Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
U. Eszti
újonc
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani azt, hogy ne kelljen ujjlenyomat a teló feloldásához? Sehol nem találtam erről infót. Persze lehet, hogy azért, mert nincs ilyen opció. Sajnos megadtam a kezdeteknél.
Előre is köszi a választ.
-
Rick4
félisten
Röviden kell bökni, és arra a pontra fókuszál. Nap mint nap használom, tökéletesen működik így. Sőt, ha ott marad az ujjad, még egy sötétítés- világosítás funkció is lehetséges egy tekerőn, teljesen korrekt..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
U. Eszti
újonc
válasz PowerBuldog #18303 üzenetére
Igen, azt egyből megtaláltam, de azt írja ki, hogy ha törlöm, akkor nem tudok majd hozzáférni a telefonomhoz.
-
Tibko8
senior tag
Ma megjött a BlitzWolf kabelem végre. Már idegesített hogy mindig vissza kellet mennem a gyárit megkeresni. 1800 Ft volt karácsony előtt.
[Kép]Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Colos1
őstag
válasz bAtt001 #18291 üzenetére
Azért nem lát H-t vagy 3G-t, mert a Tré meg a Telenor nem fejlesztette túlzottan ki a 3G hálózatát, mert inkább az LTE -re mentek rá. És írta a kolléga, hogy lát 3G-t, csak ritkán.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
szpali
addikt
válasz purcigeorge #18309 üzenetére
Tudtommal nem
Legalább is a kocsimban lévő, rövidebb tesója nem[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
PowerBuldog
veterán
válasz purcigeorge #18309 üzenetére
Dash-t csak és kizárólag a gyári kábel tud
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
K82
őstag
válasz pècsimunkás #18305 üzenetére
Persze, értem én, de ki az aki a mobilnet terhére tölt se sok megányi anyagot? Nyilván vannak olyan szerencsések akiknek nem számít, én maradok a wifinél.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Tibko8
senior tag
válasz Tibko8 #18306 üzenetére
purcigeorge
Nem tudja. De nem is azért vettem. Külső akksi hoz kellett meg kocsiba meg géphez.Véletlenül sajátomra nyomtam válaszként.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Cry0
őstag
elérhető az oos 4.0.2 ha érdekel valakit
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
UberMutant
őstag
például megosztja a netet a laptopjával, amin dolgozik, és felhívja egy kollegája, hogy megbeszéljenek valamit, és akkor szeretné a netethasználni hívás közben a laptopon...
aki nem fix helyen dolgozik, hanem kimegy helyszínre simán így jár. (nemcsak kétkezi laptáloló munkások használják a telót )
szóval elég nagy szopás ez, hogy 4G -n lógva hívás esetén eltűnik a net (legalábbis telkomnál)
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
válasz PowerBuldog #18311 üzenetére
Ezt így nem igaz,nekem is van aliról,és az is tudja a dasht..
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
K82
őstag
válasz UberMutant #18318 üzenetére
Így kicsit más a gyerek fekvése, ebben az esetben tényleg kellemetlen.
-
pècsimunkás
addikt
Pl én is . 2,5 évig csak mobilnetem volt , ebből 1,5 év csak telefonnal használva , 1 évig volt megosztva a tabletemmel . Nem mondom ,hogy sokszor , vagy nagy probléma volt de azért néha nem örültem ,hogy megszakadt a netem .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
PistiSan
addikt
Köszönöm az életszerű példát, így már érthető miért gond ez.
-
szpali
addikt
Nekem is ez volt évekig, aztán fogtam magam, szolgáltatót váltottam és átkötöttem a mobilinternet szerződésemet az elsődleges SIM-re
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
pusihusi
addikt
Jó estét-Ne zavarjatok hol kell beállítani az idő beosztást? Köszi
Üdv. Feri!!
-
StarDeLuxe
tag
válasz PowerBuldog #18311 üzenetére
Ezt cáfolom, mert én rendeltem az Ali-ról, (az eredeti árának negyedéért) és tökéletesen működik vele a Dash töltés. Egyébként teljesen ugyanúgy néz ki mint a gyári.
Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
bAtt001
addikt
válasz StarDeLuxe #18329 üzenetére
Most rákerestem mert én is rendelni akarok kábelt, és lehet egy ilyen pakkot veszek inkább [link]. 5 ezerből megvan igaz annyi hogy amerikai csatlakozós de egy átalakító meg filléres cucc
-
respecter
csendes tag
Látom már többen írtak életszerű példákat, ebből is latszik, hogy mennyi féleképpen használjuk a technológiákat.:-) Szóval igen, nekem szokott szükségem lenni rá, én pl. van, hogy kihangostva telefonalok és közben valami adatot meg kellene néznem pl. egy Google spreadsheet-ben.
Szóval nálam nem csak visszavált 3G-re, hanem teljesen elmegy 4G-ről...:-(
Telekomos vagyok, ezzel lehet valamit kezdeni?[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
válasz respecter #18337 üzenetére
A "hiba" a mobilszolgáltatóknál lesz. A leírásból arra tippelnék h olyan helyeken használod, ahol nem tud visszaváltani csak Edge-re LTE-ről - és vidéken a két T betűs elég csehül áll 3G-vel. Vodafone-nak sokkal jobb a 3G-s lefedettsége, csak nem biztos h megoldás a szolgáltatóváltás. A VoLTE megoldaná a helyzetet, de kérdés mikor vezetik be nálunk...
[ Szerkesztve ]
-
UberMutant
őstag
válasz agent_k #18339 üzenetére
Dinjesk:
OnePlus 3 4.0.2 FULL[*] Version: OnePlus3Oxygen_16_1701140133 (OnePlus3Oxygen_16.A.39_GLO_039_1701140133)
[*] URL: teljes 4.0.2 zip
[*] Size: 1.4 GiB
[*] MD5: 00fd3d7a0b1283b4fb6105424de82498OnePlus 3 4.0.2 update from 4.0.1
[*] Version: OnePlus3Oxygen_16_1701140133 (OnePlus3Oxygen_16.A.39_GLO_039_1701140133)
[*] URL: 4.0.2 kicsi (4.0.1ről frissítéshez)
[*] Size: 30.3 MiB
[*] MD5: 743d7b469654f8d18edcd45a9a9e4e13[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
Ez votma?
https://www.reddit.com/r/oneplus/comments/5oahsa/oxygen_os_401_might_be_using_a_debug_kernel/
-
UberMutant
őstag
válasz vitezlejszlo #18342 üzenetére
kit érdekel már a 4.0.1
-
PistiSan
addikt
válasz UberMutant #18340 üzenetére
A kicsit csak simán twrp alól felrakom a 4.0.1 re?
Ez után ugyan úgy kell root, mint a full room után?
(nincs titkosítva a fájlrendszer)
Ha valaki felrakta, várom a visszajelzést. -
silvergod
őstag
válasz bajaki #18345 üzenetére
Akitől én vettem az már megemelte és pénzt is kér a szállításért...nem éri meg tőle venni már
de ahogy néztem már 5 dollár körül lehet kapni kábelt és az értékelések alapján az is viszi a dasht...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
agent_k
őstag
válasz UberMutant #18340 üzenetére
Köszi! Lent is van, fel is raktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest