Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspall
aktív tag
Ha 27.-én elfogy a tab, akkor a törölközőosztályon k. nagy rendetlenség lesz.....
Rootolás után a build prop módosításával módosítható a minimum fényerő. Legalábbis a kis Concorde tabomon most azzal szoktam beállítani.
[link]A rendszer partíciók méretét mi határozza meg? Előre partícionálják, vagy a rom alakítja ki őket a felrakáskor, bocs ha nem szakszerűen fogalmazok. Szóval utólag ezek nem módosíthatóak?
[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
válasz AndrewBlase #1345 üzenetére
Ó, tehát a papírnak túloldala is van. Jól eldugták a ravaszdik ....
-
kisspall
aktív tag
phernadi aknamunkát végez, hogy neki több jusson az olcsó tecsó tabból....
[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
A CÉG szempontjából nem lett volna logikus egyszerűen levenni ezeket a frissítéseket? Aki nem rakta fel, annak semmi gondja nincs emiatt.
-
kisspall
aktív tag
Debrecenben lehet még belőle?
-
kisspall
aktív tag
Ma végre meg tudtam venni. Dobozos garanciajegy kuka, fiókból 2 éves elő, részemről a megkönnyebbülés....
Kérdés: mivel tudnám a gyári fóliáról kulturált módon eltávolítani a "szép zöld" ábrákat? Amíg nem lesz rendes, ezzel használnám. Körömlakk lemosóm nincs. Olvastam, hogy azzal megoldható, a Tescóban nem is jutott ez eszembe, hogy vegyek. Végső esetben óvatos kaparós sorsjegy technikával szedem le....
-
kisspall
aktív tag
Helyzetjelentés: szigetelőszalag leszedte a betűket is, tök tiszta most már a fólia...
-
kisspall
aktív tag
válasz Kavinton75 #3107 üzenetére
Ha van jobb. De nincs.....még, így nem jobb.....
-
kisspall
aktív tag
válasz Orionhilles #3179 üzenetére
Na de ennyire???.....
-
kisspall
aktív tag
Én használom egy bluetooth hangszóróval, zenehallgatásra, nem tapasztaltam semmi problémát, igaz nem sokat ment még vele, ma vettem. Videó lejátszásakor akadozott a hang, szóval program függő is a dolog. Start-stop, léptetés lehetőségek vannak, az működik.
Azt, hogy van benne, már a vásárlás előtt tudtam, talán a reklámújságból.[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
Az, hogy autofókuszos a hátoldali kamerája, az csak nekem újdonság. Mintha ezt még senki nem említette volna. Mondjuk rosszul működik sajnos, jobb lenne ha nem az lenne.
Aaaa, OK, figyelmetlen voltam....szóval csak nekem......
[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
Csak érdekességképpen a tavaly vásárolt olcsó kis Alcatel telefonom leírásában szerepelt, hogy 4GB belső tár, zárójelben hogy 2 GB elérhető. Az SD kártya behelyezése után minden android adat kérdés nélkül, automatikusan áttelepült rá, szinte semmit nem használ a belső tárból.
De mégis örülök, hogy a Tesco beszállítója nem volt ilyen szakmai szinten, így lett egy jó kis tabom 15e-ért.(#4281) fateless Köszi. Gondoltam, hogy nem lehet csak úgy egyszerűen és azonnal hozzáférni. De még hasonlót sem találok a kínálatban.
[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
válasz INMOTEP #4372 üzenetére
Ha mégis kellene az MX, akkor töltsd le ezt, csomagold ki és tedd fel a belső SD-re. Az MX megtalálja, rákérdez, hogy használja-e, csak okézni kell és már szól is az AC3.
[link]
Erre az x86-os kell.
Ezt a playert azért én is letesztelem.Na, hát pont az, lassú voltam....
[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
A belső 2 GB-ból közel 800 MB foglalt, de ami megtalálható rajta, az összesen 28 MB, több fájlkezelő szerint is, rejtettekkel együtt. Hol van a többi?
-
kisspall
aktív tag
Ez chimpanzee glass....
-
kisspall
aktív tag
20990 lesz megint.
Ha a korábbi "benfentes" információ igaz (javított tárhely, GPS), akkor meg is éri. De ez még ugye csak pletyka.
Lehet hülyeséget írtam, senki ne vegye komolyan.... Nem találom ezt a 20990-es dolgot sehol, be akartam linkelni. Korábban volt egy kép.[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
Na, itt láttam, de akkor nem tudom mi igaz belőle:
Tulajdonképpen a tárhely javítása is elég lenne, hogy megérje ezt az árat.
[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
TÖLTŐ MEGFORDÍTÁSHOZ:
Elvileg annak sem volna szabad érintési hibát okoznia, hogy töltőn van, gyakorlatilag meg előfordul. Valóban segíthet a töltő megfordítása. Ez akkor is igaz, ha nem minden esetben jön be. Akinek ilyen adódik, próbálja ki. Valamint ne vegyük el a kedvét annak, akiben segítőszándék van.
aryes +1 -
kisspall
aktív tag
válasz Rodzser Mór #6913 üzenetére
"Nem indítottam újra"
De miért nem? Mi lenne, ha megpróbálnád? -
kisspall
aktív tag
válasz janaman01 #7005 üzenetére
Igen, de jó lenne ha nem kellene erre külön böngésző. Kifejezetten a Dolphin-hoz szerettem volna, mert azt használom minden másra. Időről-időre találok egy "'tuti megoldást", de egyik sem működik.
A Jetpack viszont jelentős javulást hozott, azt tényleg érdemes volt feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
válasz AndrewBlase #7258 üzenetére
Ez ilyen. Nem tudom mi értelme. Ha a BT hangszóró nem adna hangjelzést nem is érdekelne, de így.....
-
kisspall
aktív tag
Azzal, hogy AKCIÓS, igazából nem állítanak semmi kézzelfoghatót. Szerintem csak az lenne törvénytelen, ha az írnák rá, hogy MOST 20%-kal olcsóbb. Vagy
39900helyett most CSAK 29900. -
kisspall
aktív tag
Jut eszembe. Miért nem olcsóbbak a Tescoban az akciófilmek, mint a többi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest