Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorkmc
tag
válasz
BOANerges
üzenetére
A CE változat a beta verzió. A Stable-t rakd fel. Tényleg stabil. :-)
Igen, elég a dirty flash. Annyiban más a FreedomOS mint az Oxygen, hogy itt szabadon kiválaszthatod, hogy milyen gyári appok menjenek fel. Egészen üres OS-ed is lehet így. (A fórumot olvasva egy google chrome mindenképpen kell majd a telefonra) -
boros44
tag
válasz
BOANerges
üzenetére
Ez egy teljes ROM, nem valami kiegészítő OxygenOS-hez. Azonban az OxygenOS adja az alapját. Gyakorlatilag vették a gyári OxygenOS forráskódját és hozzátették azokat a dolgokat, amit tud a FreedomOS pluszba. TWRP-ben lehet telepíteni ugyanúgy, mint bármilyen más ROM-ot. Formázod a dalvik cache-t, cache-t, system-et és a data-t. Utána TWRP-ből telepíted a FreedomOS-t. A telepítő nem csak magától végigfut, ahogyan azt megszoktuk, ugyanis ez egy Aroma telepítő. Ha még nem hallottál róla, akkor lényegében annyi, hogy amikor elindítod a telepítőt TWRP-ből, akkor bejön egy másik ablak, ahol sok mindent be tudsz állítani és utána azok felhasználásával telepíti a rendszert (például így tudod kiválasztani azt is, hogy melyik root appot tegye fel). Egyébként nem kell hozzá Gapps sem, mert azt is tartalmazza a telepítő.
Én nem tapasztaltam semmilyen hibát, ugyanolyan stabil, mint az OxygenOS 4.1.0.
Itt a link a fórumhoz: [link]
Itt pedig a link a letöltéshez (fórumról vettem): [link] -
zhata
senior tag
válasz
BOANerges
üzenetére
Amennyiben a telefon belső fájlstruktúrájában szeretnél tallózni a számítógépre telepített TC-vel, használt az FTPserver(Pro) appot, ezzel FTP kapcsolatot hozhatsz létra a TC-vel, az egyik ablakban a telefont látod, a másikban a gépet. Dugdosni se kell, WiFi-t igényel. Konfigurálni pofon egyszerű.
-
Cifu
félisten
válasz
BOANerges
üzenetére
A Win - Op3T kapcsolat terén nekem is volt gondom, bármilyen más telót rádugtam Win10-es otthoni gépemre, működött a fájlátvitel, viszont az OP3T esetében nem látta. A megoldás nálam ez volt.
Az OTG problémára továbbra se tudok mást mondani, amit már leírtam, ha ott minden stimmel, akkor másik átalakítóval megnézni, hátha...
-
BOANerges
tag
válasz
BOANerges
üzenetére
Üdv Guruk !

Fenti problémám még mindig nem oldódott meg, tudtok javasolni valamit?
Mitől lehet az, hogy egy micro-C átalakítóval feldugott OTG pendrive -ot nem ismer fel a kicsike? Az Oneplus 2 simán felismerte és kezelte...Másik kérdésem:
asztali gépen Total Commander, USBdriver és ADB plugin feltelepítve.Oneplus 2 készüléket rádugva tudtam tallózni a belső memóriát, a 3T -t nem. Fájlkezelő feldobja, de nekem kényelmesebb (volt) a TC.

Köszönöm a segítséget!
-
magyarl
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest