Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauzer
tag
Gondolom ezzel vissza állitással minden adat, kép,telefonszám elvész.
-
g0dl
addikt
Végre ma én is megkaptam.
Használ valaki matt védőfóliát az eredeti helyett?
-
PartyShan
aktív tag
Nekem is így merül ha nem otthon vagyok, hanem a városban mászkálok vagy nincs letéve asztalra.
Ha zsebemben van és a munkahelyemen mászkálok, akkor nem megy le nagyon mély alvásba és nem vízszintes a grafikon. Amint kiveszem a zsebemből és lerakom elkezd kisimulni.
Elvileg a doze to go lenne az a feature, ami a zsebben is engedi a nagyon mély alvást, de lehet az csak a 7.1.1-ben van benne. -
SharpSA
veterán
Ja, akkor az előbbi kép nem a valóságot mutatja. Azonban ez szerintem így is rendben van. Szokott nekem is ilyen lenni. A mobil hálózat térerejétől kezdve sok minden befolyásolja az üzemidőt. Szerintem használd inkább a készüléket, én sem szoktam ezzel foglalkozni.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
-
Cry0
őstag
na az a helyzet hogy írtam az oneplusnak erre az e-mail címre support@oneplus.net
viszont nem akarnak válaszolni lehetséges más e-mail címük van amin érdemes lehet őket keresni ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
g0dl
addikt
Nekem a telefon hátoldalán van egy cimke sorozatszámmal, és IMEI számokkal. Azt le lehet szedni, vagy ez befolyásolja a garancia érvényesítését?
-
g0dl
addikt
A oneplus-szal hogyan lehet csetelni? Ha rákattintok, nekem nem történik semmi. Próbáltam chrome- és ff alatt is.Természetesen be vagyok jelentkezve.
-
Rick4
félisten
Hogy raktad fel a rendszert? Nekem eddig simán mindenféle root meg BL nyitás nélkül full gyári volt fent, még csak reset se volt, júniusban belaktam, és ennyi, most az N-nél kapott egy FR-et, és mindent újraraktam. Tegnap reggel vettem le, most fogom felrakni. Ezalatt volt 36 óra készenlét, 3-4 óra bekapcsolt wifi, 10 óra bekapcsolt mobilnet, 20 perc kamera, közben ekkor- akkor FB, messenger, szöveg + képküldözgetés, firefox, 3 óra 20 perc telefonálás ahol minden beszélgetés fel is van véve, 2 óra 20 perc kijelző, itthon belső hálón 1.7GB video feltöltés nasra, és még mindig 16 órát írna...
Google könyvek, play filmek, meg ilyesmi letiltva, nova launcher, a szokásos messenger, fb, 63 telepített alkalmazás. Nem csinálok vele semmit, csak használom.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
PiciDikenz
aktív tag
Csak en vagyok vak, vagy tenyleg eltunt az oos4-ben a funkcio, amivel a ket sim kartyanak lehetett szineket adni? Ami eddig be volt allitva az megmaradt, de most sehol nem latom, hogy lehetne rajta valtoztatni... Plusz az uj tarcsazoban is eleg verszegeny, hogy odarak az avatar ala egy korompiszoknyi szamot, hogy epp melyik simen jon be a hivas, a regi szinkodolt hatter sokkal jobb volt :/ van esetleg valami tarcsazo ami ilyesmit tud?
-
racerx
őstag
válasz PiciDikenz #17631 üzenetére
Táecsázó sokfajta van, kipróbáltam párat, de legjobb a true phone! Meg is vettem végül, de a free is bőven használható
-
-
Hauzer
tag
Kérdés: nugat alatt van olyan mód hogy ha hívnak,ne egy gombostű fejnyi kép jelenjen meg? True phone-t használok.
-
PistiSan
addikt
E-Robotot tudom hogy többen is használnak innen, nekem a 6-os droid alatt a hibakövetés menüben egy csomó minden látszódott, a 7 es óta már semmit nem ír oda, elvileg minden engedélyt megadtam neki.
Nálatok mi a helyzet ezzel? -
FingR86
őstag
válasz Hauzer #17640 üzenetére
én a Sync.Me progit használom, össze kapcsoltam a FB-os kapcsolatokkal a kontaktokat és nálam teljes képernyős jó minőségű hívóképek vannak, és szinkronizálja a hívóképet a frissülő FB profilképekkel. Egyszer kell csak végig menni az ismerősökön utána már semmi dolgod.
-
Djay
csendes tag
Szia, nekem az van fent. Én személy szerint szeretem, mert pl az ujjlenyomatok és a telefonálás után az esetleges maszatok sem látszanak rajta (vagy legalábbis jóval kevésbé mint a sima fóliákon).
Egyetlen és sajnos elég nagy negatívuma számomra, hogy a mattsága miatt nagyon szemcsés lesz a kijelző képe. De egy idő után hozzá szokik az ember ehhez is. Viszont így bukod ugye a 401ppi nyújtotta "sima" képet.[ Szerkesztve ]
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs