- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
8100 - 8001
11230 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-09-16 17:31 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
-
Buvana
aktív tag
-
Eduardo89
aktív tag
-
Buvana
aktív tag
-
Buvana
aktív tag
Na ettől féltem, én is így tudom!
@Eduardo99: Én rányomtam a külső tápot nem igénylő 1 terás winyómat, NTFS fájlrendszerrel. Kitűnően viszi a filmeket, persze paragon ntfs fállrendszert felismerő progival (play store)
@philips20: várom a fejleményeket! A jobbikat rendeld!

-
pcnet
addikt
-
RVR400
veterán
-
AndrewBlase
senior tag
-
Eduardo89
aktív tag
Emberek!
OpenDott tabbal valaki tapasztalta még azt rajtam kívül, hogy a belehelyezett memóriakártya minden kikapcs/bekapcs után felismerhetetlen ?
Csatolás és formázás után minden klappol a következő ki/be kapcsolásig...
A tabon már nem a gyári rom van hanem egy balul elsült frissítési kísérlet után újra flashelt rootolt és a moddolt/javított partíciókiosztású frissítéseket is tartalmazó V3 fut.Üdv: Eduardo!
-
syler123
veterán
-
Zeki
nagyúr
Ahhoz képest, hogy januárban az op3ndott üfsz február elejére ígért a hibákat kiküszöbölő frissítést, sehol semmi.

-
Eduardo89
aktív tag
-
philips20
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
-
philips20
aktív tag
-
Buvana
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
-
Buvana
aktív tag
-
Eduardo89
aktív tag
Szia!
Nem, nemjól tudod. Az OTG ( On-The-Go) kábel lehetővé teszi, hogy két Slave eszközt köss össze és az egyik master a másik slave eszköz lesz. Alapesetben a tableted is slave (szolga) eszköz és pl egy flashdrive is. Így ha sima usb kábellel összekötöd a két slave eszköz nem tud mit kezdeni egymással, az OTG kábel pedig nagyon zanzásítva master ( mester/parancsoló) eszközt csinál a tabodból, így fog tudni ekezlni flashdrive-ot vagy memkártya olvasót esetleg USB-s 3G sticket.
-
Buvana
aktív tag
Van-e valakinek, vagy vett-e töltéshez egy időben használható OTG kábelt? Jól tudom, hogy ez az úgynevezett Y kábel? Mitől nem olyan népszerű, hogy keresgéltem ugyan, de Magyarországon nem nagyon találtam, ebay, egyéb helyeken láttam ugyan, csak működnek-e?
-
Quqesz
nagyúr
Hmmm a karperecre 4-6 nap üzemidőt írnak.....maradjunk a két napnál,mert folyamatosan bekapcsol a kijelző.....de 30 perc alatt feltöltődik.
-
Süvi
őstag
-
sinya123
csendes tag
-
VMatteo
őstag
Miskolcon van 2db fóliám eladó (Ipadre való) 1 sör az áruk

-
Orionhilles
senior tag
Megjött az ipega 9023 kontroller.
Bt be és párosít. Asphalt 8-at teszteltem és megy mint az álom. A többieket később
-
philips20
aktív tag
-
lucifer15
tag
Op3n Dott fejhalgató a Váci Tecsóban 6990-ft. kb 15db lóg a polcon.
-
domerator
veterán
No félreértés ne essék: én is imádom, komolyan mondom... én is 15-ért vettem és a seggem vertem a földhöz, hogy időben megvettem... most igencsak bosszankodnék

Szinte minden nap használom, a hétvégén full töltésről teljesen lefilmnéztem, meg leneteztem az akksit (nem tudom mennyi volt, de legalább 6 óra), szóval használom rendesen ám.
Én kifogtam egy jó darabot, minden megy rajta, bár pl. voipot nem próbáltam, meg face, ilyenolyan messengerek, meg hasonlók nálam nincsenek. A Gmail csak kézzel van szinkronizálva, az is csak azért, hogy ha épp szól a teló és ez van a kezemben, akkor meg tudjam nézni... szóval lehet hogy ennek is van hibája, de rengeteg dolgot letiltottam rajta, így most csak akkor merül, ha használom, alvásban egyenes az akksi grafikon.
Úgyhogy nagyon ott van a kis tab, igen büszke vagyok, hogy birtokolok egyet belőle!!

A postom csak a droidra vonatkozott, nem a tabra.
-
Quqesz
nagyúr
Moderátorokhoz lenne egy kérdésem:nem lehetne nyitni egy topikot a fitband-nek,hogy ne ide szemeteljük a dolgait?
Drótszamár
Arra figyelj,hogy az alvásfigyelő beállítás ha be van kapcsolva,akkor mind a kezdetekor,mind a befejezésekor rezeg a karkötő. Ezzel egyfajta ébresztési funkció is beállítható (befejezés=ébresztés). Az alvás,aktivitás,heti/havi adatok csak az elteltével jellenek meg. Az alvási funkció pl egy hét után. -
philips20
aktív tag
-
philips20
aktív tag
Ezt az "androidone,,-t nem lehetne valahogy rávararázsolni a tabra ?
-
Quqesz
nagyúr
A 8042 hszben levő pdf-t töltsd le és sok mindent megtudsz még. A progi nem mindent jelez azonnal,van amit csak egy hét után.
-
Eduardo89
aktív tag
-
syler123
veterán
-
Drótszamár
őstag
-
Buvana
aktív tag
-
domerator
veterán
Csucs ez a kukarobot... most bekapcsoltam a tabletet es le se jatszotta a bootanimaciot, csak az opendott logot lattam rajta aztan egyszercsak bekapcsolt...

Egyszeruen felelmetes hogy mennyire kiszamithatatatlan.
Pedig en egy csomo hulladekot letiltottam benne...
-
philips20
aktív tag
Biztos sok a munkájuk

De lassúak is, mint láthatjuk. -
poczabence
tag
Én is akkor adtam le kb, mint Te, illetve a hibám is hasonló (lefagyott, majd többet nem kapcsolt be), de nekem sajnos még nem javították meg. Pénteken voltam bent a tescoban, hogy már 3 hete szervizben van a tab és tudnak-e valamit. Annyit mondtak, hogy folyamatosan hívják a szervizt, de nem tudják mikor lesz kész. Remélem, hogy lassan már az enyém is elkészül.
-
philips20
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
-
agy73p
senior tag
-
philips20
aktív tag
-
agy73p
senior tag
-
Süvi
őstag
-
VMatteo
őstag
-
Süvi
őstag
-
VMatteo
őstag
-
philips20
aktív tag
-
Süvi
őstag
-
VMatteo
őstag
-
Süvi
őstag
" Az SD kártya kivételének javítási díja bruttó 4.000.- Ft. "
Felhívtam a szervizt: Flagservice.
Elmondtam neki, hogy ebben nincs SD kártya, mert én azt kivettem. Maga a foglalat szorul és nem mindig olvassa az adatokat, tehát hardveres probléma van.
A hölgy egyébként rendes volt: "félreértés lehet" ismételten meg fogják nézni, a héten vissza fogják küldeni.Hiszem ha látom.
Amikor azt írtam pár napja itt a fórumon, hogy kár hogy nem vettem egy másik készüléket amikor 15.000 Ft volt és ha most visszaadnák a pénzt, akkor 0-ban lennék, valaki azt írta, hogy "miért nem jó nekem, ha a szerviz megjavítja?".
Hát ezért:
01.18-án Beadtam a Tescoba. Valószínű, hogy a kutya rá sem nézett addig amíg nem hívtam a Tescot, hogy mi újság. Ma reggel elkezdték szakszerűen megvizsgálni, amely vizsgálat annyira alapos volt, hogy 4000 Ft-ért akarnak belőle kiszedni egy olyan kártyát, ami nincs is benne
Szánalmas. -
b0bcat
addikt
-
philips20
aktív tag
-
Süvi
őstag
Ma hívtam garancia ügyben a Tescot.
Nem javítják garanciában a tabot (szorult a memórikártya) mert ez nem a tab hibája.
4000 Ft-ot kellene fizetni érte.
Pedig biztos, hogy nem én tettem bele rosszul, mert egy párat betettem már az életben.
Csalódtam
-
dioka7
senior tag
Ha valaki hasonlóan járna mint én, akkor (amennyiben van) törölje a skype-ot, ugyanis volt 1-2 hete vmi frissítés hozzá ami miatt nem indult el, de folyamatosan próbálkozott, és hát ez szívta az akkumat. Töröltem, most minden OK.
-
Quqesz
nagyúr
Jogos,néztem a mi bandot is,de nem találtam itthon...én meg olyan vagyok,hogy bemegyek a boltba és ami nincsen nem nagyon érdekel,nem szenvedek kínából rendelgetéssel....viszont nincsen a xiaominak kijelzője,csak led. A tecso karperec jó sztem,de a program az tényleg nem 100-as. Amúgy van a karperecben rezgőmotor,tehát a hiányzó funkciók is szoftveresen beállíthatóak lehetnének....az alvásfigyelő máshol is hasonló,pl a beurer karperecen a gombbal tudod aktiválni(amúgy meg honnan tudná hogy elalszol????halja hogy horkolsz????
) -
kezdő
senior tag
Bocsánat a dupláért, de lejárt a szerkesztési idő és ez lehet valakinek hasznos lehet.
Itt a karperechez tartozó alkalmazás hivatalos magyar nyelvű leírása:
http://www.getfitplus.com/doc/getfit_manual_hu.pdfEz alapján az alvásfigyelés elég fapados, magamnak kell beállítani mettől meddig alszom?

Sajnos kicsit kezd beigazolódni a "félelmem", hogy a szoftver nem túl acélos.
Viszont egy zsák pénzt elköltöttek celebekre.......
-
kezdő
senior tag
Nem akarok beleszólni, de a Xiaomi Mi Fit (régi nevén Mi Band) kb. 4800 Ft-ért rendelhető, 50-100 napig bírja egy töltéssel, rezgéssel jelzi a hívást+bármely app értesítését, ugyanúgy lépést számlál, alvást monitoroz.
Szóval nem csak a sok tízezres karperecek léteznek.
Ez a Tescos viszont tényleg érdekes lehet 4500 Ft-ért, az az egyetlen félelmem hogy gyenge lehet a szoftveres támogatása, ami valljuk be, ezeknek a karpereceknek a lelke.....
-
K_Nándor
csendes tag
-
Aryes
nagyúr
Szia! A kérdéseid jogosak, akitől vetted, meg kéne kérdezni, hogy miért nem szólt, hogy moddolt/kipucolt rendszerrel adta oda... A mélyvíz topik (link pár hsz-el feljebb) összefoglalóból tölts le egy tethered cwm launchert meg egy gyári system img-et zipben, és cwm alól állítsd vele vissza gyári állapotba.
Ha amiket írtam túl ismeretlenül hangzik, kérj meg vkit, vagy olvass vissza ebben a topikban, minden le van írva a cwm-ről. -
K_Nándor
csendes tag
Sziasztok!
Lenne harom amator kerdesem...
Tegnap vettem egy open dott tabletet hasznaltan, de visszaallitas utan minden gyari alkalmazas eltunk. Ezeket hogyan tudnam ujra feltolni?
A visszaallitast kovetoen nem volt fent meg egy bongeszos se,naptar se, stb...Alul a fekete csiknal hogyan varialhato, hogy milyen gombok erheto el? Nekem jelenleg csak a visszalepees, home, es a futo alkalmazasok gombja elerheto.
OS frissites hogyan telepitheto, ha lesz? Menubol vagy pc-re kell feltolni?
Sorry a kerdesekert, utoljara 2.3.6-os droiddal szorkoztam.
-
NORBl
aktív tag
Tudtok ajánlani hasznos, jó - programot, játékot ?
-
NORBl
aktív tag
Igen később rájöttem. Mert ugye tudtam, hogy úgy kell elvileg kivenni, hogy jobban benyomom és akkor "kipattan", de ennél nem nagyon akart, mondom akkor biztos rosszul raktam be. Ekkor írtam nektek. Közbe nyomtam még rajta egy kicsit, hogy hátha mégis jól tettem bele, de akkor is csak ment, nem éreztem, hogy jönne vissza. Majd amikor már mind1 volt kb. erősebben megnyomtam, és éreztem, hogy jön vissza, de csak egy kicsit, és megakadt, de onnan már ki tudtam piszkálni. Nem dobja ki teljesen csak egy kicsit, és akkor oldalról már ki tudom tolni.
De köszönöm a segítséget.
-
Eduardo89
aktív tag
Moszy, Aryes : Köszönöm, azt hiszem felfedeztem a megoldást!

-
diablo1984
veterán
-
NORBl
aktív tag
+ (#8032) aryes
Érintkező felfele néz amikor benyomom, és a márkajelzés meg a hátán, tehát amikor kihúzom, nem a márkajelzést látom, hanem az érintkezőt. Fordítva nem akart bemenni.
+ Fel is ismerte, gondolom akkor eltaláltam."és a kijelző irányába"

-
Aryes
nagyúr
-
diablo1984
veterán
-
NORBl
aktív tag
Az gáz ha nem nagyon akar kijönni memókártya a tabból ? Írással felfelé, vagy lefele kell belerakni. :S
-
philips20
aktív tag
Iphone nal próbálta valaki az órát ?
-
Aryes
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
Párosításhoz forgasd a kijelzőt 5 ször el(óra,lépés,méter,kalória,óra+bt bekapcsolás).Android 4.3 és felette kompatibilis(dobozára rá van írva)...lehet neked 4.1 v 4.2 van a telón. Először a bt-nek kell látnia(asus memopad hd7,lg g2,sony z1c,lg g3s látta nekem),párosítod,majd ezután elindítod a progit és a karperec bekapcsolt kijelzővel szinkronizál,de először ad egy kódot,amit az appba be kell írni.
-
Drótszamár
őstag
-
Quqesz
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
-
Aryes
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
Az alkalmazásának minősítése...jé,akkor én vagyok bolond, hogy nekem jó...miért a samu gear fit sem tud többet(59e !),sőt az összes sem tud többet igazából,de akinek kell/tetszik ilyen, annak jó ennyiért...a telefonos alkalmazások is xarok,1 volt olyan,aminél úgy éreztem jól számol,(39mb ramot zabált és első volt az aksifogyasztásban)a többi fars,hidd el kipróbáltam többet is
-
Degeczi
nagyúr
Utánaolvastam, ld. előbb linkelt teszt: az alapján nem szubjektív "tetszik vagy nem" kérdése, hanem objektíven egy vacak, teszteletlen termék - nem csak hardveresen, az alkalmazásának minősítései is elég beszédesek
(szerinted mi alapján ír ki megtett távolságot, kalóriát? Egyszerűen a lépések számából - amihez fölösleges ilyesmire pénzt kidobni, amíg bármilyen okostelefonra létezik alkalmazás, ami elvégzi ugyanezt)
Ha lenne SMS, hívás értesítés, pulzusmérő, valóban jó ajánlat lenne, de azok nélkül a többségnek teljesen haszontalan. -
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
1. Nem csak lépésszámláló,olvass utána!(óra,kalória, megtett távolság,alvás figyelés) páromnak most vettünk egy beurer márkájut 25e-ért és csak az ébresztés funkcióval tud többet!
2. Ha vmi nem tetszik neked az nem vacak,csak nem tetszik....
3. Igen van telefonra is lépésszámláló,DE vagy sok ramot zabál(40 mb=< ), vagy az aksit zabálja,vagy mind2,vagy lefagy tőle a teló....kb vagy tizet kipróbáltam + a teló nem mindég van a zsebembe.Amúgy a tabbal én sem tudtam összehozni(azt hittem a tab xar,de a telómat egyből látta,vicc) viszont a telefonommal pillanatok alatt sikerült párosítani és az adatletöltés is rendben megy.
-
Degeczi
nagyúr
Itt is azt említi a tesztelő, h a telefonnal még nehezen csak összejött a párosítás, de a táblagéppel nem - röhej, h még erre is alkalmatlan (pedig, mint írja, az alkalmazás nagyon vacak a telefon kis képernyőjén, igényelné a nagyobb helyet, tehát jobb lenne táblagépen), saját márkával is inkompatibilis
Így érthető az ismertető 0.5/5 minősítése
-
Moszy
tag
Én is vettem egy fitband-et. Az Opendottal képtelen vagyok pároztatni.
Ugyanakkor a padfone 2- el simán müxik. -
Eduardo89
aktív tag
Sziasztok!
Nos én is befürödtem az Open Dott tabletemmel. Frissítés után reboot és hiba.
USB jel felvillan és ennyi. Gépre kötve USB jel alatta a csík hol szürke hol piros.
Nem ismeri fel sem notebook sem gép... Reseretlni nem tudom.
Mik a tapasztalatok? Láttam másnak is volt ilyen... Vigyem gariztatni ?Üdv!
-
Drótszamár
őstag
-
NORBl
aktív tag
-
Degeczi
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
-
Simba86
senior tag
-
besaints
tag
-
syler123
veterán
Szerintem a fejlesztők nem engedélyezték. Én ha felteszek egy appot csak arm-re lefordítva, attól még látható a tabbal a play áruházban, persze lényegesen rosszabbul fut.
Pont tesztelgettem egy játékomat tabon, és mennyit számít, hogyha x86-os utasításokra is le van fordítva egy játék, simán hozza a tab ilyenkor a Snapdragon 400-as szintet. Csak arm-re fordítva viszont rosszul ment a játék. Viszont az x86 +6-7mb, amit nem mindig lehet megengedni egy kisebb játéknál.
-
vargalex
félisten
-
besaints
tag
-
Simba86
senior tag
-
besaints
tag
Közérdekű felhívás: a MindigTV app kompatibilis a kedvenc op3n dott tabletünkkel, nagyon jó rajta TV-t nézni.
De a fejlesztők mégsem engedélyezték a Google Play Áruházban. Szólni kéne nekik, minél többen, onnan mégiscsak könnyebb telepíteni, mint az apk-val kézzel bűvészkedni. Meg a frissítés is egyszerűbb.
Én írtam nekik, de a fejlesztőkhöz el sem jutott szerintem, mert olyan bénán válaszolt az ügyintéző...Ide kell írni:
app@mindigtv.hu -
Degeczi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
8100 - 8001
11230 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 90%/p4860
- BONTATLAN Új Ipad 11 gen Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Panasonic FZ-M1 Toughpad Windows 10 Tablet / Beszámítás OK!
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(powered otg cable) ??

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ne hagyd magad! Jegyzőkönyv, fogyvédelem, stb.!