Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
RIC5I
tag
-
tucsok.
senior tag
válasz thomasvold #4454 üzenetére
A telefonra gyárilag applikálva van egy kijelző védő fólia, minőségéről nem tudok nyilatkozni, de nem fedi teljesen a kijelzőt.
"So say we all"
-
válasz thomasvold #4483 üzenetére
Már hogy ki bontaná ki?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz thomasvold #4485 üzenetére
Ne parázz már, a gyárban teszik bele az EU-s töltőt, és vadiúj készüléket kapsz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
FingR86
őstag
válasz thomasvold #4817 üzenetére
Kisvárdán aki szeretné megnyomkodhatja az enyémet... a telóról beszélek
-
kalm.gabor
tag
válasz thomasvold #5867 üzenetére
Azt nem tudom most milyen lett, de eddig 3-4 napon belül mindenkinek megjött. Elsőbbségit kérni felesleges, a honlapon ???későbbi időpontot ír kézbesítésre???, mint a sima shipping. Mellesleg úgy emlékszem nekem (és láttam hogy másoknak is) elsőbbségivel küldték alapból, ráfizetés nélkül. Aztán majd megcáfolnak a kollégák, ha rosszul emlékeznék.
-
kalm.gabor
tag
válasz thomasvold #5869 üzenetére
Szívesen, drukkolok.
-
KraX
őstag
válasz thomasvold #5867 üzenetére
En vasarnap este 11-kor rendeltem meg es azota is pending shipment-ben all. Est. Dispatch 9-et mond konzekvensen es est. Delivery 14-iket. Apropo, a futarszolgalat hetvegen is szallit, mert 14-ike vasarnap?
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
Gergőke88
addikt
válasz thomasvold #6007 üzenetére
Mivel az aranyat csak augusztustol lehet...
-
válasz thomasvold #6626 üzenetére
Én vasárnap tettem fel, első alkalommal nem sikerült túl jól, és fel kellett szedni. Második alkalommal már jobb lett, de úgy tűnik, hogy nem sikerült minden oldalán teljesen odatapasztanom, mert nem simogattam eleget. De maga a fólia nagyon szuper, nagyon jó minőségű, tapintásra is nagyon kellemes, szerintem nem tapadós. Kevésbé látszanak az ujjlenyomatok, könnyebb tisztítani, puha tapintása van (nem kemény műanyag, mint általában a fóliák), a kis buborékok alatta maguktól kisimulnak 1-3 nap alatt. A lényeg a feltevésénél van, azt nem szabad elkapkodni és nagyon oda kell figyelni, hogy sokáig simogassuk a széleknél még nedvesen, akár 15-30 percig is (nem, most nem a szexről beszélek), és akkor rendesen meg fog tapadni.
Szóval nálam pár helyen egy a szélein egy hajszál vékonyan kicsit elvált a kijelzőtől, de nem zavaró, nagyjából takarja is ott a tok, de ez az elválás lehet attól is, hogy egyszer már felszedtem a fóliát úgy, hogy teljesen rá volt száradva a kijelzőre. Mindenképpen megérte az árát szerintem.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
thomasvold
őstag
válasz thomasvold #6639 üzenetére
Még egy kérdés, mikor vizesen raktátok fel, a kis nyílásokat, lyukakat leragasztottátok valahogy valamivel? Nem folyik a víz bele?
-
syler123
veterán
válasz thomasvold #6640 üzenetére
Én most tettem fel. Annyi víz nem árt meg, nem kell megmerítened a vízben. Holnap elválik, most még nedves alatta, még nem látom milyen az eredmény. 1 helyen van alatta por, de nem zavaró helye, ez az 1 miatt nem rakom újra.
Szélek is letapadnak ha jól teszed fel.
[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
válasz thomasvold #6639 üzenetére
Eddig (6 nap alatt) nem...
Nagyon szépen sikerült felrakni, egyetlen porszem maradt alatta, az erős napfényben látszik csak, úgy néz ki, mintha rajta lenne, de nem, inkább a fólia anyagában látszik.
Annyit nem ér, hogy leszedjem, mert amúgy minden OK vele. -
Macika66
őstag
válasz thomasvold #6651 üzenetére
Valóban csak annyi, Angliából jön, Royal Mail.
Nem azt mondtam, hogy tapadós, hanem azt, hogy nem olyan siklós, mint a direkt oleofób (nagyon simított) felületű üveg, vagy a direkt keményebb felületű fólia.
Ebbe bele tudod nyomni a körmödet és egy ideig meglátszik a nyoma, aztán kirúgja magát. Tehát puha az anyaga.
-
válasz thomasvold #6715 üzenetére
Mennyire melegszik? 1.2A-s töltővel jobban melegszik töltés közben, mint a sajátjával. Amúgy ha nem akarsz Dash charge-ot használni elég, ha nem a saját kábelét használod a töltéshez, de tippre jobban fog melegedni úgy egy combosabb töltővel.
-
kalm.gabor
tag
válasz thomasvold #6715 üzenetére
Hát nekem csak az a töltő melegszik, ha meg teljesen feltöltött akkor az sem. Amúgy egyszerű kikapcsolni, töltsd másik töltővel/kábellel.
-
Jinx L. Joke
csendes tag
válasz thomasvold #6724 üzenetére
Kicsit drágábban nekem még megérné itthon, mert 0%os számlával is el tudom számolni, külföldi számlával viszont nem... ráadásul ahol láttam 126 ért volt az nem drágább.
De köszi a segítséget akkor nézek használtat, hátha.
Vagy várok egy hónapot mire lesz újra, esetleg addigra meg lehet bejelentik az új Nexusoka és akkor majd az...
Csak már fárad szegény pici N5 a kezemben, remélem kihúzza még addig.
)helyesírási hibákért meg bocsi csak már nem érzékel a képernyőm közepe )[ Szerkesztve ]
-
Nagytoll
senior tag
válasz thomasvold #6732 üzenetére
Ha bedugod nem dobja fel a win10, hogy az eszköz nem ismerhető fel? Nekem ezt csinálta, és még adb és fastboot se látta a telefont. Én így oldottam meg:
1. minden telefonhoz kapcsolódó driver letörlése a USBDeview program segítségével
2. bedugod a telefont, majd hagyod telepíteni minden dolgát, aztán az OP drivert telepíted.
3. kicsomagolod az adb telepítőjét és manuálisan telepíted a drivert így:
-bootloaderbe lépsz, telefont csatlakoztatod a géphez
-eszközkezelőben megkeresed, és onnan illesztőprogram frissítése/telepítése és kikeresed a kicsomagolt android_winusb.inf fájlt. -
Nagytoll
senior tag
válasz thomasvold #6743 üzenetére
Pont ezt írtam le, az adb-ből kicsomagolt android_winusb.inf-et kell manuálisan beadni neki és jó lesz.
Így jutsz el oda ahova kell: Jobbklikk, illprog frissítése, keresés a gépen, alul választás a gépen lévők közül, megkeresed az adb vagy mtp-t kiválasztod, meg androidot is, ha ottvan és utána alatta saját lemez, és ott betallózod az android_winusb.inf-et[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz thomasvold #6840 üzenetére
Egyáltalán nem viccnek szántam!
Rosszak a tapasztalataim külföldi rendelés terén! Kínából, illetve EU-s országon kívülről egész biztos nem rendelek mégegyszer!Forintban milyen áron van ez?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Nagytoll
senior tag
válasz thomasvold #6903 üzenetére
Hosszan nyomsz a kezdőképernyőn majd a 3 ikon közül jobb oldalt a testreszabás és utána kiveszed a pipát a shelf mellől
-
SharpSA
veterán
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz thomasvold #6945 üzenetére
ebay: "USB C anti-dust cap"
C programmers never die, they are just cast into void.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz thomasvold #6940 üzenetére
"Usb type c dust cover" az ibejen.
-
válasz thomasvold #7312 üzenetére
Ami nem ugyanakkora, mint ami a telón van, az nem lehet USB Type C, mivel ez szabvány.
-
jaysee13
tag
válasz thomasvold #7281 üzenetére
Azért ne keverjük a szezont a fazonnal! A garancia nem a típustól függ (A3000 vs. A3003), hanem attól, hogy honnan rendeled. Mindenképp a gyár hivatalos honlapjáról kell, és akkor jó verziót és gyári garit kapsz. Ha sufni GSM-ből, akkor meg valószínűleg kínai belpiacost rendes gari és B20 nélkül.
-
gombasm
aktív tag
válasz thomasvold #7404 üzenetére
Esetleg pár kép róla ?
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
SonyNex7
senior tag
válasz thomasvold #7431 üzenetére
Olvassátok az 5031-es hszt hogy megkíméld meg a sok írástól.
Felrakás után egy 30-60 percet célszerű simogatni a szélén, amíg el nem kezd száradni, hogy a széle rendesen oda tapadjon.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz thomasvold #7537 üzenetére
Ha hiszitek, ha nem a 3.2.4 mögött ott van a dátum is, igazán elárulhatnátok, mi van oda írva. És akkor rögtön lehetne tudni, volt-e valami változtatva, vagy a régi-e..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
silvergod
őstag
válasz thomasvold #7598 üzenetére
Honnan? mennyiért? Link esetleg? Köszi
randras83: de be ám! ennyit arról hogy "nem lesz telefonotok csak előre fizettetek"....[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Macika66
őstag
-
old Alex
csendes tag
válasz thomasvold #7598 üzenetére
Super, adsz egy linket hol lehet ezt a tartót megvenni?
-
vranyek
aktív tag
válasz thomasvold #7696 üzenetére
Mellesleg 99.9%, hogy OP3-ra is jön majd a Nougat, és szerintem a kamera zseniális...
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
batai15
félisten
válasz thomasvold #7700 üzenetére
Fuss neki mégegyszer akkor..
Azért szvsz mondjuk custom romokkal jobban áll a 6p , ennyi szól mellette.[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz thomasvold #7794 üzenetére
Autós töltő ez tuti jó és jár egy kábel is
De olcsóbban szerintem a Xiaomi azt egyszer itt a fórumban láttam hogy valakinek állítólag navi közben is tölti szépen.
Tartóról nem tudok nyilatkozni autó hiányában.[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
k810
aktív tag
válasz thomasvold #7794 üzenetére
Én ezt venném és hozzá egy Nillkin dual kábelt.
Előbbim van (nem ez, másik), utóbbi pedig úton hozzám, kb féláron.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 Pro/Galaxy S24 Ultra
-
Pipiripi
senior tag
válasz thomasvold #7796 üzenetére
http://www.blitzwolf.com/
Itt is nézhetsz, én innen rendeltem, jó cuccok. -
k810
aktív tag
válasz thomasvold #7799 üzenetére
Én is több Xiaomi terméket használok amúgy nagy megelégedéssel, de a régi autós töltőm már két éves, nem is tudom a márkáját, viszont tökéletesen tölt, így nem cseréltem le (ha aktuális lesz, erre fogom).
A gyári kábel természetesen tökéletes hozzá, csak én mindig elfelejtem levinni a kocsihoz (4. emelet, nincs lift), így kell másik kábel, ezért rendeltem a linkelt Nillkint, de még úton van.
A kábelt Macika66 fórumtárs használja, tőle jött az ötlet.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 Pro/Galaxy S24 Ultra
-
veterán
válasz thomasvold #7804 üzenetére
Nekem is van XIAMI töltőm, korábban javasolta valaki itt a topikban. Eddig még nem használtam hosszabb távon, de durván minőségi darabnak tűnik. Nilkin kábellel használom, de ha gondolod, rápróbálok a gyári dash-sel is.
-
UberMutant
őstag
válasz thomasvold #7807 üzenetére
tipp, mielőtt egyéb gyártó nem dash töltőjét megveszed, teszteld a gyári kábeleddel és a legerősebb hálózati usb töltőddel, hogy mennyire melegszik a teló töltés közben. (mivel a melegedés nyírja leginkább az akkut.)
-
Rick4
félisten
válasz thomasvold #7796 üzenetére
Nem úgy volt, hogy mégis inkább az eredeti kell?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
veterán
válasz thomasvold #7807 üzenetére
No, megnéztem. A fentebb linkelt típusú XIAMI töltővel tudod tölteni a gyári Dash kábellel is, de természetesen nem Dash sebességgel. Nillkin kábellel ugyanez a töltő szintén megy, bár nekem nem kombó Nillkin-em van, hanem egyszerű USB-C.
-
Carvus
senior tag
-
Macika66
őstag
válasz thomasvold #7930 üzenetére
12.-étől a megnövekedett keresletre való tekintettel 125 ezer ft helyett 140 ezer ft lesz az új induló ár ...
Nem hiszem, eddig is tudták, hogy mennyire beletaláltak az árral, valamint eddig sem emeltek a korábbi 3 típusnál sem árat.
Azon kívül pedig semmivel nem kisebb haszonnal dolgoznak, mint pl. a Samsung. -
pècsimunkás
addikt
válasz thomasvold #7930 üzenetére
Nem baj ,ha nem cipzáros végül is ... Linket adnál esetleg ?
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
xenom0rph
őstag
-
pècsimunkás
addikt
válasz thomasvold #7936 üzenetére
Köszi szépen !
Rendelek mindjárt kettőt . Ma vettem egy külső vinyót , azè lesz a második .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Macika66
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest