Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Én gitlabot használok (cégen belül), de természetesen úgy kellene felépíteni, hogy modulárisan lehessen.
Nekem pl ilyen URL kellene:
https://gitlab-central.somecompany.com/path1/repo/-/blob/master/path2/code.yml#L12A "/blob/master" ráadásul a branch neve, ideálisan ez is jöhetne az alatta lévő git branch-ből , de ha csak alapból master lenne már az is hasznos.
-
akyyy
senior tag
Viszont ezzel már ő sem tud mit kezdeni.
Azokat az ékezetes karaktert keresem (legyen csak az á betű), amik a kettőspont karakter előtt vannak.
Peldaul_valami_ágy: "szöveg".*á[^:]*:
Ezt ajánlja, de a Notepad full random jelöl ki dolgokat, ha rámegyek a keresésre (Countra látja, hogy valahol van benne egy ilyen) -
Elolvastam még egyszer, amit írtál, és ha jól értem, akkor neked ez a kereső kifejezés működhet:
{.*?[aeiou].*?}- aeiou helyett kellenek azok a karakterek, amikre keresni szeretnél kapcsos zárójelen belül.
- .* keres bármilyen karakterre, de ebben a formában a teljes soron végzi a keresést, ezért kell a ? is -
... és miután elolvastam a leírást is
így változik:Find:
([0-9.]+\t[0-9.]+\t[0-9.]+\t[0-9.]+\t)([^0-9].*)
Replace:\1\t1Mert: a csere úgy működik, hogy a keresésben definiálni kell blokkokat a zárójelekkel, és ezeket lehet cserélni \1 az első blokk, \2 a második blokk, satöbbi módon.
Részletek itt: https://datacadamia.com/ide/notepad/replace
-
buherton
őstag
Az oszlopos kijelölés eszméletlenül hasznos
.Nagyon sok hasznos billentyű parancs van, amit rendszerint használok pl:
crtl + d -> sor duplázás
crtl + k -> kommentezés (programnak megfelelő komment, batch -> rem, perl -> #, C -> // stb.. )
shift + crtl +k -> komment kiszedés
tab -> alap
shift + tab -> tabokat szedi ki.A style xml-ek könnyen érthetőek és notepad++-al könnyedén módosíthatók
.Viszont csak 1 szálon dolgozik, ami néha szűk keresztmetszet lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

így változik:

.
.