- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunkyBoy
tag
Eddig van két határszámunk Z2560-hoz: 032407 --- 034105
-
Jimmy8
senior tag
Szintén a listához:
BRM0326XX - Z2560
-
Süvi
őstag
válasz
Rodzser Mór #9896 üzenetére
Szia!
Ha rámegy gond nélkül az OTA frissítés, akkor nincs gond,
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Ha most veszek egy ilyen tabletkát, akkor vásárláskor most is meg kell nézni a hangerőfel+bekapcs gombbal, hogy előjön a menü? Már nem emlékszem pontosan, de valami ilyet kellett nézni amikor kijött ez a gép.
Kérdezhetném úgy is, hogy: Mit kell megvizslatni/kipróbálni vásárláskor? -
kanyi51
senior tag
BRM 028970 ------ és 2520 van benne.
-
FunkyBoy
tag
Szerintem ha összegyűjtünk még pár sn-t akkor ki fog körvonalazódni, hogy kb. melyik szakaszban vannak 2560-asok. (már ha van tényleg akkora különbség, hogy megérje vadászni rá)
Az elmúlt napokban volt vkinek kapása 2560-ra?
-
vargalex
félisten
Szia!
Szerintem jó a gondolatmenet. Ugyanis a linkelt hozzászólásokból, amiket írtam:
BRM028341 - Z2520
BRM031158 - Z2520
BRM034105 - Z2560
BRM0349XX - Z2520Direkt írtam emelkedő számsorrendbe. Én csak annyit írtam, hogy nem jelenthető ki, hogy egy bizonyos szériaszám után mindegyiket Z2560-al szerelték. Ez látható is. És írtam, hogy biztos van egy olyan tartomány (közben) amiben Z2560 van.
-
válasz
atthany #9867 üzenetére
Csak alaplapi 2.0 USB-re dugva fog sikerülni, usb hub nem jó, és ha laptopról próbálod, állítólag sok olyan laptop van, ahol a külső usb csatlakozók egy rejtett belső hubra vannak kötve! Olyat is olvastam, hogy valakinek csak úgy sikerült, hogy minden usb cuccot kihúzott a gépből, még az egeret is!!
(#9886) vargalex: nem jó a gondolatmenet, mert mindkét említett sorozatszám kisebb, mint a 034xxx, lehet, hogy 033xxx fölött kezdték a nagyobb procit beletenni. De ha jól figyeltem, cserébe viszont gyengébb kijelzőpanel került az újabbakba.
-
vargalex
félisten
válasz
PLaci58 #9885 üzenetére
Akkor kijelenthetjük, hogy nem a nagyobb serial számú tabletek kaptak Z2560-at. Ugyanis violentSt-nek Z2560-as és brm034105. Nekem BRM028341, illetve BRM031158 (a korábbi 3 feketét nem néztem) és mindkettő Z2520.
Biztos volt egy időszak, amikor kifogytak a Z2520-ból, vagy véletlenül Z2560-at tettek a gyártósorra. -
ToniSoprano
addikt
1. nincs
2. jó a wifi jelerősség, ezért van hátlapján az egyik oldalán kici fehér műanyag
3. Én körbenéztem több tabletet előtt, szerint ár-értékben nagyon jó és jól használható tablet.
20 körül is megéri, de most csütörtöktől-szombatig megint lesz 1000 Ft-os Tescos kupon az újságban, így 14 rugóért meg tudod venni.
Szerk: Én is a harmadik tabletet veszem családon belülre. -
eXtase
tag
Sziasztok!
Most akciósan újra szemezgetek egy ilyen tablettel, de lenne pár kérdésem a tapasztalt userekhez
1. Van benne GPS vagy sem? A teszt videón az egyik almenü alatt felkínálja a lehetőséget, hogy bekapcsolja a GPS-t, de a specifikációban ez ki van húzva, ezért ez nem egyértelmű most...
2. Mennyire árnyékol le a fém hátlap, és mennyire jó a wifi? 2x is vissza kellett vigyem egy régebbi wayteq tabot mert csak a router mellett lehetett vele netezni, 10-12m -re már nem is látta az eszközt.
3. Vennétek e újra ilyet vagy inkább másfelé nézelődjek én is. 20e körüli áron jutnék most hozzá, jó vagy rossz döntés lenne egy beruházás. (Szubjektíven).
Előre is köszönöm a válaszokat!
eXt
-
imiadmin
őstag
válasz
phanfantom #9877 üzenetére
persze...persze... mindig elfelejtem: így is tökéletes ennyi pénzért...
-
matthews
aktív tag
Úgy látom másnál is jelentkezett az a probléma, hogy a az SD kártyát második indításra nem találja. Akadt már megoldás rá, vagy marad a pendrive módszer (minden indítás után dugdosni a kártyát nem valami jó dolog) ?
Köszönöm a válaszokat.
-
FunkyBoy
tag
válasz
imiadmin #9871 üzenetére
Köszi!
Na akkor talán egy támpont lehet a dologban, mert amit tudunk, hogy BRM034105 pl. 2560-as vagyis a tieid ennél idősebb kiadások lehetnek ami indokolhatja a 2520-as procit. A dobozon lévő TA szám amit eddig figyelgettünk az valszeg nincs összefüggésben a dologgal. Kellene még több BRM szám 2560 és 2520-akról is, hogy kiderüljön, hogy van e logika a dologban, de talán a 034xxx vagy 03xxxx körüliek már 2560-asok lehetnek.
-
hattrickuser
aktív tag
Sajnos a komlói Tescoba se tegnap, se ma nem kaptam.
Majd ha már nem lesz akciós biztos lesz... -
atthany
aktív tag
VKI vitte szervizbe újra particionálás végett, azonnal vagy napokba/hetekbe tellett?
-
violentSt
tag
válasz
atthany #9867 üzenetére
van mikor a gép a ludas (pl alaplap USB vezérlője) muter gépével androidot mókolni valahogy sosem sikerült, nem szerette a drivereket (pedig felmentek rá) de folyton elszálltak. Próbálj ki egy másik gépet ha van rá módod (ill. a win is lehet hibás, ha pl teleszemetelt már driverekkel stb.)
-
atthany
aktív tag
áhhh gyerekek, ez az újra particionálás egy kész káosz, 4 usb kábellel összes porton IFWI hiba, Droidboot menüből vissza lehet kapni az eredeti gépemet?
-
imiadmin
őstag
Srácok, gyári tokot látott valaki valamelyik Tescoban? A Váci útiban nincs...
-
válasz
PLaci58 #9859 üzenetére
Programok a telefonokon sem futnak lezárt képernyő mellett, csak a démonok/szolgáltatások, ki hogy szereti hívni. Ezek ugyanúgy rajta vannak a tableten is, pl a "Google play szolgáltatások" nevű, ami felelős az összes Google alkalmazás háttérszinkronizációjáért (gmail, hangout, névjegyek, naptár stb).
-
imiadmin
őstag
én is vettem még kettőt a Váci úti Tescoban... van még sok... ezek is 2520-ösek...
-
Siófokon vettem tegnap kettő fehér/bronzot, mind a kettő 2520-as. Volt még 4 darab a polcon.
-
phanfantom
senior tag
Nekem úgy tűnik, hogy normálisan működik a wifi kapcsoló. Alvó módban nem kapcsolja ki, ha a "mindig" van kiválasztva.
-
vargalex
félisten
válasz
PLaci58 #9855 üzenetére
Szia!
Miért, szerinted alvó módban nem futnak az alkalmazások? Ez nagy tévedés. Egyszerűen arról van szó, hogy ez a tablet alvó módban valóban lekapcsolja a wifi-t is (legalábbis a topictársak tapasztalata alapján, mert én direkt kikapcsolom). A telefonom pl. nem, ott jönnek is az e-mail-ok (és az értesítések is) alvó módban...
-
gal3
csendes tag
válasz
ToniSoprano #9852 üzenetére
Tudomásom szerint ezen a tabon nem működik ez a funkció rendesen. Vagyis bármi van beállítva, alvó módban így is, úgy is lekapcsolja a wifit. Többen belefutottak már korábban ebbe a problémába, mert így alvó módban nem érkeznek meg az értesítések sem. Nekem is volt már olyan, hogy amikor felébresztettem, akkor kaptam meg egy több nappal korábbi időjárási eseményre vonatkozó értesítést. Szóval más lehet a baj...
-
phanfantom
senior tag
válasz
ToniSoprano #9852 üzenetére
igen, átállítottam azt is, tegnap már közepes fényerő mellett, 1,5-2óra , filmezéssel 5,5 órát értem el, ez már jó
ill. olvastam, hogy sokan tiltogattak appokat, hát én is neki álltam pucolni(gyakorlatilag mindent,csak netezek a tabon) és egyelőre nem kapcsolt vissza semmit a droid és így 1óra böngészés után merült 10%-ot, alacsony fényerő mellett (ami este még sok is)
szóval nagyon nem mindegy, hogy mik futnak a háttérben, pedig meg se nyitod őket -
ToniSoprano
addikt
válasz
phanfantom #9751 üzenetére
Az lehet a bajod az akkuval, hogy a beállítások -> wifi -> jobb fent-> speciális fülön
alapból be van kapcsolva az, hogy a wifit alvó módban ébren tartja. Ha ezt kikapcsolod jó sokkal jobb lesz az akkuidőd, simán elérhető 6-7 óra képernyőidő böngészéssel, 3 nap készenléttel pesze nem max fényerőn. -
vargalex
félisten
válasz
cinemazealot #9843 üzenetére
Szia!
Parancsolj:
android.hardware.bluetooth
android.hardware.bluetooth_le
android.hardware.camera
android.hardware.camera.any
android.hardware.camera.autofocus
android.hardware.camera.flash
android.hardware.camera.front
android.hardware.faketouch
android.hardware.location
android.hardware.location.network
android.hardware.microphone
android.hardware.screen.landscape
android.hardware.screen.portrait
android.hardware.sensor.accelerometer
android.hardware.touchscreen
android.hardware.touchscreen.multitouch
android.hardware.touchscreen.multitouch.distinct
android.hardware.touchscreen.multitouch.jazzhand
android.hardware.usb.accessory
android.hardware.usb.host
android.hardware.wifi
android.hardware.wifi.direct
android.software.app_widgets
android.software.device_admin
android.software.home_screen
android.software.input_methods
android.software.live_wallpaper
android.software.sip
android.software.sip.voip -
Off, de ha valaki esetleg lát Bp-en BT fülest 2,500-ért és meg tudná venni, én szombaton mennék Bp-re és nagy örömmel találkoznék az illetővel. Pápán és Győrben sajnos már elfogyott.
-
cinemazealot
addikt
Továbbra sem hagy nyugodni a kíváncsiság. Valaki lefuttatná rajta a Developer Tools nevű alkalmazást, és bemásolná ide a "System features" oldalon megjelenő tartalmat? Szeretném tudni, hogy pontosan mi van ebben a tabban.
Köszi szépen.
-
VMatteo
őstag
válasz
ToniSoprano #9841 üzenetére
Abel féle script megoldotta, köszönöm Abel!
-
VMatteo
őstag
gyári visszaállítás nem volt, hangerő LE gombot nyomok,3. gépen is szar
-
otto1
tag
válasz
#73173120 #9830 üzenetére
Barcikán már nincs. Illetve egy dobozt láttam a műszaki pultban, tabot nem.
Az eladókat felesleges kérdezni, fogalmuk nincs, hogy lesz-e még, vagy hogy mikor.
Nem az áruház rendeli a műszaki cuccokat, ami bejön a kamionnal azt kipakolják a polcra és kész.
(ezt egy osztályvezető ismerősöm mondta) -
VMatteo
őstag
IFWI failed hibával 5%nál megáll. 2 kábellel próbáltam, mit lehetne tenni? recovery menü jön be.
-
pippin12
tag
Én ma adtam le a szervízben, hölgy háta mögött volt vagy 40 db javításra váró
.
Tesco helyében behoznám a hudl-t, és hanyagolnám ezt a szrt.
-
Süvi
őstag
Ma voltam a Nagy Tesco-ban, -mert aug3-án adtam be a tabot másodjára ugyan azzal a hibával, amit itt vettem az aprón, de a tag átvert, mert gyári hibás volt, és nem volt hajlandó visszacsinálni, és most hogy letelt a 30 nap kértem vissza a pénzt, de mondták, hogy ma adta fel a Flag a Cserepapírt. (Na ezt most Nem volt könnyű végigmondani 1 levegővel
).
Tehát amit mondani akartam reggel még nem mondták, hogy ne tudnám cserélni, de hát gyorsan fogy a csoda.
Szerintem biztos lesz még, mert pénteken már nem volt ilyen készülék, aztán megint lett, szerintem hoznak még.
Én végül az avasiban vettem egy sokadikat.Ha járok arra a héten és látok fogok szólni.
-
RVR400
veterán
válasz
#73173120 #9826 üzenetére
Ha esetleg látsz valamelyikben, akkor jelezz már légy szíves!
Igazából nem zavarna, ha kicserélték volna ezt a tabot. Szombaton kellett volna visszamenni inkább vele, így utólag, de akkor még próbálkoztam, hátha csak szoftveres a baj. Így nem lett ócsó jó tab.
Igazábóll az, hogy meddig van hirdetve szerintem semmit nem jelent. Anno is a fekete volt akciós, akkor azt vitték el. Aztán már csak a fehér volt szinte. most az is akciós lett, és elkapkodták. Szerintem nem lesz itt már semmi sem. De ne legyen igazam.
Amúggy fura, mert pl a Szentpéteri kapuban a csávó azt mondta, hogy nagyon sokat hoznak vissza belőlük. Végülis, ha lett volna egy kijelzőhibás darab nálam ,akkor a kettőből lehetett volna egyet csinálni. -
törölt tag
Ezt csak megerősíteni tudom, sajnos. Se a nagy teszkóban, se az avasiban nincs. A hozzáértő eladó kollégát megkérdeztem, hogy lesz-e még?
"Szerintem lesz. Kell lennie. 16-ig van hirdetve, kell jönnie a héten. - És mikor? - Amikor a kamion hozza. - Az mikor lesz? - Nem tudom." Szóval, nem tud az eladó semmit. Mondjuk, nem hiszem, hogy egy teszkó szintű üzletben ilyen összevissza mód van a szállítás ütemezve, és egyszer csak beesik egy szállítmány. Semmiből nem tartott volna rendesen utána érdeklődnie. Persze, egyszerűbb a hülyét adni, akkor nem kell fáradozni, én meg úgy is ráérek bejárkálni
nah persze.
-
RVR400
veterán
Nah, visszavittem a tabot, de nem tudtak helyette másikat adni. Ha esetleg valaki találna még valahol egy tabletet, és egy sörért, meg a postaköltségért intézne egyet helyette, azt nagyon megköszönném. Tudniillik már sem Miskolcon, sem Barcikán nincs egy darab sem.
-
Zeki
nagyúr
A gyári 2 frissítés ami lemegy online, az nem a tárhelynek szól!
A tárhelyet az op3ndott fészbúk oldalán található link segítségével növelhető. Azon a linken otzt a leírás is a fájlban, meg a szükséges fájlok, amit a számítógépre kell telepíteni. Aztán ha kész, a Phone flash progit kell futtatni, aztán a kikapcsolt tabletet úgy rákötni, hogy közben a hangerő lefele gombot nyomod. Ekkor fel kell hogy ismerje. -
t1
veterán
Sziasztok.
Ma én is vásároltam egy ilyen tabletet Veszprémben, nekem is 2520-as van benne, bronz színű, illetve 2GB hely van még mindig szabadon rajta, pedig online lenyomott 2 frissítést is. Pár hsz-el lejjebb van egy update mehet fel rá ?
-
violentSt
tag
hát igen, mondjuk ez nem meglepő, hiszen ez csak artisjus matrica, ellenben volt itt akinek jóval magasabb szériaszamú volt a gépe mint az enyém és az öve is régi procis. ráadásul rajtam kívűl 2-3 emberke jelezte csupán h neki is a magasabb órajelű van, szóval tényleg lehet h valami fatális véletlen, nemtom
-
atthany
aktív tag
válasz
phanfantom #9815 üzenetére
köszi, ez nem volt egyértelmű...
akkor gondolom a táblára nem is kell letölteni a kicsomagolt fájlokat, ugye? -
atthany
aktív tag
válasz
phanfantom #9812 üzenetére
a leírás sorrendje alapján a lecsatlakoztatott táblán kell elindítani az .exe fájlt, nem?
-
atthany
aktív tag
válasz
phanfantom #9810 üzenetére
mondjuk a factory reset után nem tettem fel a hivatalos frissítést, ez baj lehet?
-
atthany
aktív tag
válasz
phanfantom #9806 üzenetére
igen, de a kicsomagolást hol kell végezni, a szgépen vagy a tableten?
-
Bagira01
veterán
válasz
bostone #9804 üzenetére
Nekem a telefonjukkal is volt gond. 3-ból 3 pixlelhibás(egyet másnap visszavettek, 1 óra győzködés után, a cseredarab már a helyszínen 2 pixelhibát produkált, ami megmarad az másnapra lett pixeles, már vissza se vittem) Néha mikor direkt keresem akkor látszik és idegesít amúgy meg le van tojva.
(#9803) Essien: Nekem is annyit ír. Fel kel tenni a tárhely frissítést.
-
Essien
aktív tag
Mindenkinek 2gb összes szabad helyet ír?
-
Bagira01
veterán
válasz
imiadmin #9800 üzenetére
Én is mikor megvettem végignyúztam este sötétbe mindenféle képernyő tesztelő progival semmi nem volt. Kikapcsoltam utána max fényerőnél még 1x megnéztem és ott volt a pont. Nekem is tetszik, csak egy tok meg egy fólia kell még neki, mert a hátlap már most meg van karcolódva....
Új hozzászólás Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11