- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
Azt még értettem, hogy black vs. gunmetal vs. gold. (Bár normálisan tok nélkül ezeket a telefonokat nem lehet használni.
Tök mindegy, 128-ast akartam, és az OP3-ig csak fekete telóm volt.
Nem mondom, hogy tavaly június vége óta rosszabb a közérzetem az ezüst teló miatt, de egy fekete csak igazi(bb) lesz, na...Adnak vele átlátszó szilikontokot, tehát látszani fog, hogy nem a tok miatt fekete, hanem eleve az. Ha már ugyanannyiba kerül, egy Limited Edition mindig értékesebb...
-
válasz
Pszihonaranc #3195 üzenetére
rendeltem egy piros telefont, nincs rá valami szoftveres megoldás, hogy kék legyen?
széles e hazában nincs egy rádió szerintem, ami akár csak arra érdemes, hogy belehallgassak. -
sbwolf
aktív tag
válasz
Szerintem ez hardweres dolog, software-rel nem megoldható.
Más.
Azt még értettem, hogy black vs. gunmetal vs. gold. (Bár normálisan tok nélkül ezeket a telefonokat nem lehet használni. Akkor meg teljesen mindegy milyen a szine.) De, hogy a csomagoló doboznak milyen szaga van. Ez azért oda ver. -
Macika66
őstag
válasz
FM-rádiót szoftveresen megoldani?
Jól mondod, még AZ SINCS benne.
Nem a Te telefonod lesz ez szerintem, most még egészen új – főleg a mostani szállítási tempó mellett – új árban el tudod adni, valaki biztosan tud majd boldog is lenni vele...
-
Pszihonaranc
senior tag
Amúgy nagyon örülök, hogy ezen a telefonon még fm rádió sincs xd
Nem tudjátok, van valami alkalmazás rá, vagy úgy sem lehet megoldani?
-
Macika66
őstag
válasz
Pszihonaranc #3191 üzenetére
Hát jó.
Sokszor mondták már, hogy hülye vagyok, most megy a polcra mellé egy színvakság is, elfér... -
-
Starz561
tag
válasz
Pszihonaranc #3188 üzenetére
+1
-
Pszihonaranc
senior tag
Hát nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én örülök, hogy a gunmetalt választottam
Sokkal szebb a színe -
törölt tag
Ez még nem sold out, még tudtok rendelni, csak a következő szállítmánnyal jön meg. Ha tényleg sold out lesz, akkor egyáltalán nem lehet majd kapni.
-
Macika66
őstag
válasz
Starz561 #3176 üzenetére
Ez kb. az a szint nekem, mint a világ legdrágább kávéja, a Kopi Luwak.
Amit a cibetmacska ürülékéből szedegetnek ki szemenként, mossák, majd pörkölik. Aranyárban mérik.Na szóval ezen a civet coffee-n is elgondolkozom, hogy HOGY jött rá az ember...
Ahogy ezen a piros logon is. Kinek jut eszébe dörzsölni és szagolgatni...
-
Starz561
tag
válasz
Pszihonaranc #3177 üzenetére
-
Starz561
tag
Előre is bocsi ezért a bizarr kérdésért de kíváncsi vagyok hogy másnál is ilyen-e.. Nektek is ilyen édeskés illata van a doboz tetején lévő piros op logónak ha kicsit erősebben meg dörzsölitek ? (Én leginkább azon az oldalon érzem ahol nincs rajta a logó.) Erre gondolok
-
törölt tag
-
Pszihonaranc
senior tag
Amikor a telót a gépre dugom utána közvetlenül milyen drivereket akar telepíteni?
-
nem szerepel. és ha kell, akkor megoldom nemhivatalos romokkal, de az is merész kijelentés, hogy a készülékgyártónak nincs köze hozzá. dehogynincs, ők supportálják a saját cuccukat, nem az android fejlesztője. a google fejleszt, a gyártó készülékhez illeszt... vagy nem. ha nem, akkor meg lesznek köpködve, és kevesebben vesznek tőlük bármit. ideális esetben persze.
-
Hol szerepel a vásárlási feltételek között, hogy folyamatosan frissíteni fog a gyártó a legújabb Android főverzióra, illetve záros határidőn belül jönnek a frissítések?
Ha ez tényleg a legfontosabb tétel, akkor nincs más megoldás, mint Google telefonokat venni - ami ma a Pixel szériát jelenti.
Érdemes volt megnézni, melyik gyártó hogy oldotta meg, mennyi idő alatt a telefonjainak a főverzióváltását. Gyakorlatilag még a Flagship telefonokra is 4-6 hónap késéssel érkeznek a főverzió frissítések, aki pedig nem flagshipben gondolkodik, örülhet, ha egyáltalán kap főverzió frissítést (ilyet látunk pl. a HTC-nél, Samsungnál, LG-nél, Huawei-nél, stb...).
Amikor egy telefon áráról van szó, akkor a támogatást is figyelembe kell venni, így például a Pixel telefonok ára valahol érthető kezd lenni. Ha persze nem akarod ezt a felárat kifizetni, akkor még mindig vehetsz más Flagship telót, azok azért általában megkapják kis késéssel azt.
-
Macika66
őstag
-
Macika66
őstag
Csak butaságot írnak...
Ők sem tudnak semmit az új modellről, csak átvesznek innen-onnan szöveget, hogy legalább a minimális szöveghosszt ki tudják tölteni.A NÉGY (si) kínaiul ugyanúgy (majdnem ugyanúgy) hangzik, mint a halál (amit fonetikusan ugyanúgy si-nek lehet leírni).
Kínában ez a tetrafóbia az élet minden területén jelen van (összesen majdnem 1 évet töltöttem kint eddig, 11 részletben, mindenütt tapasztalni lehet). Nincs 40-essel kezdődő emelet a toronyházakban (pedig csak Shanghaiban van ÖTEZER ennél magasabb ház), sehol sincs 4. emelet, a telefonszámokban ha csak lehet kerülik a 4-es számot, hajlandóak azért külön pénzt fizetni, hogy ne legyen az autójuk rendszámában 4-es szám...
A repülőgépeiken mindig nekünk magyaroknak jutottak a negyvenes ülések, a kínaiak becsekkoláskor mindig menekültek hátra, az 5x sorokba...De ami még rosszabb, az a 14-es...
Az kiejtve – picit más hangsúlyozásban – azt jelenti, HALÁL LESZ.
(Talán mint a magyarban a csikós és a csíkos jelentéskülönbsége.)Szóval ennyit róluk, senki sem tudja, mikor lesz a megjelenés (csak hogy EDDIG mikor volt, ami semmi biztosat nem jelent, hiszen EDDIG nem volt két modell sem egy évben, aztán tavaly meg...), sem azt, hogy milyen HW lesz benne (erre csak következtetni lehet a felhozatalból).
De az biztos, hogy LESZ!
Hát várjuk!
-
kazanka
őstag
Annyiban vitáznék veled,hogy pl.az 5.0 és a 6.0 hibái az első komolyabb 3-400 MB frissítésnél már nyomtalanul eltüntek.Ezt az időszakot egy Samsung s5-el és egy s6 edge plussal vészeltem át.A frissítések után én nem tapasztaltam semmiféle hibát,mondjuk én bolti garanciás telefont nem szoktam vásárolni.egyszer vettem egy jónevűnek mondott GSM boltból,amikor még a Samsung Omnia volt a csúcs azóta soha többet.
-
válasz
Juhasz27 #3159 üzenetére
Három féle Oneplus 3/3T létezik:
A3000: Észak-Amerikai verzió
A3003: Ázsiai és Európai verzió
A3010: Kínai verzió.Az A3000 és az A3010 nem támogatja a B20-at, tehát ha Telekomos vagy, akkor vidéken nem lesz 4G. Plusz az A3010-re elvben nem él a hivatalos Oneplus garancia, csak náluk vásárolt A3003-akra (a hivatalos fórum szerint). Szóval a garit az eladónak kell intéznie. A Oneplus hivatalos szerviz fogadja az A3010-eseket és az A3000-eseket is, csak éppen fizetni kell érte, mint a katonatiszt.
Egyébként ha megnézed a hivatalos oldalon a tulajdonságokat, ott láthatod magad is (csak azt nem írják le, hogy melyik verziónak mi a típusjele).
-
Juhasz27
tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség az A3003 és az A3010 verzió között ?
Itt nálunk A3010-at árulnak, de az Amazon-on meg A3003-at lehet megvenni. -
válasz
kazanka #3157 üzenetére
A probléma az, hogy amióta a Google átállt az évenkénti új főverzióra, csak romlott a helyzet.
A saját tapasztalatom az, hogy az 1.6-ig kvázi béta volt az egész, valahol a 2.2-2.3 körül kezdett komolyan vehető lenni az Android, a 4.x széria a 4.4-esre beérett, és teljesen használható volt, majd jött a lejtmenet. Az 5.x, 6.x és a 7.x esetében is folyamatosan jönnek az egyre zavaróbb bugok, és most a 7.1.x esetében ugyebár már a Google is megcsinálta azt, hogy a Nexus 6-osok a 7.1.1 után szépen OTA jött rollback a 7.0-ás verzióra.
A Oneplus is csak idén, csak a 3T esetében már kétszer leállította az OTA régiók kibővítését, a menet közben kiderülő bugok miatt. A felhasználók és a rájuk hatással lévő szakmai (?) média pedig folyamatosan azt szajkózza, hogy miért nincsenek még kint a friss főverziójú romok, elavult, meg régi, meg minden. A másik oldalról meg ugye erre válaszul aki minél hamarabb kidobja a főverziókat, az annál nagyobb aknamezőn lesz kénytelen táncolni...
A Google válasza erre az volt, hogy legalább a biztonsági frissítéseket függetlenítette a főverzióktól, csakhogy az Android felépítése miatt hiába, ha a gyártók nem integrálják be az OTA frissítésekbe.
Ez persze nem Android-only probléma, láttunk ilyet Windowsnál, Linuxnál, iOS-nél is, de ettől még gáz.
Viszont az az érv, hogy azért nem most veszed meg, mert túl friss a Nougat, akkor sose lesz telefonod. A Nougat több, mint fél éve került ki hivatalosan, az Oreo pedig várhatóan megint augusztus-szeptember magasságában fog jönni. Semmi sem garantálja, hogy szeptemberre a Nougat jobb lesz, de azt se, hogy az Oreo maga lesz Déva vára...
-
kazanka
őstag
válasz
Macika66 #3155 üzenetére
Meglátjuk.Most egy Passportot nyúzok,átmenetként az Iphone 6s plus után,de már régen szemezek az Oneplus-al.Reménykedek benne hogy jó lesz az új telefon, mert a Nougat már addigra kinövi a gyerekbetegségeit.Valamikor az 5 és a 6 verzió is tele volt hibával.Rendelni akartam egy limitált szériás 3T-t de pontosan ezért tettem le róla,mert még elég friss a 7-es szoftver.
-
Macika66
őstag
válasz
kazanka #3154 üzenetére
A telefonguru nem tud semmit (más oldalak sem). Mert nincs hír SEMMI az új modellről. Legalábbis egyelőre
Megjelent a neten egy photoshop-munka, aminél az OP2-es hátlapját láthatjuk. Eköré rittyentettek egy cikket, ami hótt semmi konkrétumot nem ír, bármi igaz lehet.
Meg az ellenkezője is.
Aztán annyi...Sajnos a WQHD kijelző az nagyon valószínű, mert belehajszolják a többiek. Ezért nem fog kelleni nekem az OP5.
A processzorról semmit nem lehet tudni, valószínűleg azért nem, marad a snapi 821-es.
Memóriából a 8 GB teljesen ostobaság lenne, mivel a 6 GB-ot sem képes kihasználni az android, még 4 GB-ot sem tud kitölteni.
Belső tárhelynek a 128 GB teljesen elég, de igazán a 64 GB-on is el lehet férni okosan.Szóval az Oneplus 3T után nem nagyon tudnak olyat dobni szerintem, hogy váltsak.
TALÁN majd az OP6-nál...
-
Macika66
őstag
válasz
tvse1995 #3148 üzenetére
Nem oldható meg.
Mivel nem fizetsz magyar ÁFA-t érte. Így nem is kaphatsz itthon érvényes ÁFA-s számlát sem.Létezik olyan cég, amely behoz Kínából kínai verziós (A3000 és nem A3003!) készüléket és JÓVAL (tehát nem csak a 27%.-kal) drágábban.
A másik (sima OP3) topicjában sem kívánatos már erről beszélni, rengetegszer volt szó róla, ott olvasgass).
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok,
Nexus 5 helyére keresek telefont és eredetileg meg akartam várni az új Oneplust de most így néz ki megadja magát a nexus így kénytelen leszek vásárolni.
Op4-ről lehet tudni valamit biztosan? Elsősorban ár és megjelenés időpontja érdekelne.Valamint a topic összefoglalóban olvastam, hogy megoldható az áfás számla nélkül is elszámolni vállalkozáshoz. Erről tudna valaki személyes tapasztalatot mondani mielőtt könyvelőhöz megyek?
Előre köszönöm!
-
PistiSan
addikt
válasz
lord.lakli #3146 üzenetére
Kikapcsoltam, hatástalan volt, a doze mód kikapcsolás alatt erre gondoltam.
Az, hogy már mások is panaszkodnak rá rajtam kívül, jelzi hogy a probléma nem egyedi. -
PistiSan
addikt
Én is kikapcsoltam a Doze módot, ugyan úgy nem jelez, csak ha előtte nyomkodtam egy kicsit és még nincs mély alvásban...... A legrosszabb az, hogy még ha hozzá nyúlok akkor sem látom hogy volt 1 nem látott eseményem, semmilyen értesítést nem látok az adott eseményről.
Semmilyen energiatakarékos beállás nincs nálam aktiválva, mégis ezt csinálja.
Nem találtam rá megoldást, ha neked sikerül majd ne felejtsd el megosztani velem is.Ami külön érdekes, hogy (külső) ébresztő appot is használok, fél éve ébreszt gond nélkül mindig, ha az fel tudja ébreszteni a telefont, nem értem a naptár miért nem.
-
-
lesoma
csendes tag
Elnézést ezek szerint félreérthető voltam...
Nem arra ébredek (nem hinném hogy akárki is), hanem ha egész estén át pihen a telefon az asztalon, úgy hogy reggel értesítenie kéne eseményekről, akkor azt nem teszi meg. Annyit sikerült utánaolvasnom, hogy a Doze mode a felelős érte, de hiába kapcsolom ki, a telefon így is mély álomba kerül. -
lesoma
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapja használom a telefont és akad egy olyan problémám vele, hogy ha beállítok reggel 6-ra egy eseményt a Google naptárba úgy, hogy 7-kor kelek, akkor egyáltalán nem kapom meg az értesítést.
Tud valaki esetleg erre megoldást? -
Macika66
őstag
válasz
Pszihonaranc #3138 üzenetére
Én teszteltem az LG V10-esemmel.
Annyival volt másabb, hogy az brutálisan hidegre volt állítva, tiszta kékes volt minden.
De ugyanazt a képet nézve nem volt fakóbb, sőt... -
Macika66
őstag
válasz
Pszihonaranc #3134 üzenetére
Tedd egy „normális” nem AMOLED-es telefon mellé.
Meglátod, az sRGB a megfelelő színtelítettség.Természetes dolog, hogy a pokolian túlszaturált alap-AMOLED után fakónak tűnik. De hát az élet is az...
-
G4bi89
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3113 üzenetére
Ez elég szubjektív, szerintem bőven jó egy átlag usernek ez a testreszabhatóság. Nem egy LG, Samsung, Huawei szerencsére, de nem is egy Nexus (amit teszem hozzá én imádtam) ami még ehhez képest is fapad.
Én például még ezen a telefonon is kukázok nagyon sok mindent. Hangouts, Duo, Play filmek, gyári fájlkezelő zenelejátszó, időjárás stb... Megvannak ezekre a programjaim évek óta, egyedül a gyári galériát használom, de azt sem az okossága miatt.
-
Starz561
tag
Őhm.. Olyasmit csinált az előbbiekben a telefonom amit még soha.. Operábol vissza mentem a kezdő oldalra rá kattintottam a one drive-ra majd a telefon megfagyott és kb 5s én belül újra indult. Alkalmazás váltóban ott volt az opera stb. Ezt most még is mire lehetne vélni?
Szerk: Nincs fel melegedve a telefon se előtte sem pedig most. Viszont a töltöttségi 44%rol eléggé hamar leugrott 40-re
(OOS 4.1.1) Jelenleg most ígynézki látszik is a grafikonon hogy újra indult. [link] -
Macika66
őstag
válasz
UberMutant #3123 üzenetére
Egy nem agyonhajtott használtautó áráért vettem Canon DSLR gépet, 6 db 6számjegyű árú objektívvel.
Meg kell mondjam, a Note4 óta ALIG használom. És amióta az OnePlus van, nem változott semmi.Csak ha fizetős tárgyfotó meló van, akkor veszem elő...
A háziállataimat (2 ékszerteknős, egy 16 centis madárpók és egy sisakos kaméleon) csak telefonnal fotózom, sokkal több jó képet sikerül lőni a telóval, mint a profi géppel.
Ugye az utcán meg természetes, hogy a telefon van kéznél...
-
Macika66
őstag
válasz
SamiCsillag #3121 üzenetére
A fiamnak S7 van. Ugyanazt, ugyanakkor, ugyanonnan fotóztuk.
Részletgazdagságban úgy leverte az OnePlus az S7-et, mint vak a poharat.
De ha kevés a fény, akkor viszont az S7 visz mindent. -
válasz
Automata módban egész jó
Manuális módban ki lehet hozni sokat belőle. -
Starz561
tag
válasz
Pszihonaranc #3125 üzenetére
Nálam jelenleg így fest. Az srgb nekem nem bejövős.
-
Pszihonaranc
senior tag
Ti hogyan kalibráljátok a kijelzőtöket? Vagy mindenki srgb módban használja?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
16 megapixel. Jó képeket csinál, de semmi extra. Van nála szebb is és csúnyább is.
Attól függően, hogy milyen telefonról váltasz eldobhatod tőle az agyadat vagy csak simán legyintesz rá egyet. -
UberMutant
őstag
válasz
ha fényképezni akarsz, válassz másik telefont.
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3115 üzenetére
Köszönöm, rendes vagy, hogy elárultad. Valaki más, milyen a kamerája?
-
adika4444
addikt
válasz
macii97 #3105 üzenetére
Nekem személyszerint nem volt problémám.
Hogy másnak gondja volt az pech, de mivel nekem nem ezért az én szemembe 3 iPhone-t látva az akkuk rendben vannak... Hibás darab persze mindehol lehet.
Abban pedig igazad van h tényleg csúnyán spórolnak.
(#3113) Pszihonaranc:
Google Play a barátunk. Vagy nem -
-igu-
veterán
válasz
Pszihonaranc #3117 üzenetére
Úgy látszik, a DASH töltés felülírja a beállított színt. Gyors teszt alapján (laptopra dugva) működik a beállítás, le se kell húzni, hogy beélesedjen.
-
-igu-
veterán
válasz
Pszihonaranc #3111 üzenetére
Ha nem DASH töltőt használsz, akkor pirosan világít.
Egyébként: Settings - Display - Led notifications - Battery charging
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
SamiCsillag #3114 üzenetére
Kamera van
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
Pszihonaranc #3113 üzenetére
Valamelyik tesztben pont az ellenkezőjét olvastam.
Kamera?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
SamiCsillag #3109 üzenetére
Nagyon fapados a szoftver, kevés személyreszabhatósággal.
Ellentétben a hardver az bivaly. -
csipuka
senior tag
válasz
SamiCsillag #3109 üzenetére
Par naponta elofordul a kerdes, nem kell 3xxx-et visszaolvasni.
Roviden: nincsen eszbonto hibaja. Van akinek neha beragad az android es merul. Nalam meg egyszer sem fordult elo a 4 honap alatt miota megvan. -
Pszihonaranc
senior tag
Töltés közben mindenképpen kék folytonos led világít, van át lehet állítani valahogy ?
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok! Szeretnék új telefont venni magamnak, ez az egyik jelölt. Nem szeretnék 3 ezer hsz-t visszaolvasni. Valaki leírná, hogy milyen hibái vannak a telefonnak.
-
Macika66
őstag
válasz
adika4444 #3102 üzenetére
2002. májusában vettem egy Nokia 6310i-t a Westend MediaMarkt-ban, 129.900 Ft-ért.
Még ma is fóliás a kijelzője, nem használtam 2 évnél tovább. Azóta csak szinten tartom, 2 havonta egyszer rátöltök az akksira.
A múltkor, míg kameracserén volt az OP3-am, beraktam bele a 2-es helyen lévő kártyámat.
5 napig (0-24) ment a 15 éves BPS-2 akksi. -
válasz
Pszihonaranc #3103 üzenetére
A 10x 10% nem 10 ciklus, hanem egy? Ugyanúgy, mint az 1x 100% vagy 2x 50%?
Elvben igen, gyakorlatban azt írják, hogy a példáddal élve 10x 10% vagy 2x 50% kíméletesebb az aksihoz, mint 1x 100%...
-
Pszihonaranc
senior tag
Egy pillanatig sem gondoltam azt, hogy meg akarod modnani nekem hogy használjam
csak tanácsot adsz. Köszi!
Akkor azt ki lehet jelenteni, hogy teljesen mindegy az akkumulátor élettartama szempontjából, hogy napi hányszor kezdek meg egy töltést és szakítok meg? (dugom be- húzom ki)
10 megkezdett-megszakított töltéssel alkalmanként 10%-nyi (összesen 100%) ugyan olyan, mint 3x 33% vagy 2x 50% vagy 1 töltéssel 100%?
A 10x 10% nem 10 ciklus, hanem egy? Ugyanúgy, mint az 1x 100% vagy 2x 50%? -
adika4444
addikt
Nem annyira került elő pedig az aksi minőséges is sokat számít...
Samsung Galaxy S Advance és néhány Nokia telefonka aksija 2 év alatt megadta magát, a Nexus 7 2012-m viszont még egész elfogadhatóan muzsikál. Érezhető h gyengébb mint új korában, de normálisan bírja. iPhone 5C 2013 karácsony utáni, annak is még közel tökéletes az aksija, iPhone6S ami 2015 karácsonyi szintén jól megy...
Szóval nagyon sokat számít az akku minősége is, és szerintem ha el akar romlani el is romlik, nem erre kell a legjobban ügyelni. Inkább a kijelző és a ház épségére figyelek fokozottan... -
Sajtqukac
tag
válasz
macii97 #3097 üzenetére
Hasonlóan használom én is! A Nexus 5 második gyári akkuja megmuttyant úgy is hogy figyeltem rá és ekkora jöttem rá hogy felesleges ezzel törődni. (Ha valaki jót akar akkor mindig 50-60% között tartja és lehetőleg hűtőben, egy biztonsági zsákban.)
Egyébként ha a telefon kikapcsol az bőven nem 0%-os akkut jelent. Ugyanis ha egy lítium cella ténylegesen 0%-ra merülne akkor az többé nem kapcsolna be. És ezeket a szabályzásokat nem a telefonba építik hanem az akkuba. Túltöltés és alultöltés védelem az egyik alap dolog amikkel rendelkeznek ezek az akkumulátorok.
Vannak modell akksiaim amiket lazán 2-3C-vel töltöttem és a gyári ciklus számot bőven túl lépték és a kapacitás veszteség is minimális. Szóval a gyorstöltés sem okoz kárt ezekben a modern akkukban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged