Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz Oppenheimer #11697 üzenetére
Panel 7. emeleten lakom...
-
mgTerminator
veterán
Akinek gondja van az aksi üzemidővel, az nézzen be a beállításokba az adatvédelem menüpontba, és ott a haladóba! Hát mit mondjak, elég érdekes dolgokat találtam ott... Pl az android rendszer folyamatosan használja a GPS-t, ébresztget, ébren tart. Vagy most pl amin fennakadt a szemem, a Poweramp is ébren tartotta, miközben már hetek óta meg se nyitottam a programot, sőt azóta újra is volt indítva. A Skype-ot már nem is említem, szinte sose használom de a GPS folyamatosan megy. Sok hasonló van még!
-
Saccco
nagyúr
válasz mgTerminator #11702 üzenetére
Szerk: jó nagyok ezek a play ikonok...
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
M0RGI
őstag
Csak kernel szinten van lehetőség a színek stb. állítására?
Elegem van már, hogy kifolyik a szemem a kontraszttalan szaturálatlan kijelzőtől még kis fényerőnél is. -
stickermajom
addikt
válasz stickermajom #11706 üzenetére
Kozben egy "Clear credentials" megoldotta a problemat.. Mindesetre erdekes.
Ami viszont most megijesztett: megneztem valamit telefonom (semmi beallitas csere), lezartam a kepernyot, letettem az agyra. Ket perc mulva ebresztenem fel, duplakoppra semmi, gombra semmi, tetszhalott allapot. Bekapcsolni sem akart. Kb. fel percig kellett tartani a bekapcsolo gombot, hogy eletre keljen es bebootoljon.
-
ittakary
nagyúr
Én azoktól az appoktól, amikhez nem létszükséglet a Location, alapból megvonom az access-t... Mondok valamit, pl Shazam. Miaf.sznak neki??
Másik: a WakeUp és StayAwake opciókat miknél tiltottátok le? Én már tiltogatok orrba szájba, de nem tudom ezzel tudok e maradandó károsodást okozni Mi az aminél nem szabad ezeket letiltani? Gondolom, aminél értesítés fontos nekem (Messenger stb). De azonkívül? AndroidOSnél lehet tiltani ezeket?
[ Szerkesztve ]
-
somasz
addikt
Miket lehet bűntetlenül lelőni? Nem akarok FC-t...
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
mgTerminator
veterán
válasz ittakary #11708 üzenetére
Én a messengernél is tiltottam, ugyan úgy működik...
somasz: tényleg szinte végtelen a lista, ezért csak azt írom hogy józan paraszti ésszel kell tiltogatni. Ha valami nem úgy működik ahogy kell, akkor változtatni kell. Én eddig csak 1 dologgal találkoztam, amikor a beállításoknak megvontam a helymeghatározást. Ekkor csak a saját wifimet látta, a többit nem.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz mgTerminator #11712 üzenetére
Szinten megjonnek az uzenetek azonnal. Amig nem volt tiltva rengeteg ebresztest generalt meg ha nem irt senki, akkor is. Talan azonline/nem online allapotfrissiteseket is rogton lehuzza, ha hagyjak..
-
mgTerminator
veterán
válasz stickermajom #11713 üzenetére
Igen, az a tapasztalatom hogy mindennek meg lehet vonni a felébresztést és az ébren tartást, mert ugyan úgy működnek.
-
stickermajom
addikt
válasz mgTerminator #11714 üzenetére
Meg a Poweramp is tokeletesen mukodik ugy, hogy nem tarthatja ebren a telefont
-
ittakary
nagyúr
válasz mgTerminator #11712 üzenetére
nabsszmeg!
Köszönöm szépen Egyből ment is a Denied WakeUp / KeepAwake az összes üzenetküldős FOSnak: Messenger, Viber, Skype, Facebook... ciklusonként a Messenger többtízezer wakeupot képes volt produkálni, mindig ez vezette a toplistát BetterBatteryStats szerint
[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
Raw-ban szokott valaki fotózni?
Ha úgy lövök képet, elmenti jpg-ben is.
A furcsaság az, hogy a jpg 4208*3120, a raw viszont csak 2104*1560.
Mitől van ez? -
ittakary
nagyúr
válasz mgTerminator #11720 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Nullázva (Advanced fülön kellett)
-
edward2
addikt
Sziasztok egy újabb ismerősnek kéne meghívó ha bárkinek lenne priviben nagyon örülnék neki!
Köszi
-
fricci
tag
#kieg
Sziasztok!
Milyen tokot ajánlotok a telefonhoz amit magyarországra lehet is rendelni? Az eredeti telefonhoz kapható tokot néztem (a oneplus.net oldalon) de sajnos ők nem szállítanak magyarországra.
-
vikla007
aktív tag
Aki szereti a filmeket érdemes a play store-t megnézni!!!!!
valószínűleg hiba a rendszerben...
Pár forintos ajánlatok!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
zokni1996
csendes tag
Tuti nem haggyák, hogy ennyi pénz elmenjen... valamit ki fognak találni
-
Criton
veterán
Van itt valaki aki a Nova Launchert használja? Jobb mint a gyári? Valamint a teljesítmény módot érdemes aktíválni?
Cm12s romot használ valaki vagy próbálta, érdemes felrakni?
[ Szerkesztve ]
-
Ixion77
addikt
Nexus 7/2013: lejátssza on demand is, letöltés is működik.
PC: lejátssza, letöltési lehetőséget nem találtam.
OPO: lejátssza, letöltés is működik.Angol felirat van mindegyikhez, nyelvgyakorláshoz kitűnő.
Ár valóban annyi, amennyi ki van írva: 3 - 20 Ft. (+a banki díjak, nekem pl. 22Ft/SMS...)
A HD minőséget érdemes választani, az SD förtelem. A HD sem éppen blue-ray minőség. Messze nem. Max. 2 Gb / film.
Tetszőleges mennyiséget meg lehet venni (teszteltem ), amíg a bankkártyád le nem tilt."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
M0RGI
őstag
Mennyi o+o-n az alap dpi? Elállítottam és szeretném visszarakni defaultra.
-
ittakary
nagyúr
válasz mgTerminator #11724 üzenetére
44S gyári + root
Amúgy Camera appról is levettem a keep awake-et. elaludt videófelvevés közben xD
-
izisz
senior tag
válasz zokni1996 #11731 üzenetére
nos, nem tudom, kinek mi áll a banki kondíciós listában, de nálam napi 15 a napi max vásárlási darabszám (ez a MAX max). És ezt sikerült is kimeríteni, mivel minden film egy önálló tranzakció szóval ettől gugli papa nem fog csődbe menni, legalábbis nem én leszek az oka
-
rum-cajsz
őstag
válasz Criton #11733 üzenetére
"Cm12s romot használ valaki vagy próbálta"
Szerintem még nincs ilyen rom!
Jelenleg a Cm12 fejlesztése még alpha állapotnál sem tart, ugyan lelkes fejlesztők fordítanak a forrásból elég jól használható romokat, de éles Lollipoop kiadás a Cm részéről nem történt nightly szinten sem.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest