Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXtase
tag
Milyen böngészőt ajánlotok Flash tartalmak megjelenítéséhez? A Dolphin browser nem vált be sajnos.
-
eXtase
tag
Tehát:
Tabletről a készített fotókat tudom küldeni minden irányba a galériából és a fényképező alkalmazásból, fájlkezelőből még a bt lehetőség is inaktív / nincs.
Tabletre mp3 fájlon kívül mást nem lehet egyik eszközről sem.
Csak PAN és BOP (BT Object Push) átvitelt engedélyez a tablet, valamint A2DP van de szaggat... -
eXtase
tag
válasz
lacafaca #9939 üzenetére
Felraktam az elsőt. A tárhely mérete valóban megnövekedett, de a bluetooth -on a fájl küldés továbbra is sikertelen. Hol a hiba?
Bekapcsol, látja az eszközt, párosítás megtörténik, a küldő készülékek viszont sorra dobják vissza, hogy nem sikerült fájlt küldeni a tabletnek...
-
eXtase
tag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem. Vásároltam a mai nap folyamán egy ilyen tabletet, de sajnos Bluetoothon keresztül nem sikerül semmilyen módon fájlt küldeni rá. A tárhelyre azt írja, hogy 1.87 Gb van szabadon a 2,04-ből.
A bluetooth lenne a legfontosabb, másnál működik?
Előre is köszönöm!
-
eXtase
tag
Sziasztok!
Most akciósan újra szemezgetek egy ilyen tablettel, de lenne pár kérdésem a tapasztalt userekhez
1. Van benne GPS vagy sem? A teszt videón az egyik almenü alatt felkínálja a lehetőséget, hogy bekapcsolja a GPS-t, de a specifikációban ez ki van húzva, ezért ez nem egyértelmű most...
2. Mennyire árnyékol le a fém hátlap, és mennyire jó a wifi? 2x is vissza kellett vigyem egy régebbi wayteq tabot mert csak a router mellett lehetett vele netezni, 10-12m -re már nem is látta az eszközt.
3. Vennétek e újra ilyet vagy inkább másfelé nézelődjek én is. 20e körüli áron jutnék most hozzá, jó vagy rossz döntés lenne egy beruházás. (Szubjektíven).
Előre is köszönöm a válaszokat!
eXt
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest