1, 2, 3, 4, 5
Sárga kormorán
Legénybúcsú 1, 2
Valami véget ért
Ösztönlány
Szép feladat
A kedves mostoha
Borkóstoló
Őszi esők
Sorsdöntő napok
Csajok egymás közt
A titok
egy, vagy talán két epizódot ide még beszúrok, aztán felrakom a már publikált, de időrendben későbbi részek sorrendjét. -
Mahrenburg
őstag
Erről most a "halállista" jut eszembe
Csak rövidítve: a medvének állítólag van egy halállistája. Rákérdez a róka, hogy igaz-e, és ő rajta van-e. Rajta van. Kétségbeesik, a medve széttépi. Ugyanez történik a farkassal. Megkérdi a nyúl is, hogy ő rajta van-e. Rajta. Nem lehetne kihúzni? De.Vagyis, lehetséges

Köszönöm!

-
potyautas
tag
Lehetséges lenne, hogy betedd ide a kronológiát?
Erről most a "halállista" jut eszembe
Csak rövidítve: a medvének állítólag van egy halállistája. Rákérdez a róka, hogy igaz-e, és ő rajta van-e. Rajta van. Kétségbeesik, a medve széttépi. Ugyanez történik a farkassal. Megkérdi a nyúl is, hogy ő rajta van-e. Rajta. Nem lehetne kihúzni? De.Vagyis, lehetséges

-
Mahrenburg
őstag
-
potyautas
tag
ez volt az elso amit elolvastam, majd hamar azon kaptam magam hogy mobilrol (szukos istenverte opera minivel) mar vagy 5ot elolvstam vissza es marhara elkestem a randim

eddig ilyen hatassal csak Guga irasai voltak ram, koszonom az elmenyeket es alig varom h bekossek a "barlangba" a netet es vegre rendesen nekialljak az egesznek az elejetol

Majd szólj, és elküldöm a történet szerinti időrendet.
-
Picco
addikt
ez volt az elso amit elolvastam, majd hamar azon kaptam magam hogy mobilrol (szukos istenverte opera minivel) mar vagy 5ot elolvstam vissza es marhara elkestem a randim

eddig ilyen hatassal csak Guga irasai voltak ram, koszonom az elmenyeket es alig varom h bekossek a "barlangba" a netet es vegre rendesen nekialljak az egesznek az elejetol

-
potyautas
tag
-
Viszlát
addikt
-
joghurt
addikt
Most egy csúnya kívánkozik ki belőlem. Már legalább egy órája aludnom kellene, de észrevettem a "Valami véget ért" utáni új részeket.

-
Vakegérke
félisten
-
Tutu7030
veterán

Úgy, de úgy tudod csavarni a történetet...
-
potyautas
tag
-
Vakegérke
félisten
A végén megint van egy csavar, kíváncsivá tettél.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- Kerékpársportok
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- 6K-s és 5K-s gaming monitorok a Samsung védjegyével
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- DELL T5810 Workstation PC XEON E5 2680 V4 32Gb DDR4 512Gb SSD, QUADRO K4200 4GB DDR5 6HÓ GAR!
- iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Karcmentes, 2028.10.22.-ig garanciális!
- www.olcsogamerpc.hu - ÚJ GamerPC 71 - Intel i5-14400F - RTX 5060 Ti - 16GB DDR4 - 1TB NVMe -GARANCIA
- www.olcsogamerpc.hu- ÚJ GamerPC 999 - Intel Ultra 7 265KF - RTX 5070 - 32GB DDR5 -2TB NVMe -GARANCIA
- Lenovo ThinkPad 14"/i5-1135G7/32GB/240GB/magyar bill.
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB Blue Karcmentes 100% akkumulátorral
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest