- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
... és miután elolvastam a leírást is
így változik:
Find:
([0-9.]+\t[0-9.]+\t[0-9.]+\t[0-9.]+\t)([^0-9].*)
Replace:\1\t1
Mert: a csere úgy működik, hogy a keresésben definiálni kell blokkokat a zárójelekkel, és ezeket lehet cserélni \1 az első blokk, \2 a második blokk, satöbbi módon.
Részletek itt: https://datacadamia.com/ide/notepad/replace
-
gborisz
tag
Sziasztok!
Mérési jegyzőkönyv szerkesztést próbálnék valahogy automatizálni, itt van néhány sor példának:
1 774196.311 295640.683 209.689 12
2 774153.059 295683.816 211.522 Szlv:0+052.799 Bal:0.033 Le:211
3 774115.722 295746.718 214.872 Psz:1976 Le:214.872
Azt lenne jó valahogy megoldani, hogy az első sor változatlan maradjon (ahol csak egy szám van az utolsó oszlopban), a másik két sor utolsó oszlopát pedig (amik Szlv vagy Psz kezdetűek) le kellene cserélni egyesre (mármint az 1-es számra).
Az oszlopok tabbal vannak elválasztva, az utolsó oszlopok space-t is tartalmaznak. Próbáltam guglizni valami megoldást, de nem jutottam vele előbbre.Köszönöm
-
milu
aktív tag
Kérlek Benneteket, írjátok meg, hogy hol tudom kikapcsolni azt, hogy ha ENTER-t ütök a sor végén (és vannak számok vagy nyitó és záró zárójelek) akkor ne tegye be az új sorba azokat automatikusan?
-
milu
aktív tag
VevőViktor
EladóEdeKérem a támogatásotokat, regex segítségével hogy lehet szétválogatni a neveket? ( a kisbetű és a nagybetű közé kell egy space..)
-
milu
aktív tag
A Notepad++ programban a sorok számozása be van állítva a Beállítások Program beállítások menüben. Hogy lehet megoldani azt, hogy a 09 sorszámozás után ne a 0A sorszám legyen (0F-ig), hanem 10-es sorszámmal folytatódjon?
-
milu
aktív tag
Több mint 20 vagy akár 30 db dokumentum is nyitva van a Np++-ban egyidőben.
Van-e javaslatotok arra, hogy milyen billentyűkombinációval lehet a dokumentumok között váltogarni előre vagy vissza? (A böngészőmben ez a lehetőség a CTRL+TAB kombinációval működik és a CTRL+W az adott oldal bezárását jelenti)
Valami hasonlót keresek az Np++-ban is!
-
milu
aktív tag
A Notepad++-ban reguláris kifejezés mintát kell készítenem, amelyben a római számoknál megakadtam. (cserélnem kell az egységeket tabulátorral)
Ez egy minta:
C HU022222-I.0024 (Normál)
I HU011111-I.B.0025 (Bónusz)
C HU088888-VI.0026 (Normál)(C|I)(\ )(HU\d{6})(\-) és itt akadtam meg.
A teljes listámban I.-től VI.-ig római számok vannak és azok mintáját nem tudom leírni, ott akadtam meg.
Van a megoldásra javaslatotok?
-
I02S3F
addikt
válasz
littleNorbi #176 üzenetére
Pythonnal?
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok!
Adott az alábbi XML fájl (ez csak egy része):<Diagnozis>Z025</Diagnozis>
<OOP>511</OOP>
<Kart>5989185</Kart>
<OO>1010</OO>
<PoKon>0</PoKon>Regex-szel valahogy meg tudom oldani azt, hogy a <PoKon> értéke 1 legyen, de csak ott, ahol a Diagnozis Z025-tel egyenlő? Persze a többi érték (OOP, Kart, OO) maradjon az eredeti.
-
mexel
veterán
Sziasztok! Egy kérdésem lenne notepad++-al kapcsolatban:
az megoldható ha kijelölök valahol egy formázott szöveget ( van benne nagyobb és kisebb betűméret, félkövér sor stb) hogy azt ugyanúgy formázva lássam ( akár képekkel) a notepad-ban? Vagy erre nem képes semilyen bővítményel? -
milu
aktív tag
Van egy 99000 soros txt fájlom, amiben olyan adatok vannak, amire szükségem van. Az adatok az alábbi struktúrában vannak:
Közzétevő cég adatai:
Itt a cég teljes neve található
Nyilvántartási szám: Adószám:
KSH szám:
Székhely:Mint látható, nem pont egymás alatt vannak az adatok, de mindegyik esetében ezek az adatok vannak.
Véleményetek szerint, lehet erre regex kifejezést és ezzel keresést írni, hogy legyűjtse a számomra fontos adatokat?
-
milu
aktív tag
Van egy több száz soros anyagom, amit NP++-ban megnyitok.
Abban egy olyan szövegrész ("Jutalék összesen"), amit egy sorral feljebb kellene mozgatnom (lehetőleg ne manuálisan, esetleg regex?).Van-e erre javasolt ötletetek, megoldásotok?
Példa (ez a jelenlegi helyzet)
(itt sok space van) 2013.10.11 2736 Ft 739 Ft 3475 Ft
Jutalék összesen
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez lenne a jó (hogy a szöveg és a számok egy sorban legyenek)
Jutalék összesen 2013.10.11 2736 Ft 739 Ft 3475 Ft -
milu
aktív tag
Van egy sorozatom (ez a sorozat akár több ezer sorból is állhat) és abban vannak dupla értékek, abban az esetben a Szerkesztés>>Sor műveletek>>Remove Duolicate Line paranccsal a dupla értékeket ki tudom "gyomlálni".
A dupla értékek kiszűrésére megvan a megoldás.Mi a megoldás, ha hiányos a sorozatom?
Ha ez a sorozat hiányos. abban az esetben hogy tudom a programmal kimutatni, kiíratni, a sorozatból mely értékek hiányoznak?Itt egy minta sorozat:
HU002340-I.0003
HU002340-I.0004
HU002340-I.0008
HU002340-I.0009
HU002340-I.0010
HU002340-I.0011
HU002340-I.0012
HU002340-I.0015
HU002340-I.0016
HU002340-I.0017
HU002340-II.0002
HU002340-II.0004A listából ezek hiányoznak
HU002340-I.0001
HU002340-I.0002
HU002340-I.0005
HU002340-I.0006
HU002340-I.0007
HU002340-I.0013
HU002340-I.0014
HU002340-II.0001
HU002340-II.0003Akár úgy, hogy a kezdő értéket és az utolsó értéket beírva megviszgáltatom a programmal, a köztes sorozatból mely számok hiányoznak.
DARABTELI (Excel/Libreoffice Calc) függvényt ismerem, csak ott a sorozatot teljesen ki kell iratni, amivel összehasonlítja a függvény a meglévő sorozatot -
gborisz
tag
Sziasztok, tavaly összetákoltam magamnak egy replace python scriptet,
editor.replace("FASOR", "26")
editor.replace("HID", "27")
editor.replace("PILLER", "28")
ilyen egyszerű. Most új gépre feltelepítettem a Notepad++ -t, alárakom a python plugint, a replace.py-t és ha lefuttatom, semmit nem csinál. Miért lehet ez?
-
batagy
őstag
Szia!
Erre a régebbire reagálok. Úgy érted, hogy beírsz egy sort, enter, majd magától ugyanazt zárójelben berakja?
Ez igen furcsa működés lenne, hiszen akkor senki nem tudna egy sort se írni soha.Annyi lehet, Beállítások -> Automatikus kiegészítés > Automatikus beszúrás: ha itt a nyitó zárójel be van kapcsolva, akkor nyitó zárójelre berakva a záró párját is automatikusan.
De teljes sort biztosan nem rakna be.Esetleg ugyanitt nincsenek neked kitöltve téves adatok az illeszkedő párnál?
A #162-ra a tippet köszönjük, jó ötlet!
-
milu
aktív tag
Rájöttem a megoldásra, leírom, talán segítek ezzel másoknak is...
Az összes sort tabulátorokkal elválasztva egy sorrá változtattam a keresé és csere funkcióval, majd ezután a szükséges szövegrész egy sorba lett rendezve, így már a kereés és csere funkcióval a nemkívánt rész ki lehetett törölni (csere "semmire" azaz a csere mezőbe nem írtam semmit)
Azt kövertően egy logika szerint visszaalakítottam a sorvégeket és megkaptam azt az eredményt, ami miartt az eredeti kérdésben szükségers volt elvégeznem a több soros keresés-csere feladatot. (remélem érthető volt..:-)
-
milu
aktív tag
A Notepad++-ban szeretnék egy nagyobb (több ezer sorból áll) dokumentumból egylépésben egymás alatt található sorokat kitöröltetni keresés csere paranccsal. Hol és hogy lehet megtudni, mennyit szót/sort lehet a keresésbe beírni, amit még kezel a program, mert azt a 10 sort, amit kijelöltem CTRL+C és CTRL+V-vel nem engedi a keresés ablakba beilleszteni.
-
milu
aktív tag
Notepad++-ba beírom például: 7, 10, 47 és azt követően az "Enter" billentyűt lenyomom sortörés miatt akkor ez lesz az eredmény:
7, 10, 47
( 7, 10, 47 )Ezt követően ha még sortörést kezdeményezek, már nem ír általam nem szándékolt karaktereket.
Néztem a beállításokat, nem jövök rá, hogy hol lehetne kikapcsolni, hogy sortöréskor automatikusan írjon olyan karaktereket, amelyek az előző sorban vannak.
Kérem a segítségeteket, javaslatotokat!
-
milu
aktív tag
Erre van használható válaszotok?
Ma is úgy jártam, hogy ahosszabb idő utáni rendszer újraindítása után a tegnap beírt és a program szerint mentett makrókat ma már az újraindítás után nem találom a programban.
Amikor elmentettem a makrókat (a leállás és újraindulás előtt. ami a mai nap volt) a shortcuts.xml mentésének ideje 20190509
C:\Users\Én\AppData\Roaming\Notepad++ itt van a shortcuts.xml!
Mit tegyek szerintetek, mert így minden gép indításakor a makrót újra kell menteni, ez így elég macerás...
Ez egy bug a programban?
7.7.1. a verzió és 32 bit (64 bittes verzióval is ugyanez..,.:-(
-
batagy
őstag
Szia!
Közvetlenül ilyen funkciót nem tud a program. Még bővítményről se tudok ami ezt tudná.
Viszont ilyet lehet:
Amennyiben a tabulátorral tagolt oszlopok azonos hosszúságúak, akkor blokk kijelöltéssel (ALT + Egér) a rendezendő oszlopot átrakod a sorok elejére, hogy első oszlop legyen. És utána név szerint sorba rendezel. Utána pedig az első oszlopot visszarakod az eredeti helyére.Amennyiben az oszlopok eltérő hosszúságúak, akkor ezt már nehézkesebb megtenni.
Az előző kérdésedre, nekem elmenti a keresett regexp history-t, nem tudom neked miért nem.
-
milu
aktív tag
Ha egy olyan anyagom van (több sorban), ami tabulátorokkal van elválasztva a sorokban, azt hogy lehet úgy rendezni, hogy akár a második vagy akár a harmadik (vagy akár a negyedik) tabulátor (oszlopban) lévő adatok alapján rendezze? (,xsl-ben nem gond, de jó lenne, ha a programon belül meg tudnám oldani)
Van javaslatotok, megoldásotok?
-
milu
aktív tag
Ha leállítom a programot (mert kikapcsolom a gépet) az újraindítás után a keresőbe és a cserébe írt regex kódok eltűnnek.
Van-e ötletetek, javaslatotok, mit lehet tenni annak érdekében, hogy a keresés és a csere mezőből ne tűnjenek el a keresett regex kifejezések a program újraindulása után?
7.7.1. verzió van feltelepítve
-
milu
aktív tag
Hol és hogy kell beállítani a NP++ programban, hogy a fájlok mentésekor automatikusan mentse .txt kiterjesztéssel, ne nekem kelljen kiválasztani a legördülő menűből a kiterjesztést és a ".txt" kiterjesztést kiírni a fájl neve után.
-
Amita megtaláltam ezt a progit, csak ezzel vagyok hajlandó dolgozni a Windows beépített jegyzettömbje helyett
-
vince
őstag
Egy lépésben (szerintem) nem fog menni. A csere mezőben $0-val hivatkozol a teljes találatra (és így tovább $1, $2, stb...-vel a gyűjtő zárójeles kifejezésekre, ha van ilyen a keresésben), de ha közvetlenül utána szeretnél további három nullát betenni, az $0000 kifejezést eredményezne, amit a regex motor továbbra is $0-ként értelmez, tehát visszaírja a számaidat plusz nullák nélkül. Kell valamilyen (a fájlodban másutt nem szereplő) elválasztó karakter a $0 és a 000 közé, mondjuk $0#000, ez az alábbi eredményt fogja adni:
123#000 456789#000
234#000 1#000
23#000 1234567#000Innen pedig csak a # elválasztó karaktert kell cserélned egy üres sztringre és meg is van a kívánt eredmény.
Az esetedben szerintem a \d{1,7} helyett egyszerűbb a \d+ használata, mivel mindig van nem szám elválasztó a számok között.
-
milu
aktív tag
Regexben kérek segítséget, Notepad++-hoz!
2-3 oszlopban, tabulátorral elválasztva vannak számaim (1-től 7 számot tartalmazó szám), amelyekhez 3 db '0' számmal kell kiegészítenem!
Példa:
123 456789
234 1
23 1234567A keresés mezőbe le tudtam írni (\d{1,7} és a próba során meg is találja a számokat!
A csere mezőbe mit és hogyan kell leírni, hogy a felsorolt számok végéhez 3 db "0" számot írjon a program? -
-
milu
aktív tag
Szia!
Sajnos a leírt helyen nem találom azokat a macrokat, amelyeket előzőleg (mielőtt verziószám miatt frissítésre került sor) használtam!
Legközelebb (ha verziószám miatt frissítem a programot, a shortcuts.xml-t mentsem le?
Itt találtam meg a shortcuts.xml fájt: Helyi lemez (C
> Felhasználók > én > AppData > Roaming > Notepad+ + > shortcuts.xml
-
milu
aktív tag
Notepad ++ (v.7.6.6.) megy a gépemen.
Bizonyos rutinfeladatokat bízok a programra.
Frissítések után a beírt és rögzített (Makró >>Makró rögzítése) makrókat már nem találom.
Hogy és hol lehet úgy elmenteni a makrókat, hogy azokat később - verzióváltás után is - elő lehessen hívni? -
akyyy
senior tag
hogy lehet azt megcsinálni hogy két dokumentumot megnyitok, elválasztva középen, (a két doksi hasonló, de azért el-el tér), a lényeg, hogy ha bal oldalon legörgetek az x-eik sorra, akkor jobb oldalon is legörgessen. Van egy Comperare nevü plugin, az kb ezt csinálja, csak mivel elég nagy fájlról van szó, meg mégis sok eltérésről, évekig tart, mire betölt, és nincs is szükség összehasonlításra, hanem csak arra hogy egyszerre mozogjanak a sorok.
szerk.: jó, meg is találtam, szinkronizált görgetés
-
milu
aktív tag
Kezdő regexes vagyok.
A listában, amiben dolgozom, van olyan sor, amiben telefonszámok is vannak (pl: +36200000000 és +3652000000) az első tizenkettő számot, a második tíz számot tartalmaz és tabulátor választja el egymástól a két telefonszámot.
Így írtam le a Note++ban a kereséshez: (\+[\d]{10,14})\t(\+[\d]{10,14})
Az a feladatom, hogy a két szám között ne tabulátor legyen (mert ebben az esetben külön oszlopba kerülnek a telefonszámok az Excelben, hanem "csak" egy space "\s" legyen a tabulátor helyett.
Amikor a Notepad++ programban keresem, megtalálja a regexel leírt telefonszámokat és a köztük lévő tabulátort, amikor cserélni akarom (\+[\d]{10,14})\s(\+[\d]{10,14}) erre, akkor a telefonszámokat átírja ezekre a karakterekre.
Van javaslatotok, hogy keressek rá két telefonszámra, amiket tabulátorok választanak el, a tabulátort miért nem cseréli le space-re?
-
milu
aktív tag
Engem az érdekel, hogy egy szövegben azonos sorokra hogy lehet keresni? (duplikáció)
-
Akhim
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki? Olyat a Notepad++ csere funkciójának meg lehet e adni, hogy adott egy dokumentum ahol tol -ig számok találhatóak. Pl: 3000 - 3300 ig , ezt ki tudná e cserélni úgy hogy ugyan az a sorrend legyen csak másik érteket kapjon? -
batagy
őstag
A Notepad++ magyar nyelvű felülete frissítésre került, a 7.5.5 verzióhoz.
Repositoryban kérve a javítás.
Akinek addig is kell, innen letöltheti. -
batagy
őstag
válasz
SunMount3r #130 üzenetére
Szia!
Ez így van, a 32 bites és 64 bites komponensek nem keverhetőek.
Ha 64 bites Notepad++-t használsz, ahhoz csak 64 bites plugin használható.
A legtöbb plugin sajnos nem elérhető 64 bites változatban.Ha a Translator plugin nem elérhető 64 bites verzióban, akkor csak a 32 bites Notepad++-szal együtt használható.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Nem tudjátok, hogy a Translator plugint hogyan lehetne telepíteni? A 64bit-es Notepad++-t telepítettem, de azt írja, hogy ehhez nem jó a Translator plugin, mert az meg 32 bit-es.
Telepítettem a Plugin Manager-t is, de az ott nem is listázza ki a Translator-t.
Köszi!
-
batagy
őstag
A Notepad++ magyar nyelvű felülete frissítésre került, a 7.5.3 verzióhoz.
Hunmugli
aktív tag
Nagyon jó kis program!!! És gyors. Ez benne a legjobb
régi (!) gépen is hasít (!)
Egyébként meg UP! és így fogok visszatalálni ide (menthettem volna a kedvencekhez is, de az már félig tele)
Ja, és a lényeg: olvastam a ctrl+k kombóról, és nagyon tetszik. Egy baja van csak: Javascript kódban is HTML kommentet rak, hogyha mind2 egy dokumentumban van. Tudom, hogy - ah. én mondanám - idézni kellene a JS kódot, de ilyen bonyolultságú dolgoknál még nem tartok, egyelőre nem szükséges. Van rá mód - lehetőleg plugin nélül, bár nem hiszem, hogy ezt megúsznám -, hogy
<script type="text/javascript">
részen belül a ctrl+k JS kommentet tegyen? Egyébként ott HTML kommenttel is eldöcög? Ezt még nem próbáltam. De akkor is... JS részbe nem való "idegen" komment. -
Bazs87
tag
elismerésem tényleg. A szakmai programokat általában németül/angolul használom, de nem tudatosult bennem, hogy a notepad felületét miért magyarítom mindig....mert jó a fordítás. Főleg ipari rendszereken látok olykor olyan fordításokat, hogy inkább visszakapcsolom valamilyen idegennyelvre
A linkre én is eljutottam, sőt találtam vbs-hez még 1 mintát is, de valamilyen (saját) amatőr hiba miatt nem akarja megenni a modot:
[link]McLoo - 2013-12-03 -as üzenetéből kopiztam ki a mintát, majd fent definiáltam így:
<association id= "vb_function" langID="18" />
a langid-t, a fenti sorból vettem ki, nem lehet elvileg duplikált, mert a fájlban nincs meghívva máshol ez az ID.
A regexp-et én is használom egy ideje, a gondom, hogy plugin nélkül nem tudom menteni a megírt kulcsokat, emiatt váltottam vbs-re, mert ott duplaklikk szintig le tudok menni az egyszerűsítésben. Ha mondjuk tudnék egy notepad++ ikont varázsolni belőle akkor még egyszerűbb/gyorsabb lehetne mindez.
Pluginokat eddig nem kezdtem el tesztelgetni.
A highlight-ok viszont nagyon hasznosak, ahogyan az oszlopműveletek is.Lassan ott tart a világ, hogy a szabad fejlesztésű kód fog minőséget mutatni, amíg a "professzionális" kódok csak a hibáktól hemzsegnek (pl android az utóbbi 1 évben).
-
batagy
őstag
Csak rákerestem a gugliban erre függvény listára, szóval nem egy elmélyült tudás!
Viszont a Notepad++ magyar fordítása az én munkám, több mint 10 éve csinálom, így relatíve jól ismerem a funkciókat, mivel tesztelni is szoktam.
A regexp-es text vagdosásra így kapásból nem tudok.
- Van egyszer a beépített Keresés/Csere, ami regexp szerint is tud keresni, illetve cserélni kifejezéseket.
- TextFx plugin elég sokmindent tud, azt is meg lehet próbálni
- Vagy keresni valami erre való plugint.Én sajnos nem fejlesztettem plugint így ehhez nem tudok szólni.
-
Bazs87
tag
nem vagy semmi...respect
napi szinten használom a programot pár éve, a komfortzónámban ezek a dolgok eddig nem voltak benne.Te fejlesztettél plugint ++hoz?
Én eddig vbs +regexp-pel vagdostam a texteket, de ha megoldható lenne ez beépített saját fejlesztésű moddal az igényesebb megoldás lenne. (a notepad++-t qvázi céleszközzé alakítani).
Tudsz esetleg valamilyen infót adni minek a mentén tudok elindulni?Köszi előre is!
-
Bazs87
tag
az első alap a második pedig működött. Köszönöm az infót!
Kérdés:
UltraEditnél láttam egy lehetőséget, hogy oldalt mutatja a proc/sub/func neveit és rákattintáskor odaugrik a szövegben.
Ti ismertek ilyen plugint? Párat már próbáltam, de sajnos eddig nem jártam sikerrel. (részben saját berhelésű ABB highlight-tal eljutottam odáig, hogy bezárható blokkokba tudom szervezni)Kösz előre is!
-
Bazs87
tag
Sziasztok!
Notepad++ v7.3.3 32 bites verzión szeretném a Plugin Manager-ben törölni a LineFilter2-t.
Installed fülön próbáltam remove-val, reinstall+remove-val, de nem szedi le a mocskot.
Továbbá volt már olyan plugin amit pedig installálni nem tudok.Előre is köszi!
-
batagy
őstag
-
Lalolib
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogyan tudnám "visszavarázsolni" azt, hogy a megírt szöveghez kiterjesztést is rendeljen a Notepad? Egyszer csak eltűnt. Ha menteni akarok egy fájl, akkor a típusnál felajánl egy seregre valót, de hiába választom ki a txt-t (vagy bármelyik másikat), nem rendeli hozzá. Próbáltam újra telepítéssel, de az sem jött be.
Vagy talán a telepített helyesírás-ellenőrző tett be neki? Évek óta használom a progit internetes cikkek írására, és eddig nem volt vele gond.Sokáig a 6.7.7-s volt fent, mert az még nem "kiabált" a helyesírás-ellenőrző miatt, de mikor olvastam, hogy attól függetlenül, hogy nem szereti, lehet telepíteni, az új verziót használom. -
batagy
őstag
A Notepad++ magyar nyelvű felülete frissítésre került, a 7.2.2 verzióhoz.
batagy
őstag
A Notepad++ magyar nyelvű felülete frissítésre került, a 6.8.8 verzióhoz.
Repositoryba berakva, a következő verzió csomagban benne lesz.
Bazs87
tag
Sziasztok!
Én is notepad++ fun vagyok! PLC textek és robotprogramok manipulálásához használom illetve programozáshoz.
A reg exp-pel csak nem rég ismerkedtem meg, de ajánlom mindenkinek: [link]
Ha valakinek lenne esetleg további mintája vagy jó leírása róla megköszönném, mert egy nagyon tuti eszköz.további általam használt bővítmények:
compare, light explorer, linefilter2, coloumn sortingKérdés:
Valaki bővítményekkel eljutott már odáigm, hogy notepad++-szal tud python scriptet futtani/fordítani?Én nézegettem, próbálgattam, de nem jártam sikerrel, ha van valakinek tapasztalata benne szívesen venném.
Üdv!
Bazs87 -
gaben9000
csendes tag
Sziasztok.
Tudja esetleg valaki hol tudnám beállítani, hogy a megnyitott fülek több sorban jelenjenek meg?
A Notepad++ honlapján találtam egy képet róla:
[link]
itt a "multi-line tab"-ra kattintva.
A választ előre is köszönöm. -
batagy
őstag
A Notepad++ magyar nyelvű felülete frissítésre került, a 6.8 verzióhoz.
Repositoryba berakva, a következő verzió csomagban benne lesz.
batagy
őstag
a Notepad++ magyar nyelvű felülete frissítésre került, a 6.7.7 verzióhoz.
Fejlesztőnek elküldve, remélhetőleg a következő verzió csomagban benne lesz.
batagy
őstag
A Notepad++ magyar nyelvű felülete frissítésre került, a 6.7.5 verzióhoz.
Fejlesztőnek elküldve, remélhetőleg a következő verzió csomagban benne lesz.
Akinek addig is kell, innen letöltheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS ÚJ M4 APPLE MACBOOK AIR M4 256GB 16GB RAM
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest