- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
A Fogarasi Tesco-ban én megkérdeztem a műszaki osztályos eladót. Hitetlenül állt az egyéni akciók mellett, mert szerinte azt ők tudnának róla, ha valamelyik áruházban ilyen lenne. Náluk természetesen 29900 Ft a fekete és a fehér is. Ha ott járok, mindig megnézem.
Ha valaki talál 11995 Ft-ért akár fehéret, akár feketét, meg is veheti, én átveszem tőle.
-
nash2
tag
Dunaharaszti : 11995 Ft Mission completed! Ha valaki akar venni csak a fekete szín akciós, viszont Budapesten egyik Tescoban sincs,és Dunaharaszti is kifogyott...
-
mtotesz
csendes tag
Kis segítséget szeretnék kérni! Barátnőm tabletjére szeretném feltenni ezt a hivatalos gyári frissítést, viszont az autoupdate-re rá megyek, azt írja, hogy nincs újabb! Amikor decemberben megvettem két gyári volt, mindkettőt feltettem azóta semmit. Tabletről nem lehet frissíteni csak számgépről? Ha igen, hogyan? (Nekem a sajátomon, az egyik fórumtárs által kreált gyári, de nagyon tárhelyű lett feltéve, de barátnőmére inkább a gyári, ha már el lett készítve)
-
k.joco899
csendes tag
Szerintetek egy rootolt tabra (tárhelymókolás nélküli) merjem ráengedni a hivatalos tárhelynövelő frissítést??
-
VMatteo
őstag
Valami király és egyben olcsó billentyűzetes tokot tudtok véletlenül?
-
raziel01
veterán
Ebay linket tudtok dobni? Ilyen átlátszó tokot hirtelen nem találtam.
-
Woodooman001
csendes tag
válasz
ToniSoprano #9368 üzenetére
Igen persze, maga a méret 98%-os, de a csatlakozók kialakítása barkácsolást igényel...
Jack, usb, micro SD + hangszórók kialakítása teljesen DIY, mikrofonnak van hely, a kamerának kicsit zavar be (előző képek). A bekapcs. gombot félig nyomta az eredeti kialakítás, de megoldható + a hangerő-szabályzó gombokat fedi a tok, igaz nem 100%-osan ott, ahol az Ipad-en lennének, de még jót is tesz neki -nem tud úgy lötyögni legalább...
Nekem tetszik + funkcióját ellátja és ez a lényeg...
-
napocska2
senior tag
válasz
balintka #9385 üzenetére
Magát az AnySoftKeyboard alkalmazást is fel kell telepítened.
A Magyar AnysoftKeyboard csak a kiegészítő, magyar nyelvi csomagja az előzőnek.Ez után fogod tudni kiválasztani a rendelkezésre álló billentyűzetek közül azt, amelyet használni szeretnél, úgy ahogy előttem írták.
-
atthany
aktív tag
válasz
ToniSoprano #9383 üzenetére
Én próbáltam felhívni a hipereket, de sehol sem veszik fel...
-
nash2
tag
válasz
ToniSoprano #9380 üzenetére
Sajnos egy sem jutott, továbbra is keresek...
-
nash2
tag
válasz
ToniSoprano #9376 üzenetére
Már nincs belőle...
-
mtappi
csendes tag
válasz
ToniSoprano #9376 üzenetére
Reggel 1/2 8-kor volt még 2 db.
-
nmolnar
csendes tag
#9363 aryes
Root SuperSu segítségével?
Mert ha megcsinálom a root+sd mod-ot a youtube videó szerint az már gondolom töröl mindent, ahogy a gyári szoftver frissítés is, ahol végre megcsinálták a tárhely korrekt particionálását.
Helium-hoz melyik driver-t kell telepíteni az Op3n Dott tablethez?
Köszi!
-
ToniSoprano
addikt
válasz
napocska2 #9372 üzenetére
Akkor szuper, köszi a segítséget!
Egyébként ezért szeretem a 4:3-as kijelzőt. A 16:9-es kijelző droidon ahol az alsó navigációs sáv is foglal helyet, ha a billentyű fel van dobva és még a javaslatok be is vannak kapcsolva nem lehet a képernyőből semmit látni. Egyébként a navigációs sávot csak roottal lehet eltűntetni?
-
napocska2
senior tag
válasz
ToniSoprano #9371 üzenetére
Képes rá, dobja fel a szójavaslatokat és tanulja a saját szótáradat is. Külön kedvelem benne, hogy a számok, fontosabb karakterek és a nyilak is rögtön rendelkezésre állnak, így könnyű szerkeszteni a szöveget.
-
napocska2
senior tag
válasz
ToniSoprano #9368 üzenetére
Nálam az AnySoftKeyboard a nyerő, magyar nyelvi csomaggal. Millió beállítási lehetősége van, a legjobb az osztott elrendezésű billentyűzete, amivel elég gyorsan lehet gépelni két hüvelykujjal.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Woodooman001 #9367 üzenetére
Aha látom azért kellett kicsit műteni a csatiknál is, nem csak hangszóróknál, nem lett rossz én nem átlátszót, hanem bronzot rendeltem Ipad mini szilikon tokból.
Más ti milyen billentyűzetet használtok a tablethez ?
Nekem olyasmi kéne, ami ha elkezdem írni a szavakat, akkor ékezet nélkül elkezdem beírni akkor is ékezetes szavakat is javasol. Pl. elkezdem írni hogy "ert" akkor kiírtja többek hogy értekezket a javaslatok közé. Vagy beírom, hogy "atl" akkor kiírja a javaslatok közé azt is hogy átlagos, van ilyen droidon?
Ez a Lumia 640-en szuperül működik, így nem nagyon kell az ékezetekkel bajlódni a gépeléskor.
Vagy olyan is jó lenne ahol teljes értékű ékezetes billentyű van. Az sem baj ha fizetni kell érte.
-
Woodooman001
csendes tag
válasz
ToniSoprano #9366 üzenetére
Nem teljesen -magasságban jó, de pár mm-rel el van csúszva ( bár így sem zavart be a képbe fényképezés közben -a lencsét nem takarta ki, csak az objektív/ lencsetubus egy részét... -amennyiben jól fogalmaztam...
)
Orvosoltam ezt is, igaz lehetett volna szebben is, de... -
ToniSoprano
addikt
válasz
Woodooman001 #9365 üzenetére
A kamera luk jó helyen volt?
-
Woodooman001
csendes tag
Helló! Még múlt héten megjött az iPad mini szilikontok, kicsi DIY barkácsolás után szuperül ellátja a dolgát...
Egy éles tapétavágó és egy kis "nyújtás" után szinte tökéletes... Látszik azért, hogy az iPad mini egy picikével kisebb méret, de szinte csak esztétikai "hibát" okoz... -
nash2
tag
Sziasztok,
valahol esetleg egyedi akcióban bárhol az országban lehet most 15-ért kapni ? Vagy hol kapható legolcsóbban most ?
-
nmolnar
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy vagy a gyári frissítés után vagy a root+sd mod után valamilyen módon megoldható-e a Dragon City, Dragon Mania és Angry Birds 2 játékok beállításainak, játékokban elérhető eredményeknek visszaállítása? 9 éves fiam nagyon nem szeretné újra kezdeni ezek lejátszását.
Válaszokat előre is köszönöm!
Norbi
-
Matykoh
tag
Öt óra tunein után azt vettem észre, hogy elsötétült a táblagép. Nem reagál a bekapcsológombra (sem hosszan, sem röviden, sehogy), töltőre dugás után sem történik semmi. (előtte fel lett töltve)
Van valami trükkje ugye, szóval nem kell gariztatni?
-
ToniSoprano
addikt
Lenne egy kérdésem én többnyire este használom a tabletet és ezért napközben kikapcsolom. Nem tudom ezzel összefüggésben van-e, de nekem nem jól írja ki pl. a képernyőidőt, jóval kevesebbet mutat, ez mitől lehet, nektek is ilyen?
A másik az alsó többnyire fekete navigációs sávon a három fő gomb mellett van egy pár számomra felesleges gomb, ezeket el lehet tüntetni valahogy? A vissza gombot át lehet helyezni valamelyik oldalra, így középen nekem kicsit nehéz elérni?
-
ToniSoprano
addikt
Esetleg egy gsm boltban is érdemes megkérdezni, mennyiért csinálják, vagy ki tudják-e cserélni ők. Nekem ilyen helyen csinálták meg régebben csatlakozót a telefonon.
-
egyattila
csendes tag
Sziasztok!
A kislányomnak is van ilyen tablet és nem érintkezik az usb.A TESCO szervízből ma telefonáltak,hogy kb:8000 ft lenne a javítása.Tudtok ennél olcsóbbat? Garanciára nem javítják.
Előre is köszönöm! -
ToniSoprano
addikt
válasz
ToniSoprano #9354 üzenetére
Bocsánat, nem akarom szétoffolni a topikot:
A lényeg a lényeg én elég sok tabletet megnéztem, először teljesen más irányban gondolkoztam. Tapasztalataim szerint ez a a Tescos Open Dott tablet az 40-50 ezer Ft alatti árkategóriában eléggé veri a többi tabletet anyagminőségben, designban és ami a legfontosabb tényező szerintem a kijelző minőségében is (színekben, fényerőben) egyértelműen a legjobbak közé tartozik (különösen a 4:3-s képarányú tabletek között).
Bár hardware nem a legmodernebb, de aki próbálja elkerülni és mással helyettesíteni a rosszul optimalizált programokat pl. Google Chrome, azoknak egész stabil, gyors gépük lehet.
-
ToniSoprano
addikt
Egyébként ez a Open Dott is elég gyors, csak arra kell vigyázni, hogy nagyon sok a hibás program még a Googleplayen is, ami látszólag jól fut, de a háttérben összeakadhat, vagy betárolódik, vagy feleslegesen erőforrás igényes pl. a google szoftverek egy része is ilyen régen facebook, gmail ilyen volt, vagy Chrome ilyen. De helyette szerencsére androidon mindig van sokkal jobb alternatíva.
Több Windowsos tableteket próbáltam a medimarkban az Ipad-ok mellett, nekem sokkal gyorsabbnak tűntek, pl. netezés közben és mindennapi használatban, de szerintem a baromira idegesítő és lassú IOS áttűnési animációk miatt volt ez. Pl. ezzel hasonlítottam össze az MM-ben az Ipadpokat, sebességben gyorsabbnak tűntek nekem: [link]. Meg az Ipadokánál is igaz, hogy a 16 GB hosszú kicsit beetetés, inkább minimum 32 GB kell, de az 25-30 rugóval drágább, szóval igazán 130-140-től kezdődnek, ami kicsit genyóság
.
A windowsos tabletek nagy előnye, ha van rajta HDMI kimenet, akkor ráteszel vezeték-nélküli egeret, billentyűt akkor 45-50 ezerből van egy 4 magos számítógéped , amin teljes értékű 8.1/10-es windows fut és ami plusz hogy nem is zúg működés közben (de nekem plusz számítógépre nem volt szükségem most.) Cserébe nem annyira optimalizált a tabletes működés 8.1-en, bár elég jól megszokható, mindent ki kell tenni csempébe és minden asztali program fut, megszokott a környezet. (Azért nem vettem végül windwosos tabletet, mert ott érdekes módon a 4:3-as képarányú tablet alig van, gyakorlatilag ezt a Lenovo Mii3-at találtam, Mo-i forgalmazással, de kicsit nehéz volt 380 grammjával és a kijelzője is minőségű rosszabb volt a Tescos tabletnél, plusz 45 rugóért azért elvártam volna HDMI kimenetet is.)
-
Süvi
őstag
válasz
ToniSoprano #9352 üzenetére
Lehet, hogy félreérthető volt a hozzászólásom, de én is arra akartam utalni, hogy a "magok száma és társai" kb. annyit mond el a táblagépről, és a felhasználói élményről mint a fényképezőről, hogy mennyi MP-es.
Viszont nekem amióta megvan az AIR, teljesen apple fan lettem, páromnak Retina 2 van1,5 év alatt soha nem fagyott, nem lagolt, nem akadt stb. Na nem folytatom, mert kizárnak
Az Opendott-ból, csak a "munkám" miatt vettem egy ' fél raklappal", most kb. a 15. db-bal szívok is rendesen, mert engem kért meg az ismerős, hogy segítsem gariztatni neki. -
ToniSoprano
addikt
Azért próbálj ki egy IPAD AIR-t, próbáld meg megakasztani a két magon is nagyon fluid az egész, nem érzed a magok hiányát, ami sok mindenen múlik pl. flash memória sebességén, minőségén. (Lásd egy 4-5 éves laptopba beleteszel egy jobb SSD-t csodára lesz képes.) No mindegy én sem vagyok Apple fan sőt.., de ha 100 körül szánnék tabletre az vennék elsősorban azért mert nekem a 4:3-as képarány az ideális, meg a minőség meg az értéktartás, eladhatóság miatt. Hollandiában használtam sokat nővérem 100 ezres Samsung 10,1 colos komolyabb tabletjét, ez az: [link], de a 16:9-es képarány miatt elég fura, kényelmetlen volt a böngészésre a használata, nem szerettem, érdekes igazán ők sem nagyon használják egyébként, nem tudom miért. Pedig a 10,1 colosok között nagyon könnyű is csak 470 gramm, mégsem volt igazán jó, kényelmes a használata. 8 magos, de én nem voltam elájulva a sebességtől sem, nem volt igazán fluid teljesen, nem dobtam hátast a sebességtől, de lehet ez a droid miatt is van.
Én egyébként az TESCOS open dott megvétele előtt ilyet rendeltem 37 rugó volt a 220volt.hu-n akkor még: [link]
Mindenhol agyondicsért darab és eléggé erőgép: 4 magos intel proci ami alapon 1,33 hz-de 1,8 Ghz-ig felmegy, 2GB ra 32 GB flash HD felbontás. (+dual boot amivel tényleg egy gombnyomással lehetett váltani, ez tényleg érdekes volt). Mégis visszavittem, mert a kijelző fényereje katasztófális volt 185 nit színek fakók, kevés kontraszt volt, tükrözőfött mint a állat. Pl. ennek a sokak által Tescos tabletnek 357 nit a fényere, hiába a rosszabb felbontás sokkal élesebb a képe, sokkal szebbek élénkebbek a színei, ég és föld a két kijelző+ az anyag haszánálat is sokkal jobb + 4:3-as a kijelző!!!. Mondjuk másik tableten szinte teljesen asztali windows 8.1 ment, ami tényleg elég jó és gyors, sokkal gyorsabb, fludiabb mint a droid, de tableten kicsit fura volt használni.
PLaci58: csak azt furcsállom, hogy eléggé melegszik töltés közben de ezek szerint nem baj
-
PLaci58
addikt
válasz
ToniSoprano #9344 üzenetére
Nincs azzal a töltővel semmi gond. A készülék magának szabályozza a töltőáramot. Az ilyen készülékekben van töltésvezérlő. Kezdeti töktőárama 1,93A, de ez a töltés folyamán csökken, olyan 1,6A az átlagos.
-
Süvi
őstag
Legfeljebb a magok számában nem éri utol, de egyébként nem említhető még egy hozzászólásban sem
ToniSoprano:
Egyszer egy ilyet fogok kíváncsiságból venni.Ipadból 16 GB helyett érdemesebb 32 Gb-osat venni, de az már tényleg nem ez az ár.
-
UFO1
senior tag
válasz
ToniSoprano #9348 üzenetére
Azért a technikai paraméterekbe is olvass bele 8 mag 2GB RAM 16GB ROM és van ebből 64GB ROM verzió is. Az almásból 4-et sorba kötve sem érné utol a „gagyi” kínait.
-
ToniSoprano
addikt
Jaja, csak már nem csusszan át a vámon sehogy igazán, gondolom átvilágítják a csomagot, ezzel is elmegy egy kis idő 1 hónap amíg megjön. Ráteszed még az ÁFÁ-t, ami még 15-16 rugó, plusz vámügyintézés, ami 2 rugó, ott van 70-80 körül is nincs még hazai garid, ha valami gebasz van pengedhetet ki a 7-8 ezer Ft-ot a szállításért+ 1-1,5 hónap várakozás.
87 rugóért meg Ipad mini retinát kapsz itthon, megbízható boltból 2 év hazai garanciával [link], vagy Ipad Air-t egy 100-asért: [link] és az még tartja is az árát. Szóval ha tudást és a minőséget is nézzük érdekes módon az Ipadok nincsenek egyáltalán túlárazva, az Apple telókkal ellentétben.
-
UFO1
senior tag
válasz
ToniSoprano #9340 üzenetére
-
válasz
Kisebb töltőáram mellett nem is fogod tudni használni töltés közben, illetve akkor sosem tölt fel. A töltőelektronikát is a saját töltőjére méretezik, a töltési ciklus is úgy van belőve, hogy meghatározott töltőárammal kalkulálnak, szóval jobb ezt a gyártóra bízni.
-
Magnat
veterán
válasz
Szia,
nekem az LG 2x-hez 1.8A-s töltő van, de ami még érdekesebb, h próbáltam tölteni a Nexus 7-em töltőjével (1.35A) és azt tapasztaltam, h hiába hagyom rajta egész éjjel, mégis gyorsabban merül ilyenkor ... elvileg persze a kisebb töltőáram kíméli az akkut és sztem ugyanúgy fel kéne töltse, de gondolom vmit bekavar az elektronika vagy nem tudom. Másrészt viszont az is kérdés, h felvesz-e 2A-t a tablet, mert simán lehet, h 2A-s töltőből volt vmelyik dzsunkán raktáron, így azt adták hozzá, de közben az elektronika nem is enged annyit felvenni.
-
ToniSoprano
addikt
Még egy kérdésem van, szerintetek a gyári 2A-es töltőt nem érzi meg hosszabb távon az akksi? Eléggé melegszik töltés közbe, meg azért jó kis dózis ez a 2Ah. (A 2500-3000 mAh-s telókhoz is csak 750-1000 mAh-es töltőt adnak többnyire.)
Olvastam volt akinek akksi problémái lettek 4-5 hónapon belül, bár lehet semmi köze ehhez.
-
válasz
ToniSoprano #9340 üzenetére
-
blise
tag
Sziasztok
Nem pont szilikon tok, hanem a neoprém... Győrben a Hiperben a hétvégén a neoprém tokok között volt 7-8"-as tabletra való 572,- Ft ért (igaz piros). Én vettem rá, és pont jó. Hurcoláshoz abba teszem (havonta 1x kilép a lakásból...), használat közben meg nem használok tokot. Ill. a bronz színű 23.900,- volt, míg a fekete meg 14.990,-.
-
ToniSoprano
addikt
A Tescos gyári toknak utána kérdeztem, BP-en a nagyobb Tescokban nem volt.
A forgalmazótól is kérdeztem azt mondta, tőlük biztos nem lesz újabb tok rendelés már. Lehet kifuttatják a mostani Tablet készletet oszt annyi ennek a szériának azért nem rendelnek, nem tudom. Pesten ahol néztem tokokat szinte csak fehér-bonz volt kitéve, de az nagy mennyiségben 30 rugóért, a júliusi 24 ezres akciónak vége lett. (lehet vidéken vannak akciók, vagy lesz újabb még.) Szerintem ez a tablet még 30-ért is ráfizetés a Tesconak, tekintve, hogy az alacsony árairól ismert Modecom gyakorlatilag ezt a tabletet 60 rugó körül árulja: [link]Megnéztem milyen tokok vannak Kínából, elvileg a Teclast P89 mini-hez való a képek alapján jó helyen van a kamera, bár mm-es méretbeli gondok vannak:
Végül ezt rendeltem, elvileg ez is , majd meglátjuk a minőséget, a szerintem szép bronz hátlap miatt átlátszót akartam: [link]
Először ezt akartam, mert ez a legelegánsabb, csak elég drága és ez is reped a szélén egy idő után és ahhoz már nekem kicsit drága: [link]
Egyébként a tablet nagyon jó a képminőség tényleg nagyon elvárás feletti, a fényerő is jó vonaton nem volt fárasztó az olvasás, a tükröződés, elment a kétóra pikkpakk. Egyébként Bluetoothon kerszetül is osztható a mobilnet pl. telefonról és így alig merül a telefon akksija pedig nekem WP-s telefonom van. Én UC browerrel használom a telót villámgyorsan bejönnek az oldalak, a Chromemal szenvedett, töröltem. A 4,6 GB tárhely nekem bőven elég már.
A GPS-t nem tudja valaki hogy telóról milyen programokkal lehet megosztani? Valahol olvastam erről, de nem emlékszem hol asszem a telón és a tableten is kell egy-egy programot telepíteni? -
-
barkzso
csendes tag
Sziasztok.
Sikerült a kisebbik frissítés (https://www.facebook.com/op3ndott féle verzió) utána bekapcskor kiírja hogy van (talált) frissítést a neten. Azt is újra felrakjam? Vagy abban az Op3nDott progik vannak csak?
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Többen is érdeklődtek privátban, hogy szuperál a McDodo tokom.
Jelentem: sajnos ez is reped. Az a plusz pár tized mm a Teclasthoz képest nem engedi valószínűleg teljesen beleülni, kissé feszíti a peremeit oldalra. Lágyabb anyagból készültek működhetnek. Ez az átlátszóság miatt kissé azért sprőd.
Kár, mert egyébként baromi jó minőség, csak itt jön ki, hogy nem teljesen erre való.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
bryndza #9335 üzenetére
És te pontosan melyik Telclast P89 tokot vetted meg tudsz linek feltenni? (Azt láttam a fényképező nyílás pont ellenkező oldalon van, nekem valami is lágy műanyagos hátlapos kéne, kényelmesebb puhább fogni és azt könnyebb átfúrni.)
Tescos gyári tokot nem nagyon lehet kapni pár helyen utánakérdeztem, ha valakinek van felesleges érdekel.
-
bryndza
tag
válasz
ToniSoprano #9333 üzenetére
Nekem is Telclast P89 tokom van, teljesen jó, belepattintod és kész.
Egyedül a fényképező nyílást kell "áthelyezni" mert az az ellenkező oldalon van. Nagyon lágy műanyag, 1 másodperc újat fúrni. -
válasz
ToniSoprano #9333 üzenetére
4400 mAh.
-
ToniSoprano
addikt
Ez a tok szerintetek jó lehet az open dotthoz?
[link]
vagy ez?
[link]szerk:
Egyébként tegnap feltettem a gyári újrapartícionálót, azért kicsit megszenvedtem egy fél órát vele, de szépen felment a végén, 4,6 Gb maradt, így egész használható, okés a dolog már, egy két játékot is ki lehet próbálni.
Azt nézem, hogy gakorlatilag az Open dott készülék szinte egy az egyben kapható Modecomban is, mondjuk kicsit drágábban. [link]
Tudja valaki esetleg az open dott-ban mekkora aksi van? -
válasz
ToniSoprano #9331 üzenetére
Kifogytak a Tesco-k?
-
ToniSoprano
addikt
Gyári tokot valaki tudja hol lehet kapni Pesten?
-
VMatteo
őstag
Gyári tok van akcióban?
-
Woodooman001
csendes tag
Most csak a nagyban, bár látom már kaptál választ is
Mikor utoljára néztem az avasiban nem volt fekete, fehérből volt pár... Ha nagyon nem fogy a fehér lehet kapható lesz csodaakcióban, úgy birizgálná a csőröm még1 is akár...
Amúgy nekem is vhol úton van a szilikon tok, szintén barkácsra vagyok felkészülve, de a szilikon az akkor is szilikon...
-
ToniSoprano
addikt
Hol vettetek, milyen típusút és mennyiért vettetek ilyen szilikon tokot?
Engem is érdekelne, az ebayen csak drágán láttam. -
Mokush
tag
Sziasztok!
Valaki tett szilikon tokot a tab-ra? Az ipad mini-é jó rá vajon? (Csatlakozók helye nem számít) -
üszök
őstag
válasz
Woodooman001 #9317 üzenetére
Miskolcon a nagy teszkóban nézted,vagy az avasiban is?
-
Woodooman001
csendes tag
Tegnap este megnéztem, Miskolcon 15 lenne a fekete, ha még lenne... A fehér 30, van belőle bőven... K.barcikán van fekete és fehér is, viszont ott mind2 kőkemény 30 ezer... Fene érti ezt -ahol nincs már fekete ott akciós, hisz ami nincs azon nem is lehet bukni...
-
válasz
ToniSoprano #9311 üzenetére
Osztott netre egy tipp: ha a telefonod tud bluetoothos netmegosztást, és nem zavar a kicsit lassabb sebesség (mobil oldalakhoz így is bőven elég), érdemes azzal netre kapcsolni a tabletet, szinte észrevehetetlen a fogyasztása, alig meríti az akksikat. Vonatúton nem hátrány.
-
Pizzafutar
aktív tag
Felment a gyári frissítés.
Pozitív, hogy így már használható mennyiségű szabad hely maradt a tableten: összesen 4,59 GB-ból 4,42 szabad.
A negatívum annyi, hogy a flashtool-al hiába próbálkoztam, számtalan alkalommal több különböző gépen, mindig megakadt a folyamat. Végül manuálisan kiadva a fastboot utasításokat, bő 10 perc alatt hiba nélkül felment minden. -
gmark86
tag
-
-
vargalex
félisten
válasz
ToniSoprano #9308 üzenetére
Szia!
Nem. 3 gyerek van, közülük a két nagy és a feleségem kapott egyet-egyet. A kicsi még csak 2 éves, így neki nem kell. Gondoltam magamnak is vennék egyet.
-
Mokush
tag
Jászberényben fekete tab 15k (4db volt polcon), fehér 24k (1db). Füles 5k, fitband 6k (ezekből sok van).
-
vargalex
félisten
válasz
ToniSoprano #9305 üzenetére
Szia!
Igen, szerintem is megér 24K-t. Én csak azért nem veszem meg ennyiért, mert 3-at már vettem 15K-ért, így a negyedikért sem szeretnék többet adni.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ToniSoprano #9305 üzenetére
Mosmár látom 4,5 gB szabad lesz, ahogy látom kockázatos megcsinálni a frissítést, de akkor én megcsinálom, még a 3 munkanapban benne vagyok, legfeljebb csere lesz.
-
ToniSoprano
addikt
Köszi szépen, ez akkor gyári dolog, tök jó, hogy a particionálást, javították, így kb. mennyi marad?
Van leírás valahol hogy kell ezt a partícionálós frissítést feltenni? Simán letöltöm és Beállítások- rendszerfrissítések->local updettel felmegy? Persze előtte gyűri visszaállítás.
Én sd telepítésre ezt találtam, de nekem bonyolultnak tűnik egyelőre nem akarom rootolni.
[link]Mindekihez:
Én tegnap vettem 24 rugóért a fogarasi Tescoban, nekm idáig nagyon tetszik.Sok tabletet megnéztem, ár érték arányban veri az összeset, mondjuk én 8 colos és 4:3-as kategóriát néztem elsősorban, mert szerintem ez a képerány használható legjobban böngészésre, a 16:9-esnél pl. fektetve a billentyű és a navigációs sáv szinte kitakarja az egész képernyőt, állítva meg igazán nem is használható. A 16:9 inkább filmnézésre jó csak saját tapasztalat szerint.
A +++, hogy ennek azért eléggé a jobbak között van a kijelző minősége, pl. néztem windowsos Lenovo miix3-as tabletet ami 45 körül, de annak rosszabb, életlenebb volt a kijelzője, és nehezebb és vastagabb volt . Rendeltem egy kínai dual bootos fórumon ajánlottat, de katasztrófa volt a kijelzője 160-170 nit körül, visszavittem. 34-ért volt még Modecom de 220-250 nit körül volt a kijelzőjének erőssége. Ennek tescos tabletnek 350 nit körül van a teszt szerint, ami egyátalán nem rossz és az élesség is rendben van. Hosszú távon a kijelző az egyik legfontosabb paraméter.Jó az alumínium hátap, vékonyág, könnyűség 2 év gari, elogadható sebesség akku, szerintem a fehér-bronz nagyon elegáns, nekem nagyon tetszik. Önmagában szerintem 24-ért sincs nagyon alternatívája ennek a tabletnek, ha az alapdolgokkal megelégszünk pl. böngszés, videó, email, kisebbnem extra erőforrásigényes játékok.
-
vargalex
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Padavan firmware
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W