- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coxy01
tag
Xposed keretrendszerhez egy jó linket tudna valaki adni?
-
coxy01
tag
válasz
Akidobos74 #10264 üzenetére
Ezt próbáld ki hátha. [link]
-
coxy01
tag
Tétlen állapotban (nem kikapcsolva) nektek mennyire merül? Nálam 6nap alatt 55%-ot. Ez szerintem így nem okés!
-
coxy01
tag
Gyári tok híján és mivel kellett rendeltem ezt a tokot Gerilla Wallet [link] Bubble Protector „Buborék védelem” és oldalsó tokkal rendelkezik (a töltőnek).
Ma érkezett és nagyon jó minőségű szerintem Mivel posta díj nem volt így szerintem 1990ft-ért korrekt.
Ajánlom, a mérete pontos a "tablet-re szabták" -
coxy01
tag
Hát én meg még mindig egy tokot szeretnék hozzá.
-
coxy01
tag
Üdvözlet.
Headset típussal kapcsolatba van már valakinek tapasztalata, hogy milyen lenne jó hozzá? -
coxy01
tag
Mivel gyári tok beszerzése úgy néz ki esélytelen ezért "méretpontos" tokkal kapcsolatban várnám az esetleges javaslatokat, tapasztalatokat.
Köszönöm -
coxy01
tag
válasz
AndrewBlase #9758 üzenetére
Ez igaz de ha ugy allitod be, hogy a kamerat használja akkor minden ébredéskor (felnyitás, bekapcsolas) beallitja a fenyerőt az elmentett ertekek szerint.
-
coxy01
tag
válasz
AndrewBlase #9752 üzenetére
Tudja a kamerát is fénymérőként használni és úgy működik. A telefonomon lassan 1éve használom így.
-
coxy01
tag
válasz
ToniSoprano #9692 üzenetére
Igen.
Más.: írtam privátot -
coxy01
tag
válasz
AndrewBlase #9687 üzenetére
Tedd ra a hivatalosan kiadott tarhelynovelo frissitest. Ezutan eredeti allapotu lesz (nem rootolt).
-
coxy01
tag
Üdv. Tegnap én is vettem. Valóban Jó. Partició flash felment 1x-re. Én lecseréltem a launchert Nova-ra. Szerintem jobb sok benne a beállítási lehetőség és az ikonok is témázhatóak. A fóliát (feliratot és képeket) én lemostam egy kis nitro higitó+szilvia. Bátran ajánlom 10perc és kész volt így spóroltam a fólia vásárláson
Egyenlőre ennyi tesztelgetem.
Ha valami jó méretpontos tokot elfogadható áron tud valaki szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!