Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Sziasztok! Szemezek ezzel a telefonnal, de nem tudok dönteni, hogy P9 vagy ez legyen. Békéscsabán vagy környékén nincs valakinek? Ritkán Szeged is szokott játszani. Egy kávé/Üdítő/sör mellett megnyomkodnám.
-
flegga92
senior tag
válasz Outlander #3264 üzenetére
Én is ilyen vagyok. Butatelefonoknál is mindig éjszaka ment a töltés, az összes eddigi okostelefonom is így van töltve. Az S4 már 3 éve megvan, rengeteget van töltőn, mert új korában sem volt meg soha a 4 óra SOT. 1,5 éve két akksit használok felváltva, de van hogy hónapokig ugyan az van benne (mostanában napi kétszer töltve, mert a bicózáskor a GPS+BT zenével neccesen bírná ki).
Régebbi telefonjaim nem voltak ennyire extrémen használva, ott se láttam semmi extrém kapacitás csökkenést. -
flegga92
senior tag
válasz PistiSan #11959 üzenetére
Nekem van egy GG1-es és egy GG3-as telefonom. Amikor vettem 2 évesen a GG1-es telefont egy kisebb méretű de mélyebb karc volt rajta, hajszálkarc sehol. 1 évre rá megvettem a GG3-as telefont azóta 3 éve együtt használom a kettőt, egy zsebben vannak. Azt kell mondanom, hogy a GG3-as telefonon sokkal több karc keletkezett mint a régebbin.
-
flegga92
senior tag
De jó, nekem holnap érkezik a "régi", nem tudom mi tévő legyek. Az akksi miatt nem lenne rossz a többi nem érdekel. Valaki küldött már vissza 14 napon belül telefont, hogy biztosítást is kötött rá?
[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
válasz tucsok. #16269 üzenetére
Nekem tökéletesen megy JVC kd-x330bt fejegységgel illetve OPEL Vivaro/Movano gyári fejegységeivel. Egyedül az ezer éves Jabra BT3030 headsetemmel van annyi probléma, hogy halk, mert azon külön van hangerő szabályzó és valamiért nem lehet hangosabbra venni, bár nem vagyok benne biztos, hogy ez az A2DP szabványban benne van e alapból.
-
flegga92
senior tag
Normális az, hogy telefonálás közben nem tudok mobilneten internetezni? Kint volt az LTE ami fura, mert le kellene váltania róla. Úgy emlékszem az S4 tudta, de már nem vagyok benne biztos. 2 kártya van a telefonban, de ugyan arról menne a hívás és net is.
-
flegga92
senior tag
válasz thomasvold #21324 üzenetére
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje már szívok a google naptárral, az esetek nagy részeben nem jönnek meg az értesítések. Keresgettem már neten, de OOS 5.0.1-en nincs a Naptár az akkuoptimalizáció között. Root sincs csak BL van nyitva.
Többi app értesítései rendben megjönnek.Tud valaki megoldást rá?
[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
válasz PistiSan #26711 üzenetére
Akkor ezek szerint nem egyedül vagyok vele, de mégsem tömeges probléma. Nagyon ritkán írok már be bármit, mert már az S4-emen se volt tökéletes. Csak havonta ismétlődő dolgok jók lennének (pl a Telenor Hello Data miatt kell havi 1 hívás és nem jött az értesítés, az e-mail is elveszett valahol, szerencsére nem raktak át másik csomagba), meg a fodrászom mostanában annyira tele van, hogy az aktuális hajvágásnál már időpontot kell vele egyeztetni. Persze legutóbb nem jelzett el is késtem, jó mérges volt... Pedig soha sehonnan nem szoktam késni saját hibámból...
Mindkettőtöknek köszönöm az appot próbát teszek velük. A Wunderlist tud szinkronizálni a google naptárból? A másiknál látom.
-
flegga92
senior tag
válasz PistiSan #26723 üzenetére
Nálam 0-24 megy a net és a Hello Data miatt fél éve a wifi is csak akkor van bekapcsolva, ha otthon a helyi hálón akarok valamit elérni. Régebben volt a Doze miatt wifin nem jöttek az értesítések, nem tudom ezt már sikerült e javítaniuk, nekem a mobilnet miatt nem tűnik fel.
-
flegga92
senior tag
válasz Dalzarus #26914 üzenetére
Ez a fókusz hiba milyen időközönként, vagy helyzetben jelentkezik? Mostanában 10 ből 1x eléggé félre megy a fókusz, és nagyon nehezen találja meg újra. Kijelző is picit be van égve de az nem vészes. Gari lejárata előtt tuti vissza fogom küldeni és akkor pénzért is cseréltem fogom.
-
flegga92
senior tag
válasz Richee11 #26945 üzenetére
4 éve már tuti megvan az enyém, első 2 évben elég intenzíven volt használva, most már csak hetente egyszer, tökéletesen működik.
Havernak van egy Blitzwolf QC3-as power bankja párszor töltöttem már róla a telefont, az mintha kicsit gyorsabb lenne.Szerk: most nézem, az 2,4A tud kitolni magából sima üzemmódban, míg az én régi Xiaomim 2A-t.
[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
Én is most fogom vissza küldeni, előjött pár hiba az utóbbi időkben, de csak a szokásos hibák vannak nálam is.
Kamera fókusz, halk a hangszóró, akksi kuka, anno simán kibírta az 1 napot, sőt maradt is benne bőven, de mostanában van hogy 2-3 alkalommal is töltöm. Sokat megy az tény, de régen is ennyit ment. Beírtam még, hogy a statbar és a térerő ikonok beégtek a kijelzőbe, remélem cserélik. -
flegga92
senior tag
-
flegga92
senior tag
Túl lettem én is egy kis szervizen, leírom a tapasztalataimat.
08.19-én jelentettem be, hogy a kijelző be van égve, kamera fókusz hiba, hangszóró halk, botrányos akksi idő.
08.22-én jött a futár elvitte, másnap reggel már Csehországban volt.
08.23-án kicserélték a kijelzőt, majd postázásra előkészítették de a teszten megbukott
08.24-én cserélték a kamerát a hangszórót és az alaplapot.
08.27-én feladták, 28-án megkaptam a telefont.Ha az ünnepet és a hétvégéket nem számoljuk 3 nap alatt megcsinálták, szállítás pedig baromi gyors volt, kb fél nap alatt lezajlott.
Az akksi csere nincs feltüntetve a munkalapon, rákérdeztem, hogy miért, azt írták vissza, hogy az alaplap volt hibás. Számomra érdekes, majd kiderül milyen lesz az akkuidő.
Kijelzőre kaptam gyári fóliát, tökéletesen feltéve. A fólián volt egy védő fólia is amin kék csík és számok voltak szóval óvatosan szedjétek ezt le. Azt hittem csak ez van rajta, de meglepetésemre nem.
Off:
Amíg szervizben volt a cégtől kértem egy telefont, egy új Samsung J6-ot kaptam. Brutális akku ideje van, ugyan úgy használtam mint az OP-t 6 óra SOT-nál volt még benne 35% úgy, hogy 3,5 órát a FB appban töltöttem (moderátor vagyok egy nagy csoportban). OP3 szerviz előtt max 3 óra SOT-ot bírt ilyen felhasználással. -
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Pocsék akku idővel mit lehet kezdeni? Egy hete jött vissza a szervizből, kijelző, hangszóró, kamera csere, jeleztem, hogy nevetséges az akksi idő. Akkut nem cserélték, rákérdeztem miért, azt válaszolták, hogy az alaplap volt a hibás azt pedig cserélték.
FB appot letöröltem, Messenger maradt, de ez minimálisat fogyaszt. Most a Chrome lett a nagy fogyasztó, attól viszont nem tervezek megválni. Minden gyári, szervizben volt factory reset.
Próbáljak írni megint a supportnak?
Szervíz ideje alatt egy Samsung J6-ot használtam, ott 6 óra SOT-nál volt még 35%, a FB app pedig 4 órát futott. -
flegga92
senior tag
Persze, ez vilagos, csak lassan 2 éve mikor megvettem a telefont, ugyan ilyen felhasználással 5-5,5 óra sot is megvolt FB appal. Azóta persze "fejlődött" a Facebook app is akku zabálás terén.
De most nélküle is siralmas az a 2 óra pár perc.
Mikor szervizbe ment, direkt írtam nekik, hogy az akksi legyen kicserélte akkor is ha nekem kell fizetnem (legalább a postát megspóroltam volna). Lehet nekifutok még egyszer a cserének.
Ha akkor is ilyen marad, megpróbálom a scriptet, ha az sem elég nézni kell valami más telefont, pedig imádom. -
flegga92
senior tag
válasz Aljasvip #27485 üzenetére
Automatán van, de mindig a lehető legkisebbre húzom le, épp ezért vettem amoledes telefont.
A szervizben levő FR után csak a legfontosabb appokat tettem vissza amiket rendszeresen használok. Játék, csak a BBTAN2 van rajta. Céges Exchane levelezés megy rajta a Gmail appon keresztül, ha jól emlékszem Push szinkronnal. 2 db Telekomos kártya van benne, pár hete még Telenor és Telekom volt. Egyik a netre, másik telefonálni. Telenoros sim idejében wifit nem nagyon látott a telefon, mindig mobilnetet használtam, azóta melóhelyen és otthon wifin megy.
(Ali, iCsekk, Időkép, NKM Áram/földgáz, Player FM (Podcast), Simple, SmartBank, Spotify, Spritmonitor, TrackChecker, Waze, Yatse)
Előtte kb 50-60 app volt fent, de ugyan ez a helyzet. A FB app törlése talán javított rajta egy keveset, de nem számottevően.
Írok megint az OP-nak, szerintem ráfér egy akksi csere. Egy bánt, hogy legutóbb nem cserélték, hiába írtam, hogy kifizetem...
[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
válasz Aljasvip #27490 üzenetére
Mindig két simmel volt használva arra írtam a korábbi tapasztalataimat. 4 óra SOT-tal elégedett lennék. Spotify napi 2x15 percet megy, ha többet utazok töltőn van a telefon a navi miatt.
Még a ticketem nyitva volt, írtam nekik, leírtam amit itt, kaptak screenshotot is.
(#27491) Boli77
Szerviz előtt is ilyen volt. Már 1 hete használom FR óta, direkt teszteltem, használati szokásaimat is változtattam, de nem lett jobb.
Amint vissza írnak, megosztom veletek, aztán meglátjuk mi lesz a vége.
Ami érdekes számomra az az, hogy alaplat csere miért kellett, semmi problémát nem vetem észre ami arra utalhat. Persze nem gond, mert szinte van egy zsír új telefonom az akku és a ház kivételével.Up
(#27493) bAtt001
Kíváncsiságból letörlöm, pedig nagyon szeretem, soha nem rendelek már gépről.[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
válasz horvath85g #27499 üzenetére
Köszi! Csak régen miért volt jó? Holnap kiveszem az egyik SIMet megnézem milyen lesz.
-
flegga92
senior tag
válasz ToniSlow #27501 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van ilyen benne, köszi!
Vissza írt a support, kérnek egy olyan tesztet is ahol úgy használom a telefont ahogy megszoktam, tegyem vissza a FB appot nyugodtan. Annyit kértek, hogy az akku optimalizálás legyen bekapcsolva, kivéve ha az értesítések sokat csúsznak.
-
flegga92
senior tag
válasz horvath85g #27504 üzenetére
Én se veszek észre semmi különbséget most. Régen használtam miband 2-t de azzal sem volt rosszabb az akku idő. Pedig nem a gyári appot használtam, hogy a hívó nevét kiírja.
Kocsiban szokott menni a Bluetooth, bevallom, néha elfelejtem kikapcsolni. -
flegga92
senior tag
válasz zolikaDB #27506 üzenetére
Vigyázz vele. Nevében A3003-at ír, de a leírásban ez van:
Networking:
2G: GSM850/900/1800/1900;
3G: WCDMA B1/2//5/8; TD-SCDMA: B34/39
4G: FDD-LTE: B1/3/7, TDD-LTE:38/39/40/41
Nincs B20.
Kérdezz rá mielőtt rendelnél.
Esetleg úgy megérheti, akinek van egy törött kijelzős telefonja, rossz akksival és kamerával. Alaplapot át kell rakni és megy minden. -
flegga92
senior tag
válasz flegga92 #27489 üzenetére
Elküldtem a screenshotokat az akku ügyében a supportnak. Persze nem mondták rá az áment, de újra elviszik szervizbe és tesztelik. Ha esetleg mégsem akarják gariban cserélni, mennyibe áll meg egy hivatalos akksi csere? Alkatrész listát megtaláltam, de arra rájön még a posta, ÁFA, szerelés díja.
Thanks for keeping in touch.
Since the issue still persists in regards to the Battery issue. We would recommend that we send it in again to our facility. Please keep in mind that device will still be subject to inspection for unconfirmed/undisclosed issues/faults.
If you wish to proceed, we'd like to ask for your confirmation.
We'll be waiting for your response.
Regards,
OnePlus Customer Support -
flegga92
senior tag
Múltkori akksi mizériám végre lezárult. Most a UPS jött érte, és a csehek helyett Lengyelországba ment. Hétfőn délbe elvitte a futár, csütörtök délben pedig már a kezembe volt a telefon, fizetni nem kellett.
Visszaraktam rá az összes alkalmazást amit használok, FB, Messenger stb, ugyan úgy használom mint korábban és a tegnapi nap végére 4 óra SOT jött ki úgy, hogy volt még 30% az akkuba. FB app továbbra is a legnagyobb fogyasztó.
Szóval nem elérhetetlen akár a 4,5 órás SOT, úgy hogy 2 sim aktív, mobilnet, wifi/BT mindig bekapcsolva, jelenleg az összes Google akkuzabáló nyomkovetés, Fitnessz stb be van kapcsolva, fényerő autómatán van.
Új korában is ilyen volt, a korábbi 2 órás SOT kicsit csalódtam a telefonban, szerintem 2 évig nem lesz lecserélve, ha nem történik vele semmi. Új kijelző, kamera, hangszóró, alaplap és akksi van benne, a ház pedig még mindig makulátlan állapotban van, szinte új az egész telefon. -
flegga92
senior tag
válasz Crabface #27578 üzenetére
Biztos így van. Sajnos nehezen nélkülözöm, admin vagyok egy csoportban, minden posztot jóvá kell hagyni és óránként 15-20 simán van. Lite nem kezelei jól, böngésző mobil nézete erre meg kicsit buta és lassú. Akku csere előtt ha semmi nem volt a telefononon akkor is 2 óra SOT volt. Ennyi nekem elég egy napra, bőven kihúzom vele.
-
flegga92
senior tag
válasz ToniSlow #27580 üzenetére
Szerintem ez teljesen jónak számít. A két nap csak két nap készenlét, pláne ha éjszakára nincs repülő üzemmódban.
Más:
Nem lehet valahogy rávenni a telefont, hogy itthon váltson át az 5 GHz- es wifire? Külön SSID-n vannak, de a 2,4 Ghz-re már a lépcsőház aljában kapcsolódik, fent pedig nem vált át. Régen mintha lett volna ilyenre opció, de nem találom. 2,4 GHz nagyon rossz, teljes jelerősséggel 11 hálózatot lát a telefon, kb használhatatlan. -
flegga92
senior tag
válasz AcCEsS #27627 üzenetére
Cseh szervizbe DHL-el ment, kijelző, hangszóró, kamera, alaplapcsere postával együtt 5 nap volt, lengyel szerviz akku csere UPS-el szállítással együtt 3 nap volt.
Töltőt/kábel nálam kifejezetten kérték, hogy ne tegyem mellé, de majd mondják mit szeretnének. Mindkét helyre gyári dobozban küldtem, ugyan azt kaptam vissza. Csehektől nagyon profi csomagolással jött vissza. A gyári doboz bele volt applikálva egy nagyobb dobozba, később ebben küldtem ki a lengyelekhez. Lengyeleknél ragasztottak rá valamit, mikor leszedtem kicsit megsérült a dobozon lévő puha fólia. Ők olyan hosszú bubis csomagolóanyagba tették a gyári dobozt mint amibe a tonereket szokták.
-
flegga92
senior tag
válasz Tibko8 #27854 üzenetére
Lassan egy éve van meg ez a töltő, igaz más márka de ugyan így néz ki és ugyan ez a specifikáció, hetente többször használom, megy vele a DASH a hozzá járó kábelével is. Kicsit lassabb mint a töltés mint a gyári fali töltővel, mert 3,6A-t tud leadni, a fali pedig 4A-t. Ahogy nézem a gyári autós töltő 3,5A-t tud.
-
flegga92
senior tag
Akinek esetleg hiányzik a gyári fólia a telefonról és szerette, találtam egy egész jó alternatívát. [link]
Könnyű felhelyezni, adnak hozzá egy segítőt amit az usb csatiba kell dugni. Teljesen lefedi az íves részeket is. Pár helyen bubis maradt, de fél nap alatt 1 kivételével eltűnt róla. Felrakás előtt érdemes videót nézni róla én az elsőt elcsesztem, másodjára tökéletes lett.
Tartósságáról nincs még tapasztalat a videó végén van egy kis teszt róla. -
flegga92
senior tag
válasz TomMusic #28309 üzenetére
Én úgy megszoktam már a gyári tokot, hogy fura nélküle. Néha leveszem, hogy megtisztítsam, nézegetem picit majd rájövök hogy jobban tetszik.
Nem bántam meg, hogy nem sajnáltam rá a pénzt, sokszor megmentette. A tok egy sarka kicsit repedt már, de nem látszik, jól állja a sarat már 2,5 éve. -
flegga92
senior tag
-
flegga92
senior tag
Szerintem a Waze lesz a gond. Nálam 5.0.8 van, de ugyan ezt csinálta valamelyik nap amikor a Waze ment. Amikor nincs bekapcsolva akkor semmi gond nem volt.
Nálam a Waze csak a veszélyeket mondja, de jellemzően nem akkor állt le.
Podcastokat szoktam hallgatni, először azt hittem a Spotify-al van gond, de a Player FM appal is ugyan úgy megállt időközönként. Ha N futott a Waze akkor nem vettem észre ilyen gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest