Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1204) lezso6 válasza szazbolha (#1203) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Nemár. Ami nem tetszik azt söpörjük a szőnyeg alá? Régen az embereknek meg az volt természetes, hogy a nők nem szavazhattak meg hogy munkák java részét rabszolgák végezték el. Elképzelni nem tudták azt, hogy ez valaha megváltozik. A homokosoktól azért irtóznak az emberek, mert az elmúlt 2000 évben mindenhol üldözték őket, valahol még ma is tarkónlövés jár érte. Az idő majd megoldja ezt, nem lesz egyszerű, szerintem pár évtized kell ahhoz, hogy általánosan elfogadottá váljanak, azaz ne legyen se gyűlület (homofób oldal), se sajnálat (libsi oldal), hanem kezeljék őket ugyanolyan emberként, mint bárki mást. Pl a rendkívül népszerű Életrevalók pontosan utóbbiról szól, persze ott a főszereplő nem meleg, hanem nyaktól lefelé bénult. Nem kell se szeretni, se utálni, ő is egy ember, ennyi.

A toleranciakampányt én is nagy hülyeségnek tartom, nem az emberek véleményét kell megváltoztatni. A tájékozottságot kéne célnak tekinteni, s a cikk is ezt szolgálja. Utána meg mindenki azt gondol amit akar, az a fontos, hogy vegye tudomásul a tényeket, olvassunk, ne ragadjunk bele a saját megváltoztathatatlan véleménybuborékunkba.

Maga coming out egy exhibicionista valami, nem a legjobb megoldás, de a lényege az lenne, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy egyrészt sokkal többen vannak, mint gondolnád, másrészt segít a többi melegnek felvállalni magát, kilépni a depresszió fázisából. Persze a pride már más, provokáció kategória, de nem tiltanám be, joga van felvonulni bárkiknek bármiért. Tőlem a nácik is felvonulhatnának Budapesten, legalább tudnám kiket kell utálni. :DDD

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.