- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
kisspall #11170 üzenetére
Chrome-t használok, nekem ez jött/jön be. Launchert nem használok, ahogyan Ábel megcsinálta a scriptet, úgy használom. A "felesleges" alkalmazásokat én is kilövöm (bár nem mindig), illetve letöröltem.
motoflug Hivatalosan 32, de simán megeszi a 64-es kártyát is. Nekem az van benne.
-
törölt tag
válasz
kisspall #10106 üzenetére
Ugyanezt csinálja. Van itthon egy Samsung (5V 700mA) és egy Nokia (5V 1,3A) töltő, a hozzájuk tartozó kábellel. Egyszer veszi, egyszer nem. Csereberélgetem a kábeleket, és csak úgy random egyszer jó lesz. Simán feltölti. Utána ha lemerült, rádugom arra ami előzőleg feltöltötte, és nem veszi egyből a töltést. Kihúzom, visszadugom, semmi. Ezt eljátszom párszor, és egyszer csak megjelenik a töltés szimbólum. Természetesen mindig várok legalább 30-40 másodpercet, hogy legyen elég ideje. Bár, ha tölti, szinte azonnal megjelenik, hogy "Töltés".
-
-
-
UFO1
senior tag
válasz
kisspall #5718 üzenetére
Döntsétek már el akkor üveg vagy műanyag. Sima üveg biztos nem, ha meg karcálló műanyag az jobb is.
Üvegkerámia!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra