Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
Sziasztok,
Tegnap én is csatlakoztam a táborhoz. Persze rögtön megfrissítettem OTA-val kétszer, aztán jött a felismerés a tárhelyről. Az első próbálkozás a FB-n lévő cuccal (mégiscsak az a "hivatalos") nem jött össze... Állandóan megállt 5%-nál. Aztán letöltöttem az 5.58Gb-s cmd-s verziót, ami simán végig is ment, így nagy az örömétbódottá...
Lehet, hogy veszek egy másikat is ma...[ Szerkesztve ]
-
imiadmin
őstag
válasz spammer #9669 üzenetére
nem akarok beleszólni a vitába, de aliexpressről kb ennyiért lehet rendelni tableteket és mint ahogy tudjuk, az lutri a javából... itt legalább kapsz 2 év garit... engem ez megnyugtatott... ha előjön a hiba, beviszem gariba és kész... (az aliról vett tablet hasonló esetben max papíralátét...)
[ Szerkesztve ]
-
imiadmin
őstag
válasz spammer #9672 üzenetére
Valószínű, hogy az verte/verhette ki a biztosítékot, hogy túlságosan általánosítottál a hibával kapcsolatban.
Mikor megvettem, én is kérdeztem az eladót, hogy mennyit hoztak vissza belőle... Azt mondta, hogy karácsony óta 5-6db volt, úgyhogy teszteljem én is erősen 3 napig...
Most mondhatjuk, hogy az eladónak el kell adni a terméket, de hitelesnek tűnt azért, mert amikor a kétezerkilencszázvalamennyis okosóra után érdeklődtem, egyértelműen odasúgta, hogy azt inkább ne...
Szerintem mindenkinek átjött, hogy 15e-ért ez van. Aki belevág, az számoljon vele, hogy előfordulhat ilyen hiba.
Ennyi...Ja, és én is 2 év garit kaptam rá...
[ Szerkesztve ]
-
imiadmin
őstag
jó ötlet a kérdőív!
(#9676) spammer: Mindketten értjük a dolgot. szerintem másnak is átjött, hogy van ilyen rizikó. Én úgy gondolom, hogy be kell írni az összefoglalóba, mint ismert hiba (a kérdőív megadja, hogy típushiba-e).
Lehet, hogy én szeretek veszélyesen élni, de én ma veszek mégegyet a gyereknek is...
[ Szerkesztve ]
-
imiadmin
őstag
Most voltam a Váci úti Tesóban.. csak 2520-ös van... legalábbis a doboz alján mindegyikre ez van írva...
-
imiadmin
őstag
válasz Bagira01 #9796 üzenetére
akkor passz... csak a szerencsén múlik, hogy ki melyik procisat kapja..
3 napi használat után pixelhiba nálam eddig még nem jött elő... remélem nem is fog...
bár a gyerek tegnap leejtette... de ezt is túlélte...az akkuidő bámulatos... simán bírta a film+játék+netezés+nyomogatást 6 órán keresztül... én meg vagyok elégedve vele...
-
imiadmin
őstag
én is vettem még kettőt a Váci úti Tescoban... van még sok... ezek is 2520-ösek...
-
imiadmin
őstag
Srácok, gyári tokot látott valaki valamelyik Tescoban? A Váci útiban nincs...
-
imiadmin
őstag
válasz phanfantom #9877 üzenetére
persze...persze... mindig elfelejtem: így is tökéletes ennyi pénzért...
-
imiadmin
őstag
offtopicolok egy kicsit: Senki nem látott gyári tokot sehol?
-
imiadmin
őstag
válasz Dhampir #10075 üzenetére
na, én is ezzel szenvedtem... aztán inkább felraktam az 5.58Gb-os cmd-s változatot.. több is a tárhely, meg jóval gyorsabban felment... ha a gari miatt aggódsz, akkor meg fel kell rakni a gyári romot és kész (ha meg olyan baja lesz, hogy el sem indul, akkor meg úgysem tudják beazonosítani, hogy melyik rom volt rajta... )
-
imiadmin
őstag
Tok téma:
Túrom az alit megfelelő tok után... Úgy néz ki, hogy az Acer A1-830-hoz való tok pont jó lenne nekünk!
És olcsóbb mint a másik: $5.87
Van hozzá többféle tok is... Csekkoljátok...
-
imiadmin
őstag
Na, tegnap elért minket is a sípolás... Szegény gyerek megrémülten szaladt vele, hogy a "Apa! A pou sír..."
Persze egy restart segített...Kíváncsi leszek, hogy előjön-e még. Igyekszem figyelni, hogy milyen csillagállás esetén jelentkezik...
-
imiadmin
őstag
Sziasztok,
elértem az 5.58G határát... gondoltam, előveszem a jól bevált link2sd progit. Raktam be egy 16Gb-os SD-t és létrehoztam rajta egy második elsődleges partíciót, majd leformáztam ext2-re.
Sajnos azonban a kicsike nem ismeri az ext2-t kernelből (legalábbis nem tudta csatolni a link2sd)..Csináltuk anno az alcatel 918D-nél, hogy megetettünk vele insmod-al induláskor egy ext2.ko -filet és már ment is minden mint a karikacsapás...
Sajna ez itt nem műxik... igaz, hogy csak a install-recovery.sh-ba írtam bele.... lehet, hogy rendesen ki kellene alakítani benne egy init.d-t...
mi a vélemény? valaki küzdött már ilyennel?
-
imiadmin
őstag
válasz imiadmin #10367 üzenetére
Na, megvan a megfelelő app a tárhelynyeréshez (ha már valaki belakta az 5.58Gb-t is)...
kell egy AParted app az SD kártya átpartícionálásához (ha PC-n megcsinálod, akkor erre nincs szükség), ill. kell a Apps2SD: Link App2SD [ROOT] app. (fel fog rakatni induláskor majd egy BusyBox-ot is)
Létre kell hozni egy második elsődleges ext4 partíciót az SD-n, majd az Apps2SD app-al már át is lehet rakni (linkelni) az app-ok adatait (Dex, Lib, Data, Cache, Obb) erre az SD-n lévő második partícióra... ezzel felszabadítva a belső tárhelyet...
A progi lehetőséget ad arra is, hogy az első fat16/32-es partícióra, de a tapasztalatom az, hogy az marha lassú lesz (a linkelés is több percig tartott összehasonlítva az ext4-re rakás idejével).
-
imiadmin
őstag
Megint van 2db a Váci úti tesóba... 19.900 az ára...
-
imiadmin
őstag
Emberek... HELP!
4-5 particionálás után szivességből beválaltam egy particionálást... belefutottam egy fehér/piros usb-be...
power + volume up-al be tudok menni a DROIDBOOT-ba és újra tudom kezdeni a flash-elést a flash_op3ndott_5_58G_data.cmd-vel, ami végig is fut, majd restart után ismét fehér usb jel fogad...
mi a szart tudok vele csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
imiadmin
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest