Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Ez hiányzott! Köszönöm!

Előzőleg nem vettem észre. Lehet, kicsit fáradt vagyok mostanság.
Még valami:
"Settings" / "Preferences..." klikk / bal oldalon "Editing 2" klikk / kozepen "Multi-Editing" blokkban kikapcsolni mindent
Ezt a részletet a multi window editor kiiktatási próbálkozásai során jegyeztem fel. Amik ott vannak:
Enable Multi-Editing (Ctrl+Mouse click/selection)
Enable Column Selection to Multi-EditingAz a sanda gynúm, ez kicsit mást csinál, mint amit feltételeztem róla, és olyasmit birizgáltam, amit nem kellene. Lehet, jobb, ha inkább megkérdezem, mi ez a kettő?
-
Oldman2
nagyúr
Örömmel látom, hogy "újabb" szereplő "került elő" a Honosítók közül.
A HuP Fordítás hogyan és tsai. esetemben sokszor elbuknak mindenféle Projekt centrikus elveken.
Legutóbb pl. a Mastodon fordítását tettem félre, mert jött az "ukász", hogy a Mastodonban Tegezünk, nem magázunk.
A téma itt Offtopik, ha bárki "folytatni szeretné", javaslom pl. itt folytassuk. Ott inkább van helye, mint itt. Szerintem. -
batagy
őstag
Huh!

Ez szép és jó nagy munka volt, főleg hogy a gyorsítókaraktereket is beleraktad!
A gyorsítókarakterekre én soha nem mertem vállalkozni.
Gratula, szép munka!Valóban várható volt, hogy valaki nekiáll, mert én a legutóbbi frissítést 2022 július 5-én készítettem. Ezek szerint így el vagyok maradva sajnos, nemcsak ezzel, mással is.... Igazából köszönöm, hogy beszálltál!
Helyesírási hibákról nem tudtam. Amit eddig tartalmazott, azt mindent okkal tettem úgy bele. Pl a kisbetű-nagybetű kapcsán, pl. a "Keresés Projektekben" stringben a Projektet azért írtam nagybetűvel, mert a Projekt az egy entitás vagy funkció neve, nem csak úgy általánosan projekt. Persze jó lehet így kisbetűvel is, így talán koherensebb.
A korábbi kifejezések naprakész, ill. beszédesebb újrafordítása mindenképpen hasznos és szükséges volt! Köszönöm. Régen amikor kezdtem a fordítását (2004-ben, 20 éve!), még sokkal merevebben fogalmaztam. De benne ragadtak nem magyarosan megfogalmazott stringek is. Ezt nagyon jó, hogy átnézted.
Pl: Intéző » Fájlkezelő; parancssor » terminál : Egyetértek.Nos, majd átnézem mélyebben a módosításod, most csak épphogy felületesen átgörgettem.
Köszönöm a hozzájárulást, ezáltal minőségibbé tételt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest