Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engikrisztus
tag
válasz
PiciDikenz #19921 üzenetére
Én 6-án rendeltem meg és most szerdán kaptam meg.A rendelés másnapján kaptam egy tracking számot,amivel követni tudtam a csomagot.Kedd este ránéztem a GLS oldalán (ők hozzák ki) és már azt láttam,hogy a magyar depóban van a csomag.Standard szállítást kértem.Nekem ezzel jött:Android verzió 4.4.4. Cyanogen OS 11.0-XNPH05Q,amit frissített erre: Android 5.0.2.Leszedett gyenge 598 MB-ot.
-
berek21
őstag
válasz
PiciDikenz #19921 üzenetére
Igen. A hátlap belső oldalára van ragasztva. A youtube-on találsz videót arról hogyan kell átrakni egyik hátlapból a másikba. Csak saját felelősségre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest