Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
Ebben a készülékben cserélhető egyszerűen, felhasználó által az akksi?
-
g0dl
addikt
Elképzelhető, hogy ezután a "sima" 3 már valóban vásárolható is lesz?
Én jó ideje szemezek vele, de nem hiszem, hogy az újat választanám plusz pénzért. Nekem csak a nagyobb akksi ér többet. -
g0dl
addikt
A sima oneplus3 eladását is folytatják, vagy marad ilyen soha nem rendelhető állapotban?
-
g0dl
addikt
válasz pècsimunkás #14317 üzenetére
Én pont telefonnézőben vagyok, és azért sok tekintetben nincs versenytársa a oneplus-nak. Nekem az egyik legfontosabb pozitívum, hogy nem jár garanciavesztéssel a sw csere.
Ezzel együtt most elbizonytalanodtam, mert adva van egy op3, amit már nem lehet kapni, és van egy op3t, amit még nem. Ráadásul azt hiszem a op3 erősebb közösségi támogatást fog kapni ( és ez nagyon fontos), mert a fejlesztők már rég vettek, és nem hiszem, hogy cserélnek ( majd jön a op4) . Én úgy érzem a op3t lényegében csak egy áremelés. ( sőt, a robbanó akkuk korában én tartok a csak úgy megemelt feszültségtől). Úgyhogy nem tudom most mit vegyek.
-
g0dl
addikt
Már a 3T-ből is elfogyott a 64GB-os. Elképesztő bénázást adnak elő.
-
g0dl
addikt
válasz vitezlejszlo #15407 üzenetére
Ja, még árat is emelték, hogy csökkenjen a kereslet. Az op4-et kénytelenek lesznek 550 euróval indítani.
-
g0dl
addikt
Átlátszó, védelmet nyújtó tokot hol lehet budapesten venni? Esetleg európai ebay-es eladót tud valaki ajánlani?
-
g0dl
addikt
válasz ToniSlow #16830 üzenetére
- Van lehetőség szoftveresen elnémítani a telefont, vagy csak akkor lehet mikor a némító gombot megnyomom és a csúszkát lehúzom?
Tudtommal szoftveresen nem lehet, talán van rá valamilyen app...
Ezt eredetileg sem értettem. Szerintem csak és kizárólag szoftveresen lehet némítani, halkítani. Más kérdés, hogy szoftverek használnak ennek vezérléséhez valamilyen fizikai gombot inputként.
Nincs ezen "potméter", vagy gomb ami elektronikusan leválasztaná a hangszórót.Szerintem ha van független alkalmazás egy adott feladatra az ugyanúgy megoldás. Bizonyos esetekben jobb, bizonyos esetekben rosszabb.
Rengeteg alkalmazás van, amivel különböző beállításokat automatizáltan lehet változtatgatni. Csak egy gyors keresés eredménye ( nem próbáltam ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.QuiteHypnotic.SilentTime -
g0dl
addikt
-
g0dl
addikt
Nekem ugyan még csak "processing" a rendelésem, de azért van egy két kérdésem, amiben biztos könnyen tudtok segíteni.
Nekem feltétlenül rootolni kell a készüléket ( különben hogyan költöztetném az alkalmazásadatokat, titanium backupot használok) .
A BL nyitás, TRWP telepítés rootolás után az OTA frissítések működnek, vagy ahhoz ezeket mindig vissza kell csinálni? -
g0dl
addikt
Az usb-c átalakítós töltés "hagyományos" töltővel jár valami kockázattal? Természetesen tudom, hogy nem lesz gyors töltés.
Arra gondolok, hogy jól jönne egy ilyen vésztöltési lehetőség, és azért nem akarom a gyári töltőt mindenhova magammal cipelni.
Vagy például akár autós töltőhöz stb. -
g0dl
addikt
Hol lehet Budapesten ehhez ilyen kis zsák jellegű tokot venni? Aminek van kihúzó nyelve.
-
g0dl
addikt
válasz metal01 #17547 üzenetére
Hát szerintem ez az android legnagyobb hibája, és nem csak játékokról van szó, de egy csomó más fontos alkalmazás adatról. Ezekben ha van is mentés, akkor is az mind különböző, amit egyenként kézzel lehet visszatölteni.
Van még ez a megoldás, de én nem használtam, mert a root, és titanium megvétele mellett döntöttem.
-
g0dl
addikt
Végre ma én is megkaptam.
Használ valaki matt védőfóliát az eredeti helyett?
-
g0dl
addikt
Nekem a telefon hátoldalán van egy cimke sorozatszámmal, és IMEI számokkal. Azt le lehet szedni, vagy ez befolyásolja a garancia érvényesítését?
-
g0dl
addikt
A oneplus-szal hogyan lehet csetelni? Ha rákattintok, nekem nem történik semmi. Próbáltam chrome- és ff alatt is.Természetesen be vagyok jelentkezve.
-
g0dl
addikt
Megpróbáltam rootolni a készüléket az alábbi leírás szerint https://forums.oneplus.net/threads/guide-oneplus-3t-how-to-unlock-bootloader-flash-twrp-root-nandroid-efs-backup-and-more.475142/
Sajnos olyan hibaüzenetet kapok, hogy Encryption unsuccessful , és innen nem jut tovább.
Mit tudok tenni?
-
g0dl
addikt
Nekem 3.5.4-en egy simmel a készülék nem tudja a telefonszámomat. Azt hol tudom beállítani, illetve azt, hogy küldje is el? Most a hívott fél magánszámként kapja a hívást.
-
g0dl
addikt
OxygenOS-ben hogyan tudok egy adott számhoz egyedi sms hangot rendelni? Ez cyanogenmod alatt ment.
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
válasz PowerBuldog #17886 üzenetére
Köszi, az a csengőhang. Én kifejezetten az SMS értesítés hangjára gondolok.
-
g0dl
addikt
OP3T fórumban már kérdeztem, de hátha itt hamarabb kapok választ
Úgy maradt az alapbeállítás, és letöltötte a frissítést. Viszont én még nem akarok frissíteni, hogyan tudom eltüntetni a jelzések közül? Félek véletlenül rákattintok, vagy újraindítja, és akkor felrakja.
-
g0dl
addikt
Tudtok olyan matt fóliát, ami szélességében nem kisebb a kijelzőnél? Tehát kb. akkora, mint a gyári, csak matt. Üveget nem akarok, szerintem az nem jó ( egy újabb merev felület nem véd csak a karcok ellen).
Én ebay-ről rendeltem, az kb. 1-2 milliméterrel kisebb a képernyőnél mindkét oldalon. Nem a teljes üveg felületet kell lefedje, elég ha az, ami alatt a kijelző van, tehát a fólia széle ne törje meg a telefon képét. Ilyen szempontból a gyár teljesen jó, csak én a mattot kedvelem ( tükröződés, és ujjlenyomat miatt)
-
g0dl
addikt
válasz pampika #19760 üzenetére
"bnőmnek 2 alkalommal is mentette meg a kijelzőjét a kemény 0.95$-os üveg "
És honnan tudod, hogy ugyanabban a helyzetben egy fólia nem védte volna meg? Vagy hogy csupaszon összetört volna? Pusztán a védő üveg összetörése csak annyit bizonyít, hogy a védő üveg azt a behatást nem bírta elviselni.
-
g0dl
addikt
Hát a "zsírtaszításról" nekem olyan emlékeim vannak az előző telefonom kapcsán, hogy a pár száz forintos matt ebay fólia teljesen ujjlenyomat mentes volt közel két évig, amíg azzal használtam. A OP3T-n még a gyári fólia van.
-
g0dl
addikt
válasz Darko_addict #22067 üzenetére
Ez már vicc. A jeti fotók ehhez képest a szakma csúcsa.
-
g0dl
addikt
válasz patoga #22155 üzenetére
A solid explorert én is nézegetem, mior az es file managert kihajítottam az örökös tolakodó reklámjai miatt.
Ami nekem nagyon bevált, az a x-plore . Ez tud smb, sőt felhő tárhelyről is másolni, és nagyon kényelmes a felülete ( amolyan kétablakos total commander szerű, csak egyidejűleg az egyiket mutatja)
-
g0dl
addikt
válasz hyperspace #22426 üzenetére
És lehet tudni mennyiért visznek egy használt op3-at?
-
g0dl
addikt
válasz Darko_addict #22524 üzenetére
Szerintem a mhA és a mAh pont ugyanaz (lévén a szorzásban a tényezők felcserélhetők), bár kétségtelen, hogy a mAh a szokásos írásmód.
-
g0dl
addikt
Pont mostanában néztem, és nekem 30 perc waze alatt esik kb 10%-ot a töltöttség.
-
g0dl
addikt
válasz Darko_addict #22666 üzenetére
Koncerten sem értem, bár ott legalább a hallás az elsődleges. Ami érthetetlen, ha elmegy egy meccsre, és ott szurkolás helyett egérmozizik.
-
g0dl
addikt
Én azt gondolom ha az 550 igaz, akkor azért nagyon durván emelkedik az ára, és így elégedett tulajdonosa vagyok, maradok a 3T-nek
-
g0dl
addikt
A dollár euro árat csak azzal tudom magyarázni, hogy esetleg az euros bruttó ár, a dollárosra meg rájön a helyi adó.
Csak részeket néztem, abból nekem a minden sáv támogatása egy készülélben tetszett. a kamera újdonságait így elsőre nem tudom értékelni, ha jól értem ez a legnagyobb dobás.
Vízállóságról volt szó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borderlands 3
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest