Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djay
csendes tag
Sziasztok,
Én is rendeltem egyet még pénteken délután 4-kor, azóta is processing a státusza, szállításra átadni június 30-at írtak és elvileg július 7-én kellene megkapnom. Kíváncsi leszek mikorra ér ide a valóságban.
Már nagyon várom én is, én egy G2-ről fogok váltani. Amit nagyon sajnálok, hogy nem lesz a Oneplus 3-ban az az infra port. Én személy szerint használtam, illetve néha munka helyen is jól jött egy-egy projektor távirányítója ha nem volt meg akkor is tudtam kezelni a projektort annélkül, hogy fel kellett volna mászni hozzá.Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel...
-
Djay
csendes tag
-
Djay
csendes tag
válasz neocrux #1033 üzenetére
Nekem meg e-mail se jött még semmi, illetve a weboldalon az order státuszom is még mindig processing.
Fene se érti őket...
De gondolom túlterheltek a Oneplus-nál így ezért késik valakinél ez valakinél az...Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel...
-
Djay
csendes tag
Sziasztok, ma megérkezett a telóm nekem is. Abszolút elégedett vagyok vele, hihetetlenül gyors. Az ujjlenyomat olvasó egy álom. még csak pár órát használtam, így sok tapasztalatom nincs, de a wifi jó, a bluetooth jó, szóval egyelőre jó minden
Ja és ami érdekesség, hogy nekem 3.1.3-as Oxygen OS-el érkezett.[ Szerkesztve ]
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel...
-
Djay
csendes tag
Sziasztok, nekem az alábbiak szerint alakult az első teljes feltöltés és lemerülésem:
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel...
-
Djay
csendes tag
Ti nálatok ha néma módba kapcsoljátok a telót a csúszkával, akkor szokott rezegni?
Nekem nem sajnos, pedig be van kapcsolva, hogy rezegjen híváskor. Egyetlen megoldásnak annyit tudtam kitalálni, hogy ki kell kapcsolni a rezgést néma módban, majd restrat, utána ha bekapcsolom a rezgést megint akkor jó. De ha ezek után átváltok normál módra, majd vissza némára megint nem rezeg.
Remélem a 3.1.4 megoldja majd ezt is...Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel...
-
Djay
csendes tag
Ez csak nálam probléma akkor?
Ti nálatok ha néma módba kapcsoljátok a telót a csúszkával, akkor szokott rezegni?
Nekem nem sajnos, pedig be van kapcsolva, hogy rezegjen híváskor. Egyetlen megoldásnak annyit tudtam kitalálni, hogy ki kell kapcsolni a rezgést néma módban, majd restart, utána ha bekapcsolom a rezgést megint akkor jó. De ha ezek után átváltok normál módra, majd vissza némára megint nem rezeg.
Remélem a 3.2.0 megoldja majd ezt is...Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel...
-
Djay
csendes tag
Sziasztok, ma nekem is megjött a Pesoli tokom, én abszolút elégedett vagyok vele, a kamera nem lóg ki hátul, legalábbis én akárhányszor lerakom az asztalra, még soha nem koppant a kamera, mindig a tok hangját hallom csak. Jól passzol mindenhol, fogásra is teljesen jó, így már sokkal stabilabban lehet fogni a telefont.
Illetve jött egy másik szilikon tokom is az is jó, de a kettő közül a pelosi azért sokkal jobb.
Érkezett egy sima fólia is, ez ugyan akkora mint a gyári, ergo nem sok értelme van. Illetve egy tempered glass is jött vmelyikhez, de ez is ugyan akkora mint a gyári fólia, de ráadásul nagyon vastag és nem lekerekített a széle így ez is passz. Tegnap rendeltem rá egy Orzly üveget, remélem az legalább jó lesz.UI: már 2x kérdeztem de senki sem reagált rá, ha némára állítjátok a telót a csúszkával az oldalán akkor nektek sem rezeg ugye? Nekem csak úgy hajlandó, ha kikapcsolt rezgéssel reboot, és ha néma módban reboot után bekapcsolom a rezgést a menüben akkor rezeg, de ha váltok a csúszkával módot, és utána vissza húzom némába akkor megint nem rezeg.
-
Djay
csendes tag
Hát igen, de eddig ugye androidban is tudtál 3 opció közül választani, az értesítési sávban elérhető audio profilok közül, volt ugye a néma, a rezgő és a normál. Most ezt sajnos kivették lévén, hogy van fizikai kapcsolód erre, de sajnos a 3 opciót is megváltoztatták és még csak nem is testre szabhatóan hanem fixen.
Ahogy utána olvastam csak rootolással lehetne megoldani ezt h működjön, de azt meg nem akarom a céges levelezés működése miatt (sajnos a telepített eszközfelügyeleti alkalmazás ezt is figyeli és a root az tiltott ).
Na mind1, így átszokok akkor én is a hangerő gombbal való állításra, csak sajnálom, hogy ott a fizikai csúszka, csak épp nem fogom tudni használni...Teljes szívemből megvetem az Apple termékeket, de ott legalább ez a fizikai kapcsolós audio profil téma jól működik, azt hittem végre lesz ilyen droid alatt is.
-
Djay
csendes tag
válasz ribarszki #2074 üzenetére
Jó, igazad van, maga a termék lehet h jó, de én magával a terméken futó IOS-el sem vagyok kibékülve (jelenlegi céges telóm is egy 5C, ezt cseréltem - és a magán telómat is egyben - erre a telóra), sok minden amit androidon be tudok állítani az IOS-en nem állítható. Illetve a legnagoybb problémám az nekem is az árával van a termékeiknek, mert ha ugyan ezeket a készülékeket Oneplus árban adnák, akkor máris sokkal több ember választaná őket szerintem (bár én továbbra sem, ahogy WP-t sem vennék, mert egészen egyszerűen az android jött be legjobban).
-
Djay
csendes tag
Lehet hülye kérdés, de a Shelf-ből a jegyzeteket amit írok, hogy tudom szerkeszteni vagy törölni ha már nem kell?
-
Djay
csendes tag
válasz PowerBuldog #2112 üzenetére
Bezzeg az ürességet tudod növelni alatta, ha elég sokáig nyomva tartod le tudod húzni a box méretét....
-
Djay
csendes tag
Vagy 15 napod is van visszaküldeni a telót ha nem tetszik, és utána meg mondjuk egy rokonhoz vagy ismerőshöz lerendeled megint egy másik névre és címre és reménykedsz h az már nem lesz pixel hibás.
De egyébként az enyémen nincs ilyen probléma.
-
Djay
csendes tag
válasz Avicularia #2220 üzenetére
Szia, megerősíthetem, hogy fekvő módban még jobban látni a kijelzőt polarizált napszemüvegben mint állóban. Állóban egy picit sötétebb de úgy is simán látni.
-
Djay
csendes tag
válasz pampika #2334 üzenetére
Ez már nekem is volt problémám, meg is kérdeztem egy supportost a oneplus-nál, de azt mondták jelenleg nem lehetséges, mire javasoltam h mi lenne ha továbbítaná az igényt a ROM fejlesztőknek, azt mondta h továbbítja.
-
Djay
csendes tag
válasz syler123 #2344 üzenetére
Igen, Pesten
Mondjuk valamiért rebootoltam reggel és utána automatikusan tolta az arcomba h van új verzió (rá sem kellett keresnem)Ja és 3.2.0-ról updeteltem, lehet így hamarabb feldobta, ki tudja...
[ Szerkesztve ]
-
Djay
csendes tag
Nem tudom volt-e már linkelve, itt egy képes vélemény az Ultimate Shiled Tempered Glass-ról.
Még jó h a megrendelés után találtam 1 perccel.... Na mind1 majd meglátjuk milyen lesz, rendeltem egy Orzly-t is, kíváncsi leszek lesz-e egyáltalán különbség a kettő között...
-
Djay
csendes tag
Sziasztok,
Kérdésem csak annyi lenne, hogy valahol megtudom nézni a gyári OOS-ben, hogy mennyi ideje fut a rendszerem az előző töltés óta? Korábbi telefonomon (LG G2) az akkumulátornál azt írta ki, de itt ugye a még hátralévő időt írja. Ha pedig megnyitom az adott alkalmazást akkor annak a futási idejét írja ki ott lent. A diagram-on pedig csak hozzávetőleges infót látni.
Köszi előre is.Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel...
-
Djay
csendes tag
Szia, nekem az van fent. Én személy szerint szeretem, mert pl az ujjlenyomatok és a telefonálás után az esetleges maszatok sem látszanak rajta (vagy legalábbis jóval kevésbé mint a sima fóliákon).
Egyetlen és sajnos elég nagy negatívuma számomra, hogy a mattsága miatt nagyon szemcsés lesz a kijelző képe. De egy idő után hozzá szokik az ember ehhez is. Viszont így bukod ugye a 401ppi nyújtotta "sima" képet.[ Szerkesztve ]
-
Djay
csendes tag
válasz mucsgyver70 #17654 üzenetére
Ami nekem van most fenn, az nem, kb. akkora mint a gyári volt.
-
Djay
csendes tag
válasz mucsgyver70 #17654 üzenetére
Egészen pontosan én ezt vettem anno: [link]
-
Djay
csendes tag
Érdekes, nálam ugyan ez volt, csak nekem a teljes ROM-al is ugyan azt a failed-es üzenetet dobta. De aztán leszedtem a kisebb 36MB-os zip fájlt XDA-ról és azt rámásoltam a belső tárhelyre és onnan a gyári recovery-ből feltudtam telepíteni minden hiba nélkül. Kicsit válogatós lett ez a 4.0.1-es frissítés.
-
Djay
csendes tag
Akit érdekel jó minőségű és mégis olcsó szilikon tok, annak ezt a Nillkin-t ajánlom:
Nekem bevált, teljesen méret pontos és már kb. 2 hónapja használom, de nem vettem észre rajta azt, hogy pl. kinyúlna vagy ilyesmi, illetve nem is sárgul be. Kb. 1400 Ft. Ja és nem az a nagyon vastag szilikon és nem is az a hajszálvékony, szerintem pont jó.
[ Szerkesztve ]
-
Djay
csendes tag
válasz metal01 #22889 üzenetére
Nekem is jelen van sajnos a telefonálás közbeni hangerő állítási probléma. Ez viszont nagyon régen jelen van, már nem emlékszem mikor kezdődött, de ez minden alkalommal ilyen sajnos.
Viszont azt nem vettem észre, hogy felébredne a kijelző telefonálás közben.Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor az utcák tele lennének hullákkal és terhes nőkkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest