Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1201) mbalint987 válasza Yofej75 (#1192) üzenetére


mbalint987
aktív tag

A Pride egy hosszabb történet, most nem válaszolnék rá, ha nem haragszol.

"Majd a többség eldönti"
Szóval a többség. Pár hozzászólással ezelőtt linkeltem egy reprezentatív felmérést, nem teszem meg újra. Az alapján nincs jogod a többségre hivatkozni, mert valótlant állítasz. Te a saját táborod (nevezhetjük homofóbnak, konzervatívnak, bárminek) képviseled, aki továbbra sem a többség ebben az országban.

Szerk..: Itt lesz a felmérésről készített cikk. Idézek: "A magyarok 60 százaléka szerint a meleg, leszbikus és biszexulis embereket ugyanazok a jogok illetik meg, mint mindenki mást."

"elvégre a kormányban sem az LMP szava számít"
Szép ország lenne, ha az LMP szava számítana. Elképesztően szimpatikus párt, jó ötletekkel és elég erővel.

"Úgy gondolom, hogy hibásan vagy bekötve. 100%-ban magánügyként kellene kezelni!"
Szerinted. Szerintem meg nem. Szerintem meg nem gáz, ha két férfi vagy két nő kézen fogva sétál. Az utcán történő szeretkezést senki nem akarja legalizálni.

"Namármost ha van egy leszbikus nő (aki elszorítja a mellét, fiúsra vágatja a frizuráját és Barbi helyett WoT-on nőtt fel stb...) az vajmi kevés eséllyel lopja be magát a szívembe"
Sztereotípia...

"csak addig vagytok ebben a megtűrt helyzetben amíg nem feszítitek túl a húrt"
Azért vagyunk megtűrt helyzetben, mert korábban már túlfeszítettük a húrt. Azért nem zárnak minket börtönbe, és azért nem tartanak számon minket betegként. A húr túlfeszítése alatt viszont nem az erőszakos elfogadtatást és a melegházasság azonnali bevezetését kell érteni. A társadalomra semmit nem lehet rákényszeríteni, és egyébként is kontra-produktív lenne az egész. Azonban Te nem képviseled a társadalom többségét, a magyar társadalom ennél nyitottabb.

"A kisujjamat nyújtom, erre letéped a karom?"
Nem nyújtod te semmid sem. Ha rajtad múlna, bejegyzett élettársi kapcsolatunk sem lenne. Nem bírom a szocialistákat, de ez nem semmi lépés volt akkor a részükről...

"talán az élet sem osztott ki elég pofont neked de ami késik az nem múlik"
Nos, lehet. A kérdés az, hogy mindezen "pofonok" milyen hatást váltanak esetleg ki belőlem. Beszéljünk erről majd 10 év múlva.

"Jó sztori, ilyet én is tudok írni százat"
Látod, itt egy alapvető különbség kettőnk között. Az én életszemléletem alapján és a sztori kontextusában (!) mindenki igazat mondd, amíg be nem bizonyítja az ellenezőjét. A Te életszemléleted alapján pedig mindenki hazudik, amíg be nem bizonyítja az ellenkezőjét.

[ Szerkesztve ]

„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

(#1202) mbalint987 válasza szazbolha (#1200) üzenetére


mbalint987
aktív tag

"Ami zavar, hogy most erősebb a késztetés trendinek lenni"
Én szerinted trendi vagyok a véleményemmel? Nem mondanám...

"És erősebb a késztetés a lemaradót a gyengébbet kirekeszteni a trendi csoporthoz tartozni"
Igen, én is ezt érzem. Olyan nevelést kaptam, amely alapján a gyengébbet soha sem bántom, hanem segítem. Ez igazából 2 éve van így igazán, azóta egyáltalán nem csukom be a szemem/fordítom el a fejem, ha egy nálam gyengébb diáktársam inzultálják. Szerencsére az én közösségeimben a legritkább esetben van erre példa...

"Legalábbis ezt szűrtem le abból amit nekem meséltek a gimmnáziumban és egyetemen zajló életről."
Nem mindegy, hogy mondjuk melyik középiskoláról beszélünk.

"Most is élhetőnek látom a világot, de az kétségtelen hogy a fiatalabb korosztálynak, mikor még nincs saját családja hiányzik egy általános cél, egy elnyomó hatalom ami ellen küzdeni vagy csak finoman lázadni lehet vagy bármi ami közös."
Kétség kívül van igazság abban amit mondasz. Ami nem von le semmit természetesen az általam korábban írtak értékéből...

„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

(#1203) szazbolha válasza mbalint987 (#1202) üzenetére


szazbolha
addikt

mbalint987, válaszom elején legszívesebben azokat az írásaid idézném, ahol megírtad, hogy neked ennyi volt, itt befejezted és hozzám többet nem szólsz. De erre is lusta vagyok.... amúgy sem gondoltam, hogy tartanád a szavad.

Kérdésedre válaszolva: szerintem nem vagy trendi, mert te illetve a homoszexualitásod a megtűrt kategóriába tartozik, és hiába erőltetitek a társadalmi elfogadottsága sem fog megváltozni. Ennek oka, hogy az emberek többsége nem tartja természetesnek az azonos neműek testi kapcsolatát az érzelmit meg nehéz felfogni. Talán még az elfogadóbbak, vagy az itt téged látszólag támogatók sem szeretnék ha saját gyermekük a vasárnapi húsleves előtt azzal állna elő hogy homoszexuális és holnap bemutatja azonos nemű testi-lelki barátját.
Ilyenek vagyunk... a magunkfajtát kedveljük.
.
Egyébként amire reagáltál az nem rólad szólt, hanem a természetes és nem abberált szexualitással rendelkező fiatalokról írtam. A meleg fiatalt rajtad kívül egyet sem ismerek, nincs is dolgom velük, míg el nem kezdik reklámozni a másságukat.
Mivel a családunkban sok a tanár (és a diák is), elég sok helyről és sok szemüvegen át kapok infót akár csak sztorizgatás szintjén is, de ezek mind fővárosi intézmények. Nem linkelek, nem vikizek és elismerem, hogy ez reprezentatív minta mégis az én véleményemet erősen befolyásolja hiszen ez számomra a "környezet".

(#1204) lezso6 válasza szazbolha (#1203) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Nemár. Ami nem tetszik azt söpörjük a szőnyeg alá? Régen az embereknek meg az volt természetes, hogy a nők nem szavazhattak meg hogy munkák java részét rabszolgák végezték el. Elképzelni nem tudták azt, hogy ez valaha megváltozik. A homokosoktól azért irtóznak az emberek, mert az elmúlt 2000 évben mindenhol üldözték őket, valahol még ma is tarkónlövés jár érte. Az idő majd megoldja ezt, nem lesz egyszerű, szerintem pár évtized kell ahhoz, hogy általánosan elfogadottá váljanak, azaz ne legyen se gyűlület (homofób oldal), se sajnálat (libsi oldal), hanem kezeljék őket ugyanolyan emberként, mint bárki mást. Pl a rendkívül népszerű Életrevalók pontosan utóbbiról szól, persze ott a főszereplő nem meleg, hanem nyaktól lefelé bénult. Nem kell se szeretni, se utálni, ő is egy ember, ennyi.

A toleranciakampányt én is nagy hülyeségnek tartom, nem az emberek véleményét kell megváltoztatni. A tájékozottságot kéne célnak tekinteni, s a cikk is ezt szolgálja. Utána meg mindenki azt gondol amit akar, az a fontos, hogy vegye tudomásul a tényeket, olvassunk, ne ragadjunk bele a saját megváltoztathatatlan véleménybuborékunkba.

Maga coming out egy exhibicionista valami, nem a legjobb megoldás, de a lényege az lenne, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy egyrészt sokkal többen vannak, mint gondolnád, másrészt segít a többi melegnek felvállalni magát, kilépni a depresszió fázisából. Persze a pride már más, provokáció kategória, de nem tiltanám be, joga van felvonulni bárkiknek bármiért. Tőlem a nácik is felvonulhatnának Budapesten, legalább tudnám kiket kell utálni. :DDD

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1205) Bird


Bird
addikt

Látom még mindig tartja magát a lufi.... ;) 1200 hozzászólás. Besz@rás. :B

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#1206) lezso6 válasza Bird (#1205) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Én nagyon szeretem az ilyen iszapbirkózós topikokat. :D De tényleg, néha olyan véleményeket és érveket látni, amit eddig elképzelni sem tudtam. Ezekkel pedig jó vitatkozni, mert így tudom hogy most épp hogy állunk ezekben a nagyon megosztó témákban. :))

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1207) Bird válasza lezso6 (#1206) üzenetére


Bird
addikt

Mindig tudtam, hogy Te jó értelemben vett mazochista vagy. :R Hiába a rang kötelez. ;) :D

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#1208) mbalint987 válasza szazbolha (#1203) üzenetére


mbalint987
aktív tag

Értelmes hozzászólást írtál, azért válaszoltam rá.

"Egyébként amire reagáltál az nem rólad szólt, hanem a természetes és nem abberált szexualitással rendelkező fiatalokról írtam."
Szándékosan provokálsz, ugye? Tényleg azt gondolod, hogy mert idősebb vagy, megengedheted magadnak ezt a hangnemet? Nos, nem engedheted meg.

Örülök, hogy fiatalabb fejjel képes vagyok mindezek után is személyeskedésmentesen és intelligensen válaszolni neked. Megnyugtat a tudat, hogy Te egy hangos kisebbség tagja vagy, és nem képviseled a magyar társadalom többségét. Tudom, hogy a multinacionális vállalatok értékként tekintik a diverzitást és a magyarországi pártok jelentős hányada sem tekinti ellenségének ezt a kisebbséget (sem).

Mindezek mellett hidd el, hogy teljesen nyugodt vagyok. A "munkádhoz" pedig "sok sikert" kívánok! :)

„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

(#1209) Bird válasza mbalint987 (#1208) üzenetére


Bird
addikt

Látod nem vagy "trendi".. Puff neki. A homofóbok azok. :D

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#1210) szazbolha válasza mbalint987 (#1208) üzenetére


szazbolha
addikt

Nem azért engedem meg magamnak az amit leírtam mert idősebb vagyok, hanem mert amit írtam azt tényleg nem rólad írtam, hanem a természetes és nem abberált szexualitással rendelkező fiatalokról.
Valószínűleg a te helyzeted még nehezebb melegként, de ezt csak addig tudom együttérzéssel kezelni, amíg te személy szerint nem erőlteted a homoszexualitás természetesként való elfogadását.

Sajnálom, de nevén kell nevezni a dolgokat. Én szexuális abberációnak tartom, ha valaki azonos neműhöz vonzódik és azzal testi kapcsolatra lép, legyen az csak egy csók. A te coming out cikkedből az derül ki hogy meleg vagy, azonos neműekhez vonzódsz, vagyis abberált a szexuális viselkedésed.
Ez nem személyeskedés, hanem egy ténymegállapítás.

(#1211) szazbolha válasza lezso6 (#1204) üzenetére


szazbolha
addikt

" A homokosoktól azért irtóznak az emberek, mert az elmúlt 2000 évben mindenhol üldözték őket, valahol még ma is tarkónlövés jár érte."

Szerintem nem ezért irtóznak a melegektől az emberek, ha irtóznak épp. Nem gondolati eredetű az érzés, inkább "zsigeri". Ha irtóznál megcsókolni egy veled egyneműt akkor attól is irtózol amikor csak mások esetében látod.

" Utána meg mindenki azt gondol amit akar,"
Elviekben ezzel egyetértek, a vélemény szabad.
De mivel tudom vagy azt hiszem, hogy nem spontán folyamatról van szó a nyitott társadalom, a maximális tolerancia és a másság elfogadtatása terén, ezért óvatosan kezelem ezt a dolgot és reklámnak, befolyásolásnak tekintem a cikket is.
Helyesnek tartok minden erre ható megnyilvánulást ellenpontozni, és egyértelművé tenni hogy nem ez a többségi nézőpont. (nincs rá linkem, se reprezentatív statisztikám, se wiki hivatkozás, de úgy gondolom nem tévedek ez ügyben)

(#1212) Daffni2 válasza mbalint987 (#1187) üzenetére


Daffni2
addikt

Tényleg nem érted,hiába nézed a törvényt,másról beszélsz.

szexuális cselekményt végez vagy végeztet."

arra törekszik rábírni, hogy vele vagy mással szexuális cselekményt végezzen,

Ismétlem, a pedofília nem büntetőjogi kategória!

Az hogy gyerekek izgatják szexuálisan,nem büntetendő.

Ha állatok iránt érez szexuális vonzalmat,nem büntetendő.

Ha az azonos nemű iránt érez szexuális vonzalmat,nem büntetendő.

Viszont mindegyik deviancia,undorító,nem normális.

[ Szerkesztve ]

"Aki ad,az nyer"

(#1213) Csapoati válasza Daffni2 (#1212) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Ha valaki legszívesebben kasztrálná a melegeket, nem büntetendő (nem hajtja végre).

Ha valaki kiirtaná a feketéket, nem büntetendő (amíg nem hangoztatja nyilvánosság előtt).

Ha valaki szereti az análszexet, szado-mazót, pisi-kakiszexet, nem büntetendő. (tök érdekes, hogy ezeket heterok is csinálják, mégsincs az, hogy ezek beteg emberek)

Pedig ezek is deviáns, nem normális viselkedések, gondolatok.

Nem akartam már írni ide, csak olvastam, de ez már olyan szintű baromság, amit nem lehet szó nélkül hagyni.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1214) Daffni2 válasza Csapoati (#1213) üzenetére


Daffni2
addikt

Mi a baromság?

Ugyanolyan undorító mindegyik!

"Aki ad,az nyer"

(#1215) Mr X válasza Daffni2 (#1214) üzenetére


Mr X
veterán

Tedd hozzá, hogy neked.

(#1216) Daffni2 válasza Mr X (#1215) üzenetére


Daffni2
addikt

Minden ép érzésű ember számára.

"Aki ad,az nyer"

(#1217) Mr X válasza Daffni2 (#1216) üzenetére


Mr X
veterán

Azért, mert te azt mondtad?

Mások szerint az orális szex is isten ellen való. Pippantottak már le?

(#1218) Daffni2 válasza Mr X (#1217) üzenetére


Daffni2
addikt

Helyben vagyunk.

Ezek szerint el kell fogadni a pedofilt, és az állatok iránt szexuális vonzalmat érzőt is.

"Aki ad,az nyer"

(#1219) Arpee78 válasza Daffni2 (#1218) üzenetére


Arpee78
senior tag

Valahogy definiálni kellene az elfogadás fogalmát. A Te értelmezésed szerinti elfogadással miben lenne más a magatartás a homoszexuálisok, pedofilok és az állatok iránt szexuális vonzalmat érzők felé, összehasonlítva az el nem fogadással?

[ Szerkesztve ]

(#1220) Mr X válasza Daffni2 (#1218) üzenetére


Mr X
veterán

Gondolom megvan a felnőtt, cselekvőképes és védekezni képes egyén jellege...

(#1221) Eastman válasza emvy (#1198) üzenetére


Eastman
őstag

Gondoltam, hogy ezt megbeszélem ma a haverjaimmal, de nem tudják, hogy mi az a logout.hu. A hentest például kértem, hogy legyen kedves adjon referenciát a füstölthúsról, de csak annyit mondott, hogy "menj te az icsába!" Holnap szereljük nálavele a villanyt. A fórummal párhuzamosan zajlik az élet. Válts, és vegyél részt benne te is...

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#1222) lezso6 válasza szazbolha (#1211) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Igen, ezt jó hogy felhoztad. Ez az irtózás alapvetően zsigeri, ösztönös vagy tudatalatti, ahogy tetszik. De efelett van az öntudat és az erkölcs, az egyiktől emberek a másiktól pedig civilizáltak leszünk.

Vannak olyan ösztönös dolgok, melyek hasznosak és elengedhetetlenek az élethez, pl éhség (ez ellen nincs mit tenni), félelem egy rovaroktól vagy kisállatoktól (betegségeket terjeszthetnek), undor fekáliától (emberi fogyasztásra alkalmatlan, kórokozók tanyája), szexuális vágy (szaporodás), stb.

De vannak olyanok is, melyek az erkölccsel nem férnek össze. Pl ha a szomszédom az ablakom alá szarik, akkor valahol belül lehet legszívesebben belevágnék valami éles tárgyat a fejébe, de az erkölcsös részem ezt megakadályozza. Legalábbis ha szorult belém némi empátia, s nem vagyok pszichopata, utóbbiakat csak a törvény akadályozhatja meg.

Na pont ugyanígy a ösztönös zsigeri működés helyett az erkölcsi döntést kéne alkalmazni a melegekkel szemben is. Irracionális dolog undorodni tőlük, nem veszélyesek se rád, se rám, se egymásra, se a társadalomra. Annyi van, hogy a szexualitás terén normálistól eltérőek / deviánsak / aberráltak, rosszul van bedrótozva az egyik ösztönük (mely ellen nem tudnak tenni), ahogy tetszik; lényeg, hogy nagyon furcsák egy dologban. S ez ellen nincs racionális erkölcsi érv, hogy miért ne legyenek ilyenek.

Szóval zsigeri alapú megállapításokkal óvatosan.

***

A demokráciában (többségi érdek) én már nem hiszek, legalábbis a jelenlegi formájában. Több ország vezető politikusai igazolják (lásd Trump), hogy az emberek tájékozottság hiányában képtelenek valódi tudatos döntést hozni vagy véleményt formálni, valójában csak a kisebb ellenállás felé folynak, mint a víz. Ez szerintem a jelenkor egyik legnagyobb problémája. De ezt a szálat inkább hagyjuk, mert nagyon off és külön bejegyzést lehetne róla írni. Inkább legyen tánc!

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1223) szazbolha válasza lezso6 (#1222) üzenetére


szazbolha
addikt

Sokkal jobban ösztön vezéreltek vagyunk mint azt a legtöbb ember hinné.

Látod... a homoszexuálisoknál sem működik a tudat és erkölcs felülíró mechanizmusa.
A megfelelő szituációban te is én is többet megtennénk egy tál lencséért mint azt most gondolnánk.

(#1224) lezso6 válasza szazbolha (#1223) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

De bizonyos ösztönös viselkedések kontrollálhatók, fontos a tudatosság. Persze embere válogatja, hogy ki mennyire tudatos lény vagy mennyire tartja ezt egyáltalán fontosnak.

"a homoszexuálisoknál sem működik a tudat és erkölcs felülíró mechanizmusa."

Nem sikerült megérteni. :D A tudatosság persze, hogy nem működik (be van drótozva a szexuális orientáció), de nem ez nem igazán lényeges, mivel homoszexualitás önmagában nem sérti az erkölcsöt, csakis az ösztönök szempontjából kerülendő, hibás működés (evolúció). Viszont arra elég sok gyakorlati példa van, hogy a témához való hozzállás tudatosan kontrollálható az erkölcsre alapozva. Ez a hatalmas különbség.

"A megfelelő szituációban te is én is többet megtennénk egy tál lencséért mint azt most gondolnánk."

De a szituáció az, hogy mi ketten egy nagy társadalomban élünk, nem pedig egy lakatlan szigeten, ahol a túlélés azon múlik, hogy ki vágja előbb kupán egy bunkósbottal a másikat.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1225) Yofej75 válasza mbalint987 (#1201) üzenetére


Yofej75
aktív tag

"Itt lesz a felmérésről készített cikk."

A cikk csupán az emberek állítólagos véleményét tükrözi.

Nos, azt tudjuk, hogy a vélemény az nem igazán permanens valami...ráadásul ma melegek mellé állni trendi emiatt szerintem a cikkben közölt vélemények egy része nem is valós, hanem csupán megfelelés a cukiságnak... Ez az én véleményem és az is a véleményem, hogy ugyanez sok-sok ember őszinte véleménye is.
Sőt, az is a véleményem, hogy a nyilvánosság előtti viselkedésetek ártalmas nem csak a gyermekek de az egész emberiség számára.
Mint írtam már: magánügy.
Nem arra gondolok, amikor két pasi kézen fogva sétál az utcán, mert elfordítom a fejem és meg van oldva a problémám de ezt a kámingáútot, a felvonulásokat, a figyelemfelhívó viselkedést jó lenne abbahagyni...
Ha másért nem, akkor csupán védekező reflexből mivel ahogyan azt te is jól tudod, a Föld forog és minden folyamatosan változik. Lehet, hogy holnaptól már nem a liberális elfogadás szelei fújnak és akkor mi lesz veletek...
Elgondolkodtató, nemde?

Még egy szösszenet: mutass egy olyan cikket ahol antropológiailag, biológiailag vagy genetikailag vagy bármi módon bizonyított tény az, hogy az állapototok nem tekintendő betegségnek és annak nyilvános reklámozása nincs manipulatív hatással a többi emberre. A manipuláció pedig nem igazán jó, mivel az emberi egyéniséget rombolja.

"Nem nyújtod te semmid sem. Ha rajtad múlna, bejegyzett élettársi kapcsolatunk sem lenne. Nem bírom a szocialistákat, de ez nem semmi lépés volt akkor a részükről..."

Nem ismersz, nem tudod azt sem, hogy ki vagyok és hogyan gondolkodok tehát nem tudhatod, hogy én meddig engednék a melegeknek és azt milyen feltételekkel tenném lehetővé ha rajtam múlna.
Próbáltam nem egyszer kommunikálni veled és mellőzni a személyeskedést de amikor ilyen választ vágsz a pofámba "Ha ez nem megy, akkor nem Magyarország és Európa a Neked való hely." vagy ilyet "Nehogy már a nyuszi szaladgáljon azzal a bizonyos puskával..." akkor igazából azt érezteted, hogy te magad vagy az az ember akinek minket, heterokat kívánsz beállítani. Emlékeim között hasonló gondolkodásmódot képviselt Hitler (aki származása ellenére többek között a zsidóságot kikiáltotta népe egyik ellenségének), Sztálin (aki hatalmának görcsös megtartásáért rokonait, családtagjait irtotta ki módszeresen) és vélhetően az ősidőktől kezdve minden kornak megvolt a maga "ellenségkép-gyártója".

""Namármost ha van egy leszbikus nő (aki elszorítja a mellét, fiúsra vágatja a frizuráját és Barbi helyett WoT-on nőtt fel stb...) az vajmi kevés eséllyel lopja be magát a szívembe"
Sztereotípia..."

Nem a sztereotípia a lényeg (mégha az is lenne) hanem a mondandóm mögötti tartalom de úgy gondolom, hogy nem jutottál el addig, hogy azt értelmezd.

"Szép ország lenne, ha az LMP szava számítana. Elképesztően szimpatikus párt, jó ötletekkel és elég erővel."

Na, ez a viccfa teteje volt tegnap, ugye? A Legtöbb Buzipárti Politikust felvonultató párt lenne az ideális kormánypárt? Kérlek, gyere vissza a földre...

Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

(#1226) Yofej75 válasza Mr X (#1220) üzenetére


Yofej75
aktív tag

Gondolom, nem igazán vágod, hogy nincs szó tettlegességről hanem csak az említett emberek szexuális orientációjáról.

De ezt már korábban is próbáltuk elmagyarázni viszont nem vagytok hajlandók megérteni, hogy ne a tett lebegjen lelki szemetek előtt hanem a vágy és ennek megfelelően kezeljétek a felvetést.

@Daffni2 én értelmezem rosszul a mondanivalódat?
...és csodálkoznak ha véletlenül személyeskedésre kerül a sor :DD :DDD

[ Szerkesztve ]

Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

(#1227) Yofej75 válasza lezso6 (#1204) üzenetére


Yofej75
aktív tag

"...A homokosoktól azért irtóznak az emberek, mert az elmúlt 2000 évben mindenhol üldözték őket..."

Lehetséges, hogy összekevered az ok és okozati összefüggéseket... :DD

Azért üldözték őket az elmúlt több, mint 2000 évben mert irtóztak tőlük, nemde?
Vagy csak úgy üldözték őket minden ok nélkül, majd valaki azt mondta: "ha már 2000 éve üldözzük a buzikat akkor ideje lenne irtózni tőlük?"...szerintem nem életszerű...

Vélhetően nem csak 2000 éves "hagyomány" a heteroszexuális gondolkodás elterjedése, a melegek másként kezelése és ez valószínűleg a következő 2000 évben sem fog változni...

Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

(#1228) Daffni2 válasza mbalint987 (#1181) üzenetére


Daffni2
addikt

Ha az illető tetszik, akkor helyzettől függ. Ha mondjuk egy kávézóban tetszik meg egy srác, megkérdezem, meghívhatom-e valamire.

Hát ez nagyon durva.
Fel nem foghatom,hogy nem ismered fel, a hozzád hasonlókat!!

Arról nem is beszélve,hogy én,és a hozzám hasonló udvarias ember,visszajelzés nélkül nem pofátlankodik oda egy neki tetsző hölgyhöz sem.

Ha nem meleg, értelemszerűen nemet mond

Örülj ha csak ennyi történik.

"Aki ad,az nyer"

(#1229) szazbolha válasza Yofej75 (#1226) üzenetére


szazbolha
addikt

Szerintem egyértelmű hogy Daffni2 hova akar eljutni ezzel a gondolatkísérlettel vagy összehasonlítással.
Csak ez nem tetszik a feltétlen tolerancia híveinek és szándékosan félremagyarázzák, meg apróságokba kötnek bele. Ahogy a zsidó és a homoszexuális kisebbség gondolatkísérlete sem fért bele a koncepcióba, míg az erdélyi magyart homoszexuálissal összehasonlító kísérlet igen.

Ilyen egy toleráns világrend

[ Szerkesztve ]

(#1230) mbalint987 válasza Yofej75 (#1225) üzenetére


mbalint987
aktív tag

"ráadásul ma melegek mellé állni trendi emiatt szerintem a cikkben közölt vélemények egy része nem is valós, hanem csupán megfelelés a cukiságnak"
Senkinek sem tartottak (valószínűleg) puskát a fejéhez, amikor válaszolt. A felmérés linkelésének egy célja volt: bemutatni, hogy amikor te (és más fórumtársak) azt hiszik, hogy a többséget képviselik a témában, akkor egész egyszerűen hazudnak.

"Nem arra gondolok, amikor két pasi kézen fogva sétál az utcán, mert elfordítom a fejem és meg van oldva a problémám"
A témában írt hozzászólásaidból nekem nem ez jött le. Ha mégis így van, az biztató.

"Lehet, hogy holnaptól már nem a liberális elfogadás szelei fújnak és akkor mi lesz veletek..."
Nem tudom. Miért, mit gondolsz, mi lesz velünk? Továbbmegyek: mit gondolsz, mi lesz a kisebbségekkel? Az írásodból bizakodás sejtődik, pedig hidd el, neked se lenne jó, ha ezek a szelek az ellentétes irányba kezdenének süvíteni.

"Még egy szösszenet: mutass egy olyan cikket ahol antropológiailag, biológiailag vagy genetikailag vagy bármi módon bizonyított tény az, hogy az állapototok nem tekintendő betegségnek"
Jelen pillanatban hivatalosan a homoszexualitás nem betegség, ha tetszik, ha nem. Ha úgy gondolod, ez így nem helyes, lehet menni panaszt tenni a WHO-hoz meg az APA-hoz.

Egyébként meg megmosolyogtató, hogy sok ember itt okosabbnak érzi magát azoknál a tudósoknál, akik ezeket a döntéseket kutatásokkal alátámasztották, és azoknál az orvosoknál, akik ezeket a döntéseket meghozták.

"Próbáltam nem egyszer kommunikálni veled és mellőzni a személyeskedést"
Jelentem, nem sikerült.

"amikor ilyen választ vágsz a pofámba "Ha ez nem megy, akkor nem Magyarország és Európa a Neked való hely." "
Lássuk a kontextust: "Nem tudok mást javasolni, minthogy békélj meg azzal a helyzettel, hogy a melegek is társra vágynak és társat keresnek. Akár személyesen is. Ha ez nem megy, akkor nem Magyarország és Európa a Neked való hely."
Itt szerintem nincsen semmiféle probléma. Ha nem tudsz megbékélni azzal, hogy a melegek - a heterókhóz hasonlóan - akár személyesen is társat keresnek, akkor nem tudok mást mondani. Alapvetően látnod kell az átlagos európai ember értékrendjét, amely összevetve a tieddel, szöges ellentétet alkot vele.

A történelmi bűnösökkel történő összehasonlítást pedig engedd meg, hogy tisztelettel kikérjem magamnak. :)

"Nem a sztereotípia a lényeg (mégha az is lenne) hanem a mondandóm mögötti tartalom de úgy gondolom, hogy nem jutottál el addig, hogy azt értelmezd"
Egy átlagos leszbikus nőt nem fogsz felismerni. Amit írtál, az sztereotípia.

"A Legtöbb Buzipárti Politikust felvonultató párt lenne az ideális kormánypárt?"
Te homofób vagy. Mégpedig azért vagy homofób, mert politikusokat a munkájuk és teljesítményük helyett a szexuális orientációjuk alapján értékelted (egyébként alaptalanul). Fontosabb szempontnak tartottad a szexuális beállítottságukat mint a szakterületükön elért eredményeket.

„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

(#1231) Csapoati válasza Daffni2 (#1228) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Tegnap voltunk bulizni haverokkal. Az egyikünkhöz odalépett egy meleg srác és kérdezett valamit, haverom mondta, hogy bocs, de másik ligában játszunk, erre a srác lelépett. Nahát, ilyen kulturáltan is lehet? Vagy agyon kellett volna vernünk? Vagy leköpni? Te hogy intézted volna, büszke hetero férfiként? Aztán te hogy csajozol, ha nem mész oda senkihez, amíg nem jelezget neked? El is olvasod, amit írsz?

szazbolha: Tök jó, amikor egy intoleráns ember kéri számon a toleranciát. Haha.

Yofej75: Neked nincs véletlenül Tourette-szindrómád? Vagy csak simán játszod itt az eszed, miközben kőbuta és ignoráns vagy?

Nyugtassatok meg, hogy ti haverok előtt vágtok fel az itt elejtett szösszenetekkel, amúgy nem vagytok ilyenek.

[ Szerkesztve ]

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1232) mbalint987 válasza Daffni2 (#1228) üzenetére


mbalint987
aktív tag

"Arról nem is beszélve,hogy én,és a hozzám hasonló udvarias ember,visszajelzés nélkül nem pofátlankodik oda egy neki tetsző hölgyhöz sem."
Mondtam, hogy visszajelzés nélkül? Egyébként meg helyzettől függ, azt gondolom, hogy mi fér bele. Általában egy hosszabb szemkontaktus elég lehet.

"Örülj ha csak ennyi történik."
Ez a korrekt viselkedés. Ha Te ezt máshogy reagálod le (gondolva itt akár a fizikai agresszióra), akkor a hatályos magyar jogszabályok értelmében eljárás fog ellened indulni.

"Fel nem foghatom,hogy nem ismered fel, a hozzád hasonlókat!!"
Leírtam már neked, hogy az átlag meleget nem ismered fel sehogyan sem külső alapján. Én sem, te sem. Ha ez megnyugtat, biztosan van a Te ismeretségedben is meleg.

(#1231) Csapoati: +1 :R

Mindenkinek: Köszönöm a figyelmet, igyekszem magam mostantól távol tartani a témától. Körüljártunk és kiveséztünk mindent, leírtam mindent, amit eddig akartam és tudtam. Aki fellép ide, és elolvassa a hozzászólásokat, az pedig el fogja dönteni, hogy melyik "oldallal" fog szimpatizálni.

[ Szerkesztve ]

„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

(#1233) Csapoati válasza mbalint987 (#1232) üzenetére


Csapoati
nagyúr

"Fel nem foghatom,hogy nem ismered fel, a hozzád hasonlókat!!"

Leírtam már neked, hogy az átlag meleget nem ismered fel sehogyan sem külső alapján. Én sem, te sem. Ha ez megnyugtat, biztosan van a Te ismeretségedben is meleg.

Erre még reagálok, aztán én is itt hagyom a hetero white male pride bagázst. ;] Múlt héten elmentünk pár haverral női focit nézni, aztán vagy 30-an beültünk egy helyre. Láttam, hogy sok leszbikus van köztük, aztán felmerült az a "játék", hogy találjam ki, melyik hetero közülük. Hát jó pár leszbikusra simán rámondtam, hogy hetero. Miért ne működhetne ez férfiaknál is? Sokakban az a prekoncepció van, hogy a meleg az magas hangú, vékony, rózsaszín ruhákban járkál. Hát nem, nagyon sokan egyáltalán nem ilyenek.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1234) Daffni2 válasza mbalint987 (#1232) üzenetére


Daffni2
addikt

Általában egy hosszabb szemkontaktus elég lehet.

Egy hetero férfi nem fog hosszabb szemkontaktusba veled.
Ez szinte bizonyos.

Miért kell rögtön fizikai agresszióra gondolni?
Nem fordult elő velem még ilyesmi,de valószínűleg kikérném magamnak,hogy molesztál.

az átlag meleget nem ismered fel sehogyan sem külső alapján.

Mint azt már írtam, 100 méterről egészen biztosan felismerem.

biztosan van a Te ismeretségedben is meleg.

Van. Nem is egy. Már akkor tudtam róluk amikor a többség még csak nem is sejtette. :)

Csapoati

Aztán te hogy csajozol, ha nem mész oda senkihez, amíg nem jelezget neked?

Véleményem szerint prosztó az a férfi aki a kölcsönös szimpátiát jelző jelek nélkül, odamegy egy nőhöz ismerkedni.
Sajnos elég sokat látni ilyet.

Sokakban az a prekoncepció van,

Bennem egyáltalán nincs,ezért is ismerem fel bizonyosan.
A leszbiket nem 100%

Tapasztalat,emberismeret, ezek szükségesek,és persze ami nagyon fontos, a szem a lélek tükre.

[ Szerkesztve ]

"Aki ad,az nyer"

(#1235) lezso6 válasza Yofej75 (#1227) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Igen, azért üldözték őket, mert irtóztak tőlük, tudod a meg nem értés. De nincs erkölcsi alapja annak, hogy miért kéne irtózni tőlük. Csak tudatalatti, mert a fajfenntartó ösztönnek ellentmond, ez pedig az egyik, ha nem legerősebb ösztön. De nem vagyunk állatok, nem kéne az ösztöneinkre hagyatkozni ebben a kérdésben.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1236) lezso6 válasza Daffni2 (#1234) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

"Mint azt már írtam, 100 méterről egészen biztosan felismerem."

Ezt max akkor igaz, ha telepátiás képességed hatósugara 100 méter körül van. Vagy eddig csak exhibicionista vagy feminin buzikat láttál, akik nagyon kitűnnek a többi ember közül. Ez esetben fel kell, hogy világosítsalak: nem csak az a buzi, aki annak látszik.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1237) Yofej75 válasza lezso6 (#1235) üzenetére


Yofej75
aktív tag

Persze, hogy nem vagyunk állatok, hiszen az állatvilágban vélhetően nem egy életre válik az egyed meleggé hanem a párzási időszakban egy-egy röpke "kényszerkapcsolat" erejéig. Természetesen ezt is csak feltételezem aminek az alapja az, hogy az állatvilágban feltételezésem szerint a szerelem, mint olyan nem létezik...

Ha nem kéne az ösztöneinkre hagyatkozni ebben a kérdésben akkor ezt miért is csak az egyik oldal számára hozod fel lelkigyakorlatként? A melegeket nem a saját ösztöneik vezérlik? Nekik mindig arra kell hallgatniuk? Ugyan, menj már...vicces fazon vagy :DD

Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

(#1238) szazbolha válasza mbalint987 (#1230) üzenetére


szazbolha
addikt

"Alapvetően látnod kell az átlagos európai ember értékrendjét, amely összevetve a tieddel, szöges ellentétet alkot vele."
.
Én nem így gondolom. Ezt csak ti hiszitek, mert a média és egy érdekcsoport elhiteti veletek hogy már a többség át lett nevelve. De a valóság ezzel szemben az, hogy a legtöbb ember felnőtt korának nagyobbik részét (30-40-es éveitől) egyre fokozódó konzervatív szemlélettel és a tolerancia csökkenéssel éli le.
Csak azért nem kerül ez felszínre a véleményük, mert ma nem trendi, sőt leszólják, lefasisztázzák azt aki felfedi a nyitott társadalommal, ultra-liberális eszmékkel és a homoszexuálitásal elfogadásával ellentétes gondolatait.
.
Ha a ti terminológiátokat követném, akkor azt írtam volna hogy mutass kutatási eredményt, linket, wikit ami alátámasztja a véleményed az átlagos európai ember értékrendjéről.
De nem teszem ezt, mert bizonyosan tudom, hogy nem igaz az állításod. Elégséges ellenpontozni a véleményed, mert szinte biztos hogy kisebbségben vagytok és maradtok. (a "vagytok" nem csak a melegekre vonatkozik, hanem a dominó farm többi részére is amelyeknek érdeke fellépni a jelenlegi rend ellen, a nemzetállamok léte ellen, és érdekük az embereket toleránsabbá nevelni, mert olyat akarnak elfogadtatni, ami most még nem elfogadott teljesen)

"Leírtam már neked, hogy az átlag meleget nem ismered fel sehogyan sem külső alapján. "
Ezzel egyet értek.
Ezért maradhattok a megtűrt semleges kategóriában amíg az átlagember tűrőképességét nem feszegetitek párádékkal, joghátrányra hivatkozással, meg coming out-okkal.

[ Szerkesztve ]

(#1239) Yofej75 válasza Csapoati (#1231) üzenetére


Yofej75
aktív tag

A Tourette-szindróma az az amikor akaratlan izommozgások és hangadások jellemzik az ember mindennapjait? Nem tudok róla, hogy az lenne de ha észreveszem magamon a jeleit majd itt adom közzé elsőként.

Nem tudom, miért gondolod, hogy kőbuta és tudatlan (van ám az ignoránsnak magyar jelentése is) lennék de azt hiszem, hogy te közelebb állsz a bunkóhoz, mint az evőpálcikához...
Nos, csak dobálózol a szavakkal vagy meg is tudod indokolni a velem szembeni véleményed?
Vagy csak annyi a bajod velem, hogy ki merem mondani a saját véleményem még akkor is ha ezzel nem szerzek örökös tagságot a trendiklubba?

Gondolom, ez a hsz is esélyes arra, hogy egy kedves moderátor személyeskedés miatt törölje ami nem lenne nagy baj akkor ha ugyanilyen elv alapján a másik oldalon keletkező személyeskedő hsz-ok is törlődnének.

Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

(#1240) Yofej75 válasza szazbolha (#1238) üzenetére


Yofej75
aktív tag

+1 :C

Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

(#1241) Daffni2 válasza lezso6 (#1236) üzenetére


Daffni2
addikt

Már többször észrevettem,hogy nem tudod értelmezni a leírtakat.

Írtam,hogy nem a hagyományos prekoncepciók,irányítanak.

Mindeféle külső jegyek nélkül is felismerhetőek.

Az arc és a szem elárulja.

"Aki ad,az nyer"

(#1242) lezso6 válasza Yofej75 (#1237) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Az állatvilágban persze, hogy nincs szerelem, de ez nem is lényeges. A homoszexualitás az állatvilágban is úgy működik, hogy csak azonos neművel hajlandó "párzani".

Az egyik oldalnál szexuális orientációról van szó (ami megváltoztathatatlan, rendkívül erős ösztön), míg a másik oldalnál undorról van szó, ami tudatosan megváltoztatható, erre rengeteg a példa. Ez tudományos része. Az erkölcsi rész pedig az, hogy a melegség nem árt senkinek, miért legyek ellene?

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1243) Yofej75 válasza mbalint987 (#1230) üzenetére


Yofej75
aktív tag

Kedves folyton folyvást sértettségéről tanúbizonyságot tevő embertársam!

Tévedsz ha azt hiszed, hogy " Aki fellép ide, és elolvassa a hozzászólásokat, az pedig el fogja dönteni, hogy melyik "oldallal" fog szimpatizálni.".
Szerintem nem a hozzászólások elolvasása miatt dönti el senki sem, hogy melyik oldallal fog szimpatizálni.
Persze, te azt gondolhatod, hogy a fennkölt írásod majd mindenkit megtérít és egy csettintésre eltűnnek a Földről a számotokra homofóbnak tűnő emberek de ne ringasd magad álmokba...

Válaszolok sorban a felvetéseidre de már lusta vagyok másolgatni és beillesztgetni. Inkább pontokba szedve jelzem, hogy melyik bekezdésnél tartunk.

1. Nem kell, hogy megértsd azt amit írtam, ahogyan azt sem kell megértened, hogy miért isszák az emberek mértéktelenül a kólát miközben tudható, hogy nem éppen egészséges. A többség alatt nem a véleményi többséget értem (ahogyan megfogalmaztam, a vélemény nem permanens tehát e témában irreleváns tényező) hanem az életviteli többséget. Becsült adatok alapján a népesség 15%-a lehet meleg ha jól rémlik (nem fogom megkeresni mert szintén nincs jelentősége) tehát erősen a többséget képviselem.

2. Talán ha a másik oldalt is meg szeretnéd ismerni akkor kevesebb előítélettel kellene bajlódnod. Már az első hsz-aim között megírtam, hogy nem a melegekkel van bajom, hanem a szószólóikkal, azokkal akikre te is hallgatsz a szavaid alapján és elhiszed a sok mocskot és hazugságot amivel szakadékot ásnak akár kettőnk közé is. Téged ez nem nagyon érdekel de mégis arról papolsz, hogy fáj a meg nem értettség (tehetsz ellene...sokat!), engem érdekel az, hogy kilépjünk a sötétségből ám mindemellett én vagyok homofób, mivel ezzel mossák át az agyatokat és ti pedig reflexből ezt nyomjátok le a torkunkon. Ez így sosem lesz jó.

3. Talán megálljt parancsolnak ennek az idióta meleglobbi-hadjáratnak amit a a heterok ellen folytatnak. Vége lesz az értelmetlen vitának és mindenki belátja, hogy mindennek megvan a maga helye, ideje és stílusa. Igen, bízom abban, hogy megszűnik a kettős mérce minden tekintetben és nem kell attól félnem, hogy egy estleges munkahelyi leépítés során hiába én vagyok a jobb szakember mégis engem tesznek utcára mert ugyebár a melegeket csak nem szabad már bántani... (csak példa volt)

4. Jelen pillanatban nem betegség de tudomásom szerint senki sem támasztotta alá, hogy az azt okozó génmutáció vagy bármi más nem azonos-e más betegségnek kikiáltott szexuális zavarral. Ezerszer lerágott csont ez is. Számomra nem normális jelenség, deviancia és mégha a WHO szerint nem is betegség akkor sem egészséges dolog...

5. (na, most ctrl-c ctrl-v) "Egyébként meg megmosolyogtató, hogy sok ember itt okosabbnak érzi magát azoknál a tudósoknál, akik ezeket a döntéseket kutatásokkal alátámasztották, és azoknál az orvosoknál, akik ezeket a döntéseket meghozták." Milyen kutatásokkal támasztották alá? Pontosan mit vizsgáltak? Van-e már megfelelő módszer annak a megállapítására, hogy mi okozza az eltérést? Ha nincs akkor ezt a kérdést feltételesen kell kezelnünk, azaz feltételezhetően nem betegség...vagy az...szerinted? Lehet, hogy csak szimpla mutáció az oka, vagy a természet saját megoldása a túlnépesedésre. Esetleg Isten keze munkája szintén a túlnépesedés ellen... Ehhez mit szólsz?

6. Sajnálom. Okom van feltételezni, hogy figyelmetlen voltál.

7. Nem tudom értelmezni a magyarázatod. Száműznél akárhová amiatt, mert nem vagyok hajlandó elfogadni a magamutogatásotokat? A cigány kisebbség életmódján is megbotránkozom (de van közöttük is tiszteletre méltó egyén, ez nem is vitás - nem vagyok az általánosítás híve). Akasszam fel magam? Az ilyen beszólások vágják ki a biztosítékot. Nem tudom, kinek képzeled magad és azt sem tudom, hogy milyen terveid vannak az életre de valóban jobb lenne visszaszállnod a földre és leülni egy sarokban gondolkodni és addig fel sem állni onnan amíg le nem szoksz a pökhendiségről...

Az összehasonlítást kikérheted magadnak, saját eszköztáradból merítettem ihletet.

8. De a lényeget még most sem érted vagy csak nem akarsz rá válaszolni? Visszakeressem és leírjam másképp, hogy mire gondoltam vagy inkább fejed homokba és hagyjuk az egészet?

9. Az vagyok, homofób. Sőt! Maxihomofób ha ez számodra örömet okoz. Nem értékeltem egyik politikust sem, a pártot jellemeztem nagy általánosságban. Szakterület? Eredmény? Kié? Micsoda? :DD Nos ha már elértünk újra a személyeskedés mezejére akkor engedd meg nekem, hogy téged továbbra is tapasztalatlannak tartsalak a megnyilvánulásaid alapján. Idővel talán ez változik...mármint a tapasztalati mutatód...

Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

(#1244) Yofej75 válasza lezso6 (#1242) üzenetére


Yofej75
aktív tag

"homoszexualitás az állatvilágban is úgy működik, hogy csak azonos neművel hajlandó "párzani"" kérlek, ha van rá mód bizonyítsd már be ezt a számomra furcsa jelenséget mivel eddigi ismereteim szerint ilyen az állatvilágban "természetes módon" nem jön létre. Ahol van mindkét ivarú egyedből ott a homoszexualitás állandósult formájának kialakulását semmi sem indokolja. Természetesen ha három kankutyát tartasz és sosem kapnak lehetőséget egy kis becsajozásra akkor a végeredmény borítékolható de ez viszont nem természetes körülmények között alakul ki hanem kényszer hatására...

Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

(#1245) mbalint987 válasza lezso6 (#1242) üzenetére


mbalint987
aktív tag

Figyelj, az a nagy helyzet, hogy hiába írod le nekik, nem értik/akarják érteni. Most mondanám, hogy nézd meg a téma hozzászólásait, de szerintem valamennyire követted a témát, szóval nem fog meglepetésként érni, ha azt mondom: a hozzászólások nagy része nettó szájtépés.

Lehet itt érvelni és a másik oldal érveit cáfolni, felmérésekre hivatkozni, tanulmányokat és forrásokat keresni és linkelni, nem igazán érdemes. Egyszerűen azért mert vagy nem fog tudomást venni róla, vagy valami kifacsart indokkal hitelét rontja (de nem rendes érvvel, nem cáfolja meg rendesen). A legjobban egyébként ez az új "én nem linkelek forrásokat, fogadjátok és fogadjatok el így" mentalitás tetszik, valahol abszolút viccesnek találom. :D

Összegzésképpen: Sajnálom, hogy nem sikerült értelmes és konstruktív vitát kerekíteni a témából. Én azt gondolom, hogy mindent megtettem, hogy ez működhessen, ez azonban nem volt elég. A kudarcot is be kell látni, és itt most belátom, hiába volt minden akaratom, a téma nem lett különb a többi PH!-s (és ilyen témájú) topic-tól.

Azt gondolom, hogy ez a hozzászólás tökéletesen zárja az ittlétemet. Minden jót kívánok a vita téma összes résztvevőjének! :R

[ Szerkesztve ]

„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

(#1246) lezso6 válasza Yofej75 (#1244) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Tessék, olvasgass, vannak itt elég vicces dolgok, amin én is meghökkentem. :D

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1247) Yofej75 válasza lezso6 (#1246) üzenetére


Yofej75
aktív tag

Jajjmár, pont a wiki amelyet egy csapattársad szólt meg? Elolvasom, a vicces dolgokat szeretem.

Van a leírásban bármilyen arányszám?

Baj, ha azt mondom látatlanban, hogy a cikk amiatt nem releváns, mert ha jól sejtem kinőttük az állatias ösztöneinket?

[ Szerkesztve ]

Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

(#1248) szazbolha válasza mbalint987 (#1245) üzenetére


szazbolha
addikt

"Sajnálom, hogy nem sikerült értelmes és konstruktív vitát kerekíteni a témából."
Pedig sikerült, csak nem azzal az eredménnyel végződött ahogy elképzelted.
.
"Azt gondolom, hogy ez a hozzászólás tökéletesen zárja az ittlétemet. "
Következetlenséged és a határozottság hiányáét jól mutatja, hogy nem az első ilyen jellegű fogadalmad.
Lássuk, most tényleg az utolsó volt?

(#1249) lezso6 válasza Yofej75 (#1247) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Milyen csapattársam? :F Nem vagyok én semmilyen szekta tagja, kikérem magamnak. :D

Te hoztad fel az állatvilágot, akkor most mégsem releváns? :))

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#1250) lezso6 válasza szazbolha (#1248) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Jaj, ne menjünk már vissza az óvodába, hogy "háhá, mégse az lett a vége, most jól beszoptad". Meg hogy "jajj, úgy se bírod ki, hogy megint hozzászólj!". :O Ez már rég nem vita, hanem provokáció.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.