- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
NA kollégának berendeltünk egy Fekte OP3T , kíváncsi vagyok milyen lesz. Esetleg valaki vett már itt? Milyennek tűnik a fekete festés minősége? Ha jó, lehet Én is inkább rendelek egy feketét.. Hardveresen úgy is bőven elég egy darabig.
-
boros44
tag
válasz
Neil Watts #2895 üzenetére
Szerintem a OnePlus-nak van az egyik legkényelmesebb és leggyorsabb szervíze. Futár felveszi tőled és vissza is hozza, nem kell neked utánajárnod és pénzedbe sem kerül. Én egyszer garanciáztattam, akkor 5 nap volt az egész.
-
válasz
Neil Watts #2895 üzenetére
Szerintem mindenki tudna felhozni negatív példákat az Android / OS varázslatokra, szerencsére az adott telefonnál nem jellemző az ilyesmi, de mivel eleve egy flagship telefon, ezért elég nagy blama lenne, ha ilyesmivel találkoznánk.
-
"Van odafent egy összefoglaló, több kérdésedre is van válasz benne."
Igen, kozben elolvastam, csak elobb jart a szam mint a kezem. Bocsanat!
"Teljesen, miért, milyen szokott lenni egy gyári rendszer?"
Regebbi kozepkategorias Samsung, Motorola illetve Lenovo (Vibe Z2 Pro) tapasztalataim alapjan nem ajanlom senkinek hogy megtudja. Privatban szivesen meselek ha szeretned, illetve barkinek, csak nem szeretnem szetoffolni a topikot.
A ZF-em rendszere az elso amire nincs panaszom.
"Nincs ismert szériahibája."
Rendben, koszonom!
Udv. core2
-
válasz
Neil Watts #2893 üzenetére
Van odafent egy összefoglaló, több kérdésedre is van válasz benne. Amikre nincs:
- Ha valami gond van, akkor milyen gyorsan javitanak?
Itt a topicban nem volt még téma. A Oneplus 3 topicban volt olyan tapasztalat, hogy egy hét alatt visszakapta a telefonját.
- A gyari rendszer amivel jon, az mennyire stabil?
Teljesen, miért, milyen szokott lenni egy gyári rendszer?
- Van szeriahiba?
Nincs ismert szériahibája.
Többen panaszkodnak arra, hogy wakelock előfordul ill. a Google valamelyik appja, alkalmazása beragad, erre többféle megoldás volt / van, a topicban megtalálod őket. Viszont ez nem a telefon sajátja, hanem az Androidhoz köthető probléma. -
Sziasztok!
Jelenleg egy ASUS Zenfone 2 ZE551ML-t hasznalok nagy megelegedessel (4GB RAM), am attol fuggoen hogy mi az alabbiakra a valaszotok, lehet csaladon belul maradna, es 3T-re valtanek ZF3 helyett.
- Ha jol latom ez hivatalosan nem kaphato Magyarorszagon (nem ugy mint anno az OP1 es most a ZF3).
- Joval erosebb mint barmelyik hasonlo arfekvesu tarsa, am a garancia - es igy az, hogy nincs magyar kepviselet - elriaszt. Jo hogy van 2 ev az EU modellre, de ha valami gond van akkor mehet vissza, bar gondolom ez akkor a gyarto koltsegere. Ugye?
- Ha valami gond van, akkor milyen gyorsan javitanak?(Mondjuk allt mar telefonom a TMX-ben egy honapig, ugyhogy meg vagyok edzodve
)
- A gyari rendszer amivel jon, az mennyire stabil?
- Az EU-s oldalrol rendelt cucc minden esetben tudja a B20-t?
- Van valami amire figyelni kell a keszuleket illetoen?
- Van szeriahiba?Koszonom!
Udv. core2
-
válasz
boros44 #2890 üzenetére
Én "sajnos" használom a telefont, az elmúlt 7 évben 2 Motorola Defy és egy Zopo ZP998 került veszteséglistára. Könnyű mondani, hogy vigyázol a telefonra, ha zsebben hordod akkor előfordul, hogy kocsiba kiszálláskor, székből felálláskor esetleg kibukik. De a munkahelyemen "menetrend szerint" látom ahogy a kollégák kezéből kicsúszik a telefon, vagy az asztalról véletlenül lesöprik, stb. (általában iPhone az áldozat, és "nem aggódnak", mert vettek inkább rá biztosítást...). Sajnos ez ilyen.
Nekem nem ér annyit a szépség, hogy egy óvatlan mozdulat (pl. az egyik Defy az asztalról lett leverve, az USB kábel rántotta magával, mikor egy fiókot kihúztam, és a fiók szélébe beleakadt a kábel) miatt esetleg használhatatlan legyen a telefonom...
-
-igu-
veterán
Tapasztalatok az Ultimate Shield fóliával:
- 3 hónap után a külső élekre ragasztott fólia a sarkoknál felvált, le is kellett szednem végül,
- 4 hónap után a kijelzőre ragasztott fólia elkezdett felhólyagosodni,Egyelőre nem bántam meg, hogy ezt választottam szilikon bumper helyett (főleg, hogy van még egy teljes csomag itthon), de sokkal többet vártam tőle,
-
boros44
tag
Én utálom a vastag, bumszli gumis tokokat. Elrejtik a telefon szépségét. Nem is túl prémium érzés a gumis tapintás. Én inkább használok egy vékony és elegáns tokot. A telefonra pedig különösen vigyázok. Amikor megjelent az Android, én már akkor beszálltam ebbe a világba és még soha nem tört össze egy telefonom se. Én úgy gondolom, hogy aki kellően vigyáz rá, nem töri össze.
-
boros44
tag
Én ilyen tokot használok: [link]
Vékony, jó tapintása van, jól néz ki és olcsó is. -
válasz
magyarl #2884 üzenetére
szerintem ilyenem van nekem is. arra jó volt, hogy hirtelen megvéve véfje a telefont, amíg nincsenek itt a rendes tokok, csak bántják a kezemet alul a kivágások, plusz a gyári töltőkábel csatlakozója nagyobb, mint a kivágás alul, ezért a stabil csatlakozáshoz le kell venni a tokot.
-
magyarl
tag
Minap érkezett meg egy olcsó, de ahhoz képest meglepően jó minőségű áttetsző szilikon tokom
Ebay linkTapintása szokásos tapadós, gumiszerű. Pereme kicsit fölé emelkedik a képernyőnek. Plussz pont, hogy a precízen illeszkedő kamera is kapott ilyen peremet, így sík asztalra rakva a telót csak tokkal érintkező felületek vannak.
A gombok a tokon keresztül nyomva is kiválóan működnek, a csúszka is jól hozzáférhető maradt. -
Boda81
csendes tag
Üdv
Ha esetleg tapasztalt már ilyet valaki akkor szívesen venném a segítségét.
Ha fülhallgatót dugok a telóba nagyon halkan szól hiába tolom max-ra a hangerőt akkor totál elnémul, miközben a hangerő növelésére semmit nem reagál csak maxon elmegy a hang...
Több fülessel is próbáltam és azokat pedig próbáltam más eszközökkel és igen eddig ezek mind működtek a telóval.
Köszi, ha esetleg van ötlet -
-Gerzson-
aktív tag
A szelfi képeknél a gyári appal tükör fordítottak lesznek a készített képek. (kavazs ttotídrof) Hol lehet ezt visszaállítani?
-
Vacy91
újonc
Köszi, ezt tettem fel, tesztelgetem.
PixelPhone Dialer & Contacts -
-
magyarl
tag
válasz
PistiSan #2858 üzenetére
Szia!
Örülök hogy neked is bevállt ez a módszerHa jól tudom a wakelock-ok praktikus limitálására, tiltására lenne jó az Amplify program, de sajnos annak xposed kell, ami elvileg még nincs stabilan működő Nougatra
(#2862) Tarokk79
Sajnos a root kell, de szerencsére OnePlus esetén ezt nem üldözik, garivesztéssel sem jár.
Ezért szoktam új tulajoknak javasolni a root-ot kapásból, mert akkor később nem kell csak emiatt gyalulni a rendszert. -
-
macii97
senior tag
[link]
Megjött a 200 Ft-os sima műanyag fóliám. Pont ugyanaz mint a gyári darab, széltől szélig ér, persze ennek sem tapad le a legszéle, 1-2 mm levegős, de legalább nem a kijelző közepén, illetve nekem pont ilyen volt a gyári is. Most berendeltem még 2 csomaggal, ennyi pénzért ha kell kéthetente lecserélem. -
Starz561
tag
Hali. Én ezzel a tokkal használom lassan egy hónapja. Eddig nagyon bevált, rendesen védi a telefont és nem lett tőle nagyon bumszli. (Volt már le ejtve benne elég rendesen és semmi gond nem volt.)
Fólia ügyben pedig sok ebay-es üveget próbáltam de egyiksem volt jó. A gyári fólia van még rajta amivel jött.. Kissé már karcos de semminél több.. Illetve egészjól fedi a kijelzőt, nem buborékos és nem mutatja jelét annak hogy le akarna jönni, stb.. -
eeent
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken érkezett meg a telefonom, X-ről váltottam.
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen tokot használtok? A X-hez egy beledugós-kihúzós bőr tokom volt, másfél évig szépen szolgált, viszont mivel a T-n kiáll a kamera, nem olyan kényelmes a használata. Illetve az éleken 1-2 szöszt is összeszedett.Gyári bambusz tokkal és a gyári fóliával szerintetek mennyire lenne védve a telefon? Használja valaki hasonlóan?
Flip tokokkal milyen tapasztalatok vannak? Nem lesz ormótlan tőle a telefon?
Az X-ről a másfél év alatt nem jött le a gyári fólia, fel sem hólyagosodott, a széleken is jól takart. Látom, hogy itt elég sok fajtával -fólia/üveg- próbálkoztok, ilyen hamar lejön a gyári?
Köszi!
eeent -
PistiSan
addikt
válasz
magyarl #2817 üzenetére
Szia!
Úgy néz ki, meg tudom erősíteni amit írtál!
Beállítottam ahogy írtad a dolgokat, a készenléti fogyasztás drasztikusan lecsökkent.
Kár hogy nincs olyan app, ami ezeket kiszűri, és egy helyen lehetne kikapcsolni az összes appban ezeket, kicsit sok idő volt végig menni minden appon, de végül is megérte úgy gondolom. -
SzlobiG
félisten
válasz
Avicularia #2847 üzenetére
Na én ezért nem frissítgetem a gyári appokat.
-
Vacy91
újonc
2 napja ismerkedem az új limitált szériás telefonnal, eddig nagyon tetszik!
Pár kérdésem lenne, amire a keresővel sem találtam választ, lehet rosszul kerestem.
A névjegyekhez hozzá lehet rendelni, hogy melyik SIM-et használja a hívásra?
Esetleg csoportokhoz hozzá lehet rendelni?
Csoporthoz lehet csengőhangot párosítani?Köszi!
-
Sanya
nagyúr
válasz
Dettó. A launchert ga frissíted is teljesen más lesz, mint az eredeti.
-
adamfriday
senior tag
válasz
Bár nem használom, de kipróbáltam, ugyanez a helyzet.
-
Avicularia
veterán
válasz
PistiSan #2834 üzenetére
Gallery alkalmazást frissítettem 1.6-ra, ami még mindig 1.4 a legújabb 4.1.1-es romon is még 4.1.0 alatt. Utána nem olvasta be a thumbnail-eket a program, se a régieket, se a frissen fotózott képeket. Visszaállva 1.4-re normálisan működik. Esetleg másnál is produkált ilyen hibát?
-
Buster17
addikt
Hali!
Olyan problémám lenni hogy leterhelem vagy tul intenzivel használom a telefont akkor kész vége.
Nem akar alkamazasokat megnyitni, bezárja, nem nyit meg dolgokat mint pl video kép zene bármi és amikor power gombal újraindítanám akkor meg nem jön elő semmi. Hosszan nyomom és nem jön elő a kikapcsolás vagy az újraindítás csak ha mégtovabb nyomom akkor kikapcsol hirtelen.Mivel van itt most a gond? Szög gyári rendszer
-
Roland06
aktív tag
OxygenOs Beta4.
http://downloads.oneplus.net/ -
Szedált
tag
válasz
adamfriday #2835 üzenetére
Nekem fenntartásaim vannak a Pushbullet-el kapcsolatban, mert még édesanyámhoz is kér hozzáférést. Ti megbízhatónak tartjátok?
-
-
Heroldg18
tag
válasz
adamfriday #2812 üzenetére
Köszönöm, bár idő közben valahogy a OneDrive is felajánlotta hogy szinkronizálja a képeim.
Más:
Azt valahogy le lehet tiltani, hogy amikor a telefon zárolt állapotban van, akkor a mobil adatkapcsolatot ne lehessen kikapcsolni? Ha esetleg ellopják/elhagyom a telefont akkor legyen bekapcsolva az adatkapcsolat
Keresgéltem interneten, de egyelőre jó megoldást nem találtam. Amit most használok, hogy levettem az adatkapcsolat gyors gombot az értesítési sávból -
kano
nagyúr
válasz
boros44 #2836 üzenetére
Szerintem pedig nem néz ki rosszul, de tuti nem ilyen lesz a végleges kinézete (mivel ez renderkép).
Ami nekem nem tetszik az:
- a 2k-s kijelző;
- hátul lévő ujjlenyomat olvasó;
- 3000mAh-s akku (szerintem ez tuti nagyobb lesz, mert azért ez nagyon sovány lenne a 2k-s kijelzővel).
Lehet, hogy most kellene vennem gyorsan egy fekete 3T-t még az OP5 előtt?Vagy 40 EUR-ért akkut cseréltetni az OPO-ban.
-
boros44
tag
válasz
metal01 #2833 üzenetére
Remélem nem fognak beigazolódni, amiket írtak róla. Elég gagyin néz ki.
Ujjlenyomat-olvasó hátulra kerül? Pont ezért nem szeretem a Nexus/Pixel telefonokat se.
Kerámia ház? Nekem nem jön be, inkább fém.
8GB RAM számomra érthetetlen, mert a OnePlus 3T se használja ki a 6GB RAM-ot.
Ívelt kijelző? Akkor erre se lesz értelmes fólia. -
adamfriday
senior tag
Érdemes a Pushbullet app-et felrakni és feliratkozni az APKMirror-on a OnePlus-ra, ha valakit érdekelnek ezek a frissítések.
Pushbullet: Nem csak értesítéseket lehet tükrözni PC-re, de lehet vele file-okat is átküldeni, vagy amire én is használom: feliratkozni csatornákra, mint pl. az APKMirror-on különbőző fejlesztőkre (Google, OnePlus stb). Így egyből push értesítést küld, ha valami új cuccot raknak fel.
APKMirror: Eredeti APK-kat tartalmazó oldal, fejlesztőnként kategorizálva. -
metal01
őstag
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
adamfriday #2828 üzenetére
Ha ezek frissülnek, akkor kell valamit csinálnom, hogy a készülékemen is frissüljön?
-
Szedált
tag
válasz
adamfriday #2828 üzenetére
Köszi az infót!
-
adamfriday
senior tag
Frissült a OnePlus File manager is.
-
-igu-
veterán
A december elején vásárolt 3T-t ma már harmadszor kaptam rajta, hogy magától újraindul.
Nem örülök. -
viger
tag
Szerintetek mit csinál a telefonnal egy Dirty flash?
Tudom-tudom nem ajánlja senki, de mégis. Van egy belakott, jól beállított rendszerem. OOS 4.1, root és kernel csere volt. Ha erre csak simán TWRP-ből ráengedem a FULL ROM-os ZIP-et akkor feláll vajon utánna a rendszer? -
BOANerges
tag
válasz
magyarl #2817 üzenetére
Én is köszönöm a tippet:
"Ajánlás alapján ezeket tiltottam le az összes programomból és a System-ben amit találtam:
- AppMeasurementService
- AnalyticsService
- minden ami Firebase-zel kapcsolatos"
Bár az akkuidővel meg vagyok elégedve (új készülék lévén is), de azért ezeket kilődöztem... -
magyarl
tag
válasz
magyarl #2586 üzenetére
Sziasztok!
Gondoltam megosztom a tapasztalataim akksi témára, mivel sikerült helyreállítanom a korábbi merülés problémám (Gservice Fix nélkül, rootolva):
Location mode-ot Device only-ra állítva, eltűnt az extrém sok NlpWakeLock-om, de még így sem tudott rendesen mélyen aludni, ha ki volt kapcsolva a képernyő.Azon az Aggressive Doze mód valamit segített (néhány kivételezett programmal), de így is maradt egy aggresszív wakelock: com.google.android.gms/measurement...
Elég sok gugli nyomozás során azt derítettem ki, hogy ez egy gugli rendszerén keresztül meghívható szolgáltatás, amivel az app fejlesztője felhasználói szokásokat küldethet vissza magának. Ez viszont kézzel letiltható minden programból (nem tudván melyik okozhatja a bajt) a kezes kis DisableServices progival.Ajánlás alapján ezeket tiltottam le az összes programomból és a System-ben amit találtam:
- AppMeasurementService
- AnalyticsService
- minden ami Firebase-zel kapcsolatosÉs láss csodát az ébren tartás az aránytalanul sokkról visszaesett 5%-ra, 48 óra alatt a 3:45 SoT-ból lett 5:20 (hasonló használati szokások mellett). Semmi anomáliát nem tapasztaltam eddig, minden értesítést meg is kapok. A Google Services a fogyasztási listán az első helyről átkerült az utolsók közé
-
tikki
csendes tag
válasz
ricsi0307 #2807 üzenetére
Még rhinoshield bumper + gyári fólia kombóval van felszerelve. Cifu által hivatkozott hsz-hoz nem tudok plusz infót írni, nem volt még leejtve (remélem ez nem változik).
Gyári fóliához képest a rhino kicsit keskenyebb.(ha most adnék le rendelést, plusz gyári fóliával tenném)
-
kano
nagyúr
válasz
adamfriday #2812 üzenetére
Ezt a Quickpic-et is rá lehet venni ilyenre (akár Onedrive-ra is). A playből leszedhető azt hiszem csak CM felhőbe ment.
-
adamfriday
senior tag
-
kano
nagyúr
válasz
SzlobiG #2805 üzenetére
Talán az OP3 topicban írtak már róla, hogy az jó, de az meg kitakar a látható részből pár tized mm-t. Csak iszonyú ára van.
Igazából a gyári olcsóbb TG-nek is van valami hibája, de nem emlékszem már (OP3 topicban oldalakon keresztül csak erről van szó).
Sajnos jelenleg nincs rá tökéletes TG (ami kiér a kijelző széléig, nem csak 2 ponton tapad, átlátszó is, és még nem is szivárványosodik idővel). így marad a fólia. -
válasz
ricsi0307 #2807 üzenetére
Néztem videókat egy Rhinoshield nevű tokról, nagyon meggyőző volt, itt esetleg van vele valakinek tapasztalata?
Neked is ajánlom a topickereső használatát, ott van jobb oldalt felül. Érdekel valami? Rákeresel, és előbb választ kapsz...
Lásd még: [link]
Az olcsóbb gyári tökéletesen felfekszik videók alapján így nem értem miért nem azt veszi mindenki, mikor alig drágabb a Nillkinnél.
Csak éppen ha nem rendeltél a vételnél, akkor jelentős szállítási költséggel is számolhatsz.
Ha később rendelnék hozzá tartozékokat akkor van szállítási költség?
Van. Annyit lehet tenni, hogy az Offtopicba jelzi az ember, hogy aki rendel, az szóljon már, és akkor a rendelés futárköltségét szétosztjátok, avagy aki telefont vásárol (ekkor nincs felszámítva szállítási költség), az megrendeli neked, és lebokszoljátok kinek mennyi lesz így.
Végül pedig esetleg lehet tudni, hogy a közeljövőben a matt fekete festés a kétszer 250 elkelt példányon kívül kapható lesz-e még?
Van két limitált 250-es széria, a colette és a Hypebeast edition, illetve van egy 'limitált' gyári kiadás. Utóbbi több, mint 250, de a pontos számot nem tudjuk.
-
ricsi0307
senior tag
Üdv mindenkinek. Április elején tervezek venni egy OP3T-t és lenne pár kérdésem. Néztem videókat egy Rhinoshield nevű tokról, nagyon meggyőző volt, itt esetleg van vele valakinek tapasztalata? Látom megy a problémázás az edzett üvegeken, hogy a szélük nem tapad meg. Az olcsóbb gyári tökéletesen felfekszik videók alapján így nem értem miért nem azt veszi mindenki, mikor alig drágabb a Nillkinnél. Van esetleg vele valami gond ami miatt kerülitek? Ha később rendelnék hozzá tartozékokat akkor van szállítási költség? Végül pedig esetleg lehet tudni, hogy a közeljövőben a matt fekete festés a kétszer 250 elkelt példányon kívül kapható lesz-e még?
-
Sajtqukac
tag
válasz
adamfriday #2796 üzenetére
Nem ajánlom, ha valaki megszokta, hogy felfelé húzásra a Google keresés jön be mert ebben az újban ez már nem működik sajnos.
-
SzlobiG
félisten
Ha már üveg valaki próbálta már a gyárit?
Ennek tuti jónak kell lennie csak ne kerülne ennyibe.
-
boros44
tag
@SzlobiG:
Valahol korábban még írtad, hogy meg vagy elégedve a Nillkin fóliával (nem üveg). Nekem még mindig a négy szélen tapadós üvegfólia van rajta és elég gagyi. Ráadásul nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat.
Te azóta is meg vagy elégedve a Nillkin-nel? Az mennyire gyüjti az ujjlenyomatokat? Illetve fólia létére mennyire karcolódik? Mennyivel nehezebb normálisan felhelyezni, mint az üveget?
Tudnál esetleg egy képet is feltenni róla?
(Erre a fóliára gondolok: [link]) -
Heroldg18
tag
Ma végre kézhez kaptam a telefont!
Nagyjából már mindent sikerült beállítani, két dolgot nem találok. ( vagy nincs rá lehetőség)
1. A fényképeket lehet valahogy egyből OneDrive-ba szinkronizálni?
(igen tudom másik platform felhőszolgáltatás, de ott több a tárhelyem)
2. A névjegyeket valahogy össze lehet csatolni az Facebook fiókokkal? Hogy össze szinkronizálja a fényképeket.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest