Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbwolf
aktív tag
válasz
Tarokk79
üzenetére
Hívás és SMS mentés én a szuper mentést használom. A többire nem tudok biztos választ.
-
Macika66
őstag
-
Cifu
félisten
válasz
Tarokk79
üzenetére
Sajnos akinek SOS kell ilyenkor is a képernyőcsere / javítás, az jobban jár, ha szifont vagy népszerűbb androidos telefont (Samu, LG, Huawei) vásárol. A Oneplus ilyen téren nem a legjobb választás, itthon aligha hiszem, hogy bármelyik szervíz is tart raktáron csereképernyőt, lehet persze ebay-ről és hasonló helyekről rendelni, de eleve jó pár nap, amíg ideér akkor is.
Sajnos én se tudok erre jobbat mondani, mint hogy vásárolni / kölcsönkérni kell egy olyan készüléket, amivel elvagy addig, amíg a tied a képernyőcserén van...

-
sbwolf
aktív tag
válasz
Tarokk79
üzenetére
Igen. De talán egyszerűbb, ha letöltöd a toolkittet.
Figyelj arra, hogy ne legyen semmilyen védelem bekapcsolva. A fejlesztői menüben pedig az oem unlock engedélyezve legyen. -
boros44
tag
válasz
Tarokk79
üzenetére
Az Androidban van egy olyan funkció, hogy SafetyNet. Ezt használják az alkalmazások, hogy detektálják a rootot. Amikor telepíted a FreedomOS-t, akkor ki tudod választani melyik root alkalmazást telepítse fel neked. Tudsz választani SuperSU és MagiskSU közül. Ha a MagiskSU-t választod, akkor abban van olyan funkció, hogy elrejti a root-ot az alkalmazások elől. Ilyenkor sikeresen végigmegy a SafetyNet (ez lehet a Magisk-ban is tesztelni). Feltételezem, hogy így működik az OTP-s alkalmazás is és root jogod is van.
-
Cifu
félisten
válasz
Tarokk79
üzenetére
Ha rootolod nem működik, ha a SuperSU-t kiirtod belőle, akkor lehet, hogy működik.
Miből gondolom ezt? A Lineage OS esetén működik az OTP Smartbank a hírek szerint, és pont azért, mert a Lineage OS (és a CM) ugyebár gyárilag nem rootolva jött. A kérdés, hogy mivel a Freedom OS-ben élből ott van SuperSU, vajon annak levételével megelékszik-e a Smartbank.
Egyébként nekem is ez a félszem a jövőre vonatkozólag, mert amíg rootolt telón a Smartbank megelégedett egy figyelmeztető sávval, addig nyugodt voltam, hogy főzött ROM-okkal is el lehet lenni. Viszont a legtöbb főzött ROM-ban élből ott figyel a root, az meg most már vörös posztó a banki alkalmazásoknak... Valahol megértem, de emiatt most én is úgy vagyok, hogy max. a Lineage OS marad, ha az OOS frissitések elmaradoznának az OP3T-ről...
-
Cifu
félisten
válasz
Tarokk79
üzenetére
Melyik verzión vagy? Ha a 4.0.3-on, akkor ezt próbáltad már?
Wi-Fi disconnections
If you experience frequent WiFi disconnections, please go to Settings > Wi-Fi > Configure WiFi (Top right hand corner) > Scroll to bottom of the page and check the IP address format (IPv4 = Single line, IPv6 = Multiple lines)> If the IP address is IPv6 based, then turn off the IPv6 Support toggle and see if the disconnections stop.
If you experience frequent WiFi disconnections due to switches between WiFi and data, please try turning off the Smart Wi-Fi Switcher at Settings > Wi-Fi > Configure WiFi and see if the disconnections stop
If you still experience WiFi connectivity issues, please send me a pm along with the brand and model of your router. Thanks.Tehát először az IPv6 támogatást próbáld meg kikapcsolni (magyar nyelvnél: Beállítások -> Wifi -> Fogaskerék ikon fent -> IPv6 Support), ha az sem sikerül, akkor Smart Wifi Switcher-t kapcsold ki (magyar nyelvnél: Beállítások -> Wifi -> Fogaskerék ikon fent -> Intelligens Wi-Fi átkapcsoló).
-
viger
tag
válasz
Tarokk79
üzenetére
Nekem is van szivárvány efektus! Eléggé zavaró! Szerencsére csak kikapcsolt kijelzőnél látszik.
Ami viszont jobban zavar, hogy a gyönyörű fekete "szín" helyett, valami fakó szinte szürkét látok, mert van szine az üvegnek. Úgy gyüjti az ujjlenyomatot, mintha muszáj lenne neki, plusz úgy fénylik, még az asztronautákat is kivakítom vele a világból!Kérdés azoknak akik a Gyári curved TG-t használnak, vagy próbálták.
Az is ilyen kompromiszummos dolog? Gondolok itt a kijelző szinére és hogy fénylik-e.
Azt tudom hogy szivárvány nem lesz.Esküszom azon gondolkozom inkább rakok rá fóliát! A gyári ami rajta volt majdnem jobb volt, mint ez az Orzly üveg.
Fotóminőség:
Nexus 5X után nekem is visszalépés a kamera és nagyon észrevehető a különbség, De erre felkészültem! Azt nem mondom hogy teljesen megbékéltem vele, de azért annyira nem gázok a képek amiket csinál.
Csak szokatlan azért megszokni a visszalépést, még ha minden másban köröket ver is az 5X-re.
Viszont vakuval este/sötétebb fényviszonyok között kifejezetten szép képeket csinál ahhoz képest persze. -
twollah1976
őstag
-
twollah1976
őstag
válasz
Tarokk79
üzenetére
Már ne haragudj, de mit jelent az, hogy "nagyon nagy részét nem fedi le kijelzőnek"?
Az én olvasatomban az jött át, hogy vettél egy jóval kisebb üveget (mondjuk 4"-ost) és csodálkozol, hogy nem fedi le a kijelzőt.A lekerekített kijelzőknek ez az átka, hogy a kijelzővédő üvegek vagy "lelógnak" a kijelzőről a kerekítés miatt vagy a kijelzővél valamivel kisebbek.
Itt van egy videó a hivatalos OnePlus 3 üvegről, plusz a videóban a fazon leteszteli pár tokkal.
OnePlus 3 Official Curved Tempered Glass Screen Protector TEST (inc Spigen, Orzly... cases) -
-
macii97
senior tag
válasz
Tarokk79
üzenetére
Angol leírások vannak, de már készítem a "fordítást", valamikor a héten meglesz, kell még egy kis szabadidő.

Jut eszembe, ha van bármilyen tipp, hogy az alap rootoláson kívül mi kerüljön még bele (ez ugye azt jelenti hogy: bootloader nyitás > twrp > root) akkor ne tartsátok magatokban.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Router gondok
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) es azert allott meg. Azt nezd meg, hogy a hazineni jelszintje mennyi