Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• batagy

őstag

válasz Jóember #284 üzenetére

Huh! :)
    Ez szép és jó nagy munka volt, főleg hogy a gyorsítókaraktereket is beleraktad!
    A gyorsítókarakterekre én soha nem mertem vállalkozni. :D
    Gratula, szép munka!

Valóban várható volt, hogy valaki nekiáll, mert én a legutóbbi frissítést 2022 július 5-én készítettem. Ezek szerint így el vagyok maradva sajnos, nemcsak ezzel, mással is.... Igazából köszönöm, hogy beszálltál!

Helyesírási hibákról nem tudtam. Amit eddig tartalmazott, azt mindent okkal tettem úgy bele. Pl a kisbetű-nagybetű kapcsán, pl. a "Keresés Projektekben" stringben a Projektet azért írtam nagybetűvel, mert a Projekt az egy entitás vagy funkció neve, nem csak úgy általánosan projekt. Persze jó lehet így kisbetűvel is, így talán koherensebb.

A korábbi kifejezések naprakész, ill. beszédesebb újrafordítása mindenképpen hasznos és szükséges volt! Köszönöm. Régen amikor kezdtem a fordítását (2004-ben, 20 éve!), még sokkal merevebben fogalmaztam. De benne ragadtak nem magyarosan megfogalmazott stringek is. Ezt nagyon jó, hogy átnézted.
    Pl: Intéző » Fájlkezelő; parancssor » terminál : Egyetértek.

Nos, majd átnézem mélyebben a módosításod, most csak épphogy felületesen átgörgettem.

Köszönöm a hozzájárulást, ezáltal minőségibbé tételt!

Új hozzászólás Aktív témák