- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Ma voltam a Nagy Tesco-ban, -mert aug3-án adtam be a tabot másodjára ugyan azzal a hibával, amit itt vettem az aprón, de a tag átvert, mert gyári hibás volt, és nem volt hajlandó visszacsinálni, és most hogy letelt a 30 nap kértem vissza a pénzt, de mondták, hogy ma adta fel a Flag a Cserepapírt. (Na ezt most Nem volt könnyű végigmondani 1 levegővel
).
Tehát amit mondani akartam reggel még nem mondták, hogy ne tudnám cserélni, de hát gyorsan fogy a csoda.
Szerintem biztos lesz még, mert pénteken már nem volt ilyen készülék, aztán megint lett, szerintem hoznak még.
Én végül az avasiban vettem egy sokadikat.Ha járok arra a héten és látok fogok szólni.
-
törölt tag
Ezt csak megerősíteni tudom, sajnos. Se a nagy teszkóban, se az avasiban nincs. A hozzáértő eladó kollégát megkérdeztem, hogy lesz-e még?
"Szerintem lesz. Kell lennie. 16-ig van hirdetve, kell jönnie a héten. - És mikor? - Amikor a kamion hozza. - Az mikor lesz? - Nem tudom." Szóval, nem tud az eladó semmit. Mondjuk, nem hiszem, hogy egy teszkó szintű üzletben ilyen összevissza mód van a szállítás ütemezve, és egyszer csak beesik egy szállítmány. Semmiből nem tartott volna rendesen utána érdeklődnie. Persze, egyszerűbb a hülyét adni, akkor nem kell fáradozni, én meg úgy is ráérek bejárkálni
nah persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!