- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
boros44 #3494 üzenetére
A probléma alapesetben nem itt leledzik az én esetemben, mert ahogy írtam is minden elnémul a hívás hangja az értesítések egyszóval minden. Hívni is hívtak aznap és nem hallottam mondom mi a fene nincs is lehalkítva és nem szólt. Szóval valami komolyabb bug lesz ez nem az ébresztő.
-
Buster17
addikt
Hali!
Továbbra is lefagynak random programok.
Most volt hr, de továbbra is csinálja.Most pl az ébresztő beállításra nem reagált semmit és kikapcsolni a telefont is csak úgy tudtam hogy folyamatosan nyomom a power gombot mert a kikapcsolo/ujraindítő menü elő se jön.
Ötlet?
-
adakiller
senior tag
válasz
macii97 #3492 üzenetére
Nálam nem a gyári app volt, hanem az alarm clock extreme amit évek óta használok és sose volt baj vele. Tegnap egymás után többször kipróbáltam hogy a pontos időhöz képest ébresszen egy perc múlva. Egyszer sem ébresztett, az app futott, hisz realtime néztem. Aztán megjavult újrainditas után.
-
G4bi89
senior tag
válasz
SzlobiG #3491 üzenetére
Gyári ébresztőóra?
Fura nálam még egyszer sem hagyott cserben, sőt jó párszor már kikapcsolt állapotból is ébresztett. Mondjuk egyik telefonomon sem volt még bajom az ébresztővel. (kopp-kopp)A már emlegetett optimalizálás segíthet, vagy kapcsold ki a doze módot úgy ahogy van. Ha akkor se ébreszt:
-
macii97
senior tag
-
válasz
snyper990 #3486 üzenetére
A magyar oldalt nézd, ne az amerikait...
Szerk.: Oh, látom, Out of Stock...
-
Macika66
őstag
válasz
eladogeppc #3474 üzenetére
Nem tettél sok kárt benne, valaki nagyon jól járt...
-
adakiller
senior tag
válasz
PistiSan #3477 üzenetére
Ma nekem sem szólt az ébresztőóra, többször is próbálkoztam vele de amíg nem indítottam újra addig nem javult meg.
Egyik nap csak fényképezni tudtam de videót felvenni meg (hiba a rögzítés során). Itt is egy reboot segített.
Tegnap a waze tett folyamatosan egy utcával arrébb. Ami eddig G4en sose fordult elő.
Amúgy kiváló az aksi és a készülék is. 5 és fél órát bírt tegnap vegyes használat mellett (net, fb, messenger, waze, és telefon)
-
vicamuso
tag
Sziasztok!
Kaptam kupon kodot OP3T vasarlas eseten 10$ kedvezmeny. Nem tudom ha ezt masnak atadom o is tudj-e ervenyesiteni, de szivesen atadom. Apr30ig ervenyes.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
eladogeppc #3474 üzenetére
Használtad vagy 2 napig ? Az igen
-
eladogeppc
veterán
Megváltam anyagi okok miatt a 3T-től.
VÉÉÉRZIIK A SZÍVEM ! Csak pozitívumokat tudok felhozni a készülékkel kapcsolatban !
-
SzlobiG
félisten
7.1.1 óta nem találkoztatok olyan buggal, hogy az értesítések nem adnak hangot, még a csörgés ír néma. Már kétszer játszotta ezt el egyszer ráadásul reggel ugyanis az ébresztőnek sem volt hangja.
Újra indítás megoldja na, de ez nem megoldás...
-
válasz
macii97 #3469 üzenetére
Igen, nem is arról volt szó, hogy egy protóról vagy esetleg legyártott telefonról készült fotó lenne, hanem olyanok beszámolója alapján készült photoshop-kép, akik látták a prototípust, és így írták le a telefon kinézetét. A lényeg itt az, hogy két kamera modult láttak, függőlegesen elhelyezve. Kb. ennyi.
-
eladogeppc
veterán
Jó ez a kütyü nagyon, de jöhet a következő !
Szeretnék minél több kütyüt kipróbálni, hogy atfogóbb képem legyen. Így is lefikáznak, mivel már több 100 telefonom volt, hogy hülye vagyok hozzá, meg nem értek hozzá.
Sajnos nem tudok már adni a külföldi tesztoldalak szavára se kamera, se akku, se sebesség terén.
Én szeretem megtapasztalni a valót. Látom hogy bivaly a gép, bírja a gyűrődést. A kamerától nem dobtam hátast, mert ez a szenzor fura. Nem rosszabb szerintem egyiktől sem, de a G4 sajnos etalon lassan.
-
laskr99
addikt
Remélem még lesz kapható a 64gb gunmetal július elején...
-
Macika66
őstag
Na jó, csak akkor miért a szóhasználat? Nem tudnak angolul rendesen, nem tudják a két kifejezés (Sold Out és az Out of Stock) közötti különbséget? Amúgy múlt héten még csak a feketénél volt Sold Out, a gunmetalnál még „csak” Out of Stock volt (és ott volt alul a sor, hogy értesítsenek, ha újra rendelhető).
Az oldalukon eddig még nem használták a Sold Out-ot soha.Nekik nem érdekük (nekik FŐLEG nem), hogy az a hír menjen világgá, hogy nem kapható, nem lesz már. Hiszen ezzel csak a használt készülékek árát verik fel, de NEKIK már ezzel nem lesz több bevételük.
Mondjuk az biztos, hogy a készülék népszerűsége minden várakozást felülmúlt...
Nekem nagyon régen volt ennyire kiváló készülékem... -
Aki esetleg a román nyelv helyett az angolt jobban bírja: az alábbi oldal forrása.
Ez meg az állítólagos kép:
Ezzel együtt ez is csak pletyka, nem több...
-
lazajnd
tag
-
ata007
tag
Erdekes ....
https://www.gadget.ro/o-prima-imagine-cu-un-presupus-oneplus-5-confirma-camera-foto-duala/
-
ratobi
senior tag
válasz
eladogeppc #3453 üzenetére
Mégsem jött be? 😈
-
Macika66
őstag
Eddig nem Sold out volt, amikor átmenetileg nem volt kapható, hanem Out of stock.
Nekem úgy tűnik, mintha már nem nagyon terveznék a 128-asok újra forgalmazását. Eddig ott volt alul, hogy kérek-e értesítést, ha majd újra kapható lesz.
Most eltűnt ez a sor is.Úgy tűnik, az utolsó pillanatban rendeltem meg, nagy mákom van...
És imádom! -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Én most vettem egyet, de nekem se Battery Drain még nincs, nem sziszeg, direkt meghallgattam, meg ilyenek.
Elég szőrözős vagyok , de még intenzív használat mellett is épp hogy langyi volt a telefon.Ami pozitív, hogy a GPS alig merítni.
40 perc GPS olyan 10% körül ette le az akksit. -
adika4444
addikt
válasz
laskr99 #3440 üzenetére
amire tudok válaszolok, de ez nem az összes kérdés:
"Szeretném megkérdezni,hogy a kamera a Z2-höz képest milyen?"
Ha van fény akkor rendben van a kamera. Olvass vissza picit, volt egy teszt S8, S7e, és Note (talán) 4 összehasonlítás.
"Az üzemidő?"
5--6 óra képernyőidő összejöhet, van róla info ha visszaolvasol. ami biztos, hogy a sötét téma növeli az akkuidőt.fülesen jó a hang. Hangszórón hallható egy statikus sziszegés ha nagyon közel van a füledhez. Mármint a hangosabbik, a telefonosnál nem tudok ilyenről.
Jó kérdés hogy meddig érhető el a fekete, állítólag gyak. bármikor vége lehet. Rendeld amíg lehet.
Olvasd továbbá el a Mobilaréna tesztet amire ez a téma reagál, abból is sok hasznos információt tudhatsz meg.
-
laskr99
addikt
Üdv!
Gondolkoztam ,hogy leváltom a Z2-őt egy 128 gigás 3t-re mikor a 18. Születésnapom töltöm. Szeretném megkérdezni,hogy a kamera a Z2-höz képest milyen? Az üzemidő? Amoleddel nem vagyok megbarátkozva(sok beégett Samsungot láttam). Mennyire esélyes ez? Hangja fülhallgatón milyen? Fontos lenne mert sokat videózok és hallgatok zenét. A midnight black változat meddig elérhető?
Eredetileg XZs-t szerettem volna venni de elvileg nem lesz kapható magyarban.
Előre is köszönöm a választ! -
eladogeppc
veterán
Köszönöm mind a kettőtöknek !
Tényleg működik
-
válasz
Pszihonaranc #3430 üzenetére
Ott van a hivatalos Microsoft Word, Excell, stb. a Google Play áruházban, az tuti jól nyitja meg a komolyabb / újabb doksikat, táblázatokat.
-
M3oH
addikt
válasz
eladogeppc #3434 üzenetére
Beállítások/megjelenítés.
-
csipuka
senior tag
válasz
eladogeppc #3434 üzenetére
settings->display->proximity wake
-
eladogeppc
veterán
válasz
Pszihonaranc #3432 üzenetére
Köszi, hol kapcsolom be ?
-
dptrsk
addikt
válasz
Pszihonaranc #3430 üzenetére
Én a google dokumentumok, táblázatok és diák hármast használom.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
eladogeppc #3431 üzenetére
Ambient display
-
eladogeppc
veterán
Melyik az a funkció amikor kézzel legyintenek a kijelző felett, és megmutatja az időt?
Köszi !
-
lazajnd
tag
válasz
Pszihonaranc #3428 üzenetére
Nincs rajta semmi. A pdf-et is valószínűleg a Google Drive nyitja meg.
-
Pszihonaranc
senior tag
Valaki tudja, hogy gyárilag milyen dokumentum kezelő alkalmazás ("office") van a telefonon?
De igazából nem is mondanám office-nak, mert eddig csak PDF-et tudtam vele megnyitni. -
andyTM
őstag
- köszi a segítséget mindenkinek, egyenlőre várok vele; 5-5,5 óra így is kijön.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
rayoliviero #3421 üzenetére
Jól látod, de euróval számolj, ne dollárral, és akkor máris 138 ezer lesz.
-
válasz
rayoliviero #3421 üzenetére
Euro...
-
rayoliviero
veterán
Jól látom, hogy a OnePlus oldalán a 3T 439 dollár, vagyis 122 500 Ft? Akkor a Hardveraprón miért adják 125-130 000 Ft körül a használtat?
kemcso: Ja, az országot nem állítottam át.
-
Macika66
őstag
válasz
SamiCsillag #3410 üzenetére
Tegnapelőtt itt volt nálam az asztalomon egy S8+, egy Note4, egy S7 EDGE és az én OP3T-m.
Ugyanabból a helyzetből, ugyanakkor, ugyanazt fotóztam le a kameráikkal. Megfelelő, azonos, világos fényviszonyok voltak.
A részletgazdagságra voltam kíváncsi, egy apró betűs szöveg olvashatóságára, ami a kép egy piciny részén volt.
Ez alapján a legjobb felbontást az OP3T adta, a teljes szöveg szépen, élesen olvasható volt maximálisra benagyítva.
A második a Note4 volt, majdnem ugyanazzal a részletgazdagsággal.
A harmadik az S8+ volt, a szöveg már igen nehezen volt csak olvasható.
A négyből az utolsó helyen az S7 EDGE végzett, gyakorlatilag olvashatatlan volt a szöveg.Kevés fénynél egészen más lenne az eredmény, az OP3T valószínűleg sereghajtó lenne, ezt tudom, de itt rendesen volt fény.
Színhűségben az S8+ magasan verte a mezőnyt. utána jött a Note4 és az OP3T, és végül az S7 EDGE.
Nem tudom, az Mi6 ezekhez képest hol van kamerában, de azt hiszem, nem nagyon van szégyenkezni valója az OP3T kamerájának.
-
Macika66
őstag
válasz
eladogeppc #3396 üzenetére
A nagyfiam most váltott S7-ről OP3-ra (az enyémet kapta meg), minimálisan 1,5x addig bírja neki az OP3.
Elhiszem, hogy az S7 EDGE nagyobb aksival bír, de összességében az sem éri el az OP3 készenléti idejét.
Persze ehhez az az alap, hogy a sötét témával használd az OP3-at.
-
adika4444
addikt
válasz
eladogeppc #3412 üzenetére
Új vagy használt? Utóbbi garival?
-
eladogeppc
veterán
3T lett a vásárlásból.
-
macii97
senior tag
válasz
SamiCsillag #3410 üzenetére
Szvsz tűrhető kategória. Nappal simán felveszi a versenyt, de éjszaka, illetve pl mozgó embereket stb-t fotózva homályos lesz stb, amin szoftveresen lehetne javítani, de nem nagyon akarnak.
-
SamiCsillag
senior tag
Nagyon vacilálok e között a teló és a Mi6 között. A Mi6-ot még nem ismerjük, nem tudjuk milyen a kamerája. Ennek milyen? Próbáljátok objektíven, ha lehet.
-
adika4444
addikt
válasz
boros44 #3400 üzenetére
Lehet hogy valami szinkronizációs cucc ragad be...
Az majdnem biztos hogy melőzhető Google app teszi. Hogy miért? Nexus 7 droid 7.1.2-vel mini dynamic gaps-sal van, és nem csinál ilyesmit. Csinál más hülyeséget, de az alkalmazásleállások lehetnek a rom hibái is.
A lényeg, hogy szerintem meg kéne próbálni a nem kellő google vackokat letiltogatni hogy úgy csinálja-e. Mondjuk engedve hagyni play-t, google szolgáltatások háttér (asszem ez a neve) folyamatot, és ami még személyes preferencia pl. Gmail. Tehát a Play zene, könyvek meg a 50000 nagyszerű app tiltása és úgy próba. -
Őszintén szólva én nagyon régen nem foglalkoztam komolyabban kernel-váltással. Anno a Nexus 4-esnél lehetett kernelt cserélni ROM váltás nélkül is, de ott én már eleve custom ROM-okon voltam, TWRP-vel.
Ha nyitott bootloadered van, no meg fent van a TWRP, akkor lehet, hogy meg tudod csinálni a nélkül, hogy adatvesztés nélkül. De ha eddig standard OOS-en voltál, akkor nem hinném...
-
válasz
boros44 #3400 üzenetére
Valószínű, hogy a Google is tehet róla, de ha csak a Google, akkor minden Androidos telefon merülne, mint a Titanik.
Keress rá, csaknem minden androidos telefonon van rá példa, Nexusoktól kezdve szinte mindenhol.
Már pedig azért vannak olyan Androidos telefonok, amelyek egész jól bánnak az akkuval és mégis ugyanazok a Google szolgáltatások futnak mindenhol.
Sajnos a probléma alapvetően olyan, hogy a múlt hét előtti héten háromszor megcsinálta nekem, újraindítás után újra és újra. Most cirka másfél hete viszont semmi gond vele (de. 9-kor vettem le a kocsi töltőjéről, és most 92%-on van némi Viber és Messenger üzengetés, több levelezés-megnézés illetve több telefonhívás után).
Mikor elkezdtem utánaolvasni, a Samsungoktól kezdve a Blackberryn át a Pixelekig mindenféle telefonnál láttam Android OS / System wakelock miatti problémát...
-
eladogeppc
veterán
Lehet , hogy ezek gyártás beli különbségek .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest