- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Starz561
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy ha pl be válsztom a fekete / fehér témát, nem lehet egyedi színt keverni az állapotsorhoz ? Esetleg valami alkalmazás erre ? A másik, mitől van az hogy töltés közben kéken világít az értesítő led miközben pirosra van állítva ?
-
Madwe
nagyúr
válasz
Avicularia #2298 üzenetére
Én azt használok, 2x playre léptet, de 3x playre (amire visszafele kéne léptetnie) kettőt léptet előre
Nem állítottam semmit se, alapból ilyen volt.
-
Avicularia
veterán
Használ esetleg valaki xiaomi hybrid dual drivers fülest a telefonhoz? OPO-n teljesen jól mentek a gombok a headset-en, lehetett vele számokat léptetni, de 3T-vel csak a hangerő és a stop/start működik vele. Hiába állítok bármit be pld poweramp alatt, nem lehet vele számot léptetni.
-
g0dl
addikt
Köszi, sikerült megoldani, most már jó
-
Viper26
nagyúr
Hivatalos fórumon mennyi panasz van, inkább nem is nézem.
-
g0dl
addikt
Ha már a Nova felmerült, akkor lenne egy kérdésem azzal kapcsolatban op3t-n. Én fizikai gombokat használom, és az tűnt fel, hogy 4*4-es felosztásnál furán nagy rések vannak egyes widgetek között, mintha lenne egy nem használt ötödik sor is. pl. a Weather & Clock widget 2*4-es van a kezdőlap tetején, és alatta két sorban ikonok, de közte van egy üres sor is.
Az a gyanúm ez a kikapcsolt virtuális ( vagy hogy hívják) gombok miatt lehet. Másnál nincs ilyen?
-
bads1
aktív tag
válasz
twollah1976 #2282 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a polcot nem kell hozzá Nova.
-
Viper26
nagyúr
válasz
twollah1976 #2286 üzenetére
Szintén.
-
Viper26
nagyúr
Nova évek óta megvan, csak gondoltam marad teljesen gyári...de már fel is ment, és azzal nincs ilyen gond.
-
Madwe
nagyúr
válasz
twollah1976 #2282 üzenetére
Év végén 100 huf vagy mennyi volt
-
twollah1976
őstag
válasz
Viper26 #2280 üzenetére
Én kb. egy, két órát használtam a gyári launchert (OnePlus 3) és raktam fel a Nova Launcher-t.
Nem egy olcsó mulatság, de jobban, sokkal jobban testreszabható, macerálható, stabil, nem kell attól félni, hogy összeomlik.Az a polc engem zavart, hogy nem lehet kikapcsolni, csak úgy ott van, nem lehet letiltani, foglalja a helyet.
-
Viper26
nagyúr
Most a polcra vannak rakva, onnan nem tűnik el, de ez nem annyira jó megoldás.
Úgy látszik nem egyedi a dolog...
-
Viper26
nagyúr
Nyomoztam...
Szóval fullscreen alkalmazás (pl játék) használata után eltűnnek a widgetek pl 3x3 vagy 4x4-es méretűek az adott homescreen oldallal együtt...erre van megoldás?
-
choler.
tag
Sziasztok!
Rendelés után a telefon tegnap megérkezett.
Gondolom én vagyok a láma, de hol találom a pdf számlát a vásárlásról?
My orders / print receipt ?
Ez van számla helyett?
Thx! -
twollah1976
őstag
Én a béta dolgokkal nem erőszakoskodnék, főleg egy telefonnál ami akár életet is menthet.
-
Madwe
nagyúr
-
Roland06
aktív tag
Üdv mindenkinek! A beta 12 (oneplus oldalról) jó a 3T-re is? Érdemes felrakni? Van már mai tapasztalat valakinek? Előre is köszönöm
-
Viper26
nagyúr
Kitett widget (naptár) néha fogja magát és eltűnik, újra ki kell tenni..ez miért lehet?
-
Madwe
nagyúr
Hát nem tudom, én csak a régi telefonjaim kijelzőit karcoltam meg, amikor vízparton sátraztunk s mindenhol homok volt (emiatt vittem azokat oda, s nem az aktuálisat
) De pl Sziget fesztiválon is bármikor megkarcoltam anno mikor még jártam. De normál esetben, otthon, munkahelyen, zsebben hordva vagy utcán elővéve még soha nem karcolódott meg (pedig ha anyámat megkérditek, h milyen tisztaságot tartok a lakásomban, lehet nem dícsérne nagyon
Bár legénylakáshoz képest igenis patyolat
Persze simán lehet, h csak nekem volt eddig szerencsém! -
Nem kell gyémántcsiszoló üzemben dolgozni, például a fékbetétekben és a dörzspapíron is előferdül a korund, elég annyit tudni róla, hogy a gyémánt után a legkeményebb anyag...
Szóval kerékcsere után azzal a finom fekete porral borított kézzel nehogy a telefonod kezd el piszkálni...
-
-
Viper26
nagyúr
Polcon (balra) van amúgy gyárilag.
(Bár nem tudom minek akarna hívásokat kezdeményezni).Csak gondolom ha máshol kell a widget, akkor kell az apk.
(#2258) twollah1976.:
Kérdés.:
Céges kártya a SIM2, és ha kollégámat hívom róla, privát számként jelzi nála, mig a másik telóról hívtam, akkor tudta hogy én keresem, kijelezte rendesen...valahol a SIM beállításoknál kéne módosítani valamit?
-
válasz
twollah1976 #2258 üzenetére
És tényleg van!
Mondjuk én is az időképet használom inkább.
-
Viper26
nagyúr
Hirtelen nem találom az időjárás widget-et, kellene lenni valami OnePlus-osnak?
-
Viper26
nagyúr
Megérkezett.
Gyönyörű, és villámgyors, frissítést most tölti...ismerkedés indul.
-
Madwe
nagyúr
válasz
SzlobiG #2252 üzenetére
Ez érdekes, az enyémen az ujjlenyomat se látszik (kivéve ha kajás kézzel nyomkodom, de azon nincs mit segíteni
) és egy deka karc sincs rajta. Én sose használtam fóliát, ez így h rajta volt teljes mértékben kielégít, aztán ha vhogy mégis szétkarcolódna, lekapom. Egy mobilt 2-3 évig használok s még egyiknek se lett karcos a kijelzője
Igaz a mobilt a jobb zsebembe teszem ahol semmi más nincs, s homokos környezetbe nem okosmobilt viszek magammal.
-
macii97
senior tag
válasz
Viper26 #2243 üzenetére
Igen, ami "full cover" fekete/fehér szélű, letakar a színes részével a kijelzőből durván 1 mm-et minden oldalon. Ami meg sima üveg, az meg a hajlított kijelző miatt kisebb, mint maga a kijelző, és még így sem tapad rendesen. Pedig ez nem egy óccó cucc volt. Tudtam, hogy valszeg ilyen lesz, de mindenképp akartam rá valamit, mert tuti akkor ejtem le, amikor nincs rajta.
-
macii97
senior tag
-
patoga
tag
Kinnt a béta 3 7.1.1. alapokon. Oneplus oldalról, vagy XDA-rol tölthető.😀
-
Viper26
nagyúr
Mindenki nyugodjon le a p.csába, és örüljünk a telefonunknak.
-
kano
nagyúr
válasz
ToMmY_hun #2236 üzenetére
Na neee csináld már. Cifu értette félre először Ő pedig egyáltalán nem olyan aki kötekedős, rosszindulatú lenne. Nagyon pontos, alapos és segítőkész, sokkal jobban mint én. Érkezni is fog egy felkérés felé.
A többi reakció pedig tükrözi a hozzászólót. Ezzel nincs mit tenni, minden topicban van ilyen.
Az elköszönést hagyd meg nekem. -
-
magyarl
tag
-
magyarl
tag
Anno olvastam, hogy a OnePlus 3 agresszívan kezeli a memóriát, és nem engedi használni a 6 Gb ramot.
Ez a probléma friss OOS esetén még aktuális?
Próbálta itt már valaki átírni a build.prop-ot ennek javítására? -
kano
nagyúr
Neked válaszolok, mert tudom, hogy Te nem támadásnak szántad.
Én nem írtam, hogy külön topic kell a mélyvíznek én annyit írtam, hogy "mélyvíz szekciót" ami ugye egy külön részt jelent. Az összefoglalóban gondoltam egy külön részt nyitni ennek, célozva ezzel arra, hogy szerintem ez több munka mint egy sima link az összefoglalóban.A többi hsz-t most nem minősíteném (és direkt nem is tudom), mindenki magáról állította ki a bizonyítványt a stílusával.
Amennyiben akarjátok leköszönök eme cseppet sem megtisztelő Tg-i címről. -
macii97
senior tag
válasz
Viper26 #2217 üzenetére
((Erről már volt szó, hogy az összefoglalóba kerüljön be a magyar fordítás(om). Azzal pedig, hogy aki nem tud angolul tanuljon meg vagy használjon fordítot nagyon nem értek egyet (az egész #2222-es hsz-t nem értem minek kellett)
, hiába tudok angolul, magyarul jobban követhető szvsz, főleg, hogy viszonylag sok a bootloop, nem megy fel stb. hiba, hiába lenne egyszerűen megvalósítható.)) A 3t külön topik is hasznos, ne kelljen már keverni a dolgokat, hogy mi 3/3t only (rom, kernel stb) és mi a közös.
-
Viper26
nagyúr
válasz
twollah1976 #2222 üzenetére
Ezt most minek?
Utálkozás helyett inkább segíteni kellene egymást...felénk legalábbis így szokás.
-
twollah1976
őstag
A Topikgazda tevékenysége szent és sérthetetlen.
Örülünk neki, hogy nincsen minden hozzászólás moderálva, törölve és a hozzászólók hozzászólási joga n+1 napra korlátozva, extrém esetben azonnal kitiltva a fórumról a fórum szabályainak megsértése miatt (van olyan gumiszabály amivel bárkit, bármikor örökre ki lehet tiltani a fórumról).
A fórumhoz, topikokhoz való hozzászólás lehetősége a regisztráció után nem kötelező, sőt inkább nem is javalott, mert azzal az egyén csak koptatja a szerverek hardverét.A tesztben minden le lett írva, minden másra ott az XDA, aki nem tud angolul az tanuljon meg vagy használja a Google fordítót, a kiegészítők megrendelhető a szokásos helyekről, ha nem tudod akkor a Google a barátod.
Szerintem a topik nyugodtan zárható!
-
Alci5
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Biztosítást szeretnék kötni a telefonra. A [link] oldalon próbálkoztam, de a fizetésnél mindig vissza ugrik az előző fülre. Az összefoglalóban leírt e-mailt még nem próbáltam. Másnak sem működik ez az oldal vagy csak én bénázok?
Ill. a másik kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet egyedi értesítési profilokat definiálni? Gondolok itt olyanra, hogy az alap 3 mellett szeretnék pl. csak rezgőt stb. A viber pl. prioritásos módban is zenél pedig ki van kapcsolva, ez nekem melóban elég zavaró. BB10-ről váltottam szóval még kicsit új ez a dolog nekem.
Előre is köszi. -
Csak egy vélemény: nem biztos, hogy kellene külön mélyvíz topic.
Annyira nem pörög a topic, hogy elvesszenek benne a "casual" kérdések, és a téma már így is meg van osztva a Oneplus 3 és 3T között, holott a kettőnek eléggé sok a közös pontja (support kérdések, tok kérdések, stb.). Van külön offtopic topic, ahol a rendelés és egyéb témák száműzve lettek. Szvsz tovább vagdalni felesleges volna...
-
viger
tag
válasz
magyarl #2209 üzenetére
Én is rengeteget szenvedtem vele! Ugyszint a legtöbbet azzal hogy felismerje a gép (Win 10)
TWRP-vel is befürödtem 3.0.4.0 végtelen újraindítós ciklusba kezdett azt hittem kitörlődött a rendszer és nem tud belépni rá azért csinálja, végül kiderült hogy a TWRP a rosz. De azért leizzadtamA Kisokost ami meglehetősen sokat segít, nem lehetne valahogyan az összefoglalóba beilleszteni?!
-
magyarl
tag
válasz
Viper26 #2206 üzenetére
macii97 fordított egy összefoglalót roothoz én ez alapján csináltam
Itt a hivatalos OnePlus fórum guide.
Ez pedig egy friss xda bejegyzés egy nem hivatalosan frissített 3.0.4-1 TWRP verzióval, mert állítolag az előző bugos a Nougat-tal.
Maga a folyamat nem bonyolult (BL nyitás, TWRP, SuperSU zip), de én rengeteget szívtam mire a gép rendesen felismerte Fastboot módban a telefont (Win 8.0).
Elsőnek kézzel kellett hozzáadnom a drivert az eszközkezelőben, akkor már látta fastboot eszközként, de TWRP-t akkor sem tudtam ráküldeni ("command write failed"). Végül bnőm Win7-es laptopja kellett ehhez, de ott is többszöri USB dugdosásra futott csak le. -
Viper26
nagyúr
válasz
Avicularia #2204 üzenetére
Jogos, root miatt nem szeretnék wipe-ot.
Evvel kapcsolatban minden up to date az összefoglalóban?(#2203) PistiSan.:
-
lazajnd
tag
válasz
Avicularia #2200 üzenetére
too late
-
Viper26
nagyúr
válasz
Avicularia #2200 üzenetére
Custom ROM-ra gondoltam...nem tervezek váltani, csak ha egyszer kipróbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Linux kezdőknek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3DMark (2013) eredmények
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest