- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Én gitlabot használok (cégen belül), de természetesen úgy kellene felépíteni, hogy modulárisan lehessen.
Nekem pl ilyen URL kellene:
https://gitlab-central.somecompany.com/path1/repo/-/blob/master/path2/code.yml#L12A "/blob/master" ráadásul a branch neve, ideálisan ez is jöhetne az alatta lévő git branch-ből , de ha csak alapból master lenne már az is hasznos.
-
akyyy
senior tag
Viszont ezzel már ő sem tud mit kezdeni.
Azokat az ékezetes karaktert keresem (legyen csak az á betű), amik a kettőspont karakter előtt vannak.
Peldaul_valami_ágy: "szöveg".*á[^:]*:
Ezt ajánlja, de a Notepad full random jelöl ki dolgokat, ha rámegyek a keresésre (Countra látja, hogy valahol van benne egy ilyen) -
Elolvastam még egyszer, amit írtál, és ha jól értem, akkor neked ez a kereső kifejezés működhet:
{.*?[aeiou].*?}
- aeiou helyett kellenek azok a karakterek, amikre keresni szeretnél kapcsos zárójelen belül.
- .* keres bármilyen karakterre, de ebben a formában a teljes soron végzi a keresést, ezért kell a ? is -
... és miután elolvastam a leírást is
így változik:
Find:
([0-9.]+\t[0-9.]+\t[0-9.]+\t[0-9.]+\t)([^0-9].*)
Replace:\1\t1
Mert: a csere úgy működik, hogy a keresésben definiálni kell blokkokat a zárójelekkel, és ezeket lehet cserélni \1 az első blokk, \2 a második blokk, satöbbi módon.
Részletek itt: https://datacadamia.com/ide/notepad/replace
-
buherton
őstag
Az oszlopos kijelölés eszméletlenül hasznos
.
Nagyon sok hasznos billentyű parancs van, amit rendszerint használok pl:
crtl + d -> sor duplázás
crtl + k -> kommentezés (programnak megfelelő komment, batch -> rem, perl -> #, C -> // stb.. )
shift + crtl +k -> komment kiszedés
tab -> alap
shift + tab -> tabokat szedi ki.A style xml-ek könnyen érthetőek és notepad++-al könnyedén módosíthatók
.
Viszont csak 1 szálon dolgozik, ami néha szűk keresztmetszet lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
- PNY Quadro P600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest